Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  8:48: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022

Την πυρηνική απειλή διατήρησε στο τραπέζι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, λέγοντας μάλιστα ότι κάποιοι «διογκώνουν» τον κίνδυνο – Οι δυτικές χώρες πιέζουν το Κίεβο να συνεχίσει τις εχθροπραξίες, υποστήριξε

Ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι πλέον πολύ σημαντικός και δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σεργκέι Λαβρόφ, συμπληρώνοντας πως «υπάρχουν πολλοί που είναι πρόθυμοι να διογκώσουν τεχνητά αυτή την απειλή».

Υπενθύμισε ακόμα ότι τον Ιανουάριο οι χώρες που συνθέτουν την «ισχυρή πυρηνική πεντάδα» του κόσμου, επιβεβαίωσαν τη θέση για «το απαράδεκτο της χρήσης αυτών των όπλων».

«Αυτή είναι η θέση αρχής για εμάς και προχωράμε με βάση αυτή. Δεν θα ήθελα να φτάσω στο σημείο να πω πως ο κίνδυνος είναι πραγματικά πολύ, πολύ σημαντικός και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τον διογκώσουν με τεχνητό τρόπο. Ωστόσο, ο κίνδυνος είναι σοβαρός, είναι πραγματικός, δεν μπορεί να υποτιμηθεί», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι δυτικές χώρες δεν θα επιτρέψουν την αποστολή στρατευμάτων τους στην Ουκρανία.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πλαίσιο στο οποίο εντάσσονται οι συνεχείς προκλήσεις του Ζελένσκι και της ομάδας του, οι οποίοι απαιτούν την εισαγωγή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ για την προστασία της ουκρανικής κυβέρνησης. Και όλοι λένε ότι θα στείλουν όπλα – κάτι που, φυσικά, ρίχνει και αυτό λάδι στη φωτιά – καθώς θέλουν να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να πολεμήσουν με τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη. Αρκεί αυτή η σύγκρουση να τραβήξει περισσότερο, αρκεί, όπως ελπίζουν, η Ρωσία να υποφέρει από αυτήν όλο και περισσότερο», είπε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας πως τα όπλα που στέλνουν οι Δυτικοί, μπορεί να καταλήξουν σε τρομοκράτες.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλοι οι ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ αποκλείουν την εμπλοκή της συμμαχίας σε μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία, εκτός από την ηγεσία της Πολωνίας.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, οι δυτικές χώρες πιέζουν το Κίεβο να συνεχίσει τις εχθροπραξίες. «Τονίζω για άλλη μια φορά: έχουμε την αίσθηση ότι η Δύση θέλει η Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά, να συνεχίσει να φθείρει, να εξαντλήσει τον ρωσικό στρατό και το ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα – αυτό, όμως, είναι μια ψευδαίσθηση», είπε.

Ως παράδειγμα, ο Ρώσος υπουργός ανέφερε τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων στην Τουρκία. «Στην Κωνσταντινούπολη, για πρώτη φορά, λάβαμε προτάσεις από αυτούς σε χαρτί, με τις υπογραφές του επικεφαλής της αντιπροσωπείας τους, και ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε αυτές τις προτάσεις ως βάση. Απαιτούσαν αναθεώρηση προκειμένου να είναι συναινετικές, αλλά αξιολογήθηκαν θετικά από εμάς. Οι προτάσεις αυτές δεν είχαν τη μορφή σύμβασης, αλλά τη μορφή περιγραμμάτων, των κύριων διατάξεων και θέσεων. Μεταφέραμε αμέσως τις θέσεις αυτές σε σύμβαση και παραδώσαμε το σχέδιο αυτό στους Ουκρανούς συναδέλφους μας. Στη συνέχεια μας παρουσίασαν τις δικές τους ιδέες, οι οποίες ήταν ριζικά διαφορετικές από αυτές που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Πρόσθεσε ότι το Κίεβο αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο βήμα μετά από προτάσεις απο τις κυβερνήσεις της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου, οι οποίες συνιστούν στις ουκρανικές αρχές να σκληρύνουν τη στάση τους.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας φάσκει και αντιφάσκει στις δημόσιες ομιλίες του. «Είναι καλός ηθοποιός και υπάρχουν αστεία πράγματα στις εξωτερικές εκδηλώσεις του που δείχνουν πώς είναι μερικές φορές σε μια κατάσταση, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά και πάρετε μια αντίληψη της ουσίας αυτών που λέει, θα βρείτε χιλιάδες αντιφάσεις εκεί. Αυτό η Δύση το αντιλάμβάνεται ως ταλέντο», δήλωσε ο Λαβρόφ.

