Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:43: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:28

Διευθυντικά γραφεία για κάθε επαγγελματικό χώρο

Ο επαγγελματικός σου χώρος θα πρέπει να είναι προσεγμένος και να αποπνέει ποιότητα, εμπιστοσύνη και καλαισθησία. Βασικό κομμάτι αυτού του χώρου είναι τα έπιπλα γραφείου.  Παρακάτω θα βρεις ιδέες για το διευθυντικό σου γραφείο, σε πολλά στυλ και επιλογές!

Διευθυντικά γραφεία 

Τα διευθυντικά γραφεία αποπνέουν κύρος και ξεχωρίζουν με το εκλεπτυσμένο design τους. Μπορείς να επιλέξετε ανάμεσα σε γυάλινα, ξύλινα, κλασσικά, μοντέρνα ή γωνιακά διευθυντικά γραφεία, σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων. Επίσης, μπορείς να τα συνδυάσεις με μοντέρνες πολυθρόνες γραφείου, για άνεση και ξεκούραστη δουλειά, στις καλύτερες τιμές. 

vip-λευκή-λάκα.jpg

Τα είδη των γραφείων ποικίλουν και μπορείς να επιλέξεις ένα πτυσσόμενο (αναδιπλούμενο γραφείο) ή οποιοδήποτε άλλο στυλ ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σου. Τα πτυσσόμενα γραφεία είναι η ιδανική λύση για επαγγελματικά γραφεία, είναι ελαφριά και μετακινούνται εύκολα. Μπορείς να διαλέξεις το ιδανικό χρώμα και το σχήμα που χρειάζεσαι, το οποίο θα αποτελέσει και την ποιοτική και πρακτική λύση για το εργασιακό σου περιβάλλον. 

xenia.jpg

Αν θέλεις τα επαγγελματικά γραφεία σου να ξεχωρίζουν για την εργονομία και ποιότητα κατασκευής τους, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα του Dromeas και επίλεξε τα καλύτερα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας!