Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 20:19

Εξοπλίσου με τα απαραίτητα που θα βρεις εδώ και φτιάξε καφέ σαν επαγγελματίας

Ο καφές είναι από τις λίγες στιγμές απόλαυσης μέσα σε μία κουραστική και γεμάτη από υποχρεώσεις μέρα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από έναν πραγματικά ποιοτικό και σωστά φτιαγμένο καφέ!

Πολλοί έχουν συνδυάσει τον καλό καφέ με τον επαγγελματικό, αλλά πλέον η δυνατότητα να έχεις στο σπίτι σου κι εσύ όλα τα απαραίτητα μπορεί να σε μετατρέψει σε έναν πολύ αποτελεσματικό μπαρίστα. 

kafetiera-1.jpg

Μηχανή espresso Gaggia Viva Style Chic, εξαιρετικά εύκολη στη χρήση για αλεσμένο καφέ ή παστίλια. Διαθέτει λειτουργία stand by για να εξοικονομείται ενέργεια, αν βρίσκεται για περισσότερο από 9 λεπτά σε αδράνεια, και μία σειρά από χαρακτηριστικά που την κάνουν την ιδανική επιλογή για σένα.

 

Το πρώτο, που θα χρειαστείς, είναι φυσικά η κατάλληλη μηχανή! Στο εξαιρετικά ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Espresso Boutique μπορείς να αναζητήσεις την ιδανική ανάμεσα στις μηχανές εσπρέσο, σε συμφέρουσες τιμές και εκπληκτικές προσφορές!

Οι μηχανές της Gaggia, που θα βρεις, είναι εξαιρετικά εύκολες στη χρήση τους, με δυνατότητες που θα κάνουν την παρασκευή καφέ στο σπίτι “παιχνιδάκι”. Απόκτησε αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και απόλαυσε τη γεύση και το άρωμα ενός επαγγελματικού εσπρέσο από τα χεράκια σου!

kafetiera-2.jpg

Πατητήρι καφέ CLT με λαβή αλουμινίου σε υπέροχο έντονο κόκκινο! Ένα απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ, για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

 

Τα αξεσουάρ μπαρίστα δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο προσβάσιμα! Στο αγαπημένο σου e-shop μπορείς να αναζητήσεις κάθε τι απαραίτητο για να φτιάχνεις κι εσύ τον τέλειο espresso. Πατητήρια, κλείστρα, μύλους άλεσης, θερμόμετρα και χρονόμετρα. Ακόμα μπορείς να αποκτήσεις σκόνη και βούρτσα καθαρισμού, γαλατιέρες και διάφορα άλλα αξεσουάρ που δεν μπορούν να λείπουν από τον εξοπλισμό σου.

kafetiera-3.jpg

Θερμόμετρο για αφρόγαλο για σένα που δεν μπορείς χωρίς το αφρόγαλό σου! Η ανοξείδωτη λαβίδα για να στηρίζεται στη γαλατιέρα, αλλά και οι ενδείξεις για την κατάλληλη ή μη θερμοκρασία, θα κάνουν τη διαδικασία παρασκευής του αφρογάλακτος πανεύκολη.

 

Μπες τώρα στο espresso-boutique.gr για να εξερευνήσεις όλη τη συλλογή από μηχανές και αξεσουάρ, αλλά και καφέδες, και μετάτρεψε κάθε φλιτζάνι καφέ στο σπίτι σε  μοναδική εμπειρία απόλαυσης