Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  6:31: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022

Θάνος Μωραΐτης: Μονόδρομος η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να επενδύει στο θέμα της ακρίβειας μεγάλο μέρος της κριτικής του προς την κυβέρνηση. Διόλου τυχαία χθες ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην αγορά της Νίκαιας στην Αθήνα για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται βεβαίως και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Θάνο Μωραΐτη για παράδειγμα να σχολιάζει ένα tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σημείωνε πως «αν η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές για κάποιον που είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος».

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής» παρατηρούσε ο πρωθυπουργός.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αλλού» σχολίασε ο Θάνος Μωραΐτης και πρόσθεσε πως «καταπληκτική ποιότητα ζωής υπάρχει σίγουρα για τον ίδιο και τους ομοίους του.

Η ελληνική κοινωνία όμως βιώνει ακόμα έναν δύσκολο χειμώνα με ανατιμήσεις – σοκ και νέα έξαρση της πανδημίας.

Τα κίνητρα για επιστροφή και εργασία στην Ελλάδα, στα οποία αναφέρεται μάλλον αφορούν τους απογόνους κάποιας επιχειρηματικής ελίτ, καθώς η φυγή των νέων μας στο εξωτερικό συνεχίζεται».

«Η παραίτηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι όχι περίπου αλλά σίγουρα μονόδρομος» σημείωσε ο Θάνος Μωραΐτης με ανάρτηση του στα social media.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΚΕ – Ν. Παπαναστάσης: Η κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά τα αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης έκανε την ακόλουθη δήλωση, μέσω της οποίας στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών.

Η δήλωση του κ. Παπαναστάση έχει ως εξής:

Με τις πρόσφατες εξαγγελίες του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποτιμάει, χωρίς ίχνος ντροπής, τη νοημοσύνη των αγροτοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Προσπαθεί, για μια φορά ακόμη να τους παραπλανήσει. Ξαναμασά τις αγροτοκτόνες προτάσεις του παρελθόντος και τις παρουσιάζει σαν δήθεν πρωτοποριακές λύσεις για την ανακούφισή τους.

Προσπαθεί μεθοδευμένα να εξαπατήσει, όλους αυτούς που απελπισμένοι παρακολουθούν την εκτίναξη του κόστους παραγωγής, τις χωρίς αποζημίωση επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών, τις εξευτελιστικές τιμές στα αγροτικά προϊόντα που επιβάλλουν τα μονοπώλια, την ευρωενωσιακή ΚΑΠ που έχει προγράψει την αγροτιά για χάρη των μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, αγνοεί προκλητικά τα αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών, όπως αυτά εκφράζονται από τους Συλλόγους τους και τον Πανελλαδικό συντονισμό της πάλης τους.

Οι αγρότες μας διαθέτουν πλέον εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι το δίκιο τους θα κριθεί στα μπλόκα, που αποτελούν τη συνέχεια του αδιάκοπου αγώνα που δίνουν εδώ και μήνες, με οργανωτές τους κατά τόπους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες.

Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματά τους και συμβάλλει με τις δυνάμεις του στον πανελλαδικό συντονισμό της πάλης τους. Οι εργατοϋπάλληλοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν συμφέρον να συμπαραταχθούν σε αυτόν τον αγώνα, να αντισταθούν στην πολιτική ΕΕ – κυβερνήσεων, που εντείνει την εκμετάλλευση και την καταλήστευση του μόχθου τους από το κεφάλαιο.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο η αλαζονεία και η προκλητικότητα με την οποία τα όργανα του Μητσοτάκη, οι «ειδικοί», για τους οποίους ψήφισε ειδικό νόμο ασυλίας και ακαταδίωκτου, καθώς και τα γνωστά μορμολύκεια της συστημικής TV, εκφράζουν το μένος και το μίσος τους για τους πολίτες που έχουν επιλέξει, για δικούς τους λόγους, να μην εμβολιαστούν με τα ομολογουμένως νέου τύπου πειραματικά εμβόλια που κυκλοφορούν για τον γνωστό κορωνοϊό. 

