Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  4:06: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, με στόχο την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου, κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, τους Βουλευτές του νομού Κωνσταντίνο Καραγκούνη, Μάριο Σαλμά και Σπήλιο Λιβανό, τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας Αθανάσιο Μπαλέρμπα, τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλη και τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΔ Βασίλη Φεύγα επισκέφθηκε το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Υπουργός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου στην έδρα του Δήμου, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό και συναντήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Σαλμά.

Αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στο Αγρίνιο και το Μεσσολόγγι είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τις Διοικήσεις των Δικαστηρίων στις δύο πόλεις, με τα Προεδρεία των Δικηγορικών Συλλόγων και τους εκπροσώπους των δικαστικών υπαλλήλων για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο δικαστικό σύστημα που εφαρμόζονται τα τελευταία 3,5 χρόνια. Αυτές οι προσπάθειες αλλάζουν σταδιακά τη Δικαιοσύνη, ώστε σε λίγα χρόνια να μιλάμε για ένα συνολικά διαφορετικό, πλήρως ψηφιοποιημένο, ταχύ και αποτελεσματικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα στελέχη και τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και να συζητήσουμε τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο νομός. Ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου στην Αιτωλοακαρνανία με ακόμα μεγαλύτερη τη βεβαιότητα πως οι πολίτες προσδοκούν τη συνέχιση των ολοκληρωμένων πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων μεγάλων έργων στην περιοχή, για την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών του νομού, για τη συνεχή στήριξη της αγροτικής παραγωγής και την τόνωση της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας».

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αμφιλοχίας όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κατσούλα, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, στο Πυροσβεστικό Κέντρο της περιοχής, στο Τμήμα Ιθαγένειας Αιτωλοακαρνανίας ενώ συναντήθηκε και με μέλη της ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας. Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε: «Κάθε φορά η επαφή μας με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, τους φορείς αυτοδιοίκησης και πρωτίστως τους ίδιους τους πολίτες, μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουμε κάθε επί μέρους πρόβλημα, να ακούσουμε τις ανησυχίες της κοινωνίας, αλλά και να αναδείξουμε το έργο και τα βήματα προόδου της κυβέρνησης. Απέναντι στα μέλη της παράταξης, δεν έχουμε παρά να μεταφέρουμε το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και μία ισχυρή Ελλάδα».

Ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ναυπάκτου όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Γκίζα, συνομίλησε με μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιοβιομηχανιών, ενώ συζήτησε και με τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Ναυπάκτου. ~αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων ο κύριος Μαστρομανώλης συμπέρανε ότι το έργο της κυβέρνησης, βλέπει προς το μέλλον και διακρίνεται από εξωστρέφεια. «Η Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας», τόνισε «κάνει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας ενώ παράλληλα αναπτύσσει καίριες νομοθετικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης σημαντικών επενδύσεων για τη χώρα μας». Τέλος μετέφερε την εμπειρία του από την προηγούμενη θέση του ως επικεφαλής του νομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι η κυβέρνηση κλείνει σημαντικές εκκρεμότητες οι οποίες χρόνιζαν στις σχέσεις του ελληνικού δημοσίου με αλλοδαπούς επενδυτικούς οίκους και θέτει νέες βάσεις στη μεταξύ τους συνεργασία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του κλιμακίου, συμμετείχαν στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, που πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Προέδρου της κ. Γεώργιου Σακελλάρη.

agrinionews.gr

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 21:36

Η επαναδιαπραγμάτευση είναι φετίχ

Είναι μάλλον το διαχρονικό φετίχ της εκάστοτε αντιπολίτευσης στην Ελλάδα: η επαναδιαπραγμάτευση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά κατέχει τα πρωτεία στον τομέα αυτό.

Τελευταίο παράδειγμα η επαναδιαπραγμάτευση της ελληνογαλλικής συμφωνίας, για την οποία ενημέρωσε αρμοδίως ο Αλέξης Τσίπρας τον Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα. Όχι ότι διαφωνεί με την αμυντική θωράκιση της χώρας με γαλλικά όπλα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί θα έπρεπε να είχε εμπλακεί περισσότερο η ελληνική αμυντική βιομηχανία στις συμφωνίες για τα Rafale και τις φρεγάτες Belharra.

