Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  3:21: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, αναφορικά με τις ενισχύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τις οποίες και χαρακτήρισε «επικοινωνιακή φούσκα κι επιδόματα – κοροϊδία».

«Η κυβέρνηση με τις ενισχύσεις – ψίχουλα εμπαίζει για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως «οι αλλεπάλληλες αυξήσεις σε ρεύμα και υγρά καύσιμα είναι υπέρογκες» και «ροκανίζουν αμέσως, τόσο τις αναιμικές επιδοτήσεις, όσο και τα εισοδήματα». Μάλιστα, ανέφερε ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται να μειώσει τις τιμές, αλλά να στήσει έναν μηχανισμό προεκλογικής εξαπάτησης».

Όπως υπογράμμισε, «για να ανασάνει η κοινωνική πλειοψηφία η λύση είναι η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα», «η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ» και «η επιβολή πλαφόν στη χονδρική και λιανική τιμή ρεύματος και φυσικού αερίου».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μήνες τώρα, αρνείται πεισματικά να λάβει αυτά τα απαραίτητα μέτρα. Κλείνει το μάτι στην αισχροκέρδεια και οδηγεί τους πολίτες σε ραγδαία φτωχοποίηση», είπε, κλείνοντας τη δήλωσή του αναφέροντας πως «πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να ανασάνει η κοινωνία».

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Η κυβέρνηση με τις ενισχύσεις – ψίχουλα εμπαίζει για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία, καθώς τα νέα μέτρα που εξήγγειλε δεν επαρκούν ούτε για ζήτω.

Οι αλλεπάλληλες αυξήσεις σε ρεύμα και υγρά καύσιμα είναι υπέρογκες. Ροκανίζουν αμέσως, τόσο τις αναιμικές επιδοτήσεις, όσο και τα εισοδήματα.

Τόσο η κάρτα καυσίμων (Fuel Pass), όσο και το Power Pass, δεν είναι παρά η επιτομή της κοροϊδίας.

Το πολυδιαφημισμένο επίδομα των 600 ευρώ, δε, συνιστά την απόλυτη απάτη.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται να μειώσει τις τιμές, αλλά να στήσει έναν μηχανισμό προεκλογικής εξαπάτησης.

Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να κρύψει την ευθύνη του για τη ληστρική επίθεση στο εισόδημα των πολιτών τον τελευταίο χρόνο.

Για να ανασάνει η κοινωνική πλειοψηφία η λύση είναι:

Η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα.
Η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.
Η επιβολή πλαφόν στη χονδρική και λιανική τιμή ρεύματος και φυσικού αερίου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μήνες τώρα, αρνείται πεισματικά να λάβει αυτά τα απαραίτητα μέτρα. Κλείνει το μάτι στην αισχροκέρδεια και οδηγεί τους πολίτες σε ραγδαία φτωχοποίηση.

Πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να ανασάνει η κοινωνία!»

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με φόντο τις κάλπες τίθεται πλέον ζήτημα κυβερνησιμότητας

Όλα δείχνουν ότι πλέον η χώρα ξεκίνησε να διανύει την προεκλογική περίοδο και οι διαξιφισμοί κυβέρνησης – αντιπολίτευσης πλέον γίνονται ολο και οξύτεροι.

Μάλιστα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να ζητήσει υπηρεσιακό υπουργό εσωτερικών κάτι που οδήγησε στην “έκρηξη” της κυβέρνησης δια στόματος Γ.Οικονόμου αλλά αποφάσεις όπως του ΣτΕ που κλείνει ταχέςως ζητήματα προεκλογικής υφής δείχνουν ότι η πίεση από τους ίδιους τους βουλευτές είναι αυξημένη.

Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός κτυπούν ανελέητα τους Έλληνες πολίτες και αυξάνεται και η ένταση με την αντιπολίτευση κάτι που ζυγίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Μπροστά στα συσσωρευμένα αδιέξοδα που δημιούργησε, ο κ. Μητσοτάκης, από ό,τι φαίνεται, αποφάσισε να δραπετεύσει με εκλογές, ανέφερε μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καλοδεχούμενη η απόφασή του. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει με μια κυβέρνηση της Δεξιάς. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που δεν αναζητείται δικαιολογία σε κάποιο εθνικό θέμα, αλλά στο πολιτικό κλίμα και ιδιαίτερα στην αντιπολίτευση» σχολίασε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να σοβαρευτεί. Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε διπλή κρίση, κοινωνική και γεωπολιτική και οφείλει να τις διαχειριστεί με εθνική ευθύνη, όσο ακόμα θα είναι στη θέση του πρωθυπουργού. Αν πραγματικά, λοιπόν, επιθυμεί κλίμα πολιτικού πολιτισμού και συνεννόησης, ιδίως στα μεγάλα εθνικά θέματα, τον καλούμε στη πορεία προς τις εκλογές να πράξει τα εξής:  

1) Να ανακοινώσει από τώρα την ημερομηνία των εκλογών μέσα στο Σεπτέμβριο
2) Να ορίσει από τώρα υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών προκειμένου να πάει ομαλά η χώρα στη πορεία προς τις εκλογές.
3) Να θέσει σε διαρκή συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, ώστε όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι σε πλήρη γνώση των εξελίξεων στα εθνικά μας θέματα καθ’  όλη τη προεκλογική περίοδο.
4) Να συσταθεί άμεσα η αρμόδια διακομματική επιτροπή και να επιβάλει δημοκρατικούς κανόνες ισότιμης προβολής των κομμάτων στα Μέσα Ενημέρωσης στη πορεία προς τις εκλογές.

«Η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση τόσο για την διαχείριση όσο και για την υπέρβαση των επάλληλων κρίσεων» απάντησε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον Αλέξη Τσίπρα, αφότου ο τελευταίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών, μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Ο κ. Τσίπρας ζήτησε σήμερα, και για τους επόμενους τρεις μήνες, υπηρεσιακή κυβέρνηση! Πρόκειται για την επιτομή του πολιτικού παραλογισμού. Όχι μόνο γιατί παραβλέπει την εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση και τους τρέχοντες πολιτικούς συσχετισμούς, αλλά, κυρίως, γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τη χώρα σε μια παρατεταμένη επικίνδυνη αστάθεια, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα επιδείνωνε την κατάσταση για την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και θα γεννούσε εθνικούς κινδύνους» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και η απόφαση του ΣτΕ

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι βουλευτές, στο πλαίσιο της πολιτικής επικοινωνίας τους με τους εκλογείς, μπορούν να στέλνουν στους πολίτες της εκλογικής περιφέρειας τους SMS και e-mail, αποφάνθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το ΣτΕ οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, καθώς υπάρχει νομοθετικό κενό για το επίμαχο ζήτημα, ενώ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να εξομοιωθεί η πολιτική επικοινωνία με τη διαφημιστική δραστηριότητα. Έτσι, το ΣτΕ ακύρωσε πρόστιμα των 3.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί σε τρεις υποψήφιους βουλευτές από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

pronews.gr

Με ποιο πολιτικό αφήγημα θα προσφύγει στις κάλπες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σιγά-σιγά αρχίζει να εγκαταλείπει το αφήγημα για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και προετοιμάζει το κόμμα του και την κοινή γνώμη για προσφυγή στις κάλπες στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα επανέλαβε την πρόθεση του για εξάντληση της τετραετίας αλλά θέτοντας ως βασική προϋπόθεση, να μην υπάρχει «μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος με μεγάλη ένταση αντιπαράθεσης».

Φυσικά κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατον να μην συμβεί, καθώς από τη στιγμή που βρισκόμαστε στον τελευταίο χρόνο διακυβέρνησης του νυν κυβερνητικού σχήματος εξυπακούεται ότι εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Όσο η ακρίβεια το πληθωρισμός θα κτυπούν ανελέητα τους Έλληνες πολίτες τόσο θα αυξάνεται και η ένταση με την αντιπολίτευση.

