Σάββατο, 7η Σεπτεμβρίου 2024  11:33: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μ.Ζαχάροβα, αναφερόμενη στην παραίτηση του Τζο Μπάιτεν, από το να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ζήτησε να διαταχθεί έρευνα «για συνωμοσία ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων» προκειμένου να χειραγωγηθούν οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ, αποκρύπτοντας την διανοητική του κατάσταση.

Ζήτησε μάλιστα να επικεντρωθεί η προσοχή «στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας Μπάιντεν»  τα οποία και απαρίθμησε και αφορούν τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάρρευση των δυτικών οικονομιών, την κρίση στη Μέση Ανατολή κ.α.

Συγκεκριμένα είπε:

«Για την “αμερικανική δημοκρατία” στο πλαίσιο της αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα.

Η προσοχή πρέπει τώρα να επικεντρωθεί όχι σε αστείες εικόνες, πώς έπεσε κάπου, απάντησε ακατάλληλα ή δεν απάντησε καθόλου, αλλά στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν υπό την αιγίδα της προεδρίας του.

Στην ανεξέλεγκτη προμήθεια όπλων, στη μεταμόρφωση μίας ευρωπαϊκής χώρας σε τρομοκρατικό κράτος με τρομοκρατικό καθεστώς, κατάρρευση των οικονομιών των χωρών της ΕΕ, ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ατελείωτες πολιτικές μηχανορραφίες, θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξη κρατών στη Μέση Ανατολή».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για τη συνωμοσία των αμερικανικών ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων που έκρυβαν την πραγματική κατάσταση της ψυχικής του υγείας, χειραγωγώντας την κοινή γνώμη.

Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε όλες αυτές τις δηλώσεις και ενέργειες της μηχανής χειραγώγησης και προπαγάνδας τους»

Η Μαρία Ζαχάροβα λέει το αυτονόητο: Οι Δημοκρατικοί εν γνώσει τους, έφεραν και διατήρησαν στην εξουσία έναν άνθρωπο με άνοια και σοβαρότατα διανοητικά και πνευματικά προβλήματα. 

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζον Μόργκαν, ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίξει οικονομικά την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις «ούτε με ένα δολάριο», αν αυτή διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του στο ABC News, ο Μόργκαν ανέφερε ότι δεν πιστεύει πως η Χάρις έχει πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, χαρακτηρίζοντάς την ως «υπερβολικά προοδευτική» για να προσελκύσει ευρύτερη υποστήριξη.

«Είναι άλλο πράγμα να ψηφίζεις κάποιον, άλλο πράγμα να συγκεντρώνεις εκατομμύρια δολάρια για κάποιον, πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα» τόνισε ο Μόργκαν.

Τόνισε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα επιθυμούσαν πολύ περισσότερο να κάνουν προεκλογική εκστρατεία εναντίον ενός πιο αριστερού υποψηφίου, όπως η Χάρις, κάτι που θα έδινε πλεονέκτημα στον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές​ να συσπειρώσει περισσότερους Αμερικανούς πολίτες, μέσω του εμφανώς πιο λαοφιλούς προγράμματός του.

Η ανακοίνωση του Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την προεκλογική κούρσα και υποστηρίζει την Χάρις κατά τον Μόργκαν αποτελεί «ένα μεγάλο άντε γαμ…τε προς όσους ώθησαν τον Μπάιντεν στην απόσυρση».

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν και σήμερα για να συμπαρασταθούν στην παλαιά Αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και για να αποτρέψουν την επικείμενη έφοδο της αστυνομίας στην Μονή.

Μάλιστα όπως λένε χαρακτηριστικά, προειδοποιούν την αστυνομία να μην πραγματοποιήσει έφοδο «γιατί αν το κάνει θα μας βρει μπροστά της και δεν θα απαντήσουμε ειρηνικά όπως κάνουμε τώρα, θα σταματήσουμε να πράττουμε ειρηνικά, εάν επιχειρήσουν να πειράξουν τους μοναχούς της Μονής».

