Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:58: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023

Τη Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 8:30 μμ

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ – Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Στις 25 Ιουνίου μετράει το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός!

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα.

Γιατί μόνο το ΚΚΕ άσκησε τέτοια αντιπολίτευση, μέσα κι έξω από τη Βουλή, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%.

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ μπορούμε να πάμε αλλιώς… Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό, καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη!

100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ – δυνατός ο λαός!

Φωτογραφία: press.ert.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τους Αρκιούς στα Δωδεκάνησα και το σχολείο που έχει έναν μοναδικό μαθητή και μία δασκάλα

Τους Αρκιούς επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα Δωδεκάνησα.

Εκεί βρέθηκε στο σχολείο που έχει έναν μαθητή και μία δασκάλα.

Η δασκάλα ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι την 25η Μαρτίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας επισκέφθηκε τους Αρκιούς, ώστε να μην παρελάσει μόνος ο μοναδικός μαθητής του τοπικού σχολείου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία.

«Κάθε χρόνο θα φροντίζουμε να έρχεται ένα σχολείο εδώ, να σου κάνει παρέα για να μην είσαι μόνος σου», απάντησε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη Μητσοτάκη

Πηγή: protothema.gr

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος περιόδευσαν τις προηγούμενες μέρες, μεταξύ άλλων, σε Λεπενού, Γαλατά, Ευηνοχώρι και Τρίκορφο. Σε σχετική της ανάρτηση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου η Ελλάδα έχει ανάγκη να δει να ολοκληρώνεται η πολιτική ανατροπή που ξεκίνησε στις 21 Μαΐου: να αποκτήσει ω χώρα την ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που χρειάζεται με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Μία σοβαρή προοδευτική δύναμη με προγραμματικό λόγο και ρεαλιστικές προτάσεις, η οποία θα σταθεί εμπόδιο στην παντοδυναμία της ΝΔ, θα είναι κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη και θα αποτελέσει αύριο ουσιαστική και πλειοψηφική εναλλακτική διακυβέρνησης. 

Αυτό είναι το μήνυμα που επικοινωνούμε σε κάθε συμπολίτη μας, συνεχίζοντας να περιοδεύουμε ασταμάτητα όλη την Αιτωλοακαρνανία. Όπως στη Λεπενού, στην οποία βρεθήκαμε με τον Γιάννη Μουρτζιάπη, τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Ζήσιμο και μέλη της Ν.Ε. Αλλά και σε Γαλατά, Ευηνοχώρι, Τρίκορφο, όπου περιοδεύσαμε με την Περσεφόνη Πιστιόλη, τον Γιώργο Κυριακόπουλο και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας και της Τ.Ο. Μεσολογγίου».    

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση με πολίτες στην Αμφιλοχία, του υπ.Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θανάση Παπαθανάση και κατέκλυσε το café «Το Στέκι του Σταμούλη» στην παραλία της Αμφιλοχίας.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου. 

Παράλληλα, τους ζήτησε να μην επαναπαυθούν με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών, αλλά να είναι σε εγρήγορση και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθεί δήλωση του Θανάση Παπαθανάση μετά την επίσκεψή του στην Αμφιλοχία:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου. Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία. Και όλα αυτά, μπορούν να τα εγγυηθούν μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αυτοδυναμία της παράταξής μας είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε οριστικά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Για να προχωρήσουμε σε έναν δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής. Το αξίζει πάνω από όλα η πατρίδα μας! 

Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!» 

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

#ΣηκώνουμετηνΕλλάδα_Ψηλότερα!

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά πολλές περιπέτειες με την υγεία του.

Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, στο οποίο πήγε αρχικά στα τέλη Μαρτίου με πόνους στο στήθος.

Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο στις 5/4 με έντονη δύσπνοια, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη…

Γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1936 ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός, υπηρέτησε ως Πρωθυπουργός της Ιταλίας, τις περιόδους 1994–1995, 2001–2006 και 2008–2011.