Η επιπλέον φθορά της κυβέρνησης θεωρείται δεδομένη (καθώς ήδη έχει υποστεί καθοριστικές φθορές από τα δύο χρόνια καραντίνας, την κακή διαχείριση της πανδημίας και τους απίστευτους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που «τσουρούφλισαν» τους Έλληνες) και η ευκαιρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανατρέψει έρθεις το πολιτικό σκηνικό πλησιάζει.

Στην ουσία με τις δηλώσεις αυτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε αδυναμία έναντι των πολιτικών του αντιπάλων και φαίνεται σα να τους «παρακαλάει» να μην τον «βαρέσουν» πολύ τους επόμενους μήνες για να μην αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές.

Τα πράγματα είναι απλά: Αν η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει όντως εκλογές, τότε το φθινόπωρο θα έχουμε εκλογές.

Επί της ουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την δημιουργία του δικού του αφηγήματος για προκήρυξη εκλογών.

Θα επικαλεστεί την ένταση και την αντιπαράθεση που προκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε κρίσιμους καιρούς για τη χώρα και θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει πως θέλει να πορευθεί τα επόμενα χρόνια και ποιον επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες του.

Ένα αφήγημα το οποίο έχουμε δει πολλές φορές στην σύγχρονη πολιτική ιστορία.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Το έχω πει πολλές φορές ότι πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω την τετραετία, διότι θεωρώ ότι αυτό είναι το θεσμικά ορθό και επιβεβλημένο. Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι είχα πολλές “ευκαιρίες” να κάνω εκλογές σε μία περίοδο που οι δημοσκοπήσεις ήταν εξαιρετικά βολικές για τη ΝΔ και δεν το έκανα διότι δεν μπορώ να βάζω στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος.

»Ταυτόχρονα όμως έχω πει ότι, ναι, μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος σε μεγάλη ένταση αντιπαράθεσης σίγουρα είναι κάτι το οποίο η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αυτό είναι μία έκκληση προς την αντιπολίτευση, να μπορούμε να συζητήσουμε με λογική και με μέτρο και με αντιπαράθεση, όποτε αυτή χρειάζεται, τις πολιτικές μας διαφωνίες» δηλώνει ο πρωθυπουργός.

«Άρα, θα επαναλάβω αυτό το οποίο έχω πει πολλές φορές: ναι, θέλω να πάω στο τέλος της τετραετίας, αλλά κάνω και μία έκκληση προς όλους να μην οξύνουν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που θα καταλήξουμε να έχουμε μία πολύ παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μεγάλης έντασης, η οποία το μόνο που θα κάνει είναι να οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση σε τέτοιο βαθμό που τελικά θα οδηγήσει πολίτες να μην ασχολούνται και να μην ενδιαφέρονται για τα πολιτικά τεκταινόμενα» συμπλήρωσε.

pronews.gr

Σε περιόδους μεγάλης κρίσης, ο λαϊκισμός χαϊδεύει τα αυτιά των άκρων και η Ευρώπη πρέπει να λάβει γρήγορα αποφάσεις προς όφελος των πολιτών της, προκειμένου να σταματήσει την εξάπλωση του, υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Φεύγας, τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών, στέλνουν δύο μηνύματα. Το πρώτο, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμες κυβερνήσεις οι οποίες, στην παρούσα συγκυρία με έναν πόλεμο εν εξελίξει σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι αναγκαίο να υπάρχουν ώστε να λαμβάνουν πιο γρήγορα αποφάσεις. Το δεύτερο, είναι και σε αυτό επιμένει πάλι ο Μητσοτάκης, ότι είναι ανάγκη να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όσον αφορά τη λύση των ενεργειακών θεμάτων, προς όφελος των Ευρωπαίων πολιτών.