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στην διαφαινόμενη νέα προσπάθεια εκκένωσης του χώρου όπου βρίσκονται εδώ και χρόνια ο Γέροντας Μεθόδιος και οι Εσφιγμενίτες μοναχοί της Παλαιάς Αδελφότητας.

Συνολικά βρίσκονται στην Μονή 118 μονχοί.

Αφορμή για την συγκέντρωση υπήρξε,  επίσημο έγγραφο της αστυνομίας, με ημερομηνία 16 Ιουλίου, με το οποίο ζητείται η άμεση και βίαιη εκκένωση των μοναχών.

Από χθες εκατοντάδες αστυνομικοί με βαρέα οχήματα έχουν πλησιάσει την Μονή και αναμένεται η τελική διαταγή για έφοδο.

Πρόκειται για γέροντες οι οποίοι από το 1972 κρατούν σκληρή στάση έναντι της ηγεσίας της Ορθοδοξίας έχοντας διακόψει  κάθε επαφή  με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, διαφωνώντας για τις συναντήσεις με εκπροσώπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Από την περίοδο εκείνη, στο μοναστήρι κυματίζει το λάβαρο «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη (16/7) όταν ο Αστυνομικός Σταθμός Καρυών απέστειλε έγγραφο προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, με το οποίο ζητούσε  άδεια ώστε να προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση έξωσης σε χώρους του Άθω, με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και βαρέων οχημάτων, μετά από αίτημα που υπέβαλε δικαστικός επιμελητής.

Ένα σύνθημα το οποίο για τους ίδιους, αποτελεί στάση ζωής.

Από το 2002 η παλιά αδελφότητα κηρύχτηκε «παράνομη» και έως και σήμερα για την ελληνική δικαιοσύνη, οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου χαρακτηρίζονται ως «καταληψίες» και τους έχει ζητηθεί  να αποχωρήσουν από το Μοναστήρι.

Την ίδια ώρα έχουν αποκλειστεί από τους κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας εδώ και σχεδόν 20 χρόνια αναγνωρίζει επίσημα ως νόμιμη τη νέα αδελφότητα της Εσφιγμένου, η οποία έχει έδρα τις Καρυές, αφαιρώντας κάθε δικαίωμα ή προνόμιο από τα παλιά μέλη.

«Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το μοναστήρι μέχρι θανάτου»

Ο γέροντας Μεθόδιος -ένας από τους καταδικασθέντες σε… 18 χρόνια κάθειρξη από την πολιορκία του 2013- δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι «σε περίπτωση αστυνομικής επιχείρησης, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια».

«Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το μοναστήρι μέχρι θανάτου, εδώ είναι η πνευματική μας πατρίδα. Εδώ γεννηθήκαμε πνευματικά και εδώ θα πεθάνουμε.

Οι αστυνομικοί το μόνο που κάνουν είναι υπάλληλοι, δεν τους παρεξηγώ. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που τους λένε. Και κυνηγούν εμάς. Εμείς έχουμε γεροντάκια που ζουν εδώ 50, 60,70 χρόνια.

Μάς απαγορεύουν να βγούμε από το μοναστήρι να πάμε να πάρουμε τρόφιμα. Κουβαλάμε πράγματα στην πλάτη και περπατάμε 1,5 χιλιόμετρο. Να αφήσουμε τα γεροντάκια να πεθάνουν επειδή το θέλουν δύο άτομα; Προς Θεού, πού βρισκόμαστε;» διερωτάται.

«Ας έρθουν»

Το «καζάνι άρχισε να βράζει» εκ νέου, ενώ αναμένεται και σύναξη της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους όπου θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα μεταξύ άλλων.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Έλον Μασκ σχολίασε καυστικά την Κάμαλα Χάρις, όπως συνηθίζει και με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, αναρτώντας ένα βίντεο της ίδιας το οποίο αποδομεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το τι θα πρέπει κανείς να αναμένει από μία πιθανή προεδρία της νυν αντιπροέδρου.

