Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 19:33

Τα καλύτερα στρώματα για το υπνοδωμάτιο των ονείρων σου

Η επιλογή του στρώματος για το υπνοδωμάτιο μας θα πρέπει πάντα να γίνεται προσεκτικά , καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ημέρας μας. Παρακάτω θα βρεις ιδέες για διάφορα είδη στρωμάτων, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα σου. 

Τα στρώματα, είτε ορθοπεδικά είτε ανατομικά, σχεδιάζονται για να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Κάθε ορθοπεδικό και ανατομικό στρώμα κρεβατιού αποτελεί διεθνώς σημείο αναφοράς στην ποιότητα του ύπνου, καθώς τα 5 εξειδικευμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων ύπνου, δημιουργούν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις, μέσα από την τεχνογνωσία, την πιστοποιημένη ποιότητα υλικών και κατασκευής, καθώς και μέσα από το εύρος των διαθέσιμων χαρακτηριστικών.

Αν έχεις διπλό κρεβάτι, έχεις και την ανάγκη από τα καλύτερα διπλά στρώματα

Τα διπλά στρώματα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν διπλή απόλαυση σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Ανακάλυψε διπλά στρώματα, διαφορετικών διαστάσεων και τύπων, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και ασύγκριτης αντοχής στην καθημερινότητα. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ανατομικά, ορθοπεδικά, με memory foam ή ανώστρωμα. 

hotel-classic-sl-strwma-1100x619.jpg

Αν το υπνοδωμάτιο σου είναι πιο μικρό, τότε τα μονά στρώματα είναι η κατάλληλη λύση για σένα. Τα μονά στρώματα υπόσχονται τις πιο αναπαυτικές και απολαυστικές στιγμές ξεκούρασης!  Μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό μονό στρώμα, σε ποικιλία διαστάσεων, όπως 90x190 και 90x200, ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους, και να βρεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ζήσε τις καλύτερες στιγμές χαλάρωσης. 

stroma-sleepwell-energy-1100x618.jpg

Αν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ύπνου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Istikbal Kimerland και βρες το στρώμα που σου ταιριάζει στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές! 

Στην ίδια κατηγορία