Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:20: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 23:14

Θάνος Μωραΐτης: Μονόδρομος η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη

Θάνος Μωραΐτης: Μονόδρομος η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να επενδύει στο θέμα της ακρίβειας μεγάλο μέρος της κριτικής του προς την κυβέρνηση. Διόλου τυχαία χθες ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην αγορά της Νίκαιας στην Αθήνα για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται βεβαίως και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Θάνο Μωραΐτη για παράδειγμα να σχολιάζει ένα tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σημείωνε πως «αν η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές για κάποιον που είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος».

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής» παρατηρούσε ο πρωθυπουργός.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αλλού» σχολίασε ο Θάνος Μωραΐτης και πρόσθεσε πως «καταπληκτική ποιότητα ζωής υπάρχει σίγουρα για τον ίδιο και τους ομοίους του.

Η ελληνική κοινωνία όμως βιώνει ακόμα έναν δύσκολο χειμώνα με ανατιμήσεις – σοκ και νέα έξαρση της πανδημίας.

Τα κίνητρα για επιστροφή και εργασία στην Ελλάδα, στα οποία αναφέρεται μάλλον αφορούν τους απογόνους κάποιας επιχειρηματικής ελίτ, καθώς η φυγή των νέων μας στο εξωτερικό συνεχίζεται».

«Η παραίτηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι όχι περίπου αλλά σίγουρα μονόδρομος» σημείωσε ο Θάνος Μωραΐτης με ανάρτηση του στα social media.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr