Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  3:09: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος ενός 46χρονου ο οποίος επιχείρησε σήμερα να εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου φέροντας πάνω του δύο μαχαίρια και μια λάμα.

Το συνολικό μήκος του ενός μαχαιριού ήταν 21 εκατ. και του δεύτερου μαχαιριού 24 εκατ., ενώ η λάμα ήταν μήκους 10 εκατ. Τα μαχαίρια ήταν αναδιπλούμενα τύπου πεταλούδα. Ο 46χρονος αφού συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Αγρινίου οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στα 539.847 ευρώ η ζημιά – Το κύκλωμα συνεργάζονταν με 29 γιατρούς οι οποίοι έκαναν χρήση του ΑΜΚΑ βαριά νοσούντων καρκινοπαθών – Έχουν συλληφθεί πέντε άτομα για την υπόθεση

Πρώην παράγοντας του μπάσκετ είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης που είχε επιδοθεί σε όργιο παράνομο συνταγογραφήσεων σε βάρος του ΕΟΠΥΥ ζημιώνοντας τον οργανισμό με περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Το κύκλωμα, το οποίο αποδομήθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, συνεργάζονταν με 29 γιατρούς, κυρίως ουρολόγους και ανδρολόγους, οι οποίοι έκαναν χρήση του ΑΜΚΑ βαριά νοσούντων καρκινοπαθών.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ο παραπάνω πρώην αθλητικός παράγοντας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη 33 άτομα.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ψευδή βεβαίωση και απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ., πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, δωροδοκία και δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση για ενέργειες που αντίκειται στα καθήκοντα του, έκδοση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, χωρίς δικαίωμα επέμβαση σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, λήψη γνώσης των δεδομένων αυτών και χρησιμοποίηση αυτών, παράνομη διακίνηση φαρμάκων και παράνομη οπλοκατοχή, με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία που υπερβαίνουν το ποσό των 120.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2018, ενώθηκαν μεταξύ τους και σύστησαν εγκληματική οργάνωση με επιχειρησιακή δομή, διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους, με σκοπό τη διάπραξη δωροδοκιών, ψευδών βεβαιώσεων και απατών σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ), την παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, καθώς και τη νομιμοποίηση των παράνομων εσόδων που προέκυπταν από τις πράξεις αυτές.

Ειδικότερα, τα μέλη της οργάνωσης προέβαιναν συστηματικά στην έκδοση και εκτέλεση εικονικών συνταγογραφήσεων ιατροτεχνολογικών προϊόντων, έχοντας διαμορφώσει προς τον σκοπό αυτό δίκτυο εταιρειών εισαγωγής και παροχής προϊόντων, οι οποίες παρουσίαζαν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. τις εικονικές συνταγογραφήσεις εκμεταλλευόμενες τις συμβάσεις που είχαν συνάψει με τον Οργανισμό.

Την παράνομη συνταγογράφηση έκαναν 29 ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων εν αγνοία των ασθενών, ενώ η ανεύρεση Α.Μ.Κ.Α. ασφαλισμένων γινόταν από μέλη της οργάνωσης ή αντλούνταν από ιδιωτική κλινική και διαγνωστικό κέντρο, συμφερόντων των εμπλεκομένων.

Μάλιστα για να μη γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις τους επέλεγαν κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας ή σε άσχημη συνολική κατάσταση υγείας, ενώ σε πολλές καταχωρήσεις συνταγογραφήσεων αναγράφονταν οι ίδιοι τηλεφωνικοί αριθμοί, που αντιστοιχούσαν στους εμπλεκόμενους ή ήταν ανύπαρκτοι.

Ωστόσο, η οργάνωση εκμεταλλευόμενη το δίκτυο διανομής που είχαν αναπτύξει και τη δομή και οργάνωση των εταιρειών τους, συγκάλυπταν την παράνομη δράση τους, ενσωματώνοντας αυτή στο πλαίσιο της νόμιμης λειτουργίας και δραστηριότητας των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούσαν «αχυρανθρώπους» ως νόμιμους εκπροσώπους και μέλη των εταιρειών και σε περίπτωση καταγγελίας συνέχιζαν τη δραστηριότητα τους μέσω άλλης εταιρείας, είτε νέας είτε από τις ήδη υπάρχουσες.

Τέλος, η νομιμοποίηση των εσόδων τους πραγματοποιούνταν μέσω συναλλαγών μεταξύ διαφόρων εταιρειών της οργάνωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και μέσω ανάληψης μεγάλων χρηματικών ποσών από «αχυρανθρώπους», ενώ χρησιμοποιούσαν τις εταιρίες αυτές για να χρηματοδοτούν αθλητικό σύλλογο ιδιοκτησίας του αρχηγικού μέλους.

Η παράνομη αυτή δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων και έτερων επιχειρήσεων που εισήγαγαν αποκλειστικά τα ανωτέρω ιατροτεχνολογικά προϊόντα καθώς έπρεπε να καταβάλλουν μεγαλύτερο ποσό αυτόματης επιστροφής φαρμακευτικής δαπάνης (clawback).

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι έχουν πραγματοποιηθεί 1.215 εικονικές εκτελέσεις συνταγογραφήσεων στους Α.Μ.Κ.Α. 653 ασφαλισμένων, ενώ η συνολική ζημιά του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ανέρχεται σε 539.847 ευρώ.

protothema.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός κύριος Λιβάνιος δυστυχώς το Μουσείο χαρακτικής “Βάσω Κατράκη” δεν θα υπαχθεί στα κατ’ εξαίρεση νομικά πρόσωπα πολιτισμού.

Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αγνοεί μόνο την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ι.Π. Μεσολογγίου ώστε το μουσείο να παραμείνει ανεξάρτητο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά της Βάσως Κατράκη καθώς και την επιθυμία της να γίνει το μουσείο χώρος παραγωγής σύγχρονου πολιτισμού.

Ίσως η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και η παραγωγή πολιτισμού να είναι ανεπιθύμητες από μεριάς του Υπουργείου και της κυβέρνησης.

Ως Τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ι.Π. Μεσολογγίου καταγγέλλουμε την απόφαση αυτή και ξεκινάμε, στο χρονικό περιθώριο που απομένει, ενέργειες για την αλλαγή της απόφασης.

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ι.Π. Μεσολογγίου

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί και επίσημα η δημιουργία και η ονομασία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγινε γνωστό σε ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 19:00 στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144), θα ανακοινωθεί επίσημα η δημιουργία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των έντεκα βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Μετά στον χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα χαλαρής συζήτησης με τους βουλευτές.

Τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.

newsit.gr

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται στο Μεσολόγγι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Κώστα Λύρο και το Σπύρο Διαμαντόπουλο. Πέρα από την ένταση που δημιουργεί το ζήτημα των ενστάσεων για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, τώρα προέκυψε και ζήτημα με την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, που θα γίνει σε λίγες μέρες.

«Θέλησε να κινηθεί εξωθεσμικά και να αποστείλει έγγραφο σε υπηρεσιακό παράγοντα το οποίο μάλιστα δεν ήρθε σε γνώση του Δημάρχου, ο οποίος και είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει για την δαπάνη» κατήγγειλε για το Σπύρο Διαμαντόπουλο ο Κώστας Λύρος και πρόσθεσε : «Σεβόμενοι λοιπόν το χρήμα των δημοτών κρίνουμε εντελώς παράλογο και προκλητικό να καλείται ο Δήμος ή αλλιώς οι δημότες μας να πληρώσουν 2.500 ευρώ για να παραθέσει τραπέζι ο νέος Δήμαρχος». Παράλληλα ο Κ. Λύρος έκρινε σκόπιμο να θυμίσει ότι το 2019 όταν ορκίστηκε οι δαπάνες της τελετής βάρυναν τότε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο.

«Τελευταία του απόπειρα διαστρέβλωσης των γεγονότων, είναι να βαφτίσει τραπέζι ένα μικρό κέρασμα προς τους δημότες στο χώρο της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην οποία αναμένονται να παρευρεθούν πάνω από πεντακόσια άτομα» απάντησε από την πλευρά του ο Σπύρος Διαμαντόπουλος. Πάντως είτε μια «τραπέζι», είτε για «κέρασμα», είτε για κόστος 2.500 ευρώ, είτε 5.000 ευρώ, τα επίδικα για ένα δήμο με χρέη εκατομμυρίων είναι άλλα….

