Πέμπτη, 23η Μαίου 2024  9:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Μαϊος 2023

Δείτε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2023 (21/5/2023) σύμφωνα με την ενημέρωση απο το Υπουργείο Εσωτερικών.

 αποτελεσματα εκλογων 21 5 2023

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα γίνει και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία) με τη χρήση ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος.

Με το Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα, τα αποτελέσματα σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία και συγκεντρωτικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα μεταδίδονται από την ειδική σελίδα https://ekloges2023.pde.gov.gr/ της Π.Δ.Ε. και μέσω του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ.

Τα αποτελέσματα των κομμάτων συλλέγονται μέσω του συστήματος ΙΡΙΔΑ 2.0 του Υπουργείου Εσωτερικών και καταχωρούνται στο «Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικών Εκλογών 2023».

Τα στοιχεία που υπολογίζει και εκδίδει το Πληροφοριακό Σύστημα είναι ψήφοι και ποσοστά κομμάτων ανά Εκλογικό Τμήμα, Δημοτικό Διαμέρισμα, Δημοτική Ενότητα, Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα (Νομό) και στην Περιφέρεια.

Σε κάθε ΠΕ έχει διαμορφωθεί αίθουσα Τύπου για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ενδεχομένως θελήσουν να χρησιμοποιήσουν.

Στις εκλογές αυτές αξιοποιούνται υποδομές του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ και του Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών (ΜΑΝ) του Δήμου Πατρέων (1Gbps), οι κρατικές υποδομές νέφους (Gcloud) της Γ.Γ.Π.Σ., το Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων ΙΡΙΔΑ 2.0 του Υπουργείου Εσωτερικών και υπάρχει άμεση συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Διαχείρισης Περιστατικών Ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών για την ασφαλή έναντι ηλεκτρονικών επιθέσεων μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου είναι προάγγελος της μεγάλης νίκης του Αλέξη Τσίπρα.

Οι Έλληνες πάνε να ψηφίσουν για να διώξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια καινούργια πιο καλή μέρα για την πατρίδα μας ξημερώνει.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