Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 00:18

Στη Ναύπακτο ο Λευτέρης Αυγενάκης (video)

Είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ναυπάκτου, Βασίλη Γκίζα και είχε συζήτηση με τοπικούς φορείς για τα θέματα που αφορούν την πόλη

 

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με μια δήλωση ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν από την Αγία Πετρούπουλη, μίλησε για «δικαίωμα στην ασύμμετρη απάντηση» στις δυτικές χώρες που προμηθεύουν την Ουκρανία με όπλα για να χτυπήσει ρωσικό έδαφος.

Ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει έτσι κάθε κράτος που έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» οπουδήποτε στον πλανήτη και που προμηθεύει όπλα στην Ουκρανία, όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και άλλα ότι θα αντιμετωπίσει αναβαθμισμένη απειλή καθώς μπορεί να τους προμηθεύσει όπλα κατά των δυτικών χωρών.

Έτσι σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να προμηθεύσει περιοχές από τις οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν χτυπήματα κατά ευαίσθητων στόχων που ανήκουν σε χώρες που προμηθεύουν όπλα στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος.

Αναλυτικότερα και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το «πράσινο φως» του Βερολίνου όχι απλά για την αποστολή πυραύλων cruise τύπου Taurus στην Ουκρανία αλλά και την ελέυθερη χρήση κατά ρωσικού εδάφους ο Β.Πούτιν δήλωσε:

«Οι παραδόσεις γερμανικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία έχουν προκαλέσει σοκ σε πολλούς στη Ρωσία» τόνισε ο Πούτιν.

«Εάν τώρα χρησιμοποιηθούν πύραυλοι κατά ρωσικών εγκαταστάσεων, θα καταστραφούν ολοσχερώς οι σχέσεις μας με τη Γερμανία» πρόσθεσε και συνέχισε «Αυτό που κάνουν δυτικές χώρες  έχουμε το δικαίωμα και μπορούμε να το κάνουμε και εμείς»

«Μπορούμε να δώσουμε όπλα μακρού βεληνεκούς σε άλλους από οπουδήποτε στον πλανήτη, που θέλουν να χτυπήσουν δυτικούς στόχους».

«Οι παραδόσεις δυτικών όπλων τέτοιου επιπέδου στην Ουκρανία για να ας δημιουργήσει προβλήματα μας δίνει αυτό το δικαίωμα»

«Αυτό που κάνει η Δύση κατά Ρώσων μπορεί να μας οδηγήσει σε μια ασύμμετρη απάντηση. Δεν μπορούμε να το κάνουμε; Πάντως θα το σκεφτούμε.»

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν δεύτερη εκπαιδευτική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών Minuteman III από τη βάση Vandenberg της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ μέσα σε μία εβδομάδα, σύμφωνα με δήλωση στην ιστοσελίδα της βάσης καθώς θέλουν να έχουν σε ετοιμότητα το πυρηνικό τους οπλοστάσιο όπως δηλώνουν.

«Ένας αδρανής Minuteman III ICBM εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια επιχειρησιακής δοκιμής στις 1:46 π.μ. ώρα Ειρηνικού στις 6 Ιουνίου 2024, στη βάση Vandenberg της Διαστημικής Δύναμης στην Καλιφόρνια» αναφέρει η δήλωση.

Η πρώτη επιχειρησιακή δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το επιτελείο της Αεροπορίας των ΗΠΑ «οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις ICBM δείχνουν ότι ο στόλος των ICBM των ΗΠΑ είναι έτοιμος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός, διατηρώντας την κυριαρχία σε μια εποχή στρατηγικού ανταγωνισμού».

Ο Minuteman III είναι ο κύριος διηπειρωτικός βαλλιστικός πυραύλος των ΗΠΑ, με μέγιστη εμβέλεια 13.000 χιλιόμετρα αποτελώντας το κύριο σύστημα πυρηνικής αποτροπής της χώρας.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, το σύνολο των πολεμικών πλοίων του ρωσικού Στόλου Μαύρης Θάλασσας είναι σε θέση μάχης, με ταυτόχρονες αναφορές για εκτόξευση τουλάχιστον 24 πυραύλων Kalibr από 3 πυραυλοφόρες κορβέτες.

