Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:44: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Μαϊος 2023

Την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσουν συνολικά 36 κόμματα και συνδυασμοί, ενώ εκτός εκλογικής μάχης τέθηκαν 14 υποψηφιότητες για τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Αρχικά 50 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Τελικά, οι αρεοπαγίτες αποφάσισαν ότι την ψήφου του Ελληνικού λαού μπορούν να διεκδικήσουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, 36 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, ενώ κόπηκαν συνολικά 14 κόμματα.

Την περασμένη εβδομάδα από την πρώτη αξιολόγηση των αρεοπαγιτών, εκτός εκλογικής διαδικασίας έμειναν το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπως και η «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ακόμη, εκτός εκλογικής αναμέτρησης έχει τεθεί το κόμμα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες- Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» του Νίκου Νικολόπουλου.

Τα κόμματα που θα συμμετέχουν

1) ΣΥΡΙΖΑ

2) ΚΚΕ (μ-λ)

3) ΟΚΔΕ

4) ΑΝΤΑΡΣΥΑ

5) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

6) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

7) ΚΙΝΗΜΑ 21

8) ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ

9) ΝΙΚΗ

10) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

11) ΜΕΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

12) ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ

13) ΟΑΚΚΕ

14) Μ-Λ ΚΚΕ

15) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

17) ΤΟΛΜΑ

18) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

19) ΝΕΑ ΔΟΜΗ

20) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

21) ΚΟΤΕΣ

22) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

23) SOCIAL

24) ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

25) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

26) ΕΑΝ

27) ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συνασπισμοί κομμάτων

1) ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

2) ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ- ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

4) ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

5) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

6) ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

7) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

8) ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α

Μεμονωμένοι υποψήφιοι

1) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΪΤΣΗΣ

pronews.gr

 
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι απαντούν για πλαστικά μιας χρήσης, αγορά αποκλειστικά μεταχειρισμένων ρούχων, απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε δημοσκόπηση που έγινε σε επτά ευρωπαϊκές χώρες – Πρόθυμοι να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή δηλώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες, ωστόσο, δεν θέλουν τα μέτρα που θα λάβουν να επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», επικαλούμενη τα πορίσματα δημοσκόπησης του ινστιτούτου «YouGov» σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν δράση για την προστασία του πλανήτη, όχι όμως να κάνουν και πολλές… θυσίες.

Αν και αρκετοί πολίτες τη γηραιάς ηπείρου δηλώνουν έτοιμοι να λάβουν προσωπικά μέτρα και να στηρίξουν τις κυβερνητικές πολιτικές για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, δεν θέλουν να αλλάξει ο τρόπος ζωής τους.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου «YouGov» εξέτασε αντιπροσωπευτικά δείγματα περισσότερων από 1.000 ερωτηθέντων σε κάθε χώρα (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Ισπανία και Ιταλία), σε έρευνα που διήρκεσε από τις 5 έως και την 24η Απριλίου.

Η έρευνα εξέτασε την υποστήριξη για δράση για το κλίμα σε επίπεδο κράτους, όπως η απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης, καθώς και μεμονωμένες πρωτοβουλίες, όπως η αγορά μόνο μεταχειρισμένων ρούχων και η απαγόρευση της κατανάλωσης κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Τα πορίσματα του βρετανικού ινστιτούτου δημοσκοπήσεων «YouGov» έδειξαν ότι πολλοί Ευρωπαίοι δηλώνουν ευχαριστημένοι με μέτρα που δεν θα επηρέαζαν πολύ τον τρόπο ζωής τους. Θα ήθελαν δηλαδή να αναλάβουν δράση, χωρίς όμως να αλλάξει άρδην ο τρόπος ζωής τους.

Για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, ανησυχούν πολύ ή αρκετά το 60% των Σουηδών, το 63% των Γερμανών, το 65% των Βρετανών, το 77% των Ισπανών, το 79% των Γάλλων και το 81% των Ιταλών. Ανάλογα είναι τα ποσοστά των Ευρωπαίων που αναγνωρίζουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι «προϊόν» της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Την ίδια ώρα, λιγότερο από το 20% των ερωτηθέντων στις περισσότερες χώρες υποστηρίζουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ το 5% αρνείται την… ύπαρξή της.

