Πέμπτη, 23η Μαίου 2024  10:47: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε «αξιοπρεπή αποχώρηση» κάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε μήνυμά του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλαν στον πρωθυπουργό ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

«Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας» γράφει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αναδιατυπώνω το πρώτο ερώτημα από αυτά που σας απηύθυνα (βλέπετε, δεν προλαβαίνουμε τους ρυθμούς της αποσύνθεσης).

Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν» την περασμένη Κυριακή;

Είχαν κάτι τα ποτά; Δεν ήταν καλά τα πούρα; Ή μήπως δεν πέτυχε η αποστολή; Συνομιλήσατε ή όχι μαζί τους από τον Καναδά για να μάθετε πώς πήγε η συνάντηση; Μήπως σας έδωσαν λάθος αναφορά;

Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τέσσερις ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει να παραιτηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πάμε σε εκλογές, στηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας.

pronews.gr

Ο κύκλος των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται με βαρύ κλίμα για τον ίδιο μετά τις παραιτήσεις των Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού:

Έφυγα με ελικόπτερο και είδα ό,τι πιο φρικιαστικό έχω δει ποτέ στη ζωή μου και λέτε ότι το μέλημά μου ήταν να πειράξω τους διαλόγους. Δεν ντρέπεστε λίγο να τα λέτε αυτά;

Ας ξεκινήσουμε με το βαθύτατα παραπλανητικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος. Αλλοιώθηκαν λέει οι διάλογοι εκείνης της βραδιάς: Όλες οι συζητήσεις δεν ήταν εξ αρχής στη διάθεση των ανακριτικών αρχών; Γιατί κάποιος να θέλει να τις αλλάξει;

Εισάγατε στην προπαγάνδα σας, ένα λεξιλόγιο άλλων εποχών. Μάζωμα, συγκάλυψη, μονταζιέρα. Ήρθε η ώρα να διαλύσουμε τους μύθους. Θα επιχειρήσω να το κάνω στη μνήμη των ανθρώπων, όσο πιο νηφάλια μπορώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη στη μνήμη αυτών, να πω την αλήθεια και να κριθώ.

Πολιτικές δυνάμεις μεταβλήθηκαν σε εμπόρους του πόνου. Ωστε να φανεί τάχα ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ενσυναίσθηση. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που είναι τουλάχιστον στα θεωρεία.

Δεν μιλήσαμε όσο θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή όσο θα έπρεπε για την τραγωδία. Πάνω σε αυτό το κενό πληροφόρησης φύτρωσαν τα πιο απίθανα σενάρια συνωμοσίας.

Αναρωτιέμαι, όταν στην επέτειο, όταν ντύσατε μαύρη την Κουμουνδούρου, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και εμείς το 2019, δεν το κάναμε. Είπατε κ. Φάμελλε πως κρύβομαι, είμαι εδώ. Τοποθετήθηκα σε αυτή την αίθουσα, απείχα μόνο σε μία συνεδρίαση για λόγους αρχής, στην εξέταση των ποσιμάτων της εξεταστικής αρχής.

Απευθύνομαι σε όλους και σε όλους ως πρωθυπουργός και ως πατέρας. Μέχρι στιγμής απέναντι σε αυτή την τραγωδία δεν έχουμε καταφέρει να βαδίσουμε ενωμένοι. Ζήτησα συγγνώμη εξ ονόματος όλων όσων κυβέρνησαν επί δεκαετίες που δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα των σιδηροδρόμων.

Στέκομαι με σεβασμό και με ταπεινότητα απέναντι στη μνήμη των ανθρώπων που χάσαμε, στον πόνο των τραυματιών και των συγγενών και των θυμάτων. Από όλους μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν τον πόνο διαμαρτυρία ακόμα και να αδικούν την Πολιτεία.

pronews.gr

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις “παραιτήσεις” τους αφού είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους αν και ουσιαστικά τους «απέλυσε» για να δείξει ότι δεν υπάρχει συνδιαλλαγή με τον Β.Μαρινάκη μετά την δημοσιοποίηση της συνάντησης από το Ν.Ανδρουλάκη.

Με την κίνηση αυτή ο Κ.Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης ότι οποιοσδήποτε έχει έστω και κοινωνική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αυτομάτως θα τίθεται εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Η αφορμή ήταν ότι είχαν πάει να ευχηθούν στον μέχρι πρότινος σύμμαχο της κυβέρνησης, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του μοντάζ για το έγκλημα των Τεμπών

Εν συνεχεία κάθισαν μισή ώρα όπου έκαναν και προσπάθεια να “ρίξουν γέφυρες” πλην όμως η δημοσιοποίηση του θέματος από τον Ν.Ανδρουλάκη προκάλεσε μείζον πολιτικό ζήτημα με αποτέλεσμα να παραιτηθούν.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έστειλε το λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.

pronews.gr

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

protothema.gr

Ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλαν οι Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Νικόλαος Ανδρουλάκης, «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Σωκράτης Φάμελλος, «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» κ. Αλέξανδρος [Αλέξης] Χαρίτσης, «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι Βουλευτές των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.

Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφερθώ στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ως Πόντιος, για τον αγώνα του για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους. Ήταν ο οραματιστής του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Εμείς ήμασταν οι κακοί που προχωρήσαμε στις αποκαλύψεις αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών τις έκανε η Ελληνική Λύση. Πρώτοι εμείς βγήκαμε και ζητούσαμε απαντήσεις:

-Για το τι μετέφερε το εμπορικό τραίνο;

-Αν ήταν δηλωμένο το δρομολόγιό του;

-Γιατί σημειώθηκαν 3 εκρήξεις και παρατηρήθηκε μανιτάρι;

-Γιατί από την πρώτη στιγμή πήγε στον τόπο του δυστυχήματος κλιμάκιο της αεροπορίας;

-Για το ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων;

-Γιατί οι ιατροδικαστές στην αναφορά θανάτου μιλούν για πολλαπλές κακώσεις, ενώ πουθενά δεν αναφέρεται η απανθράκωση και ο διαμελισμός;

-Γιατί οι πυροσβέστες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τη Λάρισας είχαν χημικά εγκαύματα;

-Γιατί δεν διορίστηκε χημικός για να διερευνήσει τυχόν ύπαρξη χημικών ουσιών;

-Γιατί δεν εστάλησαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά;

-Γιατί κρύφτηκε η διοίκηση της HELLENIC TRAIN;

-Γιατί δεν κατεσχέθη το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες στην ΠΑΘΕ Αθηνών – Θεσ/νίκης;

Κανείς δεν μας απάντησε. Κανείς δεν μας ακολούθησε.

Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση επιχείρησε να συγκαλύψει την υπόθεση.

Πριν λίγες μέρες είπα ότι μεταφέρθηκαν 300 τόνοι χώμα σε ιδιωτικό χώρο. Σήμερα θα αποκαλύψω ότι υπάρχει και τρίτο σημείο απόθεσης μπάζων από τον τόπο του δυστυχήματος.

Μίλησα για το μπάζωμα και το ξεμπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος και ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα;

-Γιατί κρύψατε το χώρο απόθεση των μπάζων;

-Αληθεύει ότι εντοπίστηκαν έως 6 δοχεία, που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και καθένα από αυτά περιείχε 1 κυβικό ξυλόλιο;

Πάμε και στην μονταζιέρα… Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει ότι κάποιος βουλευτής της ΝΔ πήγε στην εφημερίδα το USB με τις συνομιλίες και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μονταρισμένο! Αυτός που έγραψε το άρθρο, θα κληθεί από εισαγγελέα να καταθέσει πού βρήκε τις συνομιλίες;

Όλοι κρύβετε την αλήθεια. 1η Μαρτίου 2023 το πρωί 3 στελέχη του ΟΣΕ βρέθηκαν στην οδό Καρόλου, στο γραφείο της Δ/νσης Κυκλοφορίας, εκεί όπου υπάρχει το καταγραφικό των συνομιλιών. Δεν επέτρεψαν σε κανένα άλλο στέλεχος του ΟΣΕ να εισέλθει στο γραφείο. Στις 11 το πρωί αναχώρησαν με ένα μαύρο τζιπ. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Κώστας Χρυσάγης! Ο άνθρωπος που -συμπτωματικά- έχασε τη ζωή του στην Βουλιαγμένη λίγες ημέρες μετά σε περίεργο τροχαίο. Ο άλλος ήταν ο άνθρωπος που διορίσατε μεταβατικό πρόεδρο του ΟΣΕ και σκανδαλωδώς παραμένει στην θέση του! Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τερεζάκη! Βρήκαμε τους δύο. Ψάχνουμε τον τρίτο.

Πώς είναι δυνατόν να έχουν υλικό από την 1η Μαρτίου το πρωί, αλλά η αστυνομία να κατάσχει το υλικό στις 4 Μαρτίου; Και πώς είναι δυνατόν το βράδυ της 1ης Μαρτίου να δημοσιεύονται μονταρισμένοι οι διάλογοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ; Ποιος έκανε το μοντάρισμα;

Στις 14 Μαρτίου ο Κώστας Χρυσάγης έδωσε κατάθεση στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων και αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του δύο στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες. Μάλιστα κατονόμασε τον μεταβατικό πρόεδρο του ΟΣΕ, τον Παναγιώτη Τερεζάκη, που εσείς διορίσατε μεταβατικό πρόεδρο, ενώ ήταν εμπλεκόμενος στο έγκλημα! Αυτό δεν λέγεται συγκάλυψη; Αφού είναι ύποπτος. Πώς τον βάζετε στον ΟΣΕ;

Ο Τερεζάκης ήταν τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης, για θέματα συστημάτων, αποκατάστασης ζημιών και τηλεδιοίκησης! Εμείς είχαμε καταγγείλει ότι ο διορισμός του έγινε για να συγκαλύψετε το έγκλημα! Και πάλι επιβεβαιωθήκαμε! Το είχα καταγγείλει από τον Απρίλιο του ’23!

Ο Τερεζάκης σταμάτησε την εσωτερική έρευνα του ΟΣΕ για την διαρροή των ηχητικών, ενώ ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει για την διενέργειά της! Και σήμερα μαθαίνουμε για το μοντάρισμα!