Ήταν κύριος μέτοχος και ιδρυτής της Ιταλικής εταιρείας ΜΜΕ Mediaset και διατέλεσε από το 1986 έως το 2017, ιδιοκτήτης της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΚ Μίλαν.

Το περιοδικό Forbes τον κατέταξε ως τον 190ο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, με καθαρή περιουσία 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Λάτρευε τις γυναίκες και πολλές φορές βρέθηκε «μπλεγμένος» σε σκάνδαλα για χάρη τους.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το «Ρούμπι γκέιτ» με πρωταγωνίστρια μία ανήλικη χορεύτρια από το Μαρόκο.

Τα πάρτι «μπούνγκα – μπούνγκα» έφεραν μεγάλες φουρτούνες στον «Καβαλιέρε» ο οποίος ωστόσο, επέμενε μέχρι τα βαθιά γεράματα, να έχει πάντα δίπλα του, νέες και όμορφες γυναίκες.

Απέκτησε 5 παιδιά και τελικά έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, έχοντας δίπλα του την 33χρονη Μάρτα Φασίνα. Ήταν η σύντροφός του από το 2020 και έμελε να είναι και η τελευταία γυναίκα της ζωής του.
Οι περιπέτειες με την υγεία του

Τα τελευταία χρόνια, η υγεία του Μπερλουσκόνι είχε κλονιστεί και αρκετές φορές τον είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Τον Ιανουάριο του 2022 μία ουρολοίμωξη τον είχε υποχρεώσει να νοσηλευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μπερλουσκόνι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και εμφάνισε συμπτώματα του Covid-19, μαζί με πνευμονία.

Τον Ιούνιο του 2016 είχε κάνει στο «San Raffaele» εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας και το 2019 είχε χειρουργηθεί για εντερική απόφραξη.

Η πιο πρόσφατη περιπέτειά του, ήταν και η τελευταία του.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σταρακά, Ντίνα Κατσαρή, Γιάννη Μουρτζιάπη και Γιώργο Κυριακόπουλο επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου την ώρα που οι ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας κυριαρχούν στην προεκλογική επικαιρότητα.

Σε σχετική της δήλωση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«Τα πράγματα είναι απλά: το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν πρόκειται να αναγεννηθεί από αυτούς που ποτέ δεν το πίστεψαν, που το θεωρούν «πολυτέλεια» ή από αυτούς που βάζουν στο ζύγι την ανθρώπινη ζωή ανάλογα με το κόστος.

Το ΕΣΥ θα αναγεννηθεί από την Παράταξη που το δημιούργησε, την Παράταξη που πίστευε και πιστεύει ότι το δικαίωμα στην υγεία και στην αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτο για όλες και όλους.

Για το ΠΑΣΟΚ ένα πλήρως λειτουργικό ΕΣΥ είναι λόγος ύπαρξής μας ως πολιτικό κόμμα. Με ένα ισχυρό σύστημα Πρωτοβάθμιας Υγείας, με διάθεση του 8-10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, με κάλυψη όλων των κενών σε προσωπικό με μόνιμες προσλήψεις  και ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά, με κίνητρα για ουσιαστική φροντίδα υγείας παντού. Δεν νοείται εν έτει 2023 να γίνονται διακομιδές ασθενών σε καρότσες αγροτικών. Ούτε είναι ανεκτές οι λίστες της ντροπής για ένα χειρουργείο.

Μαζί με Ντίνα Κατσαρή, Γιάννη Μουρτζιάπη, Γιώργο Κυριακόπουλο, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Δήμο Καπώνη, τον αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Διονύση Σαμαρά και μέλη της Ν.Ε. μεταφέραμε το καθαρό μήνυμα για την αναγέννηση του ΕΣΥ και τις πολύ συγκεκριμένες θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη δημόσια Υγεία σε όλο το ηρωικό προσωπικό του Νοσοκομείο Αγρινίου».

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