Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:47: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023

Στο Αγρίνιο Πατριωτικός Συνασπισμός την Τρίτη 20/6/2023 στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση.

Την Kεντρική Προεκλογική Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής του Πατριωτικού Συνασπισμού κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ύστερα θα μιλήσουν οι πολιτευτές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γεώργιος Φίλιππας, κ. Παναγιώτης Μαντζάνας και κ. Δημήτριος Καραθάνος.

Ο επικεφαλής του Συνασπισμού θα συνοδεύετε από στελέχη του συνασπισμού και από τους πρόεδρους των ενωμένων κομμάτων του Συνασπισμού.

Σας προσκαλούμε όλους,

Imperial Hotel
1 Χλμ Ε.Ο. Αγρινίου Αμφιλοχίας Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100

Γεώργιος Φίλιππας

Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”mob.: 6955422489
www.giorgosfilippas.gr
e-mail: mr @ macroweb.gr
Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το κεντρικό διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου προβάλλεται στο νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο πρωταγωνιστής του σποτ και αναφέρει τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ με τη δίκη σας στήριξη μπήκε σε μια νέα πορεία.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Με ανθρωπιά απέναντι στον κυνισμό.

Με σιγουριά απέναντι στην αβεβαιότητα.

Με ειλικρίνεια απέναντι στην αναξιοπιστία και την αλαζονεία.

Θα αγωνιστούμε για αξιοκρατία, διαφάνεια, πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη.

Αυτό, σας το εγγυώμαι.

Η πατρίδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες.

Στις 25 Ιουνίου δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε μαζί την αλλαγή δυνατή».

agrinionews.gr

Κορυφώνεται την προσεχή εβδομάδα η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων καθώς απομένουν ελάχιστες ημέρες για τις εθνικές κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Σε εγρήγορση βρίσκεται εξάλλου ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα προγραμματίζονται επισκέψεις κορυφαίων στελεχών στην Αιτωλοακαρνανία.

Πιθανότατα λοιπόν θα περιοδεύσουν στο νομό την προσεχή Δευτέρα 19/6 ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς και την προσεχή Τρίτη 20/6 ο επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα Διονύσης Τεμπονέρας ο οποίος αναμένεται να μιλήσει και σε εκδήλωση στο Αγρίνιο.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα γίνουν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής και όχι με απλή αναλογική. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι θα γίνουν με λίστα και άρα δεν θα χρειαστεί να βάλουμε σταυρό στα ψηφοδέλτια.

Οι βουλευτές εκλέγονται βάσει της σειράς κατάταξής τους στο ψηφοδέλτιο κάθε εκλογικής περιφέρειας, η οποία καθορίζεται από τα εκάστοτε κομματικά επιτελεία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ψηφίζω στο ίδιο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισα στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023;

Είναι το πιθανότερο, ωστόσο επειδή μπορεί να υπάρξουν ορισμένες μεταβολές στα εκλογικά τμήματα, συνιστάται ισχυρά σε όλους τους ψηφοφόρους να ανατρέξουν στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις» για να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν.

Πώς ψηφίζω βουλευτές;

Οι επικείμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν με δεσμευμένο συνδυασμό (λίστα) και όχι με σταυρό προτίμησης. Με αυτή τη διαδικασία, οι βουλευτές εκλέγονται βάσει της σειράς κατάταξης τους στο ψηφοδέλτιο κάθε εκλογικής περιφέρειας, η οποία καθορίζεται από τα εκάστοτε κομματικά επιτελεία. Ως εκ τούτου, ΔΕΝ βάζουμε σταυρό στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Εξάλλου, στα παραβάν των εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν δεν θα υπάρχει στιλό.

Τα ψηφοδέλτια που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 παραμένουν σε ισχύ;

Όχι. Οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα διεξαχθούν με νέα ψηφοδέλτια, τα οποία θα τυπωθούν βάσει όσων ορίζει ο ισχύων νόμος. Ως εκ τούτου, ψηφοδέλτια που αφορούσαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και για οποιοδήποτε λόγο παρέμειναν στην κυριότητα των ψηφοφόρων καθίστανται άκυρα και δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν.

newsit.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