Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 ο κύκλος των προεκλογικών δράσεων του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, με την κεντρική ομιλία του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιο Βουλευτή Παναγιώτη Δουδωνή.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Εκλογικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο (κεντρική πλατεία) την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30 μ.μ.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι Δημοκράτες πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας στέλνοντας παράλληλα και ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επομένη μέρα που θα ξημερώσει στην Πατρίδα μας.

Το ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη, τα στελέχη του σε όλη την χώρα και τις ρεαλιστικές του προγραμματικές προτάσεις, φιλοδοξεί να καταστεί η μεγάλη αντιπολιτευτική πολιτική δύναμη απέναντι στις παλινωδίες της κυβέρνησης και των αντιλαϊκών της πολιτικών.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που ψήφισαν από κοινού το τρίτο μνημόνιο, με το οποίο άνοιγε η κερκόπορτα για την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων εταιρειών ύδρευσης, τώρα διαγκωνίζονται για το ποιος θα εγγυηθεί το δημόσιο χαρακτήρα του νερού!

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός γίνεται μάρτυρας της τακτικής του ψεύδους και της μισής αλήθειας.

Ήρθε η ώρα για τους πολίτες να αντιδράσουν και να τους τιμωρήσουν οαραδειγματικά  στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση με πολίτες πραγματοποίησε στο Αγρίνιο ο  υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης, όπου πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εγκάρδια.

Ο κ.Παπαθανάσης τους ευχαρίστησε για την τεράστια αγάπη και εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Δεν πρέπει κανείς να επαναπαυθεί με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών. Στις 25 Ιουνίου ο τόπος μας δίνει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου. 

Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία. 

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, όραμα, σχέδιο και έργα. 
Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!».

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

#ΣηκώνουμετηνΕλλάδα_Ψηλότερα!

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκεντρώσεις διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, δίνοντας τη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή, για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, για να υπάρχει μία 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου:

· στις 8:30μμ, ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία στο Καινούργιου Τριχωνίδας.

·   στις 8:30μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει στο καφενείο «Γεώργιου Σταμάτη», στην πλατεία της Λεπενούς.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