Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:35: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 17:31

Τα must have παπούτσια που πρέπει να έχουμε όλοι στη ντουλάπα μας

Για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες η επιλογή παπουτσιών είναι πολύ σημαντική γιατί φοριούνται κάθε μέρα και είναι απαραίτητα για το στυλ τους και τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Τα must have παπούτσια που πρέπει να έχουν οι γυναίκες στην ντουλάπα τους είναι τα ακόλουθα:

Sneakers

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο basic ζευγάρι γιατί φοριέται με πολλά και διαφορετικά στυλ. Τα sneakers γυναικεία μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση με τζιν, με πιο αθλητικό στυλ αλλά και πιο καλό ντύσιμο. Συνιστάται για τις εξόδους που μπορεί να έχουν λίγο περπάτημα διότι είναι αρκετά άνετα.

Μπαλαρίνες

Ταιριάζουν εξίσου με πολλά και διαφορετικά στυλ όπως τζιν αλλά και φόρεμα και είναι μια επιλογή που μπορεί να φορεθεί καθημερινά. Είναι κομψές, βγάζουν μια θηλυκότητα αλλά λόγω του πολύ λεπτού πάτου δεν είναι τόσο άνετες.

Γόβες

Το στολίδι κάθε γυναίκας που την συνοδεύει στις νυχτερινές εξόδους. Αν ετοιμάζεσαι να βγεις και δεν ξέρεις τι να βάλεις, τότε η γόβα είναι η πιο safe επιλογή διότι συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα. Υπάρχουν οι nude γόβες αλλά υπάρχουν και οι κλασσικές μαύρες γόβες που είναι διαχρονικές και δεν χάνουν τη γοητεία τους.

Μπότες

Κυρίως για τους χειμερινούς μήνες, οι μπότες φοριούνται όλη μέρα και μας βοηθάνε να κρατάμε ζεστά τα πόδια και το σώμα μας. Επίσης ένα πολύ θετικό είναι ότι τις βροχερές μέρες μας προστατεύουν και δεν βρέχονται τα πόδια μας.

Πέδιλα – σανδάλια

Αυτή η πρόταση αντιθέτως είναι για τους καλοκαιρινούς μήνες ώστε να μην μας ζεσταίνουν. Είναι μια standard λύση που ταιριάζει με την πλειοψηφία της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Τα must have παπούτσια που πρέπει να έχουν οι άνδρες στην ντουλάπα τους:

Sneakers

Αντίστοιχα όπως και στις γυναίκες, τα sneakers ανδρικά μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση με τζιν, με πιο αθλητικό στυλ αλλά και πιο καλό ντύσιμο. Χαρακτηρίζεται ως η πιο κοινή επιλογή των αντρών γιατί  είναι μια εύκολη λύση και ταιριάζει με όλα.

Μποτάκια

Τα ανδρικά μποτάκια συνηθίζεται να φτάνουν περίπου μέχρι τον αστράγαλο. Φοριούνται τους χειμερινούς μήνες και μας προστατεύουν από κρύο και βροχή. Υπάρχει μεγάλη γκάμα και ο καθένας επιλέγει με βάση το στυλ του.

Μοκασίνια

Για τις πιο επίσημες καταστάσεις όπως ο γάμος, η βάπτιση ή μια δεξίωση ιδανική επιλογή είναι τα μοκασίνια. Ταιριάζουν με υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι και σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό.

Εσπαντρίγιες – πέδιλα

Φοριούνται το καλοκαίρι σε καθημερινή βάση αλλά και σε βραδινές εξόδους με ένα αέρινο πουκάμισο και ένα αντίστοιχο παντελόνι. Επίσης οι εσπαντρίγιες μπορούν να φορεθούν σε μια επίσημη περίσταση όπως π.χ. βάπτιση, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτές ήταν μερικές από τις δικές μας προτάσεις, κάνε μια έρευνα αγοράς και κατέληξε στο είδος του παπουτσιού που σε εκφράζει καλύτερα!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 18:26