Στις μακροσκελείς ανακοινώσεις τους μάλιστα ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κατηγορούν ο ένας τον άλλο για κατήφορο. Μόνο που μάλλον στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η παροιμία «πήρε ο κουτσός κατήφορο» και αυτό δυστυχώς αφορά το δήμο Μεσολογγίου συνολικά…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πήραν ραβασάκι για χρωστούμενα από Τέλη Κυκλοφορίας, αλλά διαπίστωσαν ότι στο σημείωμα του Taxis υπήρχαν στοιχεία και άλλων φορολογούμενων.

Στο πλαίσιο της βεβαίωσης τελών κυκλοφορίας έτους 2018 σε 89.494 οφειλέτες, που δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά απαλλαγής τους από τα τέλη, τα μηνύματα κοινοποίησης των τελών κυκλοφορίας σε ορισμένους οφειλέτες περιέλαβαν -λόγω τεχνικής αστοχίας- ονοματεπώνυμα και όνομα χρήστη – username (όχι κωδικούς πρόσβασης – password) και άλλων οφειλετών.

Αμέσως, η ΑΑΔΕ ενημέρωσε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι παραλήπτες των μηνυμάτων αυτών ήδη λαμβάνουν από τη Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο τους ζητείται να διαγράψουν αμέσως και οριστικά από την εισερχόμενη αλληλογραφία τους τα εν λόγω μηνύματα, επισημαίνοντας ότι, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, απαγορεύεται η διατήρηση, κοινοποίηση και εν γένει χρήση πληροφοριών που αφορούν σε άλλα πρόσωπα.

Δεδομένου ότι στα μηνύματα που εστάλησαν εκ παραδρομής δεν περιέχονται κωδικοί πρόσβασης – password (οι οποίοι τηρούνται σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι ανακτήσιμοι ούτε από την ΑΑΔΕ), ούτε στοιχεία οφειλών για τους άλλους οφειλέτες, που περιελήφθησαν στα μηνύματα αυτά, δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής περαιτέρω προσωπικών δεδομένων.

Ωστόσο, η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ θα αποστείλει οδηγίες προς τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, προκειμένου για την αλλαγή κωδικών πρόσβασης, εφόσον το επιθυμούν.

Υπενθυμίζεται ότι παγίως συστήνεται, ως μέτρο προληπτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, η συχνή αλλαγή των κωδικών πρόσβασης TAXISnet.

Για το περιστατικό, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών και την αποτροπή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα ανωτέρω οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ: +30 213 162 1000, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 07:30 – 17:00.

Η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ απολογείται για το περιστατικό και την αναστάτωση που προκάλεσε στους παραλήπτες των εν λόγω μηνυμάτων.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Πηγή: iefimerida.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνίας γίνεται γνωστό ότι ξεκίνησε η διάθεση καρτών εισόδου για την μουσική βραδιά της 8ης Δεκεμβρίου 2023 ( Παρασκευή- ώρα 9:30 το βράδυ) που θα πραγματοποιηθεί στο Studio «Πιθάρι» στο Γιαννούζι Αγρινίου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση για την προμήθεια καρτών μπορείτε  να απευθύνεστε στους:

Γιώργο Ζήσιμο – Τηλ: 697 4755895

Γωγώ Σαξάμη – Τηλ:6948 442692

Λεωνίδα Αθανασάκη – Τηλ:6972 055401

sinidisi.gr



Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μία εικόνα χίλιες λέξεις! Όσο κι αν στη δημοσιογραφία θεωρείται πλέον κλισέ ως έκφραση, μόνο αυτή μπορεί να περιγράψει το ενσταντανέ που καταγράφηκε στο Ντουμπάι κατά την σύνοδο της Cop28 για το κλίμα με την γραβάτα με την ελληνική σημαία που φόρεσε ο Κάρολος Γ’ δίπλα στον Ρίσι Σούνακ.