Και συνέχισε: «Μόλις σήμερα διάβασα ένα μήνυμα – ο πρόεδρος της ουκρανικής βουλής είπε ότι μετά από αυτή την κρίση, η Ουκρανία δεν θα αφαιρέσει από το σύνταγμά της τις διατάξεις σχετικά με την πρόθεσή της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Πώς γίνεται αυτό; Σε όλες τις διαπραγματεύσεις, συζητείται ένα ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας, σε συνδυασμό με εγγυήσεις ασφαλείας που θα είναι σε ένα συγκεκριμένο έδαφος».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αντιπαράθεση στην Ουκρανία θα τερματιστεί με την υπογραφή ενός διπλωματικού εγγράφου.

«Αλλά οι παράμετροι αυτής της συνθήκης θα καθοριστούν από το στάδιο στο οποίο θα έχουν φτάσει οι εχθροπραξίες» τόνισε.

https://www.protothema.gr/

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συνεχάρη τον γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν για την επανεκλογή του στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες Κυριακή, διαβεβαιώνοντας πως οι δύο χώρες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να «υπερασπίσουν τη δημοκρατία».

«Αδημονώ να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας — ιδίως για την υποστήριξη της Ουκρανίας, την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής», ανέφερε μέσω Twitter ο κ. Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τη Γαλλία «εταίρο-κλειδί για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων».

Παρόμοια ήταν η τοποθέτηση του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, που διαβεβαίωσε επίσης μέσω Twitter ότι στην Ουάσινγκτον «ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με τη Γαλλία για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, ενισχύοντας τη μακρά και ισχυρή συμμαχία και φιλία μας».

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor – Προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ

«Πρόβα» απόβασης σε ελληνικό νησί, πραγματοποίησαν άνδρες των ομάδων υποβρύχιας επίθεσης (SAT) των τουρκικών Ε.Δ. στο πλαίσιο της προκλητικής άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα» που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Η αποκάλυψη του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, του αυτοεξόριστου -στη Σουηδία- Τούρκου δημοσιογράφου Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, προκαλεί αίσθηση

Σύμφωνα με το σχέδιο της άσκησης, ομάδες υποβρύχιας επίθεσης (SAT) άρχισαν να επιτίθενται σε στόχους στο νησί Γιλαντσίκ στην Μαρμαρίδα, Β.Α. της Ρόδου. «Ενώ μια ομάδα έπεσε στο νερό από ένα ελικόπτερο, μια άλλη ομάδα πλησίασε το νησί υποβρύχια. Τις ομάδες συνόδευε άλλη ομάδα που κατέβηκε με αλεξίπτωτο στο νησί από ελικόπτερο. Αφού οι ομάδες κατέστρεψαν τους εχθρικούς στόχους, υψώθηκε η τουρκική σημαία στο κατειλημμένο νησί» σημειώνει ο συντάκτης του Nordic Monitor, επισημαίνοντας πως: «Αν και η άσκηση καλύπτει τρεις θάλασσες, εξακολουθεί να υπογραμμίζει τη συνεχή στόχευση της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, όπως και το προηγούμενο έτος. Το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο φανταστικός εχθρός στις επιχειρήσεις είναι η Ελλάδα».

