Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024

Το νόμο για το γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, βλέπει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως μία από τις βασικές αιτίες που η ΝΔ δεν έπιασε το στόχο του 33% των Ευρωεκλογών, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει μία μετακίνηση των ψηφοφόρων προς τα δεξιά.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο πρωθυπουργός είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είμαστε νικητές. Όμως δεν πέτυχε τον εκλογικό του στόχο. Είναι μια Πύρρειος νίκη, έχει μέσα και λίγο ήττα… Η μετακίνηση του εκλογικού σώματος είναι προς τα δεξιά. Η κυρία Λατινοπούλου πήρε σχεδόν μία μονάδα πάνω από τη Νέα Αριστερά. Είναι προφανές ότι σήμερα στην ΕΕ ζούμε μια πολιτική πραγματικότητα. Αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε θα την πληρώσουμε διπλά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στις Ευρωεκλογές στην Ευρώπη υπάρχει μία μεγάλη μετατόπιση προς τα δεξιά. Σε όλες τις χώρες και τις 27» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε επίσης ότι μεγάλο θέμα είναι η μετανάστευση αλλά και η Woke ατζέντα: «Ο νόμος της ισότητας των γάμων των ομοφυλοφίλων είναι ένα θέμα που ενόχλησε ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου μας… Το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ πήγε κόντρα».

Όσο για τα ποσοστά που κατάφερε να συγκεντρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Σήμερα ο κύριος Κασσελάκης είναι ασφαλώς ηττημένος. Ο ίδιος είπε ότι βάζει ως πήχη το 17,8% και βάζει ως πραγματικό στόχο το 20%. Από το 20, πήρε 14…».

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έκανε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Είμαι περήφανος για όλες και για όλους σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις ευρωβουλευτές του κόμματος θα προσφέρουν τα πάντα για να είναι η Ευρώπη η Ευρώπη των πολλών.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νίκη της ΝΔ, αλλά στα χαμηλά, με ποσοστό καθαρά κάτω από το 30%, αλλά και χαμηλές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που κρατά τη δεύτερη θέση λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών πτήσεων του ΠΑΣΟΚ στο λεκανοπέδιο της Αττικής, καταγράφηκαν στην ευρωκάλπη.

Ευχαριστώ από καρδιά όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά

Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τη μάχη στο Ευρωκοινοβούλιο

Το κόμμα δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει, ούτε με ενδιαφέρουν επιχειρήματα όπως η διαφορά από το δεύτερο κόμμα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των ευρωεκλογών

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι οι εκλογές θα ήταν δύσκολες.

Παρά και τις δικές μου προσπάθειες έλειψε ο ουσιαστικός προβληματισμός για την Ευρώπη και το μέλλον που θέλουμε

Ακούω την φωνή και την εντολή τους: Σας εμπιστεύομαστε, αλλά προσπαθείστε περισσότερο και αυτό θα κάνουμε για να βαδίσουμε πιο γρήγορα προς την Ευρώππη

Στη Γαλλία και τη Γερμανία κυβερνητικά κόμματα υποχώρησαν σημαντικά

Η ΝΔ παραμένει ισχυρή και ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην ΕΥρώπη

Είναι η μοναδική που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα.

Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Από αύριοο στεκόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα για μεγαλύτερη δουλειά, για μεγαλύτερη προσπάθεια και λιγότερες αστοχίες

Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές

Όπως η Ελλάδα του 2024 είναι πολύ καλύτερη από το 2019 θα συμβεί το ίδιο και το 2027. Το θέλουμε και το μπορούμε.

protothema.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ως μια πύρρειο νίκη χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε πως το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι «πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε αρχικά: «Το αποτέλεσμα περιγράφεται σε μια φράση ως πύρρειο νίκη. Θα καταγραφεί ως η μεγαλύτερη νίκη μεταξύ πρώτου και δεύτερου στην ιστορία των ευρωεκλογών. Από την άλλη όμως δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν το 33%». Και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια εμπιστοσύνη από τον κόσμο, αλλά και ένα μήνυμα ότι πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα, να διορθώσουμε λάθη. Εχουμε τρία χρόνια μπροστά μας. Αυτό που ξεχωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη -που έχει καταγράψει 5 διαδοχικές νίκες σε εκλογές- είναι ότι λαμβάνει τα μηνύματα».

