Σάββατο, 7η Σεπτεμβρίου 2024  11:30: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023

Στις Δημοτικές Ενότητες Στράτου, Παραβόλας και Νεάπολης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού.

Ο Κώστας Πιστιόλας έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους και συμμερίστηκε τις ανησυχίες, που είχαν κοινό «παρονομαστή» την «εγκατάλειψη που βιώνουν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής». όπως ανέφερε.

Μάλιστα, ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» δημοσιοποίησε και σχετικό προεκλογικό βίντεο με αναφορά στην περιφέρεια του Δήμου Αγρινίου, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Όπως δήλωσε ο Κώστας Πιστιόλας:

«Τα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες και τα χωριά είναι πολλά και θα δώσουμε «μάχη» για να τα λύσουμε ένα προς ένα.

Δεσμευόμαστε ότι η καρδιά του τόπου μας θα χτυπά δυνατά παντού, για να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας.

Ποτέ ξανά απαξίωση και αδιαφορία. Δεσμευόμαστε για ισόρροπη ανάπτυξη στο Κέντρο και την Περιφέρεια του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε για να πάμε το Αγρίνιο Ψηλά!».

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Περιφερειάρχης ΠΔΕ κ.  Νεκτάριος  Φαρμάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής  , σας προσκαλούν στην πρώτη Διεθνή  προβολή του Ντοκιμαντέρ  του Andrea Rovetta, με τίτλο  «PEOPLE OF MESSOLONGHI» που θα προβληθεί στο κτίριο Χρυσόγελου /Τομέας Πολιτισμού ΠΔΕ, την  Παρασκευή  στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 , με είσοδο ελεύθερη.

Ο Andrea Rovetta είναι Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς και εθνικές παραγωγές. Οι ταινίες μικρού μήκους και τα ντοκιμαντέρ του, έχουν βραβευτεί πολλαπλώς σε διεθνή φεστιβάλ παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει παραγωγός και σκηνοθέτης ανεξάρτητων διεθνών έργων όπως, το Aldo Rossi, The architect and the City, The people of Sfakia, Palermo Renaissance και άλλα. Αυτή την εποχή σκηνοθετεί για την εταιρία Bulgari ένα ντοκιμαντέρ για την ιταλική δεξιοτεχνία ενώ εργάζεται ως σκηνοθέτης και παραγωγός, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές και άλλες παραγωγές  της RAI τα τελευταία δώδεκα χρόνια.Είναι ιδιοκτήτης της Arteria Films Production Company.

Η παρουσία του σκηνοθέτη  Andrea Rovetta  στην Ι.Π. Μεσολογγίου  αποτελεί τιμή για τον τόπο μας καθώς έρχεται να παρουσιάσει  και να ταξιδέψει διεθνώς με το ντοκιμαντέρ του ιστορίες ανθρώπων  και τοπία με ιστορικό και κοινωνικό παρελθόν μέσα από την ποιητικότητα της σκηνοθεσίας του και την κινηματογραφική ατμόσφαιρα των γυρισμάτων του.  

O δημιουργός ενημερώθηκε αφενός μεν για την ένταξη της ευρύτερης περιοχής στο καθεστώς προστασίας της σύμβασης Ramsar καθώς επίσης και στο δίκτυο Natura 2000 ως Ειδική Ζώνη Διατήρησης και ως Τόπος Κοινοτικής Σημασίας στον οποίο η φύση και η παραγωγική δραστηριότητα συνυπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, αφετέρου δε για το ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ώστε να το λάβει υπ’ όψιν του στο σχεδιασμό των εικονοληψιών με σκοπό την προβολή και ανάδειξη της περιοχής μας. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε ιστορικούς και μουσειακούς χώρους καθώς και σε μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενώ το σενάριο βασίζεται σε μικρές προσωπικές ιστορίες επαγγελματιών του τόπου μας. Αποκαλύπτει  όψεις του τοπίου της  Λιμνοθάλασσας, την εσωτερική ζωή των ανθρώπων, τον σκληρό αγώνα του δρόμου του αλατιού  αλλα και γοητευτικές  αθέατες όψεις της αληθινής ζωής. Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται  από ένα ισχυρό και έντονο σκηνοθετικό βλέμμα  του  Andrea Rovetta  και  ξεφεύγει από τα στενά όρια της περιγραφής και αποκτά την αξία ενός δοκιμίου.