Ας καλέσει λοιπόν η Δικαιοσύνη τώρα τον Τερεζάκη, για να μάθει ο  Ελληνικός λαός τους αυτουργούς της συγκάλυψης του εγκλήματος!

Μαθαίνουμε ότι 3 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ που συνελήφθησαν, πλήρωσαν εγγυήσεις ύψους 1.800.000 ευρώ για να αποφυλακιστούν! Το πρώτο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε, ο Άνθιμος Αμανατίδης, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 600.000 ευρώ! Το δεύτερο στέλεχος είναι η Λουκία Τουμπανάκη με εγγύηση 500.000 ευρώ! Το τρίτο στέλεχος για τη σύμβαση 717, και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ! Και το ερώτημα είναι: πώς εξασφάλισαν τέτοια αστρονομικά ποσά για να καλύψουν τις υπέρογκες εγγυήσεις; Αν υπήρχε κράτος θα έλεγχε πού τα βρήκαν.

Και αποκαλύπτει στην ΕΣΤΙΑ ο κος Κοττάκης:

-Αληθεύει ότι μεγαλοεπιχειρηματίας πλήρωσε την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

-Αληθεύει ότι συνεργάτης του πρωθυπουργού συναντήθηκε με αξιωματούχο του ΟΣΕ και τον ενημέρωσε ότι θα πάει στη φυλακή, αλλά θα ανταμειφθεί;;

Αυτά γράφτηκαν σήμερα από την παραδοσιακή δική σας εφημερίδα την ΕΣΤΙΑ, όχι από εφημερίδα της αντιπολίτευσης.

Από την περιγραφή, λέει ο κος Κοττάκης, προκύπτει ότι αναφέρεται στους: Γ.Μ. και Χ.Β. της ΕΡΓΟΣΕ. Αληθεύει; Ας το διαψεύσουν! Ο ένας τριγυρνάει εδώ μέσα.

-Αληθεύει ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με πασίγνωστο ολιγάρχη;

-Αληθεύει ότι οι κύριοι Μπρατάκος, Σκέρτσος και Παπασταύρου είχαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ώρα που στην Βουλή τον κατήγγειλαν για αποσταθεροποίηση;;

Έχω μπροστά μου ένα πόθεν έσχες υπαλλήλου του ΟΣΕ. Για να δείτε πώς γίνεται το λαθρεμπόριο. Έχει τριώροφο στην Κηφισιά, 2 σκάφη και εξοχικό. Και αυτά με μισθό 1.600 ευρώ / μήνα!! Πώς γίνεται αυτό;;

Όλοι φοβάστε; Όλοι είστε δειλοί;

Είστε φοβισμένοι και δειλοί. Δεν ψελλίζετε ποιος είναι. Είστε δειλοί. Και θέλετε να κυβερνήσετε! Εγώ θα σας πω το όνομα: Μαρινάκης!

Ξέρω ότι όταν ο πρωθυπουργός ανέβει στο βήμα της βουλής θα μιλήσει για ψεκασμένους και για συνωμοσιολόγους. Και ρωτώ: ποιος είναι ψεκασμένος; Ποιος είναι που αναφερόταν στους εξωγήινους στον Υμηττό; Ποιος είναι που έλεγε ότι οι μελέτες αναφέρουν ότι ο covid δεν κολλάει στα λεωφορεία; Ποιος είναι πού λέει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε αντιπυρικό υγρό στις φωτιές της Πάρνηθας;

Και ας μας απαντήσει σοβαρά ο πρωθυπουργός: Στοχεύει να μετακομίσει στις Βρυξέλλες γι’ αυτό και άφησε τη χώρα στον αυτόματο πιλότο;

Σας καταγγέλλω και εσάς σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίξατε την κυβέρνηση με αυτή την πρόταση δυσπιστίας, γιατί συσπειρώσατε μία παραπαίουσα κυβέρνηση. Πείτε μας, αν πραγματικά θέλατε να ρίξετε την κυβέρνηση, γιατί δεν καταψηφίσατε το ν/σ για το γάμο των ομοφυλοφίλων; Γιατί δεν μιλήσατε για το ξεμπάζωμα και το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος; Εμείς μιλήσαμε για όλα αυτά από την πρώτη στιγμή. Και εσείς δεν μας στηρίξατε ποτέ!

Όλοι μιλάτε με γρίφους, αλλά κανείς δεν μιλά με ονόματα! Κάποιος, κάπου, κάποτε. Μόνο εμείς μιλάμε με ονόματα. Και αυτό γιατί φοβάστε τους ολιγάρχες. Και τους φοβάστε γιατί τους παρακαλάτε για να πάτε στα κανάλια τους. Ο Αντισθένης έλεγε για τους φοβισμένους: «όποιος φοβάται τους άλλους, γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει». Και είναι τραγική ειρωνεία είναι να πίνεις καφέ με ολιγάρχη και μετά να καταγγέλλεις το μέσον του για fake news.

Οι υπουργοί σας όμως προβαίνουν σε ψέμματα και αστείες δικαιολογίες για να καλύψουν το χάλι της κυβέρνησης.

