Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:47: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:16

Η Νομαρχιακή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τη διευρυμένη σύσκεψη της Κυριακής (Κυρ 31/3/2024 19:00)

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εν όψει των Ευρωεκλογών αναπτύσσει μια δέσμη πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών τόσο σε Εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση,  με βάση πρόσφατη εγκύκλιο του Γραμματέα του, Ανδρέα Σπυρόπουλου, προχωρεί σε κάθε Νομό της χώρας στην συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού αγώνα, οι οποίες θα έχουν και την συνολική ευθύνη για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών και όχι μόνο.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί διευρυμένη Νομαρχιακή σύσκεψη προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγκρότηση των επί μέρους Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού
Αγώνα στην Αιτωλοακαρνανία.

Η παραπάνω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19:00 μ.μ στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο.

Στην σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος, η Βουλευτής του Νομού, τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα Μέλη των Συντονιστικών Δημοτικών Οργανώσεων και οι αναπληρωτές τους, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού και πρώην Μέλη των ΝΕ, ΚΠΕ, εκλεγμένοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και διατελέσαντες πρ. Βουλευτές, πρ. Περιφερειάρχες/Αντιπ, πρ. Νομάρχες/Αντιν, πρ. Δήμαρχοι/Αντιδ, πρ. Περιφερειακοί και πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και Επιμελητηρίων κλπ.

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:41