Ως προς τα μηνύματα από τον κόσμο αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «σίγουρα υπάρχει μια άνοδος της ακροδεξιάς και άνοδος της αποχής», αλλά τόνισε ότι «η λέξη κλειδί είναι η αποτελεσματικότητα. Πριν πάμε στα πρόσωπα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα συνολικά. Χωρίς να υποτιμούμε το αποτέλεσμα πρέπει να βάλουμε τη διάσταση μιας πιο χαλαρής κάλπης που δεν επιλέγει ο κόσμος κυβέρνηση. Έχουμε κατά πλειοψηφία την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά λάμβάνουμε και τα μηνύματα».

protothema.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Πρόωρες εκλογές στη Γαλλία ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν για τις 30 Ιουνίου μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για το κόμμα του.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την διάλυση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης μετά την νίκη της άκρας δεξιάς στις ευρωεκλογές.

ertnews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
Ευρωεκλογές 2024: Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας
Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
Ευρωεκλογές 2024: Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας
Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

H ψηφοφορία για το Ευρωκοινοβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και σίγουρα σήμερα το βράδυ θα δούμε μια διαφορετική σύνθεση στην Ευρωβουλή με την Δεξιά να έχει πλέον την πολιτική πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην Ελλάδα, η προεκλογική μάχη ήταν σχετικά χαλαρή, καθώς η κόπωση των πολιτών από τις τέσσερις εκλογικές μάχες (δύο στις εθνικές εκλογές και δύο στις περιφερειακές εκλογές του 2023) αλλά κυρίως η αίσθηση ότι «Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει» (άλλωστε δεν ψηφίζουν για την εθνική Βουλή, δηλαδή για κυβέρνηση), έχει μειώσει, όπως είναι λογικό την συμμετοχή η οποία θα κυμανθεί σε επίπεδα ρεκόρ ίσως και άνω του 55% παρά το υποχρεωτικό της ψηφοφορίας.

Σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα και την αποτίμησή του σίγουρα τα ποσοστά θα παίξουν ρόλο, ανάλογα με το κόμμα.

Το pronews.gr έχει καλύψει κάθε πτυχή της προεκλογικής μάχης με τα ποσοστά που θα κυμανθεί το κάθε κόμμα, αλλά σημασία έχει να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα τις τελευταίες δύο ημέρες και κυρίως ποια ποσοστά θα αποτελούν επιτυχία ή αποτυχία για το κάθε κόμμα.

Ιδού λοιπόν:

Νέα Δημοκρατία: Το κυβερνητικό κόμμα θα πιεστεί στις εκλογές. Εξαιρετικά δύσκολα θα φτάσει τον στόχο του 33,1% που ήταν το 2019 και έχει τεθεί ως «εκλογικό δάπεδο» από την ίδια. Άρα η εκλογική αποτυχία -ή «μη επιτυχία»- είναι ιδιαίτερα πιθανή

Θα πετύχει το «3» μπροστά; Αν το επιτύχει σε συνδυασμό με την μεγάλη διαφορά, που είναι σίγουρο ότι θα καταγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ του Σ.Κασσελάκη (ίσως και διπλάσιο ποσοστό) τότε θα μειωθούν οι αρνητικές εντυπώσεις της μη επίτευξης του αρχικού στόχου (33,1%).

Όμως μπορεί να δούμε ένα ποσοστό το οποίο θα κυμανθεί ακόμα και περί το 28% το οποίο σαφώς θα είναι εκλογική αποτυχία για τον Κ.Μητσοτάκη, η πρώτη του από το 2019 και θα κτυπήσει ένα ηχηρότατο «καμπανάκι» που θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.

ΛΟΑΤΚΙ+, ακρίβεια, οικονομική κρίση θα αποτελέσουν τα «ψαλίδια» που θα κόψουν ποσοστά από τη ΝΔ. Από την άλλη, ως πρώτο κόμμα, την ευνοεί η μεγάλη αποχή.

ΣΥΡΙΖΑ: Αν κάτι θα είναι θετικό για την κυβέρνηση και τη ΝΔ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να επιτύχει έστω το αναιμικό 17,8% των εθνικών εκλογών.