-Είπε ο κος Φλωρίδης ότι δεν υπήρχε δρόμος και τα φορτηγά μετέφεραν χώμα από την διάνοιξή του. Τεράστιο ψέμμα. (δείχνει φωτο – κατάθεση στα πρακτικά) Ιδού! Υπήρχε όχι δρόμος, αλλά δρόμοι!! Και χωμάτινος και ασφαλτοστρωμένος!

-Μας λέγατε ότι το μπάζωμα έγινε αργότερα. Όμως το Δελτίο Τύπου που έχω μπροστά μου λέει άλλα. (κατάθεση στα πρακτικά)

-Ο κος Βορίδης έκανε λόγο για συκοφαντίες, χαλκεύσεις, υποψίες και υπαινιγμούς. «Την ανθρώπινη ευαισθησία δεν σας την χαρίζουμε», είπε ο κος Βορίδης! Ο κος Βορίδης που χάρισε την Μακεδονία στα Σκόπια!

-Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι δεν μπάζωσαν για να πατάνε οι γερανοί, που πατούσαν πριν μπαζώσουν, αλλά μπάζωσαν γιατί περνάει το φυσικό αέριο και θα ανατιναζόταν η Λάρισα!!

-Θλίψη προκαλεί να ακούς τον υπ. Δικαιοσύνης να συγκαλύπτει την κατάσταση, λέγοντας ότι η εκσκαφή στα Τέμπη έγινε γιατί εκεί ήταν γκρεμοί! Πού ήταν οι γκρεμοί; Στα χωράφια; Είπε ότι το μπάζωμα έγινε για να μην εκραγεί ο αγωγός φυσικού αερίου. Εδώ δεν έσκασε ο αγωγός με την τρομερή έκρηξη που έγινε!!

-Όσοι μιλούν για «μπαζώματα» είναι για τα «μπάζα» είπε ο κος Φλωρίδης, από το βήμα της Βουλής. Όταν η ΝΔ μαζεύει από τα «μπάζα» του Σημίτη τέτοια άτομα, αυτά θα ακούγονται εδώ μέσα. Κάνατε τη ΝΔ σημιτική, γιατί έχετε μαζέψει ό,τι αδέσποτο υπάρχει από τον Σημίτη.

-Σήμερα είχαμε και show λαϊκισμού του κου Σκέρτσου, ο οποίος αναφέρθηκε σε προσωπική απώλειά του, την απώλεια του αδελφού του, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας! Τι είναι αυτά που λέτε; Σε ποιόν τα λέτε;

Και τώρα πείτε μας γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής για τα Τέμπη, ο κος Μπίνης; Δεν ξέρει κανείς. Όλοι έχουν πρόβλημα ακοής και όρασης.  

Και εγώ να δεχθώ ότι δεν φταίτε. Να δεχθώ ότι φταίει ο σταθμάρχης ή η τηλεδιοίκηση. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι «δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για ό,τι κάνουμε αλλά και για ό,τι δεν κάνουμε». Και δε το λέω εγώ αυτό. Το έχει πει ο Μολιέρος.  Και εσείς δεν είχατε κάνει τίποτα για να αποτρέψετε το δυστύχημα. Δεν κάνατε τίποτα για να έχει αξιόπιστο σιδηρόδρομο η Ελλάδα. Έχουμε ακόμα σιδηρόδρομο του ’40 και του ’50.

Στην έκθεση του πραγματογνώμονα κου. Κοκοτσάκη γίνεται λόγος για παραλείψεις που δημιουργούν ερωτήματα.

- την 1η μέρα μετά το δυστύχημα άρχισε η μεταβολή του χώρου.; Άρχισαν να γίνονται χωματουργικές εργασίες άκριτα.

-έγινε απομάκρυνση των συντριμμιών, βαγονιών και εμπορευματοκιβωτίων χωρίς καταγραφή και πρωτόκολλο από την διαχειρίστρια εταιρεία, ενώ ήταν πλέον ύποπτη.

-με όλα αυτά που έγιναν για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, δεν μπορούν να εξαχθούν αξιόπιστα δείγματα!

-βρέθηκαν ανθρώπινα βιολογικά υπολείμματα, που για 7 μήνες (!) είχαν παραμείνει εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στα αρπακτικά ζώα και πουλιά.

-στην έκθεσή τους, οι δικοί σας, δικαστικοί πραγματογνώμονες περιγράφουν τη συμπεριφορά της πυρκαγιάς μετά τη σύγκρουση, χωρίς να αιτιολογήσουν με σαφήνεια και επιστημονικά την ανάφλεξη και την έκρηξη.

Θέλετε αν ακούσετε την αλήθεια κύριοι;

Σύμφωνα με όσα είπε ο κος Κοκοτσάκης για το ξυλόλιο, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που ισχύει σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, κατά τη μεταφορά επικίνδυνου εμπορεύματος.

Έχουν εντοπίσει φωτογραφίες από 1 έως 6 δοχεία, τα οποία ήταν στην εμπορική αμαξοστοιχία και μετέφεραν το ξυλόλιο. Καθ’ ένα από αυτά τα δοχεία μπορεί να χωρέσει έως 1 κυβικό! Ορίστε, εδώ είναι ένα από τα δοχεία (δείχνει φωτο) που είπε ο κος Κοκοτσάκης.