Αναφορικά με την στήριξη των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη σε παγκόσμιο επίπεδο συγκυρία, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι, όσο θα έχουμε ανάπτυξη, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες. Για να έχουμε ανάπτυξη, θα πρέπει να έχουμε ισχυρές κυβερνήσεις, αυτοδύναμες και σταθερές όπως είπε χαρακτηριστικά. Προεκτείνοντας τη σκέψη του αυτή, τόνισε με έμφαση ότι, η εμπειρία έχει δείξει πως τα συμφέροντα της χώρας μας και όχι τα στενά κομματικά συμφέροντα, εξυπηρετούνται καλύτερα από σταθερές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

Μιλώντας για τις εκλογές, ο κ. Φεύγας υποστήριξε πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προκυρηχθούν προώρα. Όπως επισήμανε ωστόσο, υπάρχουν άλλοι τόσοι για να γίνουν στην ώρα τους.

Τέτοιοι λόγοι όπως είπε είναι η έξοδος της χώρας μας από την ενισχυμένη εποπτεία, η επικείμενη αλλαγή επενδυτικής βαθμίδας, το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ. Συνεπώς, οι λόγοι για να μην γίνουν πρόωρες εκλογές είναι περισσότεροι όπως είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει εκτιμώντας ότι αυτές θα γίνουν σε έναν χρόνο από σήμερα, την άνοιξη του 2023.

Τέλος, αναφερόμενος στις δυσκολίες που οι πολίτες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους και στα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για επιπρόσθετες οικονομικές ενισχύσεις των εισοδημάτων τους, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει τι μπορεί να γίνει και τι όχι. Δύο είναι οι παράμετροι όπως είπε που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη λήψη αυτών των αποφάσεων. Πρώτη παράμετρος, η διάρκεια της κρίσης η οποία είναι απρόβλεπτη και είναι πιο συνετό να προγραμματίσεις σωστά κάθε βοήθεια «για να μην τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Και, δεύτερη παράμετρος, είναι τα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε χωρίς να τεθεί σε εκτροχιασμό η δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας, κάτι που θα μας γυρίσει πίσω σε εποχές που θέλουμε να ξεχάσουμε, εποχές μνημονίων και επιτροπείας.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η νεαρή εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο της Καλαμάτας περιγράφει στα «ΝΕΑ» τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό που έγινε viral. Ενα από τα εκατοντάδες φωτογραφικά κλικ που παραδίδει καθημερινά στα πρακτορεία ο φωτογράφος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρης Παπαμήτσος, στάθηκε αφορμή για να πρωταγωνιστήσει ο πρωθυπουργός, την Παρασκευή, στη βελγική εφημερίδα «The Brussels Times» και ειδικότερα στη σατιρική στήλη «Le Chou News», από όπου παρελαύνουν καθημερινά εικόνες πολιτικών ηγετών συνοδευόμενες από χιουμοριστικά σχόλια.

Κατά την προσφιλή τακτική της συγκεκριμένης στήλης, το γέλιο προκαλείται είτε με σουρεαλιστικά φωτομοντάζ είτε με αληθινά φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσω της προσθήκης ευφάνταστων τίτλων που νοηματοδοτούν εντελώς διαφορετικά αυτό που απεικονίζεται.

Στην περίπτωση του έλληνα Πρωθυπουργού, επελέγη η δεύτερη οδός, με τη στήλη να αναρτά πραγματική φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με μια νεαρή εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο της Καλαμάτας, υπό τον τίτλο «Ο έλληνας Πρωθυπουργός ερωτεύτηκε σε τοπικό ιταλικό εστιατόριο».