Στο βίντεο φαίνεται η Χάρις να εισάγει επίσημη συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη, περιγράφοντας όχι μόνο τις «αντωνυμίες που προτιμά» για το φύλο της, αλλά και τι φορούσε, ενσαρκώνοντας πλήρως τις «διδαχές» της ακροαριστερής woke ατζέντας των Δημοκρατικών περί «πολιτικής ορθότητας» και «συμπερίληψης».

«Είμαι η Κάμαλα Χάρις- οι αντωνυμίες μου είναι «she» και «her» και είμαι μια γυναίκα που κάθεται στο τραπέζι φορώντας ένα μπλε κοστούμι» λέει ανερυθρίαστα η Χάρις προλογίζοντας μια συνάντηση στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του εκτελεστικού γραφείου Αϊζενχάουερ το 2022.

«Φανταστείτε 4 χρόνια από αυτό…» είπε ο Μασκ αναδημοσιεύοντας το απόσπασμα στο λογαριασμό του στο «Χ».

Ο Μασκ, έχει επανειλημμένα καταφερθεί κατά της woke ατζέντας και των προσπαθειών της να επιβάλλει πολιτική ορθότητα σε ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι οι πολιτικοί πρέπει να λογοδοτούν όταν διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες, επισημαίνοντας την σημασία της διαφάνειας και της ακρίβειας στα κοινωνικά δίκτυα​​.

Παράλληλα, ο Μασκ έχει διακωμωδήσει την Χάρις σε άλλες περιπτώσεις, αναρτώντας βίντεο και σχόλια που την παρουσιάζουν ως ανεπαρκή και υποκρίτρια.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, τα tablet και τα smartphones λειτουργούν ως «μαξιλαράκια» απορρόφησης της παιδικής ανησυχίας, αποτελώντας μια συνηθισμένη γονική τακτική, χαλάρωσης του παιδιού.

Πώς όμως αποτυπώνεται η αγχολυτική χρήση των έξυπνων συσκευών στη συναισθηματική ανάπτυξή του παιδιού;

Πρόσφατη μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου Eötvös Loránd και του Université de Sherbrooke, διαπίστωσε ότι η χρήση αυτών των τεχνολογιών ως «συναισθηματική πιπίλα», παρουσιάζει ανησυχητικές μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Η έρευνα αυτή, που δημοσιεύθηκε στο Frontiers in Child and Adolescent Psychiatry, παρακολούθησε 265 καναδικές οικογένειες με παιδιά προσχολικής ηλικίας κατά τη διάρκεια ενός έτους. Στόχος των ερευνητών ήταν να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ της χρήσης ψηφιακών συσκευών από τους γονείς για τον καθησυχασμό των παιδιών τους και της ανάπτυξης δεξιοτήτων συναισθηματικής αυτορρύθμισης τους.

Έξυπνες τεχνολογίες και συναισθηματική αυτορρύθμιση

Η αυτορρύθμιση αφορά μια κρίσιμη δεξιότητα που αναπτύσσεται στην πρώιμη παιδική ηλικία. Επί της ουσίας, είναι η ικανότητα ενός ατόμου να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, να ελέγχει τις παρορμήσεις του και να κατευθύνει την προσοχή του. Αυτές οι δεξιότητες αποτελούν σημαντικά εφόδια για τη σχολική επιτυχία και τη ζωή εν γένει. Επίσης, δρουν ως μοχλοί κοινωνικοποίησης και αντιμετώπισης της απογοήτευσης.

Το τρίπτυχο της συναισθηματικής αυτορρύθμισης

Οι τρεις πλευρές της συναισθηματικής μας ισορροπίας είναι: η διαχείριση του θυμού, η προσπάθεια ελέγχου και η παρορμητικότητα. Η πρώτη, σχετίζεται με την αντιμετώπιση της απογοήτευσης, απουσία συναισθηματικού ξεσπάσματος. Ο συνειδητός έλεγχος αφορά την ικανότητα εστίασης της προσοχής και αναστολής των ασυνείδητων αντιδράσεων. Η παρορμητικότητα αντανακλά την ταχύτητα της δράσης πριν τη νοητική επεξεργασία της.