Τι λέει ο κος Κοκοτσάκης για το ξυλόλιο; Λέει ότι κατά την διάρκεια των εργασιών, «…υπήρχαν κάποια άτομα που συνέλεγαν αντικείμενα από τα συντρίμμια και τα μετέφεραν στον κενό χώρο, πίσω από τα δύο βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας». Δηλαδή συγκάλυψη! «Πού τα πήγαν, δεν γνωρίζουμε. Καταλάβαμε ότι η χωρητικότητα του κάθε δοχείου ήταν περίπου 1 κυβικό. Υπολογίζουμε ότι μπορεί να υπήρχαν έως 6 δοχεία. Δηλ. 6 κυβικά (ξυλόλιο)». Ποιους φοβάστε; Ποιους καλύπτετε; Ποιόν ολιγάρχη;

Να σημειωθεί ότι τα δοχεία αυτά βρέθηκαν σε άλλη περιοχή! Σε 3η περιοχή! Όχι στο Κουλούρι που έλεγε η ΝΔ. Όχι στον ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟ που πήγατε τους 300 τόνους χώμα. Πάλι συγκάλυψη δηλαδή!

Αναφορικά με τα συμπεράσματα της εταιρείας ANUBIS που έχει τους εκπαιδευμένους σκύλους, ρωτάμε: γιατί δεν δεχθήκατε τα σκυλιά λέγοντας ότι καθαρίστηκε ο χώρος την 2η μέρα;

Αφού τελικά μετά από 7 μήνες, στην περιοχή που έριξαν στα χώματα (η εταιρεία ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ) έγιναν οι έρευνες από τα σκυλιά της ANUBIS, τα συμπεράσματα αναφέρουν ότι:

-εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη.

-εντοπίστηκαν πτηνά – θηρευτές, τα οποία κατέτρωγαν ανθρώπινα μέλη.

-εντοπίστηκαν ύποπτα δείγματα ανθρώπινων βιολογικών υγρών πάνω σε στερεά.

-εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα, καμμένα και μη.

Οι πραγματογνώμονες έπρεπε να μπουν από την πρώτη στιγμή από την κυβέρνηση, όχι να αναγκαστούν οι συγγενείς να πληρώσουν πραγματογνώμονες από την τσέπη τους.

Κε. Ανδρουλάκη θα ήθελα να μου πείτε πώς νοείτε το συνταγματικό τόξο; Και πείτε μας γιατί κάνατε το λάθος και τους συσπειρώσατε σήμερα αυτούς εδώ; Και θέλω να πιστεύω ότι έγινε ακούσια αυτό το λάθος, όχι εκούσια.

Εμείς από την πρώτη στιγμή κάναμε λόγο για απόπειρα νοθείας. Για εμάς όμως νοθεία είναι να υπάρχουν 600 χιλιάδες νεκροί στους εκλογικούς καταλόγους.

Το ψέμμα και η αδιαφορία έχουν γίνει δεύτερη φύση σας. Μετά το άδειασμα που έκανε η Ασημακοπούλου στην Κεραμέως, ομολογώντας δημόσια ότι παρέλαβε το αρχείο των αποδήμων σε ψηφιακή μορφή τον Ιανουάριο του 2024, η Υπ.Εσ. παραμένει ακόμα υπουργός και βουλευτής της ΝΔ.

Για εμάς μία λύση υπάρχει: θέλουμε ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες που θα εξετάσουν το λογισμικό της SINGULAR LOGIC.

Ξέρετε τι σημαίνουν οι εκλογές με διεθνείς παρατηρητές που ζήτησε ο κος Κασσελάκης; Ξέρετε πόσοι είναι οι παρατηρητές; Είναι 6! Και κομπάζει ο υπουργός για τις «ανόθευτες εκλογές».

Σε ό,τι αφορά όμως την διαρροή των EMAILS, στο κάδρο μπαίνει και η SINGULAR LOGIC. Η εταιρεία αυτή είναι ο μόνιμος διαχειριστής των εκλογών στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια. Στις 25/1/2024 το Υπ.Εσ. ενέκρινε πίστωση 1.612.000 ευρώ και την επομένη μέρα 26/1/2024 κάλεσε την SINGULAR LOGIC A.E. να προχωρήσει στην ανάπτυξη λογισμικού, για την εφαρμογή της επιστολικής ψήφου και την υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας. 

Γιατί όμως από την εισαγγελική έρευνα για τις «διασφαλίσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί», απουσιάζει το όνομα της SINGULAR LOGIC, αλλά και της SPACE HELLAS που την εξαγόρασε το 2021;; Γιατί επικεφαλής είναι ο Μανωλόπουλος και ο Δρυμιώτης. Ο Δρυμιώτης και βασικός υποστηρικτής και διαφημιστής του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «οπισθοδρομική» την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που ξεκίνησε την έρευνα για τη διαρροή; Ορίστε έχω εδώ τα στοιχεία και τα καταθέτω στα πρακτικά.