Αυτό που πυροδότησε το συγκεκριμένο χιουμοριστικό σχόλιο ήταν το γεγονός ότι ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλούσε με τη νεαρή κοιτώντας τη στα μάτια, κρατούσε τα χέρια της, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι οι δυο τους μοιράζονται μια πολύ ανθρώπινη στιγμή. Είναι, όμως, έτσι ή μήπως τα φαινόμενα απατούν;

Το μυστήριο γύρω από τη φωτογραφία λύνει η ίδια η εικονιζόμενη μιλώντας στα «ΝΕΑ», για να διαψεύσει τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν, ξεκινώντας από την περιγραφή της επιχείρησης στην οποία αποδόθηκαν διάφοροι τίτλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εργάζομαι (Baldo-The Saucy Pasta) είναι ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά, δεν είναι ούτε ψητοπωλείο ούτε πιτσαρία» αναφέρει η 26χρονη Ανδριανή.

Ευρισκόμενη στο πόστο της μαγείρισσας από τον Απρίλιο, που το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που περνά το κατώφλι της επιχείρησης. Σύμφωνα με την περιγραφή της, καθώς ο Πρωθυπουργός περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου συνομιλώντας με κατοίκους κι ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα προετοιμάζοντας συνταγές, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν.

«Είμαι παιδί αυθόρμητο»

«Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα «έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία». Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα «Ανδριανή», μου είπε «είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή», ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία».

Οπως αποκαλύπτει η ίδια – που έχει γεννηθεί στην Καλαμάτα, έχει τελειώσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και τεχνικός αυτοματισμού και είναι από μικρή στη βιοπάλη – ο Πρωθυπουργός δεν έφαγε κάποια από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος, απλώς σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά την περιοδεία του για να συνομιλήσει μαζί της.

«Μάλλον με συμπάθησε επειδή είμαι αυθόρμητο παιδί», λέει, για να εξηγήσει τη ζεστασιά που αποπνέει το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οσο για την εντύπωση που έκανε στην ίδια ο Πρωθυπουργός, από την απάντησή της φαίνεται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. «Μου άφησε καλή εντύπωση, ήταν καλός, άνετος να μιλήσει με τον κόσμο…».

Στον λογαριασμό της σατιρικής στήλης στο Twitter, το συγκεκριμένο ενσταντανέ έχει συγκεντρώσει εκατονταδες likes (1.526), δεκάδες σχόλια, ενώ έχει κοινοποιηθεί περί τις 500 φορές, ξεπερνώντας κατά πολύ σε αλληλεπιδράσεις όλες τις προηγούμενες και επόμενες αναρτήσεις.

Τι λέει, όμως, η 26χρονη για την έκταση που πήρε η εν λόγω φωτογραφία και πώς αντέδρασε η ίδια όταν αντιλήφθηκε ότι η σύντομη συνομιλία της με τον Πρωθυπουργό έχει γίνει viral και μάλιστα διεθνώς; «Οταν έμαθα ότι η φωτογραφία έγινε viral, γέλαγα και ακόμα γελάω με ό,τι γράφουν» σχολιάζει η ίδια προσθέτοντας: «Εχει γίνει χαμός, με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνα, μου κάνουν ερωτήσεις προσωπικές, κάτι που εγώ δεν το θέλω. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Εντάξει, ΟΚ, ανέβηκε μια φωτογραφία, έγινε viral, μέχρι εκεί» εξηγεί η νεαρή κοπέλα που από τη μια στιγμή στην άλλη είδε τη ζωή της να απασχολεί την παγκόσμια επικαιρότητα.

«Και με κάποιους που με βρίζουν στο Διαδίκτυο, εγώ γελάω» συνεχίζει η Ανδριανή, απαντώντας με χιούμορ σε όλη αυτή τη διαδικτυακή, σατιρική περιπέτεια στην οποία συμπρωταγωνίστησε άθελά της με τον έλληνα Πρωθυπουργό και η οποία μοιάζει να μην έχει ακόμα ρίξει τίτλους τέλους. «Μετά την εφημερίδα του Βελγίου», σχολιάζει η ίδια, «τώρα περιμένουμε κάτι που μου έχουν πει ότι έχει γραφτεί πάλι σχετικά στη Γαλλία».

in.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