 Με την εν λόγω πρώτη Διεθνή  προβολή του Ντοκιμαντέρ  του Andrea Rovetta, με τίτλο  «PEOPLE OF MESSOLONGHI» επιτυγχάνεται  άλλη μια δράση προβολής και εξωστρέφειας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που έλαβε χώρα το προηγούμενο διάστημα με την υποστήριξη και τη συμβουλευτική καθοδήγηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και των συνεργατών του στην «Αιτωλική Φιλοξενία» και στο «creative@hubs», κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με σκοπό την προβολή και ανάδειξη της περιοχής μας ως προορισμού Φυσιολατρικού και Εναλλακτικού τουρισμού.

Τον παραγωγό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ Andrea Rovetta, συνόδευσαν στα γυρίσματα ο διευθυντής των «creative@hubs», Βασίλειος Αρτίκος και ο διαχειριστής του προγράμματος «Αιτωλική Φιλοξενία»  Γεώργιος Αποστολάκος, οι οποίοι και  θα αποτελέσουν τους κύριους ομιλητές στην παρουσίαση του ντοκιμαντέρ με συντονίστρια της παρουσίασης την Αποστολία Πάστρα, Ψυχοπαιδαγωγό Τέχνης, υπάλληλο  τμήματος πολιτισμού Π.Δ.Ε..

Με την  εν λόγω εκδήλωση η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο  Αιτωλοακαρνανίας επιδιώκουν την καλλιέργεια της επαφής των πολιτών με την υψηλή ποιοτική τέχνη του   Ντοκιμαντέρ, ισχυροποιώντας τη θέση ότι «Περισσότερα έχουν οι λαοί να μοιραστούν αν “μιλήσει” ο πολιτισμός και ότι η  διάσωση της προφορικής ιστορίας, η καταγραφή και τεκμηρίωση αφηγήσεων και μνημών από γεγονότα που κινδυνεύουν να χαθούν με τον θάνατο των ανθρώπων που τα έζησαν, αποτελούν την πιο σημαντική “αποστολή” των ντοκιμαντέρ».

 

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΣΦΑ: Ενεργοποιείται ο διάδρομος φυσικού αερίου Νότου-Βορρά

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή των εταιρειών φυσικού αερίου 5 χωρών διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΔΕΣΦΑ

Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2023 – Συνάντηση εργασίας για τον Κάθετο Διάδρομο Φυσικού Αερίου διοργάνωσε ο ΔΕΣΦΑ στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των εταιρειών Gastrade, ICGB, Bulgartransgaz, Transgaz, FGSZ και EUSTREAM (ως παρατηρητή), οι οποίες διαχειρίζονται τα συστήματα μεταφοράς φυσικού αερίου και LNG σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες αναγνώρισαν τη σημασία της υλοποίησης στοχευμένων έργων για την εξάλειψη των σημείων συμφόρησης και την ενίσχυση της διασύνδεσης μεταξύ των συστημάτων των εν λόγω χωρών, επιτρέποντας αμφίδρομες ροές φυσικού αερίου από τον Νότο προς τον Βορρά και αντίστροφα, και διασφαλίζοντας περαιτέρω την ενεργειακή ασφάλεια και διαφοροποίηση των πηγών εφοδιασμού της Ευρώπης.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρουσίασαν τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις τους στα συστήματα που διαχειρίζονται, στοχεύοντας στην αύξηση της δυναμικότητας μεταφοράς φυσικού αερίου του Κάθετου Διαδρόμου. Παράλληλα, παρουσίασαν τα αποτελέσματα των μη δεσμευτικών market tests που έχουν πραγματοποιήσει, καθώς και τις αρχικές εκτιμήσεις για τη μελλοντική ζήτηση δυναμικότητας στα σημεία διασύνδεσης των συστημάτων τους. Πρόκειται για ουσιαστικά βήματα για τη διαδικασία επαύξησης της δυναμικότητας μεταφοράς των εθνικών συστημάτων των χωρών που συμμετέχουν, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να αναλάβουν συντονισμένες δράσεις με στόχο την υλοποίηση των απαιτούμενων επενδύσεων, καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατανομής μελλοντικής δυναμικότητας μεταφοράς μέσω του Κάθετου Διαδρόμου εντός του 2024. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού, συμφωνήθηκε η σύσταση σχετικών ομάδων εργασίας και διαδοχικών συναντήσεων, με την πρώτη συνάντηση να λαμβάνει χώρα στη Σόφια τον Οκτώβριο 2023.