Μιλώντας στους παρατηρητές της άσκησης, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακαρ, κατηγόρησε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα για την στρατικοποίηση των νησιών του Αγαίου, λέγοντας πως τα διμερή προβλήματα: «θα πρέπει να επιλυθούν στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Κατηγορώντας την χώρα μας πως καθυστερεί να συμμετάσχει σε διάλογο, ο Ακάρ ζήτησε από την Αθήνα να είναι πιο ενεργή, τονίζοντας πως οι συναντήσεις των στρατιωτικών αντιπροσωπειών των δύο χωρών θα πρέπει να συνεχιστούν. Παράλληλα σχολίασε πως οι νέοι εξοπλισμοί στους οποίους έχει προχωρήσει η Αθήνα «βλάπτει περαιτέρω τη φτωχή οικονομία της» και πως «ο ελληνικός λαός υποφέρει από αυτό».

Το Nordic Monitor υπενθυμίζει πως πρόσφατα η τουρκική αμυντική βιομηχανία Roketsan, παρουσίασε τον νέο της πύραυλο με ένα βίντεο προσομοίωσης που στοχεύαν ελληνικά νησιά. Οι ειδικοί που ανέλυσαν τις εικόνες για το Nordic Monitor είπαν ότι η τοποθεσία από όπου εκτοξεύονται οι πύραυλοι στο βίντεο είναι η ακτή του Τσεσμέ στη δυτική Τουρκία και ότι ο δορυφορικός χάρτης στο βίντεο έχει αναπαραχθεί με μικρές αλλαγές. Δηλώνουν επίσης ότι οι πραγματικές νησίδες και οι βραχώδεις εικόνες που εμφανίζονται οπτικά στο βίντεο επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τις ακτές του Τσεσμέ. Σε αυτή την περίπτωση, το μέρος που εμφανίζεται ως εχθρός στο βίντεο είναι το ελληνικό νησί της Χίου, το οποίο απέχει 4,1 μίλια από τις τουρκικές ακτές.

Το δίκτυο Nordic Monitor λειτουργεί με την ίδια λογική του WikiLeaks, δημοσιοποιώντας έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, που αφορούν κυρίως τη σημερινή Τουρκία. Το Nordic Research and Monitoring, καλύπτει θέματα για θρησκευτικά, ιδεολογικά και εθνοτικά κινήματα και ριζοσπαστικές ομάδες, με ιδιαίτερη έμφαση στην σημερινή Τουρκία.

Ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ερντογάν, λόγω σοβαρών αποκαλύψεων που προβαίνει κατά καιρούς, μέσα από τη σελίδα που διαχειρίζεται.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας την Κυριακή με μεγαλύτερη μάλιστα άνεση σε σχέση με τα όσα έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, όμως το αυξημένο ποσοστό της Μαρίν Λεπέν -το ισχυρότερο που έχει σημειώσει η ακροδεξιά στην 5η γαλλική Δημοκρατία – συνεπάγεται προβλήματα για τη δεύτερη πενταετία του Μακρόν στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων και παράλληλα στέλνει προειδοποιητική βολή στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μακρόν συγκέντρωσε το 58,5% των ψήφων του εκλογικού σώματος έναντι 41,5% της Λεπέν, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. Αλλά η νίκη του προέδρου σκιάζεται από το γεγονός ότι η αντίπαλός του, η οποία ενστερνίζεται αντιμεταναστευτικές, εθνικιστές πολιτικές υποστηρίζοντας την απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας και «φλερτάροντας» κατά καιρούς με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, θέλοντας παράλληα να μετατρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε «συμμαχία ευρωπαϊκών εθνών», κέρδισε περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε ακροδεξιό υποψήφιο μέχρι τώρα.

Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν την Μαρίν Λεπέν, περίπου πέντε εκατομμύρια περισσότεροι σε σχέση με την τελευταία της υποψηφιότητα το 2017. Σύμφωνα με το POLITICO, η αύξηση αυτή υποδηλώνει ότι η στρατηγική της ήταν σε μεγάλο βαθμό επιτυχής.