Από επιτυχία σε επιτυχία πάτε στην κυβέρνηση. Έμαθα ότι «αφέθηκε ελεύθερος» ο Μπελέρη;; επίσης έμαθα ότι ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάϊντεν!! Μπράβο μεγάλες επιτυχίες σημειώνετε!

Αλήθεια τι γίνεται με τον αμαρτωλό ΟΠΕΚΕΠΕ; Ρωτάμε… Είναι αλήθεια ότι εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 280 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τα δικαιώματα από το 2020 έως και το 2022; Είναι αλήθεια ότι τα 260 εκατ. αφορούν τα δικαιώματα και τη συνδεδεμένη στήριξη, βάσει έκτασης; Είναι αλήθεια ότι τα 23 εκατ. αφορούν πρόστιμα για την πολλαπλή συμμόρφωση; Θα πληρώσουμε δηλ. λάθη που έγιναν στις πληρωμές για τις στρεμματικές ενισχύσεις και την προαιρετική συνδεδεμένη στήριξη, για τα ζώα και την πολλαπλή συμμόρφωση; Έχει κληθεί η Ελλάδα να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις;

Εμείς λέμε στους Έλληνες την αλήθεια. Εμείς δεν είμαστε εξαρτημένοι από ολιγάρχες όπως εσείς. Δεν είμαστε ίδιοι με εσάς. Εμείς θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Και όπως έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος «φοβάται κανένας την αλλαγή; αλλά τι μπορεί να γίνει χωρίς αλλαγή!». Στις 9 Ιουνίου δίνουμε με τους Έλληνες ραντεβού, δίνουμε ραντεβού με το μέλλον.

Ημέρες πολέμου δείχνει να διαμορφώνει η κυβέρνηση Ε.Μακρόν που δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει την τριβή με την Ρωσία στα άκρα μη διστάζοντας να απειλήσει με ένοπλη αντιπαράθεση με τις ρωσικές δυνάμεις σε μια πρωτοφανή κίνηση κυκλοφορίας αγγελιών κατάταξης στον γαλλικό στρατό για πρώτη φορά από τον Β’ΠΠ.

Έτσι μετά τις συνεχείς δηλώσεις περί αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία τώρα ξεκίνησαν μέσω αγγελιών να αναζητούν Γάλλους (και μη, με δέλεαρ την ιθαγένεια) να ενισχύσουν τον στρατό για να δημιουργηθούν μονάδες που θα πολεμήσουν όπου απαιτηθεί από την γαλλική κυβέρνηση.

Έτσι διαβάζουμε στην δημοσίευση που κυκλοφορεί στην Γαλλία αναζητώντας πρόθυμου να πολεμήσουν επ’αμοιβή:

Η αγγελία δημοσιεύτηκε πριν από δυο μέρες  και περιλαμβάνει κάλεσμα για μαχητές για τεθωρακισμένα οχήματα! Η ειδικότητά σας είναι να εκτελείτε αποστολές αναγνώρισης, επίθεσης, υποστήριξης της άμυνας ή έρευνας επί τεθωρακισμένων οχημάτων ως οδηγός, σκοπευτής ή χειριστής γεμίσματος.

Θα συμμετέχετε επίσης στην καταστροφή εχθρικών τεθωρακισμένων οχημάτων με τη χρήση διαφόρων όπλων της μονάδας (κανόνι, ρουκέτες ή πύραυλοι). Αποστέλλεστε τακτικά σε εξωτερικές επιχειρήσεις Άδεια 9 εβδομάδων, -75% όλο το χρόνο με την SNCF, διαμονή, διατροφή κ.λπ.

Η αμοιβή στις εξωτερικές επιχειρήσεις μπορεί να πολλαπλασιαστεί έως και 2,5. Τα προσόντα σας: αντανακλαστικά, ικανότητα εργασίας σε κλειστό περιβάλλον, ενδιαφέρον για την τεχνολογία και τη μηχανική. Με ή χωρίς απολυτήριο Άνδρας ή γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 17,5 και 30 ετών Γαλλική ιθαγένεια”.

Και αυτές οι μάχες δεν περιλαμβάνουν την Ουκρανία, αλλά και την Αφρική όπου τριγμούς προκαλεί η θέση των χωρών της Δυτικής Αφρικής και του Σαχέλ που απομακρύνονται απο τις αποικιακού τύπου συμφωνίες με την Γαλλία, που όμως στηρίζουν το 25% του γαλλικού ΑΕΠ (όπως είχε δηλώσει ο Ιταλός ΥΠΟΙΚ), και πλέον στρέφονται στην Ρωσία.

Οι Γάλλοι που εκδιώχθηκαν από αφρικανικές χώρες, όπως το Μάλι, ο Νίγηρας, η Μπουρκίνα Φάσο, η Δημοκρατία του Κογνκό και άλλες, τώρα ζητούν “ρεβάνς” κατά της Ρωσίας στο ουκρανικό με την αποκάλυψη σεναρίων πολέμου που περιλαμβάνουν μέχρι και πόλεμο χαρακωμάτων!