Τα υποβρύχια κλάσης 636 επίσης έχουν αποπλεύσει, κατά πάσα πιθανότητα σε κατάδυση.

Μερικά από τα πλοία βρίσκονται στο κύριο κανάλι του Νοβοροσίσκ, μεταξύ 500 μέτρων και 2,5 χιλιομέτρων από την είσοδο των ναυτικών προβλητών.

Ο απόπλους φαίνεται να αποτελεί συνδυασμό τακτικής κίνησης διασποράς και προς αλληλοκάλυψης των αντιαεροπορικών τομέων των πλοίων, με τοποθέτηση παρόμοια αυτής της «πολεμίστρας» (Bastion), τακτική συνήθη στον Ψυχρό Πόλεμο για την προστασία σοβιετικών βαλλιστικών υποβρυχίων από επιθετικά υποβρύχια και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας μέσω ανθυποβρυχιακών πλοίων με βαρύ αντιαεροπορικό οπλισμό.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ήταν από την αρχή δύσκολο το να μπορέσει να βάλει εμβόλιμα στο πρόγραμμά του την περιοχή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τελικά η επίσκεψη στο Αγρίνιο δεν προέκυψε.

Σήμερα θα είναι στην Αθήνα κι αύριο στην περιοχή της Αχαΐας, οπότε έγιναν προσπάθειες να έρθει στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Αιτωλοακαρνανίας έστω για μία ώρα, για μια βόλτα πέριξ της πλατείας.

Δεν θα μπορέσει να περάσει όμως τελικώς, όπως πληροφορήθηκαν τα τοπικά στελέχη του κόμματος, προς απογοήτευση και όσων ήθελαν να τον δουν από κοντά, ψηφοφόρων ή όχι.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δήλωση του Μίλτου Ζαμπάρα: Για πόσο ακόμα θα συνεχίζεται η υποβάθμιση της Αιτωλοακαρνανίας;

Ένα ακόμα λιθαράκι στην συνεχόμενη υποβάθμιση και ερημοποίηση της Αιτωλοακαρνανίας, αφού όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν λειτουργεί πια το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι. Σαν να μην έφτανε αυτό η κοροϊδία συνεχίζεται, αφού με πρόσφατη ανακοίνωση οι κάτοικοι του Ευηνοχωρίου θα εξυπηρετούνται από τον ταχυδρόμο, που θα περνάει από εκεί δύο φορές την εβδομάδα για είκοσι λεπτά και όποιος πρόλαβε πρόλαβε!

Αυτή είναι η επιτελικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ελληνική επαρχία δεν χρειάζεται να επιβιώσει, οι λιγοστοί κάτοικοι της δεν χρειάζεται να εξυπηρετούνται και ο μόνος δρόμος είναι να ερημώσει η περιφέρεια και να μεταφερθούν όλοι στις μεγάλες πόλεις.

Με την συνεχή απαξίωση σε δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και κέντρα υγείας και χωρίς προοπτικές ανάπτυξης ο νομός μας θα καταντήσει ένα άδειο κέλυφος. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές, θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν την απαξίωση μας ή θα τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα;

 

Ενημέρωση για αλλαγές εκλογικών τμημάτων Ευρωεκλογών

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι έχει μειωθεί ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων στα οποία μπορείτε να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, 9 Ιουνίου 2024.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που Ψηφίζεις» https://mpp.ypes.gov.gr/ χρησιμοποιώντας τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας ή τα προσωπικά σας στοιχεία ή εναλλακτικά να απευθυνθείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 213 136 1500, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00.

Ο κατάλογος των εκλογικών τμημάτων βρίσκεται επίσης αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://messolonghi.gov.gr/wp-content/uploads/2024/06/6%CE%98%CE%9D47%CE%9B6-3%CE%A6%CE%95.pdf

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λίγες μέρες απομένουν για να ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, με τους ευρωπαίους πολίτες να προσέρχονται σε αυτές από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου.