Η πλήρης ενεργοποίηση του Κάθετου Διαδρόμου θα αναβαθμίσει σημαντικά τον ρόλο των χωρών που συμμετέχουν σε αυτόν, για την ασφάλεια εφοδιασμού της ενεργειακής αγοράς της ΕΕ, επιτρέποντας την πρόσβαση σε διαφοροποιημένες πηγές προμήθειας μέσα από Ευρωπαϊκά συστήματα μεταφοράς φυσικού αερίου και LNG. Η δυναμική αυτή θα επεκταθεί περαιτέρω με τη χρήση των εν λόγω υποδομών για ανανεώσιμα αέρια και υδρογόνο.

Η CEO του ΔΕΣΦΑ, Μαρία Ρίτα Γκάλι, ανέφερε σχετικά: «Στο σημερινό διαρκώς μεταβαλλόμενο ενεργειακό τοπίο, η περιφερειακή συνεργασία για την ανάπτυξη ευέλικτων διαδρομών φυσικού αερίου είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα διασφαλίσει τη βέλτιστη χρήση των υποδομών μας, καθιστώντας τες πιο αποδοτικές και ανθεκτικές στις μελλοντικές εξελίξεις.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους ομολόγους μας στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη, εμβαθύνοντας τη συνεργασία μας, προκειμένου να επιτρέψουμε την απρόσκοπτη ροή αερίου στην περιοχή με την εξάλειψη οποιωνδήποτε σημείων συμφόρησης στα συστήματά μας. Αυτό θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της ασφάλειας εφοδιασμού και των δυνατοτήτων αποθήκευσης όλων των χωρών, διαφοροποιώντας περαιτέρω τις πηγές προμήθειας και επιτρέποντας τη συνολική βελτιστοποίηση των υποδομών μας.

Σε ένα τέτοιο ρευστό περιβάλλον, αποτελεί πλέον κορυφαία προτεραιότητα να ισχυροποιήσουμε μακροπρόθεσμα την ασφάλεια εφοδιασμού, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και ευρύτερα της Ευρώπης».

Σχετικά με τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε.

Ο ΔΕΣΦΑ είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία, διαχείριση, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ). Με εκτεταμένη εμπειρία και διαθέτοντας ένα υψηλότατης τεχνικής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, ο ΔΕΣΦΑ αποτελεί ταυτόχρονα τον πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο εταίρο στο πλαίσιο των εν εξελίξει διεθνών ενεργειακών έργων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  Μέτοχοι του ΔΕΣΦΑ είναι 34% το Ελληνικό Δημόσιο και 66% η Senfluga S.A (κοινή εταιρεία των Snam, Enagás, Fluxys και Damco).

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΔΕΣΦΑ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του www.desfa.gr.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Μια οριακή μάχη έβγαλε το δείγμα των σχεδόν 5.000 συμμετοχόντων της διαδικτυακής έρευνας του iAitoloakarnania.gr για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου – Μικρό προβάδισμα του νυν Δημάρχου Κ. Λύρου, ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Ν. Καραπάνος, Σπ. Διαμαντόπουλος και Π. Κατσούλης.

Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο των 4.639 συμμετοχόντων στη διαδικτυακή έρευνα για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος συγκεντρώνει το 19.87% των ψήφων, ένα μικρό ποσοστό σχετικά με την δυαρχία του 2019. Ακολουθεί ο τότε αντίπαλος του κ. Νίκος Καραπάνος με το ποσοστό 17.76%. Για τη δυάδα καραδοκεί η παράταξη του Σπύρου Διαμαντόπουλου με 15.87% και του Πάνου Κατσούλη με 15.35%. Σε ικανή απόσταση να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις βρίσκεται και η Όλγα Δασκαλή με 10.20%. Αρκετά πίσω μένουν ο Σπύρος Βασιλείου με 7.48% καθώς και η παράταξη της Βάνας Πατρινού με 3.02% και του Θανάση Λύρου με 2.87%.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 3.69% των συμμετεχόντων επιλέγει “Κανένα” για Δήμαρχο από τους υποψήφιους, καθώς και το 2.39% δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη διαδικασία. Συνολικά ένα υψηλό ποσοστό 6% που δεν έχει πειστεί από τους συνολικά 8 υποψηφίους.

Από τα ευρήματα της έρευνας προκύπτει ότι τουλάχιστον η πρώτη τετράδα κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους με όλα τα ενδεχόμενα, για όλες τις θέσεις, να είναι πιθανά.

Αναμφίβολα, σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, πρόκειται για μια εκλογική διαδικασία που θα κριθεί σίγουρα σε επαναληπτικό γύρο την Κυριακή 15 Οκτώβρη.

Η έρευνα στόχευσε στην καταγραφή των στάσεων και δυνητικών εκλογικών συμπεριφορών των ψηφοφόρων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στις δημοτικές εκλογές 2023. Τα αποτελέσματα ωστόσο προκύπτουν από χρήστες που δεν είναι απαραίτητα εγγεγραμμένοι στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε ερωτηματολόγιο που συμπληρώθηκε διαδικτυακά από το κοινό αναφοράς κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τη συμπλήρωσή του χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα Yop Poll και το ερωτηματολόγιο παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για χρονικό διάστημα επτά ημερών, από 28 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2023. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 4.639 ερωτηματολόγια στο σύνολο, δείγμα το οποίο δεν δύναται θεωρητικά να είναι αντιπροσωπευτικό λόγω της συγκέντρωσής του με χρήση της δειγματοληψίας ευχέρειας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας:

This poll is no longer accepting votes

Ποιον/ά θα ψήφιζες για Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή;
  • Λύρος Κωνσταντίνος19.87%
  • Καραπάνος Νίκος17.76%
  • Διαμαντόπουλος Σπύρος15.87%
  • Κατσούλης Παναγιώτης15.35%
  • Δασκαλή Όλγα10.20%
  • Βασιλείου Σπύρος7.48%
  • Κανένα3.69%
  • Πατρινού Βάνα3.02%
  • Λύρος Αθανάσιος2.87%
  • Λευκό / Άκυρο / Δεν θα ψηφίσω2.39%
  • Δεν Γνωρίζω / Δεν Απαντώ1.51%
4639 answers
  • Λύρος Κωνσταντίνος19.87%
  • Καραπάνος Νίκος17.76%
  • Διαμαντόπουλος Σπύρος15.87%
  • Κατσούλης Παναγιώτης15.35%
  • Δασκαλή Όλγα10.20%
  • Βασιλείου Σπύρος7.48%
  • Κανένα3.69%
  • Πατρινού Βάνα3.02%
  • Λύρος Αθανάσιος2.87%
  • Λευκό / Άκυρο / Δεν θα ψηφίσω2.39%
  • Δεν Γνωρίζω / Δεν Απαντώ1.51%
Όλα τα στοιχεία της έρευνας συλλέχθηκαν ανώνυμα, απόλυτα εμπιστευτικά, σύμφωνα με τους κανόνες για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR, EU, 2016/679).

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο με τους χρήστες να ψηφίζουν μόνο μια φορά.