Υποθέτουμε ότι ο Γάλλος πρέσβης θα τον ενημέρωσε ότι με την άνοδο του ενεργειακού κόστους και της τιμής των πρώτων υλών, η «κλειδωμένη» τιμή για την τέταρτη φρεγάτα, την οψιόν της οποίας δεν έχουμε ενεργοποιήσει, αλλά μάλλον θα το κάνουμε, είναι με τα σημερινά κόστη μια τιμή που βάζει μέσα τους Γάλλους. Με αυτή τη λογική θα μπορούσαν και οι Γάλλοι να μας ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση ή αναθεώρηση τιμών.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ας προσγειωθούν στην πραγματικότητα και ας αναλογιστούν πρωτίστως τι έκαναν πρωτίστως οι ίδιοι για την εγχώρια αμυντική βιομηχανία, ιδιωτική και κρατική. Είμαστε δυστυχώς μια χώρα που τελεί υπό καθεστώς casus belli επί σχεδόν 30 χρόνια και δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να αναπτύξει μια αμυντική βιομηχανία, που να μπορεί ένα άξιο αναφοράς ποσοστό των αναγκών της χώρας. Απεναντίας έχουμε να καταφέρει να κοιτάμε τον Ερντογάν να εξάγει σε τρίτες χώρες τα δικά του όπλα.

Η αμυντική βιομηχανία θέλει μια μακροχρόνια στρατηγική και όχι επαναδιαπραγματεύσεις και τσαμπουκάδες σαν αυτούς του 2015….

agrinioculture.gr

Κατηγορία ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  κ.  Γεώργιο Γεωργαντά σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που έχουν προκαλέσει οι αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας με αποτέλεσμα την συνακόλουθη αύξηση των τελών άρδευσης που πλήττουν όλους τους αγρότες.

Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε την δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σε όλα τα ΤΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας και το ΓΟΕΒ Αχελώου και  ζήτησε από τον Υπουργό την παρέμβαση του ώστε  να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.

Από την πλευρά του ο κ Γεωργαντάς μετέφερε στον κύριο Καραγκούνη ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνεργασία με τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κύριο Σκρέκα  και έχει συνεννοηθεί ώστε το επόμενο διάστημα να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία των δυο Υπουργείων για την ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας των αρδευτικών εγκαταστάσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι στόχος και των δύο Υπουργείων είναι η συμφωνία για αξιοποίηση των δικτύων κατά προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα. Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε τον υπουργό αναμένοντας πολύ σύντομα να εξειδικευθούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και οι οποίες θα δώσουν ανάσα στους αγρότες και στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων.

agriniopress.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την αγωνία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου μετέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης, ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των κενών.

Όπως είπε, «οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείου Μεσολογγίου χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, τονίζοντας ότι αυτό οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μαρασμό και στο κλείσιμο, καθώς λόγω της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης αδυνατεί πλέον να καλύψει ακόμη και τις βασικές λειτουργικές του ανάγκες. Σύμφωνα και με τους εργαζόμενους το νοσοκομείο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Ο Ν. Παπαναστάσης επισήμανε ότι το σημερινό υπάρχον επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου ήδη στηρίζεται στην αυτοθυσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς οι ίδιοι επιλέγουν να εργασθούν χωρίς άδειες και ρεπό, με απανωτές εφημερίες.

Με βάση τα παραπάνω, ζήτησε την κάλυψη των εφημεριακών αναγκών του νοσοκομείου, με την πλήρη στελέχωση της Χειρουργικής, Παθολογικής, Καρδιολογικής, Γυναικολογικής Κλινικής και του Αναισθησιολογικού, Μικροβιολογικού, Ακτινολογικού Τμήματος που αποτελούν ζωτικής σημασίας ειδικότητες για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, καθώς και την πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Στην απάντησή της η υφυπουργός Υγείας, Μ. Γκάγκα, κατά την «προσφιλή τακτική», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, « προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα, όπου και το συγκεκριμένο νοσοκομείο λειτουργεί με όλο το προσωπικό που έχει ανάγκη».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει σαφή την αντίληψη της κυβέρνησης για τη Δημόσια Υγεία, λέγοντας ότι «τα νοσοκομεία δεν είναι για μια πόλη», ενώ είπε ακόμα ότι είναι «διαφορετικός ο τρόπος που στηρίζεται κάθε νοσοκομείο».

