Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:37: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 19:02

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr

Συνέντευξη στο Newsbomb.gr παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

  • Έχοντας μια μακρά πορεία στον κόσμο της αγοράς, της εργασίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μπαίνω στην εκλογική μάχη με στόχο του να δυναμώσει η φωνή της Αιτωλοακαρνανίας με την παρουσία μου στο κοινοβούλιο.
  • Η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας ευλογημένος τόπος. Έχει την ισχυρότερη κτηνοτροφία στη χώρα, έχει την ισχυρότερη ελαιοπαραγωγή στη χώρα, έχει το μεγαλύτερο παραλιακό μέτωπο, είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας, έχει 5 λίμνες και 2 ποτάμια, είναι ο τόπος όπου όλο το νερό που πίνει η Αθήνα, δηλαδή η μισή Ελλάδα, προέρχεται απ’αυτόν. Υπάρχουν έργα ενέργειας, μεγάλες τεχνητές λίμνες, είναι χαρά Θεού. Έχει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και στόχος μου είναι να αποκτήσει το δικό της brand.
  • Οι εκλογές στις 21 Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες. Είναι πολύ σημαντική η πρώτη κάλπη. Εκεί διακυβεύεται το μέλλον της χώρας. Το διακύβευμα των εκλογών στις 21 Μαΐου, είναι ένα. Προχωράμε μπροστά, ή γυρίζουμε πίσω;
    Η αγωνία των πολιτών είναι να μην έχουμε οπισθογύρισμα, να μην επιστρέψουμε σε εποχές Τσίπρα. Αυτό εισπράττω από την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο. Η κοινωνία είναι πολύ ώριμη και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αξιοπιστία του. Ο κόσμος θέλει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις.
  • Την τετραετία αυτή, παρόλη την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, η ΝΔ πέτυχε την υλοποίηση περίπου του 95% των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε αύξηση μισθών 20%, μείωση ΕΝΦΙΑ 35%, μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση φορολογικών συντελεστών στα αγροτικά σχήματα  και στους νέους επιχειρηματίες, αύξηση συντάξεων 8%, αναστολή ΦΠΑ στις νέες επιχειρήσεις, αποκαταστάθηκαν πάρα πολλές αδικίες.

  • Προτεραιότητα στην επόμενη ημέρα έχει δοθεί στην Παιδεία και την Υγεία. Μόνο με κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχουμε σταθερότητα στην επόμενη ημέρα, και μια χώρα εθνικά υπερήφανη. Η αύξηση των μισθών κατά 25% και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος αποτελούν δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για την επόμενη περίοδο.
  • Το μεγάλο όπλο σε αυτές τις εκλογές, είναι η αξιοπιστία του Πρωθυπουργού μας.

Πλέον, η χώρα έχει ανακάμψει, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι σχεδόν διπλάσιος του μέσου όρου της Ευρώπης.

  • «Είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας .Διαβιώ, έχω τις επιχειρήσεις μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου στην Αιτωλοακαρνανία. Επιθυμώ να δω αυτό τον τόπο  να ανεβαίνει ψηλά και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία για  να αποκτήσει την ανάπτυξη που της αξίζει».
  • «Το σύνθημά μου είναι ανεβάζουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά. Μοναδικός μου στόχος από την επόμενη κιόλας ημέρα είναι να μπω μπροστά, να βάλω πλάτη και να διεκδικήσω την ανάπτυξη για τον τόπο μας. Να τον ανεβάσουμε ψηλά».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr:

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1419880/thanasis-papathanasis-se-aftes-tis-ekloges-na-pame-tin-aitoloakarnania-psila

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!