Όμως οι διπλωματικές κινήσεις της ρωσικής προεδρίας δείχνουν να εκμεταλλεύονται την δημιουργία ενός αγεφύρωτου χάσματος μεταξύ των χωρών που εκμεταλλεύονταν οικονομικά η Γαλλία για να έχει υψηλό οικονομικό status, με μάλιστα ένα από τα νεότερα χτυπήματα κατά της Γαλλίας είναι η ανακοίνωση του προέδρου της Σενεγάλης που δήλωσε:

“Είναι καιρός να αποχωρήσουν οι Γάλλοι από την χώρα”.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ και ειδικά τις ΗΠΑ συνιστά η διατυπωμένη για πρώτη φορά προειδοποίηση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Πούτιν ότι «Θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι τα αεροδρόμια τρίτων χωρών από τα οποία θα επιχειρούν μαχητικά σ.σ.: ουκρανικά) F-16 κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».

Τι εννοεί; Οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι τα μαχητικά F-16 που έχουν διαθέσει στην Ουκρανία, δεν είναι θα επιβιώσιμα επί ουκρανικού εδάφους σε καμία περίπτωση, πέρα από μερικά 24ωρα και για τον λόγο αυτό θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν αεροδρόμια των όμορων χωρών, δηλαδή των τριών βαλτικών δημοκρατιών )Λεττονία, Εσθονία, Λιθουανία), της Φινλανδίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας ή και της Βουλγαρίας που μπορεί να μην έχει χερσαία  σύνορα με την Ρωσία, αλλά έχει θαλάσσια και τα ουκρανικά F-16 μπορούν θαυμάσια να χρησιμοποιηθούν από βουλγαρικές βάσεις για κτυπήματα στην Κριμαία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την ασφάλεια του βουλγαρικού εναέριου χώρου την έχει αναλάβει με συμφωνία προ εβδομάδος, η τουρκική Αεροπορία.

Άρα τα αεροδρόμια-βάσεις των F-16 κατά τον Β.Πούτιν στις ανωτέρω χώρες του ΝΑΤΟ, μπορούν να πληγούν από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, αφού η χρήση των F-16, θα συνιστά νομική βάση για πλήγμα κατά των χωρών αυτών.

Βέβαια αυτό μπορεί να οδηγήσει τις χώρες του ΝΑΤΟ που θα πληγούν σε επίκληση του άρθρου 5 και να υπάρξει ανταπάντηση από τις ΝΑΤΟϊκές ένοπλες δυνάμεις κατά της Ρωσίας. 

Η οποία τότε θα πρέπει να αποφασίσει -αν θα δεχθεί τα κτυπήματά αυτά- τι θα πράξει:

  • Επέκταση των συγκρούσεων με συμβατικά όπλα 
  • Επέκταση και κλιμάκωση με χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

Στην πρώτη περίπτωση η Ρωσία δεν μπορεί να επικρατήσει έναντι του ΝΑΤΟ και αυτό είναι σαφές: Σε χερσαίο επίπεδο υπάρχει κάποια ισορροπία δυνάμεων, αλλά σε αεροπορικό και ναυτικό επίπεδο η υπεροχή του ΝΑΤΟ είναι πλήρης. 

Άρα η Ρωσία θα αναγκαστεί να εμπλέξει τακτικά πυρηνικά, δεν θελήσει να φύγει ηττημένη από την Ουκρανία.

Και όταν ξεκινούν τα πυρηνικά δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα παραμείνουν οι εμπλεκόμενοι σε τακτικά πυρηνικά και δεν θα επεκταθούν σε στρατηγικά πυρηνικά.

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά είναι ζήτημα 24ώρων να συμβούν με την πεποίθηση της Ρωσίας ότι λόγω αχανούς έκτασης θα επιβιώσει σημαντικό μέρος του πληθυσμού της, όπως και των ΗΠΑ, αντίθετα με την Ευρώπη που θα αφανιστεί ολοκληρωτικά.

Μαθηματικά, εκεί οδηγούμαστε αν κάνει πράξη την απειλή του ο Β.Πούτιν.

Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο;

Δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος «νόμιμης άμυνας» ο Ρώσος πρόεδρος, ούτε θα πραγματοποιήσει την απειλή του, ακόμα και αν χρησιμοποιηθούν ΝΑΤΟϊκά αεροδρόμια από τα ουκρανικά F-16.

Ούτε τα F-16 είναι τόσα πολλά σε αριθμό για να επηρεάσουν καθοριστικά την σύγκρουση, ούτε θα απωλέσει η Ρωσία την πρωτοβουλία στο πεδίο μάχης της Ουκρανίας, αν θεωρητικά εξορμήσουν μερικά F-16 από την Πολωνία (η Ρουμανία ασκεί επαμφοτερίζουσα πολιτική στην σύγκρουση) και βομβαρδίσουν ρωσικούς στόχους.

Μπορεί να υπάρξουν άλλες ενέργειες, αλλά σε «ακραίες» καταστάσεις είναι απίθανο να οδηγηθούμε.