Λίγα 24ωρα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε σε Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα από το unfair του Ρίσι Σούνακ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φάνηκε να παίρνει θέση επιλέγοντας ένα εξωλεκτικό μήνυμα, ίσως πολύ πιο ισχυρό από οποιαδήποτε δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολος ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι για την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα κατά τη διάρκεια της COP28, είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Ρίσι Σούνακ. Τίποτα το αξιοπερίεργο θα έλεγε κανείς αφού στην εν λόγω συνάντηση βρίσκονται δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Η ενδυματολογική επιλογή, ωστόσο, του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία, κάτι που έχει ξανακάνει άλλωστε, (και ποσέ στα γαλανόλευκα) θα μπορούσε να ερμηνευτεί κάλλιστα και ως κίνηση στήριξης προς την χώρα μας με φόντο τόσο τη διαμάχη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα όσο και μετά την απρεπή κίνηση του Βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο.

Μία κίνηση η οποία όπως φάνηκε αποτέλεσε θρυαλλίδα για τα βρετανικά ΜΜΕ τα οποία δεν έχασαν ευκαιρία να ξεκινήσουν μία ανηλεή κριτική στον κ. Σούνακ. Από τα δεκάδες άρθρα τα οποία τον χαρακτήριζαν ως «μικρό παιδί» με φόντο το unfair στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έως τις πτωχές δημοσκοπικές επιδόσεις των Τόρις αλλά και τον παραγκωνισμό του στη Σύνοδο για το Κλίμα στο Ντουμπάι, ο Ρίσι Σούνακ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε έναν κυκεώνα κριτικής από τον οποίον δύσκολα μπορεί να ξεφεύγει.

Δείτε βίντεο, ο Κάρολος μιλάει από βήματος

Η Daily Mail αποδομεί τον Σούνακ: Λέει ότι η Βρετανία είναι ηγέτιδα στο κλίμα και στην COP28 τον έβαλαν πίσω και από τον Ράμα!

Την ίδια ώρα, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail, «ο πρωθυπουργός απέρριψε τις προειδοποιήσεις ότι το κύρος του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πληγεί από την επανεξέταση της κυβερνητικής στρατηγικής Net Zero, καθώς είπε ότι η χώρα μπορεί να φτάσει ψηλά», ενώ στη συνέχεια το βρετανικό Μέσο σχολίασε την θέση που πήρε ο Ρίσι Σούνακ στην καθιερωμένη φωτογραφία όσων συμμετείχαν στη Διάσκεψη.

«Ο κ. Σούνακ έμεινε πίσω στην φωτογραφία των ηγετών στη διάσκεψη σήμερα το πρωί. Μάλιστα τον έβαλαν πίσω και από τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα. Ως αρχηγός κράτους, ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν στην πρώτη σειρά της ομάδας κοντά στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Ο μονάρχης έδωσε κεντρική ομιλία για το περιβάλλον, ένα θέμα για το οποίο έχει κάνει εκστρατεία εδώ και δεκαετίες. Αλλά η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ήταν πιο εμφανώς τοποθετημένοι στη μέση».

the royal family 1 12 2023

Ο Σουνάκ ερωτήθηκε στη σύνοδο πώς θα απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν ανταποκρίνεται στις δράσεις για το κλίμα. «Έχουμε ένα απίστευτο ιστορικό στην απαλλαγή από τον άνθρακα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη οικονομία. Θα πρέπει να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Την είχε φορέσει για να υποδεχθεί και τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Όπως ειπώθηκε ωστόσο η γραβάτα με την ελληνική σημαία δεν είναι η πρώτη φορά που φιγουράρει σε δραστηριότητα του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπως αυτό εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες που έγιναν την 24/11/2023 και συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίαση της 28/11/2023.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΖΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Ομόφωνα ένοχος για όλες τις πράξεις και χωρίς ελαφρυντικό, κρίθηκε ο 27χρονος οδηγός που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21 ετών Έμμα, πέρσι τον Νοέμβριο, στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τον έκριναν ένοχο για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια, ενώ απέρριψαν το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς που αιτήθηκε, μέσω του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος.

Την ενοχή του για το σύνολο των παραπάνω πράξεων με απόρριψη ελαφρυντικού είχε ζητήσει και η εισαγγελέας της Έδρας.

newsbeast.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2