Άλλος βρίζει ασύστολα τους συμπατριώτες μας που είναι ανεμβολίαστοι, άλλος καταφέρεται εναντίον τους λέγοντας ότι πρέπει να απαγορευτεί η είσοδός τους στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία, άλλος ονειρεύεται την αναστολή χορήγησης μισθών και συντάξεων, άλλος προτείνει την επιβολή εξοντωτικών προστίμων, άλλος θεωρεί ότι πρέπει να αποστέλλονται μηνύματα στο κινητό τους τηλέφωνο, άλλος προτείνει να εντοπίσουν τα σπίτια τους και να πάνε να τους εμβολιάσουν. Μήπως σκέφτονται να τα μαρκάρουν κιόλας, όπως έκαμναν οι Γερμανοί Ναζί για τους Εβραίους και οι Τούρκοι του Κεμάλ για τους Αρμενίους και τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και του Πόντου;

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εφαρμόζονται απίστευτα αντιδημοκρατικά και φασιστικά μέτρα εναντίον των μη επιθυμούντων να εμβολιαστούν, όπως ο αποκλεισμός από τους χώρους εστίασης, θεάματος και διασκέδασης, η υποχρέωση διεξαγωγής τεστ με έξοδά τους για να μπορούν να εργαστούν στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ο εκβιασμός για εμβολιασμό στις πάσης φύσεως επιχειρήσεις προκειμένου να μην απολυθούν ή να πιάσουν δουλειά, η ανήκουστη επιβολή προστίμου 100 ευρώ μηνιαίως στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, και βεβαίως το απίστευτο μέτρο αναστολής εργασίας χωρίς αποδοχές για όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους. Δηλαδή, η βία και ο εκβιασμός σε όλο τους το μεγαλείο, γεγονός που παραπέμπει αποκλειστικά σε ναζιστικά, φασιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα!

Βέβαια, ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη εάν κάποιος που θα εμβολιαστεί έχει άμεσες, μεσοχρόνιες ή μακροχρόνιες παρενέργειες, που να οφείλονται στα εμβόλια. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά αυτούς που εμβολιάζονται, αφού υπογράφουν και σχετικό έντυπο «συναίνεσης».

Επιπλέον, βασιλεύει το «διαίρει και βασίλευε», αφού σε πολλές περιπτώσεις, με την καταλυτική προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι «πλασιέ» των εμβολίων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ανεπίτρεπτο κλίμα εχθρότητας μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ακόμη και μέσα στην ίδια οικογένεια! 

Αυτοί όμως που διχάζουν την κοινωνία με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο, αποδεικνύεται ότι δεν έχουν αναστολές μπροστά στις εντολές που παίρνουν, αφού άρχισαν ήδη τα πυρά εναντίον και αυτών που έχουν εμβολιαστεί. 

Ήδη και οι εμβολιασμένοι δέχονται ένα διαφορετικό πόλεμο, στο ίδιο όμως θέατρο επιχειρήσεων, αφού δεν αρκούν οι δύο δόσεις και τους φορτώνουν σταδιακά με τρίτη δόση εμβολίου, ενώ ψιθυρίζεται ότι ακολουθεί και η τέταρτη. Παράλληλα, εφαρμόζεται το μέτρο των τεστ και της μάσκας της «υποταγής» και σε αυτούς, αφού όλοι οι «ειδικοί» ομολογούν πως και αυτοί είναι μεταδότες του ιού αλλά και μολύνονται και είναι πλέον γεγονός ότι μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων οδεύει προς τα νοσοκομεία. Επιπλέον, περίπου ένα εκατομμύριο συνάνθρωποί μας μπαίνουν στο καθεστώς των ανεμβολίαστων, επειδή δεν έχουν κάνει την τρίτη «αναμνηστική» δόση!

Όλα αυτά (και άλλα πολλά και διάφορα) αποδεικνύουν πόσο έωλο είναι το αφήγημα της «πανδημίας» του κορωνοϊού, αφού ο στόχος διαφαίνεται ότι δεν είναι ουσιαστικά η υγεία των πολιτών αλλά η διαρκής εξάρτησή τους από ένα εμβόλιο και η ουσιαστική κατάργηση της ελευθερίας τους, μετατρέποντάς τους σε μέλη μιας άβουλης ανθρωπομάζας, όπου στο πλαίσιο της «προστασίας της δημόσιας υγείας» θα είναι «ρομποτάκια» που απλά θα εκτελούν εντολές! 

Επιτέλους, ήρθε καιρός να σταματήσει αυτή η πολιτική της βίας και του εκβιασμού! Ήδη στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη της γης, αίρονται τα μέτρα και ο κόσμος ζει πλέον ελεύθερα. 

Ας αναπνεύσουμε κι εμείς τον καθαρό αέρα της Ελλάδας μας!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

φωτο: skai.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