Η Ρωσία νικά και δεν έχει κανένα λόγο να κλιμακώσει μια σύγκρουση σε επίπεδο χρήσης πυρηνικών…

Καλύτερα και πιο χρήσιμo για τους Ρώσους είναι να βρουν και να καταστρέψουν τα παλιά υποστρατηγικά ουκρανικά Su-24 Fencer που επιχειρούν με βλήματα Storm Shadow και SCALP-EG, πλήττοντας σημαντικούς στόχους στην Κριμαία, κυρίως, παρά να βομβαρδίσουν μια πολωνική βάση με F-16…

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης έθεσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών στην ομιλία του σήμερα και αυτή η κίνηση μπορεί να οδηγήσει στην σύσταση πλέον ακόμα και Προανακριτικής Επιτροπής και αυτό είναι κάτι που θέλει να αποφύγει όπως ο “διάβολος το λιβάνι” η κυβέρνηση γιατί δεν γνωρίζει κανείς που θα καταλήξει.

Ο κύριος Καραμανλής θα ανέβει στο βήμα της Βουλής σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη και ανέφερε ότι είναι απόλυτα θετικός να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση στη Δικαιοσύνη για την σύμβαση 717 αλλά και για οτιδήποτε ερωτηθεί σχετικά.

Μάλιστα, ο κύριος Καραμανλής, αναγνωρίζει πως ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την Εθνική Τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 και γι αυτούς τους λόγους στην κυβέρνηση πλέον “τρέμουν” για την μελλοντική εξέλιξη της υπόθεσης.

Γιατί; Γιατί δεν γνωρίζουν τι θα πει και θα δηλώσει ο πρώην υπουργός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό και ξάδελφό του Κ.Καραμανλή που τον πιέζει να “καθαρίσει” το όνομά της οικογένειας.

Η πλευρά του Κ.Μητσοτάκη θα ήθελε να μην μιλά πλέον ο πρώην υπουργός αλλά η πλευρά Καραμανλή δεν φαίνεται πλέον διατεθειμένη να πάρει στην “πλάτη της” τις “αμαρτίες” ετών όπως λένε.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο κ.Καραμανλής αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο χρόνο, υποστήριξε ότι στόχος των επιθέσεων είναι η κυβέρνηση και η ΝΔ, έκανε αναφορά στο Μάτι, λέγοντας ότι όταν εκείνος και ο πρωθυπουργός λίγες ώρες μετά την τραγωδία πήγαν επί τόπου, «δεν έπαιξαν θέατρο όπως στο Μάτι». ‘

Οποιος έχει κατηγορίες για μένα, ας τις φέρει, είμαι εδώ, είμαστε όλοι εδώ», είπε.

-Επέλεξα να απαντήσω θεσμικά στη βουλή, δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία, είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ.Καραμανλής.

– Ήταν πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα. Εφτά φορές παραβιάστηκε ο γενικός κανονισμός κυκλοφορίας

– Γνωρίζετε ότι παρουσιάζετε στους πολίτες ως αυτονόητα συστήματα ασφαλείας που υπάρχουν στο 15% των ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων.

-Μας κατηγορείτε για συγκάλυψη ενώ παραιτήθηκα αμέσως. Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη που είναι εξ ορισμού αντικειμένική.

pronews.gr

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν τον Μάκη Βορίδη και την Δόμνα Μιχαηλίδου να έχουν «λυθεί» στα γέλια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στη Βουλή η συζήτηση για τους νεκρούς των Τεμπών.

Την ώρα που ο πόνος και η θλίψη για τους νεκρούς βαραίνει συναισθηματικά τα ελληνικά σπίτια, οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βορίδης και Μιχαηλίδου σε χαλαρή και άκρως εύθυμη διάθεση, γελούν τόσο έντονα που κάνουν τους πάντες να απορούν με το θέμα συζήτησής τους που τους έχει τόσο συνεπάρει.

Ο υπουργός Επικρατείας και η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δείχνουν να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και να συζητούν προφανώς κάτι που τούς προκάλεσε τόσο έντονα και δυνατά γέλια που η κουβέντα για τους νεκρούς των Τεμπών περίσσευε.

Ο Μάκης Βορίδης και η Δόμνα Μιχαηλίδου είχαν πραγματικά ξεκαρδιστεί στα γέλια στα έδρανα της κυβέρνησης.

 

 
 
 
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εν όψει των Ευρωεκλογών αναπτύσσει μια δέσμη πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών τόσο σε Εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση,  με βάση πρόσφατη εγκύκλιο του Γραμματέα του, Ανδρέα Σπυρόπουλου, προχωρεί σε κάθε Νομό της χώρας στην συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού αγώνα, οι οποίες θα έχουν και την συνολική ευθύνη για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγκρότηση των επί μέρους Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού
Αγώνα στην Αιτωλοακαρνανία.

Η παραπάνω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19:00 μ.μ στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο.

Στην σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος, η Βουλευτής του Νομού, τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα Μέλη των Συντονιστικών Δημοτικών Οργανώσεων και οι αναπληρωτές τους, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού και πρώην Μέλη των ΝΕ, ΚΠΕ, εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και διατελέσαντες πρ. Βουλευτές, πρ. Περιφερειάρχες/Αντιπ, πρ. Νομάρχες/Αντιν, πρ. Δήμαρχοι/Αντιδ, πρ. Περιφερειακοί και πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Επιμελητηρίων κλπ.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σελίδα 1 από 2