Σάββατο, 7η Σεπτεμβρίου 2024  11:20: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023

γράφει ο Στέλιος Μερμίγκης
 
Ότι ο ηλεκτροφωτισμός στην πόλη μας χρήζει παρέμβασης δεν το συζητάμε.
 
Τα 1.990.000€ από μόνα τους δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα.
 
Αν το αποτέλεσμα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι αποτέλεσμα μελέτης, θέλουμε να μας γνωστοποιηθεί η μελέτη και ο μελετητής και να μας εξηγηθεί πώς έγινε:
 
1. Λάθος επιλογή θερμοκρασίας χρώματος CCT και υπερέκθεση τις βραδινές ώρες στο μπλε φάσμα του φωτός - διαταραχές ύπνου κλπ.
2. Υπερδιαστασιολόγηση φωτιστικών και μεγαλύτερες καταναλώσεις από τα πρότυπα.
3. Υπερφωτισμός
4. Φωτορύπανση και οπτική όχληση των μόνιμων κατοίκων και όσων κινούνται στις οδούς
5. Κακή επιλογή δέσμης φωτισμού - ανεπιθύμητος φωτισμός προσόψεων κτηρίων και ανομοιομορφία στο οδόστρωμα
6. Προτίμηση Φωτιστικών Αγνώστου Κατασκευαστή
 
Όλα τα παραπάνω - εκτός του 6 - περιγράφονται ΣΑΦΩΣ από ευρωπαϊκό πρότυπο και την αντίστοιχη ΤΟΤΕΕ, οφείλει να τα γνωρίζει και να τα εφαρμόζει ο μελετητής φωτισμού και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία και στην καλή ψυχολογία μας, στον σεβασμό σε χλωρίδα και πανίδα και στην τσέπη μας.
 
agrinio fotismos
 
Τα χρήματα δόθηκαν..
 
Αν από την έλεγχο της μελέτης και των φωτιστικών αποδειχθούν τα παραπάνω, τότε όλη η παρέμβαση είναι για ΠΕΤΑΜΑ και τα 1.990.000€ ξαφνικά προκύπτουν άπειρα.
 
Είναι σίγουροι όσοι υπογράψουν την παραλαβή του έργου;
 
Ποιός θα αποζημιώσει τους δημότες τότε;
 
 
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για το θάνατο του 36χρονου επιβάτη του πλοίου Blue Horizon, Α.Καρυώτη.

Σε βάρος του μέλους του πληρώματος, που διακρίνεται στο βίντεο να σπρώχνει με μανία τον άτυχο επιβάτη απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Στους άλλους δύο ναυτικούς που ήταν παρόντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Τέλος, σε βάρος του πλοιάρχου ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη παρέμβαση σε θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα από την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά

Παράλληλα, από την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά δόθηκε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τυχόν ευθύνες από την πλευρά της λιμενικής αρχής.

Μεταξύ άλλων θα ερευνηθεί:

Εάν έπραξαν ό,τι προβλέπεται από τη στιγμή που ο 36χρονος έπεσε στη θάλασσα.

Οι συλληφθέντες παραπέμπονται σε ανακριτή για να απολογηθούν.

pronews.gr

 

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα και μικρά παιδιά έγιναν μάρτυρες του εγκλήματος που συντελέστηκε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης με θύμα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, «το Αντωνιώ» όπως ήταν γνωστός στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, ο οποίος έχασε τόσο άδικα και απάνθρωπα τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, περίπου 700 επιβάτες του Blue Horizon που έφθασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι του Ηρακλείου ήταν κατάκοποι, εξαντλημένοι από την ταλαιπωρία αλλά κυρίως ήταν οργισμένοι.

Είχαν μέσα τους πολύ θυμό για την τραγωδία στον καταπέλτη του πλοίου, για την απανθρωπιά και την αναλγησία που επέδειξαν όσοι όφειλαν και είχαν υποχρέωση να προστρέξουν και να σώσουν τον Αντώνη.

Ανάμεσα σε αυτούς και κρίσιμοι αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν και στο λιμεναρχείο Πειραιά για όσα αδιανόητα συνέβησαν μπροστά στα μάτια όλων.