Στη δευτερολογία του ο Ν. Παπαναστάσης είπε ότι ενώ η κυβέρνηση λέει ότι όλα πάνε καλά, στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου νοσοκόμος διασωλήνωσε νέο 22 χρονών για να μην τον αφήσει να πεθάνει, γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος.

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν δέχεται να ζει μόνο όποιος έχει να πληρώσει κι όποιος δεν έχει, να πεθαίνει.

902.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την ακραία προκλητική του συμπεριφορά «θυμήθηκε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Μπαλί, όπου βρέθηκε για τη G20, απείλησε ξανά την Ελλάδα με το «θα έρθουμε ένα βράδυ». Και κάλεσε την Ελλάδα «να μάθει τα όριά της».

Οι επιθετικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τις οποίες απείλησε ξεκάθαρα την Ελλάδα με εισβολή, έρχονται την επόμενη μάλιστα των συναντήσεών του στα περιθώρια της G20, με τον Τζο Μπάιντεν και τον Εμανουέλ Μακρόν. 

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα και επιμένω ότι μια νύχτα μπορεί να έρθουμε ξαφνικά», είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας, που επιτέθηκε στην Ελλάδα και για τα νησιά, λέγοντας πως «όσο και να στρατιωτικοποιεί τα νησιά, όσα οπλικά συστήματα και να παίρνει», εκείνος απειλεί πως «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά». 

«Επιμένω στο μια νύχτα θα ρθούμε ξαφνικά. Είναι σημαντική για εμένα αυτή η δήλωση. Πρέπει η Ελλάδα να ξέρει τα όριά της και τους όρους γειτονίας. Όσο και αν γεμίζουν τα νησιά με όπλα, δεν θα τους ωφελήσει. Αν διαβάσουν το παρελθόν, θα δουν τι έχει συμβεί. Όσα είπα, δεν είναι ζήτημα ισχύος, είναι ζήτημα καρδιάς», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στην Κύπρο και την απόφαση να εντάξει στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών το ψευδοκράτος, λέγοντας ότι η απόφαση ισχύει και πως η Τουρκία δεν χρειάζεται την άδεια καμίας χώρας.

Επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι ο Τζο Μπάιντεν του ανέφερε ότι «υπάρχουν μερικές θετικές εξελίξεις στο θέμα των F-16», ενώ η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, του είπαν για τα αντιαεροπορικά συστήματα ότι «υπάρχουν τεχνικά εμπόδια».

Ο Ερντογάν εμφανίστηκε «πεπεισμένος» για την παράταση της συμφωνίας για τα ουκρανικά σιτηρά 

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε «πεπεισμένος» ότι η συμφωνία για τις εξαγωγές των ουκρανικών σιτηρών θα παραταθεί μετά τις 19 Νοεμβρίου, ενώ πρόσθεσε ότι η Άγκυρα καταβάλλει προσπάθειας προκειμένου να παραταθεί για ένα έτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Μπαλί.

Η Τουρκία μεσολάβησε για την υπογραφή αυτής της συμφωνίας μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, η οποία επέτρεψε την εξαγωγή σχεδόν 11 εκατομμυρίων τόνων σιτηρών. Ωστόσο η συμφωνία λήγει το Σάββατο. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε την Τρίτη, απευθυνόμενος στη G20, την «επ’ αόριστον» παράταση της συμφωνίας.

Εξάλλου ο Ερντογάν διαβεβαίωσε ότι «σέβεται τις εξηγήσεις της Ρωσίας» μετά την πτώση πυραύλου σε χωριό της Πολωνίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι. Η Βαρσοβία ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για πύραυλο «ρωσικής κατασκευής», όμως λίγο αργότερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε στους ηγέτες της G20 ότι ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

«Ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για ένα ρωσικό πύραυλο θα ήταν μια πρόκληση. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να φέρουμε την Ουκρανία και τη Ρωσία στο τραπέζι (των διαπραγματεύσεων). Οι προκλήσεις δεν βοηθούν», εκτίμησε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η ανακοίνωση της Ρωσίας ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτούς και οι δηλώσεις Μπάιντεν ότι οι πύραυλοι αυτοί δεν είναι ρωσικής κατασκευής δείχνουν ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία», πρόσθεσε.