Συμπεράσματα μελέτης

Οι ερευνητές απέδειξαν ότι:

«Οι γονείς θα μπορούσαν να συζητήσουν τα συναισθήματά τους με το παιδί τους, να κάνουν ασκήσεις βαθιάς αναπνοής ή να ασχοληθούν όλοι μαζί με μια ηρεμιστική δραστηριότητα, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή η ζωγραφική», όπως αντιπροτείνει η καθηγήτρια Veronika Konok.

Πηγή: ygeiamou.gr

Σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την άρση ασυλίας προς το πρόσωπο μου που αποφάσισε μεταξύ άλλων η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, επιθυμώ να διευκρινιστούν τα εξής:

Μου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του σωματείου ταξί Βονίτσης διότι κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εξέδωσα κατά το έτος 2018 απόφαση περί καθορισμού κοινής λειτουργίας ταξί στην περιοχή αεροδρομίου Ακτίου, ως όφειλα από το νόμο.

Οι συναφείς αποφάσεις που εκδίδονται από τον εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη έχουν ήδη κριθεί ως απολύτως σύννομες με αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Επειδή, εν προκειμένω, δεν υφίσταται η αντικειμενική και η υποκειμενική υπόσταση του συγκεκριμένου αδικήματος και επειδή ενήργησα σύμφωνα με την αρχή της νομιμότητος, πρώτα η ίδια ζήτησα να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες, συναινώντας άμεσα στην άρση της βουλευτικής μου ασυλίας ως προς τη συγκεκριμένη δίωξη.

2Ο Τακτικό Συνέδριο Πράσινων- Οικολογίας

Το 2ο τακτικό Συνέδριο των Πράσινων-Οικολογία θα διεξαχθεί, στις 30 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου του 2024 (Νοέμβριος-Δεκέμβριος) στην Αθήνα. Θα διερευνηθούν τρόποι μετακίνησης ή παράλληλων τηλεδιασκέψεων.  
 
Τα θέματα του συνεδρίου, σύμφωνα με την απόφαση του Ιδρυτικού Συνεδρίου είναι τα εξής:
1.         Απολογισμός / Προγραμματισμός
2.         Αλλαγή του Καταστατικού
3.         Επικαιροποίηση Προγραμματικών Θέσεων
4.         Πολιτική Απόφαση
5.         Εκλογή Οργάνων
 
Την διοργάνωση του Συνεδρίου αναλαμβάνει Οργανωτική Επιτροπή γι’ αυτό καλούνται όλα τα μέλη να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή (στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ώστε να συγκροτηθεί από το προσεχές Πανελλαδικό Συμβούλιο.
 
Η Πολιτική Γραμματεία εκτίμησε ότι τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Ο.Ε. θα πρέπει να έχουν εμπειρία συνεδρίων και ικανότητα στη  σύνταξη, σύνθεση και κωδικοποίηση κειμένων.
 
Για τον ακριβή χώρο και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα ενημερωθείτε περίπου 4 βδομάδες πριν το συνέδριο. Το ίδιο ισχύει και για τα προσυνεδριακά κείμενα.
 
Η συμβολή όλων με στόχο να διαμορφωθούν επίκαιρες, αξιόπιστες και ελκυστικές προτάσεις στο Συνέδριο μας είναι απαραίτητη.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό:
  • Οι προσυνεδριακές διαδικασίες περιλαμβάνουν  σύγκληση των Πολιτικών Κινήσεων και των Περιφερειακών Συνδιασκέψεων όπου και θα συζητηθούν τα θέματα του συνεδρίου.
  • Στις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις και στο Συνέδριο δικαίωμα εκλέγειν/ εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη μας που είναι ταμειακά εντάξει.
  • Απαιτούμενη ταμειακή ενημερότητα μελών μας για συμμετοχή στο συνέδριο: ολόκληρο το 2024.
  • Για τις προτάσεις αλλαγής Καταστατικού θα πρέπει να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν στο συνέδριο, ώστε να κοινοποιηθούν και να συζητηθούν.  Επίσης υπενθυμίζουμε, ότι για τις προσεχείς αλλαγές του καταστατικού δεν ισχύουν αυξημένες πλειοψηφίες, παρά μόνο απλή πλειοψηφία
  • Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό παρ. 4.8.3 η σύνθεση του Συμβουλίου αποτελείται από εκπροσώπους των δεκατριών Περιφερειών της χώρας, εκπροσώπους του Συνεδρίου, αλλά και εκπροσώπους τεσσάρων Θ.Ο. του Κόμματος. Το Συμβούλιο έχει 35 θέσεις. Οι 20 θέσεις του ΠΣ κατανέμονται σε εκπροσώπους των Περιφερειακών Οργανώσεων που έχουν τουλάχιστον 10 πλήρη μέλη (η Αττική 6 μέλη ΠΣ, η Κ. Μακεδονία 3 μέλη ΠΣ και από οι υπόλοιπες οπό 1 μέλος ΠΣ ). Για τις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας για να ισχύει η εκπροσώπηση με 6 μέλη ΠΣ και 3 αντιστοίχως, απαιτείται να έχουν 15 μέλη ανά εκλεγόμενο μέλος στο ΠΣ. Τα 15 μέλη ανά εκλεγόμενο μέλος πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερα και να συμμετέχουν στις αντίστοιχες προσυνεδριακές Περιφερειακές Συνδιασκέψεις. Εάν δεν συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός μελών, τότε η εκπροσώπηση σε μέλη ΠΣ των δύο Περιφερειών θα είναι μικρότερη ( των 6 μελών ΠΣ για Αττική και των 3 για Κεντρική Μακεδονία) ήτοι θα είναι ο αριθμός των μελών διαιρούμενος με το 15. 11 θέσεις εκλέγονται από το συνέδριο  και 4 θέσεις από τις ορισμένες από το καταστατικό Θεματικές Ομάδες που είναι μέλη του κόμματος.
  • Το συνέδριο επί πλέον εκλέγει τα μέλη της ΠΓ (συμπρόεδροι, συντονιστής και μέλη).
Για τον τρόπο διεξαγωγής του προσυνεδριακού διαλόγου θα ενημερωθείτε από την Οργανωτική Επιτροπή αμέσως μετά την σύγκλισή της.
 

22/07/2024,
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
www.prasinoi-oikologia.gr
facebook.com/prasinoi.oikologia.gr  
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφού επέμενε σθεναρά επί εβδομάδες ότι θα παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, υπέκυψε στις πιέσεις και αποσύρθηκε από την κούρσα.

Πλέον, η Κάμαλα Χάρις, γράφει το BBC στην ανάλυσή του για την επόμενη ημέρα, είναι ένα ρίσκο, το οποίο όμως πολλοί Δημοκρατικοί θα θελήσουν να αναλάβουν.

Οι πιθανότητες να είναι η Κάμαλα Χάρις υποψήφια των Δημοκρατικών εκτοξεύτηκαν μετά και τη δημόσια υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος της παρείχε την πλήρη στήριξή του, λέγοντας ότι η απόφασή του να την κάνει αντιπρόεδρο πριν από 4 χρόνια ήταν η καλύτερη που πήρε ποτέ.

Η ίδια απάντησε λέγοντας ότι είναι τιμή της να έχει την υποστήριξή του και ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Το πιθανότερο, εκτιμά το BBC, είναι οι περισσότεροι Δημοκρατικοί να συνταχθούν με τον πρόεδρο Μπάιντεν και να υποστηρίξουν την Κάμαλα Χάρις, για να αποφύγουν τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα, λιγότερο από έναν μήνα από το συνέδριο των Δημοκρατικών.

iefimerida.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