Η έρευνα αποτυπώνει την πρόθεση ψήφου και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τη λαϊκή ετυμηγορία.

iaitoloakarnania.gr

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου  του Συνδυασμού  «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις»  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Η  εκδήλωση θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 8.30 μ.μ 

Δείτε ζωντανά απο τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=wIP8z4kPq_M

 

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, θα επισκεφθεί τον Πύργο την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε - Δυτική Ελλάδα» συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού στην Π.Ε. Ηλείας, στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις 11.45 θα περιοδεύσει στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας και στις 13.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο ισόγειο του Διοικητηρίου.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανάμεσα σε χαρούμενες παιδικές φωνές και γονείς γεμάτους ελπίδες βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (11/09), στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και τον αγιασμό ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού.

Στο 4ο Δημοτικό Αγρινίου παρακολούθησε τον αγιασμό και τα πρώτα λόγια της χρονιάς από την διευθύντρια προς τα παιδιά, ειδικά τα «πρωτάκια» που ξεκινούν τώρα τη σχολική ζωή τους.

Ο Κώστας Πιστιόλας συνομίλησε με δασκάλους και γονείς, ακούγοντας τις παρατηρήσεις τους και τις προσδοκίες τους για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, ο Κώστας Πιστιόλας δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινά μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες για τα παιδιά μας, τους γονείς και την διδακτική κοινότητα. Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια περίοδο πένθους και περισυλλογής από όσα τραγικά έζησε και ζει η Θεσσαλία μας. Πρέπει να κρατήσουμε τη ελπίδα ζωντανή, όμως. Τα παιδιά είναι αυτά που θα φέρουν την μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας».

Εξάλλου, ο Κώστας Πιστιόλας παραβρέθηκε και στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

pistiolas sxoleio

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα, έχω τη χαρά και την υπερηφάνεια, κατόπιν της έγκρισης που δόθηκε από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, να ανακοινώνω δημόσια ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Αναπτυξιακή Προοπτική».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε όλοι, πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο και πολυσυλλεκτικό το οποίο συνενώνει άτομα που είναι γνώστες των τοπικών προβλημάτων, ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και νέους υποψήφιους, που εμπλουτίζουν το συνδυασμό μας με νέες ιδέες.

Πάνω απ’ όλα όμως, απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτόν.

Γι’ αυτό και είναι ψηφοδέλτιο νίκης!

Γιώργος Κατσούλας

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δημοτική Ενότητα Αμφιλοχίας

Αρσένης Παναγιώτης του Χρήστου

Βλάχος Κωνσταντίνος του Ευθυμίου

Βογάς Αλέξιος του Στέφανου

Διγώνης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Δράκου Ελένη του Θωμά

Θεοδωράκης Σπυρίδων του Γεωργίου

Θεοδωρέλου Μαρία του Θεοδώρου

Καρανάσου Αγλαΐα του Ηλία

Καρέλος Θεόδωρος του Βασιλείου

Κατσαντάς Λεωνίδας του Ανδρέα

Κεχαγιά Δήμητρα του Θεοδώρου

Λιάπης Γεώργιος του Δημητρίου

Μαλτέζος Νικόλαος του Χαράλαμπου

Μέλου-Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα) του Ελευθερίου

Μπακοδήμος Δημήτριος του Ιωάννη

Μπαρτσώκα Βασιλική (Βάσω) του Χρήστου

Μπεκατώρος Ιωάννης του Θεόδωρου

Μπουραλέξης Γεώργιος του Πέτρου

Μπουρομήτρου Δήμητρα του Θεόδωρου

Μύγας Ευάγγελος του Χρήστου

Μυλωνάς Φώτης του Δημητρίου

Νίκας Νικόλαος του Ιωάννη

Ντουμάζιος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Ντρούτση Ζωή του Θωμά

