Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:27: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 23:58

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια ενόχλησε μεγάλο κομμάτι της ΝΔ

Το νόμο για το γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, βλέπει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως μία από τις βασικές αιτίες που η ΝΔ δεν έπιασε το στόχο του 33% των Ευρωεκλογών, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι σε όλη την Ευρώπη, υπάρχει μία μετακίνηση των ψηφοφόρων προς τα δεξιά.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο πρωθυπουργός είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είμαστε νικητές. Όμως δεν πέτυχε τον εκλογικό του στόχο. Είναι μια Πύρρειος νίκη, έχει μέσα και λίγο ήττα… Η μετακίνηση του εκλογικού σώματος είναι προς τα δεξιά. Η κυρία Λατινοπούλου πήρε σχεδόν μία μονάδα πάνω από τη Νέα Αριστερά. Είναι προφανές ότι σήμερα στην ΕΕ ζούμε μια πολιτική πραγματικότητα. Αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε θα την πληρώσουμε διπλά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στις Ευρωεκλογές στην Ευρώπη υπάρχει μία μεγάλη μετατόπιση προς τα δεξιά. Σε όλες τις χώρες και τις 27» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε επίσης ότι μεγάλο θέμα είναι η μετανάστευση αλλά και η Woke ατζέντα: «Ο νόμος της ισότητας των γάμων των ομοφυλοφίλων είναι ένα θέμα που ενόχλησε ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου μας… Το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ πήγε κόντρα».

Όσο για τα ποσοστά που κατάφερε να συγκεντρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Σήμερα ο κύριος Κασσελάκης είναι ασφαλώς ηττημένος. Ο ίδιος είπε ότι βάζει ως πήχη το 17,8% και βάζει ως πραγματικό στόχο το 20%. Από το 20, πήρε 14…».

Πηγή: newsit.gr