Περί τους 370 εκατομμύρια Ευρωπαίοι από τα 27 κράτη – μέλη καλούνται στις κάλπες για να εκλέξουν τους 720 βουλευτές της 10ης νομοθετικής περιόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η διαδικασία στην Ελλάδα

Την Πέμπτη στις 11:00 παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και των εκπροσώπων της SingularLogic, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εσωτερικών η τελική γενική δοκιμή των συστημάτων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Παράλληλα, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των Ευρωεκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους.

Ξεπέρασαν τις 160.000 οι φάκελοι της επιστολικής ψήφου – Θα στηθούν 237 εκλογικά τμήματα

Πάνω από 160.000 φάκελοι επιστολικής ψήφου έχουν φτάσει, μέσω ταχυδρομείου, στο κέντρο διαλογής, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, εκ των οποίων πάνω από 39.300 προέρχονται από εκλογείς του εξωτερικού.

Σημασία έχει ο φάκελος να φτάσει εμπρόθεσμα στο Περιστέρι, δηλαδή μέχρι το Σάββατο πριν τις 17:00, ειδάλλως, θα πρέπει να ψηφίσουν με φυσική παρουσία στο εκλογικό τους τμήμα, μετά τις 11:00, την Κυριακή.

Χωρίς καταβολή κομίστρου θα γίνεται η διέλευση από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας, για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους με τη χρήση επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, έπειτα από εντολή που δόθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση θα ισχύει από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 ώρα 00:01 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, στις 22:00.

Πώς ψηφίζεις

Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόστηκε και η επιστολική ψήφος ενώ όπως και στις εθνικές εκλογές η ψήφος είναι υποχρεωτική, πλην εξαιρέσεων. Υπενθυμίζεται ό,τι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμπληρώσουν το 17ο έτος της ηλικίας τους την χρονιά των εκλογών.

Στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι στο σύνολο 9.796.330 εκλογείς εκ των οποίων 4.755.686 άνδρες και 5.040.644 γυναίκες. Από αυτούς, οι 166.679 είναι ετεροδημότες, 202.515 έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα της επιστολικής ενώ 13.023 προέρχονται από άλλες χώρες της ΕΕ.

Συγκριτικά με τις εθνικές εκλογές του 2023, δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν αποκτήσει 111.500 νέοι ψηφοφόροι. Να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους τη χρονιά των εκλογών, δηλαδή έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 31/12/2007.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική – πλην εξαιρέσεων, για όσους έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους και για τους εκλογείς που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο εκλογέας που θα ψηφίσει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο εκλογικό τμήμα απαιτείται να επιδείξει έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο ασφαλιστικού τομέα).

Ακόμη, η αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας. Τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00.

Οι σταυροί προτίμησης

Οι εκλογείς μπορούν να επιλέξουν έως τέσσερις υποψηφίους με σταυρό προτίμησης.

Σε περίπτωση όμως που τεθούν περισσότεροι σταυροί το ψηφοδέλτιο δεν ακυρώνεται αλλά προσμετράται μόνο υπέρ του συνδυασμού.

Τα κόμματα και οι έδρες

Αναλυτικά τα κόμματα που ενέκρινε το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές:

– ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
– ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
– ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
– ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
– ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
– ΝΙΚΗ
– ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
– ΜέΡΑ 25
– ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
– ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ανατρεπτική Συνεργασία
– ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑΟΣ
– ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο
– ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
– ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
– ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
– Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
– ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
– ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα
– ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
– ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
– Κίνημα 21
– ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
– Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (ΟΔΕΕ)
– Νέα Αριστερά
– ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
– ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
– ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
– Ελλήνων Συνέλευσις
– Πράσινο κίνημα
– Δημιουργία
– ΚΟΣΜΟΣ

Ως απαραίτητη προϋπόθεση για μπει ένα κόμμα στον μηχανισμό κατανομής των 21 εδρών είναι να πιάσει ποσοστό τουλάχιστον 3%.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα μοντέλα των εκλογικών αναλυτών η κατοχύρωση μιας έδρας εξασφαλίζεται στη ζώνη του 3,3% – 3,4%.