Δύσκολα θα ξεπεράσει το 16% με ανοικτά τα ενδεχόμενα να είναι μειωμένο το ποσοστό έτι περαιτέρω. Πρακτικά όμως ο Σ.Κασσελάκης έθεσε τον πήχη επάνω από το 17,8% άρα οτιδήποτε κάτω από αυτό θα είναι αποτυχία του ιδίου.

Εννοείται ότι δεδομένης και της ύπαρξης της Νέας Αριστεράς, αν ξεπεράσει το 17,8% θα έχει καταγράψει σημαντική επιτυχία που θα του δίνει το δικαίωμα να «ονειρεύεται την επόμενη ημέρα».

ΠΑΣΟΚ: Ισχύουν ακριβώς τα ίδια, όπως και με τον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα με πιο έντονο τρόπο γιατί δεν έχει υποστεί την διάσπαση και τις αναταράξεις που έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή δεν έχει καμία δικαιολογία να λάβει κάτω από το 11,84% των εθνικών εκλογών του Ιουνίου 2023.

Αν συμβεί αυτό -που το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί- ο Μ.Ανδρουλάκης θα αμφισβητηθεί ως ηγέτης του ΠΑΣΟΚ από απόψε το βράδυ. Όσο και να ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό δύσκολα θα φτάσει τον Δεκέμβριο στην θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ: Το κομμουνιστικό κόμμα δεν έδειξε την δέουσα «ζωηράδα» προεκλογικά και αυτό θα φανεί στην κάλπη. Το 7,69% των εθνικών εκλογών θα είναι ένα ιδανικό ποσοστό, αν και λόγω της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε βάλει πλώρη για υψηλότερα. Χωρίς να αποκλείεται, φυσικά, να δείξει στην κάλπη αυτό που δεν έδειξε στις δημοσκοπήσεις

Στα θετικά του το «γκελ» που κάνει ο γ.γ. του κόμματος Δ.Κουτσούμπας στο νεανικό κοινό.

Ελληνική Λύση: Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, σίγουρα θα είναι από τα κερδισμένα της ευρωκάλπης, αλλά το ερώτημα είναι σε πιο ποσοστό και τι δυναμική θα επιδείξει.

Θα λάβει σίγουρα πάνω από το 4,44% των εθνικών εκλογών, αλλά ο στόχος της ηγεσίας του είναι να πάρει το 50% των απωλειών της ΝΔ σε εθνικό επίπεδο, δηλαδή να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό 10%-12%, κάτι που καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις πριν 1,5 μήνα. Αλλά έκτοτε «ξεφούσκωσε».

Αν λάβει περί το 8% απόψε, θα είναι ένα σημαντικό ποσοστό, το οποίο όμως, με δεδομένη της χαλαρότητα της ψήφου στην ευρωκάλπη, σε συνθήκες εθνικής κάλπης δεν θα ξεπερνούσε το 6%.

Άρα, «μία από τα ίδια», ειδικά με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό μικρό κόμμα το οποίο έχει άφθονη χρηματοδότηση λόγω παρουσίας σε Βουλή και Ευρωβουλή από το 2019.

Πάντως η ανάδειξή του σε τέταρτο κόμμα θα μπορούσε να τον αναβαθμίσει και να του δώσει τα φόντα να γίνει κυβερνητικός εταίρος ή έστω συνέταιρος με μία θετική ψήφο στην προεδρική κάλπη του χρόνου, στον Κ.Μητσοτάκη.

ΝΙΚΗ: Το κόμμα-έκπληξη των προηγούμενων εκλογών έχει τον πήχη στο 3,70% και σίγουρα θα είναι και αυτό από τα κερδισμένα της σημερινής εκλογικής μάχης. Και όχι μόνο: Υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι και η έκπληξη με ποσοστό περί το 5%. Καταγράφει ισχυρό ρεύμα την τελευταία εβδομάδα.

Φωνή Λογικής: Η Αφροδίτη Λατινοποούλου, σίγουρα θα είναι από τους κερδισμένους των ευρωεκλογών και αυτό το 0,43% των εθνικών εκλογών σίγουρα θα πενταπλασιαστεί.