Δείτε όσα δήλωσαν στο βίντεο του Cretalive :

Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρού επιβάτη, ο οποίος έχει δώσει διεξοδική κατάθεση στο λιμεναρχείο Πειραιά. Φώναζε εκείνος, φώναζε όλο το κατάστρωμα, καμία αντίδραση. «Του φώναζα “τι κάνεις; Σταμάτα.” Τίποτα. Δε φώναζα μόνο εγώ, όλο το κατάστρωμα. Μετά τραβήχτηκαν όλοι πίσω γιατί για κάποιο λόγο φοβούνται. Για ποιο λόγο να φοβόμαστε; Μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση του. Μία μάνα κλαίει σήμερα, ένας αδερφός κλαίει σήμερα. Άρα, τι κάνουμε;» Είναι ο ίδιος που μαζί με τρία ακόμα άτομα και ένα εξάχρονο παιδί, προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν το πλήρωμα και τον πλοίαρχο. Μάταια. Τους έκλεισαν την πόρτα. Και ο Αντώνης πνιγόταν στα νερά του λιμανιού αβοήθητος…

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Στη μνήμη του Αντώνη, η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της» τονίζει ο πρωθυπουργός

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Όπως όλοι μας, σήμερα, νιώθω αποτροπιασμό και φρίκη για το αδιανόητο τέλος που βρήκε ένας συνάνθρωπός μας, στο λιμάνι του Πειραιά. Δεν το χωράει το μυαλό, ούτε και το ανέχεται η στοιχειώδης ηθική.

Δεν θα αναφερθώ σε όσα η Δικαιοσύνη και το κράτος ερευνήσουν και θα εντοπίσουν. Ή στους ενόχους που θα τιμωρηθούν για την υπόθεση. Όλα αυτά θα γίνουν. Αλλά, δυστυχώς, δεν αρκούν για το βάρος των στιγμών.

Στέκομαι ιδιαίτερα στο συγκλονιστικό μήνυμα που εκπέμπει αυτή η τραγωδία: έναν συνδυασμό από ανευθυνότητα και κυνισμό, περιφρόνηση και αδιαφορία. Που τελικά γίνεται βία. Και έτσι ξαφνικά, χάνεται ένα παιδί της διπλανής μας πόρτας…

Όπως όλοι, είμαι δίπλα στην οικογένεια του θύματος. Ξέρω, όμως, ότι τίποτα δεν τον φέρνει πίσω για να ακούσει τη συγγνώμη ενός συλλογικού αναστοχασμού. Η απώλειά του, ωστόσο, παραμένει ένα σήμα κινδύνου, αφύπνισης και ανάταξης.

Το χθεσινό γεγονός της ντροπής δεν εκφράζει τη χώρα που θέλουμε. Και πιστεύω ότι καμιά Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν θα ήθελε να το δει ως εικόνα του στον καθρέφτη της πραγματικότητας.

Στη μνήμη του Αντώνη, λοιπόν, η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της. Αλλά και καθένας ας υπηρετήσει υπεύθυνα τον ρόλο που του αναλογεί. Αλληλέγγυος με τους γύρω του. Γιατί αγαπώ τη ζωή και τον τόπο, σημαίνει αγαπώ τους ανθρώπους».

sinidisi.gr

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδωσε στην δημοσιότητα την ιστοσελίδα της καμπάνιας. Στο vote.syriza.gr οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την εκλογική διαδικασία καθώς και για την δράση των υποψήφιων προέδρων.

Το σύνθημα της καμπάνιας είναι «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» γιατί, όπως στοχεύει η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς»

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία: 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  • Παλαιός Σταθμός Τρένων, Λορέντζου Μαβίλη 8
  • Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
  • ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου
  • Αίθουσα εκδηλώσεων “ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ”
  • Δημαρχείο Παλιά Εθνική Οδός
  • Δημαρχείο Παπαδάτες
  • Δημαρχείο Θεστιαίων
  • Δημαρχείο Αγίου Κοσμά

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

  • Δημαρχείο
  • Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
  • Αίθουσα “ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ”

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

  • Δημαρχείο Αμφιλοχίας
  • Δημαρχείο Χαλκιόπουλο

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ

  • Δημοτική Βιβλιοθήκη, Κεντρική Πλατεία Θέρμου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

  • Δημαρχείο
  • Εργατικό Κέντρο

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

  • 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

  • Δημαρχείο

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Διευρύνοντας τις επαφές του με φορείς και τις επισκέψεις του σε δομές της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (06/09) το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας και την Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του, συναντήθηκε με τον διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, καθώς και με αντιπροσωπείες των γιατρών και των εργαζομένων, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Παράλληλα, διαπίστωσε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να έχουν οι πολίτες την Δημόσια Υγεία που δικαιούνται.