Τα αποτελέσματα

Τέλος, η εταιρεία που έχει την ευθύνη για τη συγκέντρωση και μετάδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, έχει σημειώσει ό,τι θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για το πρώτο κόμμα περίπου στις 21:00, ενώ για τη σταυροδοσία αυτό θα ξεκαθαρίσει λίγο αργότερα, γύρω στις 11:00.

in.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κύριε Θεμιστοκλέους ψεύδεστε συνειδητά για το

Νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Δέκα ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, στις 9/6/2024, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μ. Θεμιστοκλέους, βρέθηκε σε “ειδική αποστολή” στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, προκειμένου να καθησυχάσει και πείσει εαυτούς και αλλήλους ότι δεν υφίσταται θέμα κατάργησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου με τη σημερινή της μορφή, πράγμα το οποίος εν πολλοίς και στην πράξη αποτελεί κοινή διαπίστωση.

Ο κ. Θεμιστοκλέους αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του ως προς το νέο Υγειονομικό Χάρτη, ο οποίος από το Φθινόπωρο της φετινής χρονιάς θα έρθει στο φως της δημοσιότητας και προβλέπει σε κάθε Νομό ένα κεντρικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιπες δομές θα είναι περιφερειακές και αστικού τύπου.

Αγνόησε τις εκκλήσεις των εργαζομένων και των ιατρών για προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Δεν είπε κουβέντα για την μεταφορά της μαιευτικής – γυναικολογικής κλινικής στο Αγρίνιο. Δεν δεσμεύτηκε, τέλος, για την αντικατάσταση ιατρικών ειδικοτήτων που έχουν πάρει σύνταξη, όπως ΩΡΛ, οφθαλμίατρος και νευρολόγος και φυσικά έγινε κοινωνός ότι η όποια ομαλή λειτουργία των εργαστηρίων και του αξονικού τομογράφου γίνεται χάριν στις μεγάλες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ως προς τη διάθεση πιστώσεων για τη βελτίωση των υποδομών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη διοίκηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας, είχαν δεσμευτεί 180.000 ευρώ, μετά από σχετική μελέτη, για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου και 450.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και την αντικατάσταση των πορτοπαραθύρων. Όλα αυτά απεντάχθηκαν και “πήγαν περίπατο” κ. Θεμιστοκλέους.

Επειδή τα τελευταία χρόνια η πολιτεία εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με εχθρικό τρόπο απέναντι στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου (ΤΕΙ, Πρωτοδικείο, Νοσοκομείο) και κατά την άποψή μας αυτό θα έχει συνέχεια, θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας στις εκλογές της 9 ης Ιουνίου 2024 πρέπει να στείλουν το οφειλόμενο μήνυμα καταδίκης προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για όλα όσα απεργάζεται, μεταξύ των άλλων, στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν απαιτούν περαιτέρω ανάλυση. Πρέπει να λάβουν το μήνυμα που τους αξίζει, χωρίς ενδοιασμούς και με απόλυτο τρόπο.

Άλλος δρόμος, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει. Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας και την Δημόσια Υγεία στην ευρύτερη περιοχή!

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει σχετικά με τις εκλογές της  9ης Ιουνίου 2024 :

Oι Δικαστικοί αντιπρόσωποι που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή των εκλογών  για το Δήμο Αγρινίου, θα παραλαμβάνουν το εκλογικό υλικό  στην παλαιά Δημοτική Λαχαναγορά - Πλατεία Δημάδη,  την  Παρασκευή  7 Ιουνίου  από 8.00 π. μ. έως

10.00 μ .μ. και το Σάββατο 8 Μαΐου από 7.00 π.μ έως 12.00  το βράδυ.  

Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου, Χαριλάου Τρικούπη 10,  ως εξής:

Παρασκευή 7/6/2024 από  15:00 μ.μ. έως  21:00 μ.μ

Σάββατο  8/6/2024  από 08:00 π.μ. έως  21:00 μ.μ.

Κυριακή  9/6/2024 από  07:00 π.μ. έως  19:00 μ.μ

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
Σελίδα 1 από 2