Τετάρτη, 4η Οκτωμβρίου 2023  7:57: πμ
maue poy psifizeis  μάθε που ψηφίζεις  
  rss button fb button fb button

σελιμας γιαννης

χηρας τρυφωνας

κωστακοπουλος χρηστος

κουτσουπιά κατερίνα

κωστας πιστιολας

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20:15 ο υπ.Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα επισκεφτούν την τοπική κοινότητα Αφροξυλιάς. Θα γίνει παρουσίαση των θέσεων της παράταξης και θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση του με τους συνδημότες μας.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας δούμε απο κοντά!

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος

σας προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τον συνδυασμού μας

στο Αιτωλικό επί της οδού Κωνσταντίνου Λάσκάρη Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Ώρα 19:30

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η αποστολή της στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία. Η ανταπόκριση των πολίτων από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία, καθώς και των τοπικών επιχειρήσεων, στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ήταν συγκινητική.

Συγκεκριμένα. υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη, Ανδρέα Φιλιά, αφού συγκεντρώθηκε το σύνολο των αγαθών στην έδρα της Περιφέρειας, αναχωρήσαν δυο νταλίκες, μια την Παρασκευή 15 Σεπτέμβριου 2023 και μια το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 με προορισμό την Λάρισα προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φίλιας δήλωσε: «Η ανταπόκριση των Αχαιών, των Αιτωλοακαρνάνων και των Ηλείων στο κάλεσμα του Νεκτάριου Φαρμάκη,  ήταν συγκινητική. Ο συντονισμός αυτής της προσπάθειας σε τόσο σύντομο χρόνο ήταν απαιτητική διαδικασία,  όμως η γενναιόδωρη προσφορά των πολίτων και των επιχειρήσεων της Περιφέρειας έδωσε ώθηση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της. Δυο νταλίκες με αγαθά έχουν ήδη φτάσει στην Λάρισα μαζί με τις θέρμες ευχές των πολίτων από άκρο εις άκρον της Περιφέρειας, τους οποίους και ευχαριστώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Αισθάνομαι επίσης χρέος μου να ευχαριστήσω την BAKALAROS GROUP, την ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Super Market, τον Σύνδεσμο Οπαδών της Παναχαϊκής, Nortenos Πάτρας, τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας τα πρατήρια υγρών καυσίμων DINOS STAIKOS καθώς και τη μεταφορική εταιρία BELEHAS TRANSFER για τις  γενναιόδωρες προσφορές τους. Στα τέλη της επομένης εβδομάδας θα αποσταλεί επιπλέον βοήθεια, καθώς με την συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση αγαθών στις σχολικές μονάδες, τα οποία δια μέσου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα αποσταλούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για να διανεμηθούν στη συνέχεια στους πληγέντες».

20230919 ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΔΕ

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτεινή Παντιώρα: Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη

«To 2011 με πίστη στο όραμα του Αλέξη Τσίπρα εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Ζήσαμε πολλές χαρές αλλά και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που κατάφερε να μας ενώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εν συνεχεία με την αγάπη του κόσμου να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου, έχοντας στο επίκεντρο την κοινωνία.  Κανείς μας, από όσες και όσους ήμασταν πραγματικά στο πλευρό του δεν περίμενε την παραίτησή του, η οποία όμως είναι σεβαστή. Άλλωστε, είναι μαζί μας και το αποδεικνύει καθημερινά.

Οι συνθήκες επιβάλλουν να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Το ίδιο θέλει ο κόσμος και οι χιλιάδες άνθρωποι που ήρθαν κοντά μας την περασμένη Κυριακή, ψηφίζοντας για την εκλογή νέου προέδρου.

Προσωπικά, θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυνατό. Θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα αναλάβει ξανά, με την εμπιστοσύνη φυσικά του κόσμου, τη διακυβέρνηση του τόπου. Θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα αγκαλιάζει τον μέσο δημοκρατικό, προοδευτικό, αριστερό πολίτη και θα ανοίγει τις πόρτες του σε όλες και όλους, χωρίς περιχαρακώσεις.

Θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι όλων μας.

Με όνειρα για μια καλύτερη κοινωνία, συντάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με όραμα, αμεσότητα και ενότητα, θα οδηγήσει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίπλα στην κοινωνία».  

Φωτεινή Παντιώρα

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

πρ. Υποψήφια Βουλευτής Αιτ/νίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η διπλή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπως και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», στην Οδό Αναστασιάδη 2 (Πλατεία Δημοκρατίας), καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση επρόκειτο να λάβει χώρα την Παρασκευή (08/09), ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω των τραγικών εξελίξεων στη χώρα μας με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Κώστα Πιστιόλα αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν άμεσα είδη πρώτης ανάγκης στο Εκλογικό Κέντρου του Συνδυασμού και να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται και να γεμίζουν σακούλες με προϊόντα το Εκλογικό Κέντρο, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