Πλακίδας Στέφανος του Ηρακλή

Σαλμά Μαρία του Γεωργίου

Σαλμάς Ευάγγελος του Βελισσαρίου

Στραβομύτη Ελεούσα του Θεόδωρου

Τσεκούρα Όλγα του Ναπολέοντος

Τσεκούρας Χρήστος του Αναστασίου

Τσιλίκη Μαρίνα του Θωμά

Τσιτσομήτσου-Σαραντοπούλου Ελευθερία του Δημητρίου

Τσόγκας Γεώργιος του Νικολάου

Χαρδαλιά Λαμπρινή του Ανδρέα

Χαρδαλιά Φωτεινή (Φανή) του Δημητρίου

Χούτας Γεώργιος του Βασιλείου

Δημοτική Ενότητα Ινάχου

Αραπογιάννης Ανδρέας του Νικολάου

Βαρελά Αγγελική του Κωνσταντίνου

Γρέντζελος Ανδρέας του Κωνσταντίνου

Δημάκη Βασιλική του Ματθαίου

Καρακώστας Δημήτριος του Θεοχάρη

Κοσκινά Αντωνία του Χρήστου

Κουνοπνιώτη Παρασκευή του Δημητρίου

Κουσιορής Χριστόφορος του Παύλου

Κουτσιούμπας Θεόδωρος του Σπυρίδωνος

Μακρής Σεραφείμ (Μάκης) του Νικολάου

Μπεχλιούλης Νικόλαος του Αθανασίου

Μπλατζιούκας Θωμάς του Φωτίου

Παππά Σπυριδούλα-Αννα του Χρήστου

Ρεγκούτας Ανδρέας του Θωμά

Ροΐδης Γεώργιος του Σωκράτους

Τουρλίδα Αντωνία (Τόνια) του Κωνσταντίνου

Τσιμογιάννης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Φελώνη Γαρυφαλιά του Ιωάννη

Δημοτική Ενότητα Μενιδίου

Βασιλείου Φίλιππος του Στέφανου

Γκαναβίας Ιωάννης του Σωκράτη

Θεοδώρου Μαρία του Κωνσταντίνου

Κατσούλης Μάρκος του Μάρκου

Νταλιάνη-Τσιάπαλη Μαρία του Παναγιώτη

Οικονόμου Θωμάς του Ανδρέα

Πανέτα Νικητούλα (Νίκη) του Δημητρίου

Παντιώρας Ευάγγελος του Δημητρίου

 

 

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι-Πρόεδροι Κοινοτήτων

Αμφιλοχία

Γαϊτανάς Νικόλαος του Αλεξάνδρου

Ζαπαντιώτης Ευστάθιος (Άκης) του Σωτηρίου

Ζαφειροπούλου Ξανθή του Αντωνίου

Καρανάσος Νικόλαος του Γρηγορίου

Κούτσικος Παντελεήμων (Παντελής) του Γεωργίου

Ματσέλου Παρασκευή-Δανάη του Χρήστου

Μαχαίρα-Φρέρη Σοφία του Απόστολου

Μπερέτη Σεβαστή του Δημητρίου

Πρεβεζάνος Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Σμεράιδος Φίλιππας του Νικολάου

Σμύρης Ευστάθιος του Δημητρίου

Σπανού-Ζαβιτσάνου Ζωή του Χαρίλαου

Τσεκούρα - Μούρτη Μαρία του ΑναστασίουΤσεκούρα-Μούρτη Μαρία

Αγρίδι

Γιαννούλη Βασιλική του Χρήστου

Γιαννούλης Παναγιώτης του Νικολάου

Μπαρμπάκης Κωνσταντίνος του Γρηγορίου

 

Αλευράδα

Σαλαούνης Δημήτριος του Μάρκου

Τριάντη Κωνσταντούλα (Ντίνα) του Φώτη

Ανοιξιάτικο

Γουρνάκης Ευάγγελος του Αθανάσιου

Ζαρμακούπης Δημήτριος του Χρήστου

Καρδούτσου Σοφία του Ιωάννη

Νίκας Νικόλαος του Παναγιώτη

Σκαλτσή Βασιλική του Περικλή

Σκαλτσής Γεώργιος του Παναγιώτη

Σκλίδα Αφροδίτη του Ευάγγελου

Φίλιππας Μιχαήλ του Ευαγγέλου

Αμοργιανοί

Αμοργιανιώτης Ανδρέας Λουκάς του Δημητρίου

Καρακώστα Βελισσαρία του Ευαγγέλου

Λίτσιου Πηνιώ του Ιωάννη

Μπαλαμπάνης Δημήτριος του Θωμά

Μπίρκος Εμμανουήλ του Γεωργίου

Μπλαντζούκα Αθανασία του Ιωάννη

Σαγάνης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Τσιάκαλος Φώτιος του Χρήστου