Ένα 2% μπορεί να μην εντυπωσιάζει (σαφώς και μπορεί να φτάσει και το 3%), αλλά είναι η μοναδική αρχηγός μικρού κόμματος που έχει στιβαρό, «καθαρό» πολιτικό λόγο, ρητορική δεινότητα, λέει τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να φοβάται να αντιπαρατεθεί με την Αριστερά, δεν κουβαλά «αμαρτίες» (όπως π.χ. τις «επιστολές του Ιησού») και είναι «λαμπερή».

Βασικό μειονέκτημα του κόμματος η έλλειψη έμπειρου στελεχικού δυναμικού, αλλά έχει μπροστά της τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές να το διορθώσει. Άρα βασικός στόχος της είναι το 2%.

Πλεύση Ελευθερίας: Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα έπρεπε να λάβει κανονικά ποσοστό κοντά στο 5%, δεδομένων των προβλημάτων και της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει αυτό τον στόχο

Νέα Αριστερά: Ο βασικός στόχος των αποχωρήσαντων από τον ΣΥΡΙΖΑ, στελεχών, είναι να ξεπεράσουν το 3% το οποίο μπορεί να μην τους δώσει είσοδο στην Ευρωβουλή, αλλά θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην εθνική Βουλή, όποτε γίνουν οι εκλογές. Αν δεν το πετύχουν, απλά θα έχουν… αποτύχει.

Πατριώτες: Το κόμμα του γηραιού Π.Εμφιετζόγλου φαίνεται ότι επιλέχθηκε από τον Η.Κασιδιάρη να αποτελέσει την πλατφόρμα πολιτικής έκφρασης των «Ελλήνων» για τις εκλογές αυτές, λόγω του αποκλεισμού των «Σπαρτιατών», αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που αντιμετώπισε η «ψυχή» με το «σώμα» ή καλύτερα με το «κεφάλι» του κόμματος των «Σπαρτιατών» που πέτυχαν εντυπωσιακή παρουσία στις εθνικές εκλογές του 2023.

Με δεδομένη την ύπαρξη ισχυρού πυρήνα ψηφοφόρων και ιδιαίτερα αθόρυβου, το ότι δεν εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετύχει την έκπληξη με ποσοστό άνω του 2% και υπό προϋποθέσεις να φτάσει το 3%.

ΛΑΟΣ: Το κόμμα ανανέωσε την ηγεσία του, ο Γ.Καρατζαφέρης λόγω προβλημάτων υγείας αποχώρησε και ο Φίλιππος Καμπούρης, δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής ανέλαβε τα ηνία, αλλά με πολύ δύσκολο έργο.

Τα τελευταία χρόνια είχε αφεθεί να αδρανήσει ο κομματικός μηχανισμός με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί την εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για την Δεξιά που θα καταγραφεί με ηχηρό τρόπο (τα δεξιά κόμματα ίσως ξεπεράσουν απόψε και το 20% στην Ελλάδα, συνολικά).

Ένα ποσοστό της τάξης του 1% πάντως θα δείξει ότι είναι και πάλι παρών, σε σχέση με τις δυσκολίες του αγώνα του.

Δημοκράτες: Το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, αν καταφέρει και αποσπάσει ποσοστό έστω 1,5% θα είναι προσωπική του επιτυχία και θα του δώσει ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, στο εκλογικό τμήμα 404, στις 11πμ ψήφισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα όλοι και όλες ψηφίζουμε για να κοντύνουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, για να ψηλώσουμε το μπόι του λαού μας και των αγώνων του, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, στο μπόι των ονείρων στο μπόι των ανθρώπων».

ertnews.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε ότι σήμερα είναι μια γιορτή τη Δημοκρατίας ενώ είπε ακόμα μεταξύ άλλων ότι σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε.

Πρόετρεψε τον κόσμο να ψηφίσει και υπογράμμισε ότι είναι συγκινημένος «για τη μεγάλη εμπστοσύσνη του κόσμου[…] για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία». Κατέληξε λέγοντας ότι «την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ».

Συγκεκριμένα δήλωσε «σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές μας και έτσι λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Άρα παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους ή και λιγότερο να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

»Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Και αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ».

ertnews.gr

 

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024
Σελίδα 1 από 2