Στο ερώτημα: «Τι ακριβώς είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι ίδιοι για την καταπολέμησή της», οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται πιο… μαζεμένοι.

Για παράδειγμα, κυβερνητικά μέτρα δεντροφύτευσης στηρίζουν το 45% των Γερμανών και το 72% των Ισπανών ενώ το 77% των Βρετανών δηλώνουν ότι θα καλλιεργούσαν περισσότερα φυτά οι ίδιοι.

Την ίδια ώρα, το 40% των Δανών και το 56% των Βρετανών, των Ισπανών και των Ιταλών δηλώνουν ότι δεν θα αγόραζαν ξανά προϊόντα από πλαστικό μιας χρήσης. Στο μεταξύ, το 63% των Σουηδών και το 75% των Ισπανών θα υποστήριζαν μια κυβερνητική απαγόρευση των πλαστικών.

Σε ότι αφορά τον περιορισμό της κατανάλωσης κρέατος και γαλακτοκομικών σε δύο ή τρία γεύματα την εβδομάδα πολλοί Ευρωπαίοι τάσσονται υπέρ:

Το 28% στη Γερμανία όπως και 43% στην Ιταλία. Μάλιστα, αρκετοί θα υποστήριζαν να υπάρξει και σχετική νομοθεσία. Τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 24% στη Βρετανία και 48% στην Ιταλία.

Μέτρα ιδιαίτερα δημοφιλή αποδεικνύονται οι κρατικές επιδοτήσεις για να γίνουν τα σπίτια ενεργειακά περισσότερο αποδοτικά, με την υποστήριξη να κυμαίνεται από 86% στην Ισπανία έως 67% στη Γερμανία.

Ωστόσο, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι που συμμετείχαν στην έρευνα δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να αγοράσουν μόνο μεταχειρισμένα ρούχα: στη Γερμανία το ποσοστό ήταν 17% και στη Βρετανία 27% .

Για το μέτρο, να μην καταναλώνουν οι Ευρωπαίοι οικειοθελώς περισσότερο κρέας και γαλακτοκομικά συμφώνησε το 10% των Γερμανών και το 19% των Ιταλών. Αντίστοιχα ήταν και τα ποσοστά των Ευρωπαίων που δεν θα έκαναν όσα παιδιά θα ήθελαν για την προστασία του περιβάλλοντος: υπέρ τάχθηκε το 9% των Γερμανών και το 17% των Ιταλών.

Στην ερώτηση αν θα ήταν πρόθυμοι να στραφούν σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, θετικά απάντησαν κατά μέσο όρο λίγο λιγότερο από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων στις επτά χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα: υπέρ τάχθηκε το 19% στη Γερμανία, το 32% στη Δανία και το 40% στην Ιταλία.

Ωστόσο, σε ερώτηση αν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν εντελώς την οδήγηση και να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το περπάτημα ή το ποδήλατο, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, το 35%, το 44% και το 40% αντίστοιχα δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμο να κάνει την κίνηση.

Το αντίστοιχο ποσοστό ήταν χαμηλότερο στη Βρετανία (22%), τη Γερμανία (24%), τη Δανία (20%) και τη Σουηδία (21%). Ωστόσο, το 25% των Γάλλων και το 28% των Γερμανών παραδέχτηκαν ότι κάνουν περπάτημα, ποδήλατο ή χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αντί για το αυτοκίνητο.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη στο Newsbomb.gr παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

  • Έχοντας μια μακρά πορεία στον κόσμο της αγοράς, της εργασίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μπαίνω στην εκλογική μάχη με στόχο του να δυναμώσει η φωνή της Αιτωλοακαρνανίας με την παρουσία μου στο κοινοβούλιο.
  • Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας ευλογημένος τόπος. Έχει την ισχυρότερη κτηνοτροφία στη χώρα, έχει την ισχυρότερη ελαιοπαραγωγή στη χώρα, έχει το μεγαλύτερο παραλιακό μέτωπο, είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας, έχει 5 λίμνες και 2 ποτάμια, είναι ο τόπος όπου όλο το νερό που πίνει η Αθήνα, δηλαδή η μισή Ελλάδα, προέρχεται απ’αυτόν. Υπάρχουν έργα ενέργειας, μεγάλες τεχνητές λίμνες, είναι χαρά Θεού. Έχει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και στόχος μου είναι να αποκτήσει το δικό της brand.
  • Οι εκλογές στις 21 Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες. Είναι πολύ σημαντική η πρώτη κάλπη. Εκεί διακυβεύεται το μέλλον της χώρας. Το διακύβευμα των εκλογών στις 21 Μαΐου, είναι ένα. Προχωράμε μπροστά, ή γυρίζουμε πίσω;
    Η αγωνία των πολιτών είναι να μην έχουμε οπισθογύρισμα, να μην επιστρέψουμε σε εποχές Τσίπρα. Αυτό εισπράττω από την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο. Η κοινωνία είναι πολύ ώριμη και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αξιοπιστία του. Ο κόσμος θέλει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις.
  • Την τετραετία αυτή, παρόλη την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε αύξηση μισθών 20%, μείωση ΕΝΦΙΑ 35%, μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση φορολογικών συντελεστών στα αγροτικά σχήματα  και στους νέους επιχειρηματίες, αύξηση συντάξεων 8%, αναστολή ΦΠΑ στις νέες επιχειρήσεις, αποκαταστάθηκαν πάρα πολλές αδικίες.

  • Προτεραιότητα στην επόμενη ημέρα έχει δοθεί στην Παιδεία και την Υγεία. Μόνο με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχουμε σταθερότητα στην επόμενη ημέρα, και μια χώρα εθνικά υπερήφανη. Η αύξηση των μισθών κατά 25% και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αποτελούν δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη περίοδο.
  • Το μεγάλο όπλο σε αυτές τις εκλογές, είναι η αξιοπιστία του Πρωθυπουργού μας.

Πλέον, η χώρα έχει ανακάμψει, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι σχεδόν διπλάσιος του μέσου όρου της Ευρώπης.

  • «Είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας .Διαβιώ, έχω τις επιχειρήσεις μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου στην Αιτωλοακαρνανία. Επιθυμώ να δω αυτό τον τόπο  να ανεβαίνει ψηλά και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία για  να αποκτήσει την ανάπτυξη που της αξίζει».
  • «Το σύνθημά μου είναι ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά. Μοναδικός μου στόχος από την επόμενη κιόλας ημέρα είναι να μπω μπροστά, να βάλω πλάτη και να διεκδικήσω την ανάπτυξη για τον τόπο μας. Να τον ανεβάσουμε ψηλά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr:

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1419880/thanasis-papathanasis-se-aftes-tis-ekloges-na-pame-tin-aitoloakarnania-psila

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Βόνιτσα βρέθηκε για ακόμα μία φορά η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, ενόψει των επικείμενων εκλογών και για την Πρωτομαγιά. Οι κάτοικοι της Βόνιτσας επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στην Χριστίνα Σταρακά, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και να ανταλλάξει ευχές.

Η υποψήφια βουλευτής περιόδευσε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Άλσος της Σάλτινης για την Γιορτή Αλόγου που διοργάνωσε ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας και την οποία επισκέφθηκαν και φέτος χιλιάδες κόσμου.

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Για το ποσοστό που προσπαθεί να επιτύχει στις εκλογές ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και είπε θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Θέλω να νικήσουμε και με καθαρή διαφορά από τον δεύτερο και προσπαθώ να πείσω τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας ότι αξίζει τον κόπο να μας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν μπαίνω στην λογική όμως της ποσοτικοποίησης των στόχων. Θέλω η νίκη να είναι καθαρή που να μην αμφισβητείται την επόμενη μέρα για το ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιος ο πρωθυπουργός.

Θα πρέπει να γνωρίζω το εκλογικό αποτέλεσμα για το αν θα συζητήσω, είπε ακόμα και τόνισε ότι προφανώς και θα πάρει την εντολή και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αξιολογήσω τις κινήσεις μου.

Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση 4ετιας, είπε ακόμα και τόνισε ότι δεν φαίνεται πειστικός ο κ. Ανδρουλάκης και δεν είναι τολμηρό το ΠΑΣΟΚ σε πολλά θέματα. Έχουμε πολλές διαφορές και ενδεχομένως να έχουμε και συγκλίσεις. Εγώ θέλω μια σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση.