Αμπελάκι

Βαρελά Αλεξάνδρα (Αλέκα) του Αθανασίου

Διαμάντης Δημήτριος του Γεωργίου

Ζυγούρης Αναστάσιος του Βασιλείου

Κούτσικου Δήμητρα του Κωνσταντίνου

Νίκα Ευγενία του Νικολάου

Νταλάκος Ηλίας του Αθανασίου

Πατσιαλού Αργυρώ του Γεωργίου

Φελώνης Αθανάσιος του Γεωργίου

Βαρετάδα

Κακαρούνας Λάμπρος του Κωνσταντίνου

Κατσούδα Μαίρη του Αθανασίου

Λαγοπάτη Ανδριάνα του Μιχαήλ

Παπανίκος Χρήστος του Αθανασίου

Παπανίκου Ιωάννα του Γεωργίου

Στεφανής Δημήτριος του Αθανασίου

Βρουβιανά

Ζαχαρής Λάμπρος του Δημητρίου

Ζιώγα Παναγιώτα του Χαράλαμπου

Καραντζούνης Γεώργιος του Ελπιδοφόρου

Καραντζούνης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Μουτσώκος Δημήτριος του Ιωάννη

Μουτσώκου Χριστίνα του Σταύρου

Τσιακανίκας Αθανάσιος του Νικολάου

Τσιούφη Αγγελική του Αθανασίου

 

Γιαννόπουλοι

Δάγγας Νικόλαος του Θεοχάρη

Καρακώστας Θεοχάρης του Θεοδώρου

Μούρκας Δημήτριος του Θωμά

 

Εμπεσός

Μακρής Σωτήριος του Δημοσθένη

Μανώλης Αθανάσιος του Χριστοφόρου

Μήτση - Πλατάνου Αλεξάνδρα του Αθανασίου

Παπαδημητρίου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου

Παππάς Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Σεχάι Σαμπρίνα του Ισμαίλ

Φεύγας Παύλος του Κωνσταντίνου

Χαντζάρα Σταυρούλα του Δημητρίου

Κεχρινιά

Αρσένη Σταμάτω του Ευαγγέλου

Αρσένης Χρήστος του Ιωάννη

Θεοδωράκη Νεφέλη-Νικολή του Ζώη

Καραγκούνης Άρης του Χριστοφόρου

Μάνθος Θεόδωρος του Ιωάννη

Τσιρογιάννη Ελένη του Ευαγγέλου

Φίλου  Κωνσταντίνα του Σπυρίδωνος

Χούτας Στυλιανός του Αριστείδη

Λουτρό

Αλιφραγκή Ελένη του Ιωάννη

Καραούλη Ελένη του Ηλία

Κατοίκος Μάρκος του Ελευθερίου

Νικολοπούλου Γεωργία (Γωγώ) του Νικολάου

Πεσιλής Θωμάς του Σπυρίδωνος

Στούμπος Ιωάννης του Χρήστου

Φίλιππα-Κατσούδα Θεοδώρα του Κωνσταντίνου

Ψωμοδότης Δημήτριος του Ευαγγέλου

Μαλεσιάδα

Σίμου Κωνσταντίνα του Γεωργίου

Σκόντζος Θωμάς του Γεωργίου

Τσάκαλος Δημήτριος του Θωμά

Τσεκούρας Νικόλαος του Τηλεμάχου

Τσιάκαλου Αθανασία του Χρήστου

Μέγας Κάμπος

Κοτσώρης Γεώργιος του Χρήστου

Μενίδι

Γιώτη Ερασμία του Γεράσιμου

Καλαμπόκη Σταματία (Ματίνα) του Λάμπρου

Καυκιά Λαμπρινή του Αποστόλου

Μαλτέζου Μαρία του Χρήστου

Μπακέλας Ιωάννης του Ηλία

Παληοπάνος Ευστάθιος του Νικολάου

Πράσινος Νεκτάριος του Κωνσταντίνου

Τσόγκα Ελευθερία του Στέφανου

Μπαμπαλιό

Αποστολάκης Αναστάσιος του Αποστόλου

Μηλιόρδου Ευγενία του Ηλία

Σωτηριάδης Βασίλειος του Παύλου

Πατιόπουλο

Γουρνάκης Απόστολος του Γεωργίου

Λαγού Ιωάννα του Γεωργίου

Λαμπράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Μασκλαβάνος Δημήτριος του Νικολάου