Προβληματισμός για τα ποσοστά της Λεπέν

Εν μέσω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, με πλάνα βομβαρδισμένων πόλεων να προβάλλονται καθημερινά στις τηλεοπτικές ειδήσεις, ένα τεράστιο κομμάτι του γαλλικού εκλογικού σώματος υποστήριξε μια υποψήφια που ζήτησε τη δημιουργία συμμαχίας με τη Μόσχα και δήλωσε ότι θα αποσύρει τη Γαλλία από την ολοκληρωμένη διοίκηση του ΝΑΤΟ, αν εκλεγεί.

Σε μια από τις ιδρυτικές χώρες της ΕΕ, εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν την υποψήφια της οποίας η προεκλογική εκστρατεία υποστηρίζε τη διάλυση της ΕΕ εκ των έσω, αναστέλλοντας τους κανόνες ελεύθερων ταξιδιών της και υποβαθμίζοντας την υπεροχή του δικαίου της ΕΕ.

«Αυτό το αποτέλεσμα είναι [το σημάδι] μιας μεγάλης δυσπιστίας απέναντι στους ηγέτες μας και στους Ευρωπαίους ηγέτες, ένα μήνυμα που δεν μπορούν να αγνοήσουν», δήλωσε η Λεπέν στους υποστηρικτές της στην ομιλία της μετά την ήττα. «Οι ψηφοφόροι έδειξαν ότι θέλουν μια ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης στον Μακρόν», πρόσθεσε.

Προειδοποίηση για τις Βρυξέλλες

Τα αυξημένα της ποσοστά θεωρούνται μία προειδοποίηση στις Βρυξέλλες, οι οποίες ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έχουν εγκλωβιστεί σε δικαστικές μάχες με την Πολωνία και την Ουγγαρία για διαφορές σχετικά με το κράτος δικαίου.

Η μεγάλη πρόκληση για τον Μακρόν

Αλλά η πιο άμεση πρόκληση αφορά τον πρόεδρο Μακρόν, ο οποίος ξεκινά τη δεύτερη θητεία του σε μια βαθιά διχασμένη χώρα, όπου ο πολιτικός θυμός θα μπορούσε εύκολα να ξεσπάσει σε διαδηλώσεις στους δρόμους και βία.

Ο πρόεδρος αναγνώρισε αυτές τις διαιρέσεις στη νικητήρια ομιλία του. «Η χώρα μας είναι γεμάτη αμφιβολίες και διαιρέσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Αλλά κανείς δεν θα μείνει στην άκρη του δρόμου», είπε από μια σκηνή σε σχήμα οκταγώνου που στήθηκε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Διευρύνεται η διαίρεση στη Γαλλία

Αν και η ψηφοφορία σημαίνει ότι η συνέχεια θα επικρατήσει στη Γαλλία, δείχνει επίσης ότι οι διαιρέσεις που μαστίζουν τη γαλλική πολιτική εδώ και δεκαετίες δεν συρρικνώνονται, αλλά διευρύνονται με κάθε διαδοχική εκλογική αναμέτρηση.

Η Λεπέν ολοκλήρωσε στην τρίτη της προεδρική εκστρατεία, όμως δεν έχει σε καμία περίπτωση τελειώσει πολιτικά, παρόλο που το να κατέβει ξανά σαν υποψήφια σε προεδρικές εκλογές δεν είναι βέβαιο. Έχει όμως ανακάμψει από την ήττα της το 2017 και έχει διευρύνει σημαντικά τη βάση του κόμματός της. Στην ομιλία της, η επικεφαλής του κόμματος του Εθνικού Συναγερμού έβγαλε μαχητικό τόνο και άφησε να εννοηθεί ότι θα οδηγήσει τα στρατεύματά της στη μάχη όταν οι ψηφοφόροι εκλέξουν νέο γαλλικό κοινοβούλιο τον Ιούνιο.