Ο Ερντογάν σημείωσε ότι η κατάσταση πρέπει να ερευνηθεί και ότι θα συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν επιστρέψει στην Τουρκία.

zougla.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:14

Η οξεία κραυγή των αμνών!

Η αγαπημένη πατρίδα μας, η Ελλάς, δεν διατρέχει μόνο οικονομική κρίση, πολιτική δυσφορία και πνευματική κατάπτωση. Ένας κοινωνικός συγκλονισμός βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης.

Η αρχή έχει δώσει τη θέση της στην αναρχία, η τάξη στην αταξία, η δικαιοσύνη στην αδικία, η σωφροσύνη στην φαυλότητα, η αριστεία στην ανικανότητα, η αξιοσύνη στην απάτη, η λογική στην παραφροσύνη, το ομαλό στο ανώμαλο, το κατά φύσιν στο παρά φύσιν.

Αξίες και ιδανικά χάνονται, η βία και ο φανατισμός κυριαρχούν παντού, τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται, η εθνική ταυτότητα εκφυλίζεται, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε «μαζάνθρωποι», η ηθική αναλγησία βασιλεύει, οι αδυναμίες και τα πάθη κυβερνούν!

Σε όλα τα σημεία του ορίζοντος φαίνονται τα προδρομικά σημεία της απόλυτης καταστροφής.

Τα εθνικά μας δίκαια παραχωρούνται σαν να είναι ασήμαντα οικόπεδα του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού.

Ο δημόσιος πλούτος δεν διοχετεύεται στην εγχώρια παραγωγή αλλά παραδίδεται στους ξένους και εξέρχεται στην αλλοδαπή.

Ο μεγαλύτερος πλούτος της χώρας, το βιός της, το μέλλον της, τα παιδιά της, σε κατάσταση απόγνωσης, μεταναστεύουν επίσης στην αλλοδαπή.

Η ελληνική κοινωνία υποφέρει από το ψέμα, την κοροϊδία, την ανέχεια και την παραμέληση και συνθλίβεται από την μαζική εισβολή αλλοεθνών και αλλοθρήσκων.

Ο λαός φτωχοποιείται. Όλο και περισσότεροι Έλληνες οδεύουν στα συσσίτια. Άλλοι ψάχνουν στα σκουπίδια για την καθημερινή τους τροφή. Εικόνες που παλαιότερα φάνταζαν επιστημονικής φαντασίας γίνονται καθημερινότητα.

Οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, η μετεξέλιξή του σε αντιπαράθεση Δύσης-Ρωσίας, ο οικονομικός και ενεργειακός ιδιότυπος πόλεμος, μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε περαιτέρω οικονομικό μαρασμό και κοινωνικές αναταραχές.

Η κατάσταση πλέον δείχνει ότι ο κίνδυνος της πείνας θα κρούει σε λίγο μαζικά τις θύρες της κοινωνίας. Ο πόνος θα εισέλθει στο βαθύτερο σημείο του κοινωνικού σώματος. Τότε είναι που θα ακουσθεί η οξεία κραυγή των αμνών!

Το αποτέλεσμα θα είναι ένας εκρηκτικός συγκλονισμός του κοινωνικού οικοδομήματος. Ο δε κοινωνικός αυτός συγκλονισμός θα φέρει πολιτική καταιγίδα.

Οι θλιβεροί πολιτικοί που μας κυβερνούν, με μοναδικό γνώμονα την νομή της εξουσίας και του χρήματος, ας έχουν κάτι στο νου τους. Τα άτομα καθ' αυτά είναι το ασθενέστερο αντικείμενο του κόσμου. Τα άτομα όμως συλλογικά, η κοινωνία, είναι το ισχυρότερο θηρίο του κόσμου.

Και ο λαός μας, αυτός ο φιλειρηνικός λαός, θεριεύοντας και αγνοώντας το φόβο, θα ζητήσει διέξοδο, θα ξεσηκωθεί! Και ο ξεσηκωμός της ελληνικής κοινωνίας θα σαρώσει σε παραλήρημα χαράς!

πηγή φωτό: pentapostagma.gr

ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
 
 
 Νίκος Ταμουρίδης
 Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

 

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