Μίγδου Βησσαρία του Δημητρίου

Μιχάλη Ιωάννα του Φωτίου

Μπαλαμπάνης Χρήστος του Νικολάου

Νταλιάννη Ευσταθία (Εύη) του Θεόδωρου

Περδικάκι

Ζάγκας Ευάγγελος του Γεωργίου

Καπούλας Κωνσταντίνος του Θωμά

Μέρκου Γεωργία του Κωνσταντίνου

Ντάικου Βασιλική-Ανδριάννα του Θωμά

Παπαδημητρίου Νικόλαος του Θωμά

Πετρώνα

Τουρλίδας Κωνσταντίνος του Γεωργίου

Ποδογορά

Μιχάλη Όλγα του Φωτίου

Σαρδίνια

Αρκουμάνη Λαμπρινή του Θεοδώρου

Κόκκιος Χρήστος του Νικολάου

Μιμιγιάννης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Μωραΐτης Κωνσταντίνος του Χαριλάου

Πανοθιώκας Αθανάσιος του Κωνσταντίνου

Παπαζέκος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη

Σεφέρη Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Κωνσταντίνου

Τσεκούρα Καλλιόπη του Νικολάου

Σπάρτο

Καβαλλάρης Ιωάννης του Βασιλείου

Μπαλάσκα Ασημένια του Άγγελου

Μυλώνης Χαράλαμπος (Μπάμπης) του Θεόδωρου

Πανάκης Κωνσταντίνος του Φιλίππου

Παύλου Παναγιώτα του Ιωάννη

Πλιάτσικας Νικόλαος του Θωμά

Σταθάς

Βαρελάς Νικόλαος του Σωτηρίου

Κακαραντζούλα  Πηνελόπη του Σπυρίδωνος

Κακαραντζούλας Δημήτριος του Ιωάννη

Κουσιορής Στυλιανός του Βασιλείου

Κουτρουμάνου Παναγιώτα του Γεωργίου

Ματσέλου Ελισάβετ του Νικολάου

Μαχαίρας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Στάνος

Δράκος Θωμάς του Ιωάννη

Καραδήμας Σπυρίδων του Γεωργίου

Κατσικοκέρης Θεόδωρος του Χρήστου

Μπόμπου Φωτεινή του Λαμπράκη

Τριανταφύλλη - Τσίρκα Αφροδίτη του Ανδρέα

Φλώρος Νεκτάριος του Αθανασίου

Τρίκλινο

Αναγνώστου Μαρία του Ανδρέα

Μπαλαούρας Θεοφάνης του Αποστόλου

Χαμπαίος Δημήτριος του Ευσταθίου

Φλωριάδα

Γκαναβία Σπυριδούλα του Ιωάννη

Κατσιούλη Σταματία του Αναστασίου

Μανιφάβας Σταύρος του Αποστόλου

Μασκλαβάνος Κοσμάς του Θωμά

Οικονόμου Λάμπρος του Γεωργίου

Παπαρίζου Σωτηρία του Αλέξανδρου

 

Χαλκιόπουλο

Κακιώρη Δέσποινα του Αθανασίου

Μακρής Ιωάννης του Δημητρίου

Μαργαρίτης Κοσμάς του Νικολάου

Νέστωρα Ζαχαρούλα του Παναγιώτη

Παπαγεωργίου  Γεώργιος του Φωτίου

Προύντζος Κωνσταντίνος του Οδυσσέα

Ριζογιάννης (Λιάκος) Δημήτριος του Ιωάννη

Σπανομήτσου Αικατερίνη του Θωμά

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