«Αμφισβητώ τα στοιχεία του ΟΟΣΑ»

Είπε χθες ο κ. Τσίπρας ότι καταργήσαμε το 8ωρο. Και το έλεγε και το 2019 και έλεγε τα ίδια ψέματα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι.

Η κοινωνία σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, είπε ακόμα και τόνισε ότι δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι οι πολίτες πιέζονται από τον πληθωρισμό. Αναφέρθηκε στις αυξήσεις και τις μειώσεις των φόρων που είναι μόνιμες και εκτίμησε ότι η ακρίβεια που υπάρχει θα υποχωρήσει.

Για τον ΟΟΣΑ είπε ότι το αμφισβητεί και πρόσθεσε ότι θα το εξηγήσει αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γιατί όπως είπε υπήρξε αύξηση εισοδημάτων που ροκανίστηκε από την αύξηση του πληθωρισμού.

Για τον λόγο αυτό και θα έχουμε κεντρικό στόχο την αύξηση των μισθών μέσα από επενδύσεις και μείωση της ανεργίας.

Για τον τουρισμό και τους μισθούς είπε ότι έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι καθώς υπάρχουν εργοδότες που καταχρώνται την δύναμη που έχουν και τους προειδοποίησε ότι θα τον βρουν απέναντι.

Τόνισε ακόμα ότι αυτό που ζούμε είναι μια παγκόσμια κρίση και όχι «ακρίβεια Μητσοτάκη».

«Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστα»:
Για την αγορά των καυσίμων και αν υπάρχουν ζητήματα λειτουργίας της αγοράς είπε ότι υπάρχουν εποπτικοί μηχανισμοί. Επανέλαβε ότι δεν μείωσε τον ΦΠΑ γιατί δεν δουλεύει η πρακτική αυτή.

Δοκιμάστηκε σε άλλες χώρες και δεν απέδωσε, τόνισε. Θα φτάσει η μείωση στον μεσάζοντα και όχι στον καταναλωτή. Για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης είπε ότι δεν είναι στις προθέσεις της ΝΔ να μειωθεί.

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτά που τάζει είναι παντελώς ανεφάρμοστα. Το τέλος επιτηδεύματος είπε ακόμα θα καταργηθεί έως το τέλος της 4ετιας. Είπε ακόμα ότι αυτά που είπε ο Μητσοτάκης τα έκανε ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ όχι.

Ο κ. Τσίπρας τσάκισε την μεσαία τάξη και γι’ αυτό του έχει γυρίσει την πλάτη οριστικά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση στήριξε τις επιχειρήσεις στην πανδημία και έτσι έμεινε όρθια η οικονομία. Τόνισε ακόμα ότι η οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η ΝΔ απέδωσε.

Για τους νέους και το πρόβλημα στέγης είπε ότι επειδή πηγαίνει καλά η οικονομία αυξάνονται και οι τιμές των ακινήτων. Για τον λόγο αυτό και κάναμε δωρεάν την γονική παροχή, τόνισε. Ο κ. Τσίπρας τσάκισε την μεσαία τάξη και γι’ αυτό του έχει γυρίσει την πλάτη οριστικά.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι θα διπλασιάσει τους πόρους του προγράμματος «Σπίτι μου».

Δείτε ζωντανά:

Πηγή: newsit.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που έδωσε το παρόν σε αυτή την εκδήλωση. Άλλωστε ο κ. Καραγκούνης είναι γνωστό ότι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την περιοχή της Βόνιτσας και του ευρύτερου δήμου μιας και έχει φίλους σε όλα τα χωριά και είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλει πλάτη για τη Βόνιτσα και τα υπόλοιπα χωριά της περιοχής προωθώντας σημαντικά έργα υποδομών.
 
Τον συνόδευσε η τοπική υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Γεωργία Μιχαλάτου, ο συντονιστής της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βόνιτσας κ. Ευθύμιος Μυλωνίδης, μέλη και στελέχοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπως και πολλοί προσωπικοί του φίλοι από την περιοχή .
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