«Είναι μια εντυπωσιακή νίκη», είπε η Λεπέν στους επευφημούντες υποστηρικτές της στη Μπουλόν, ένα προάστιο του Παρισιού που ιστορικά αποτελεί την έδρα του κόμματός της.

Υπονοώντας πιθανές συμμαχίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το κόμμα της Λεπέν, ο ακροδεξιός προεδρικός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των εκλογών, ζήτησε τη δημιουργία ενός «πατριωτικού μπλοκ» που θα ενώνει τους υποστηρικτές του και της Λεπέν.

«Πρέπει να ξεχάσουμε τις διαμάχες μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι εφικτό, είναι απαραίτητο, είναι καθήκον μας. Ας δημιουργήσουμε τον πρώτο συνασπισμό της δεξιάς και των πατριωτών το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Ζεμμούρ μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος

Ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία του μετά από δύο χρόνια πολιτικών για τον κορονοϊό και εν μέσω υψηλού πληθωρισμού και του πολέμου στην Ουκρανία, ο Μακρόν είναι απίθανο να απολαύσει κάποιου είδους περίοδο χάριτος. Ήδη έχουν ακουστεί εκκλήσεις για να ξεκινήσει αυτό που είναι γνωστό στη Γαλλία ως «κοινωνικός τρίτος γύρος» των προεδρικών εκλογών -ένας γύρος που θα λάβει χώρα στους δρόμους, με τη μορφή διαδηλώσεων. Οι αριστεροί ψηφοφόροι που κράτησαν τη μύτη τους και ψήφισαν τον Μακρόν για να κρατήσουν την ακροδεξιά μακριά από την εξουσία έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση Μακρόν.

«Θα είναι μια δύσκολη διαδρομή», δήλωσε στο POLITICO υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος του Μακρόν πριν από τις εκλογές της Κυριακής. «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο κίνημα διαμαρτυρίας ευρείας κλίμακας, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε μια σειρά από διαμαρτυρίες σε διάφορα μέρη της χώρας».

Οι διαμαρτυρίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε γαλλικά πανεπιστήμια, με ακτιβιστές εξοργισμένους επειδή πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της ακροδεξιάς και ενός υποψήφιου υπέρ των επιχειρήσεων. Ορισμένοι ηγέτες του κινήματος Yellow Jacket, το οποίο συγκλόνισε τη Γαλλία το 2018 και το 2019, καλούν ήδη τους πολίτες να βγουν στους δρόμους.

Η δυσαρέσκεια έχει εξαπλωθεί και μεταξύ των αριστερών ψηφοφόρων, οι υποψήφιοι των οποίων αποκλείστηκαν όλοι από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας στις 10 Απριλίου. Το 22% του εκλογικού σώματος ψήφισε τον ακροαριστερό ηγέτη Μελανσόν στον πρώτο γύρο και ήταν ιδιαίτερα διχασμένο ως προς τις επιλογές στον δεύτερο γύρο.

Πηγή: ethnos.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει προκηρύξει ο Πανευρυτανικός Σύλλογος μετά από ομόφωνη απόφασης της Γενικής Συνελεύσεως της 20ης Μαρτίου 2022.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Μαΐου 2022 ημέρα Κυριακή από το πρωί ώρα 10 μέχρι και στις 6 το απόγευμα, στην έδρα του Συλλόγου, Γοργοποτάμου 1, στο Αγρίνιο.

Αν κάποιο μέλος θέλει να θέσει υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες, μπορεί να αιτηθεί στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που είναι τα εξής:

Σταθόπουλος Ευάγγελος 6978429009

Μπαλτάς Βασίλειος 6947261449

Ευαγγελοδήμος Κωνσταντίνος 6942035854

Η συμμετοχή όλων των μελών στις εκλογές κρίνεται απαραίτητη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