Ο Κώστας Πιστιόλας έτυχε θερμής υποδοχής και ήρθε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους για τις συνθήκες, μέσα στις οποίες επιτελούν το λειτούργημά τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο Κώστας Πιστιόλας προέβη στην εξής δήλωση:

«Συναντήθηκα με τους ανθρώπους που δουλεύουν άοκνα και με αυταπάρνηση, πολλές φορές, για να λειτουργεί αυτό το μεγάλο ίδρυμα και να υπάρχει όντως Δημόσια Υγεία στην περιοχή.

Εμείς πιστεύουμε ότι μια Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να προτάσσει θέματα αρμοδιότητας αλλά να δίνει τη μάχη καθημερινά για όσα δικαιούνται οι δημότες. Ειδικά με τα ζητήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην στελέχωση και ειδικά στην λειτουργία της ΜΕΘ.

Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως η δική μας Δημοτική Αρχή θα είναι όσο πιεστική και δυσάρεστη χρειάζεται προς την κεντρική εξουσία, ώστε να μην παραβλέπει ούτε για μια μέρα όσα οφείλει να κάνει για τη ΜΕΘ και όλες τις κλινικές στο Νοσοκομείο Αγρινίου».

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της παράταξης "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" του Τάκη Λουκόπουλου για τον Δήμο Ναυπακτίας

  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ     
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αγγελόπουλος Σταύρος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αδραχτάς Χρήστος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αλεξόπουλος Αναστάσιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αναγνωστοπούλου Βελή Δημήτρα (Μιμίκα)
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αναστασίου Θεόδωρος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ανδρεόπουλος Αντώνιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ασημακόπουλος Γεώργιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Βασιλόπουλος Δημήτριος (Τάκης)
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γιαννόπουλος Αθανάσιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γιαννούλου Δούρου Αναστασία (Νατάσα)
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γούλας  Γεώργιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γουρζής Σπυρίδων
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δαβανέλλος Θέμης
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημητρέλλου Ελένη
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημητρόπουλος Νικόλαος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δημητρόπουλος Φώτιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δούνη Γεωργία
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ζαμπάρας  Αντώνιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ηλιοπούλου Ειρήνη
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κανέλλου Λαμπρινή
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Καρακώστας Χρήστος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κονίδας Πάνος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κορδώνη Ιωάννα
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μπισμπίκη Πολυξένη (Τζένη)
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μπίτσιος Παναγιώτης
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ντάναση Λουκοπούλου Γεωργία
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Νταουσάνης Ιωάννης
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πανάγου  Νεκταρία 
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πασματζή Καρβούνη Ειρήνη
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πατσαούρας Βασίλειος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πλούμης Κωνσταντίνος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πράππας Ιωάννης
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ράπτη Αρετή
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σανιδά Κωνσταντίνα
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σιαμαντάς Γεώργιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σιτοκωνσταντίνου Αγγελική
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σκανιά Ελένη
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σταυροπούλου  Λαμπρινή
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Στυλιαράς Αθανάσιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τσούμα Γλωσσοπούλου Γεωργία (Γωγώ)
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Φουσέκης Αντώνιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χασάπης Ευθύμιος
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χρυσανθόπουλος Λάμπρος
       
ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κιούσης Αθανάσιος
ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σαλούρος Ευάγγελος
ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σταυρόπουλος Ιωάννης
       
       
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αδαμόπουλος Παναγιώτης
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ασημακοπούλου Βασιλική
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κατσώνη Ελένη
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κοτσανάς Ανδρέας
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μαλλάς Χρήστος Νεκτάριος
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μπιλιάνης Ιωάννης
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ξενογιάννης Ευστάθιος
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σαλαμούρας Χρήστος
       
       
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μασγάλας Σταύρος
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ραμπαούνης Δημήτριος
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Σκαρλάτος Γρηγόριος
       
ΠΥΛΛΗΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αδραχτά Ειρήνη
ΠΥΛΛΗΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Βλαχογιάννης Ευθύμιος
ΠΥΛΛΗΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Παναγόπουλος Κωνσταντίνος
       
ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Καλαβριζιώτης Ανδρέας
ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Καραπαπά Παρασκευή (Βίλλυ)
ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μυζηθρόπουλος Κωνσταντίνος
ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ντούμας Παναγιώτης
ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τριανταφυλλίδη  Βασιλική (Βίκυ)
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος   θα παρουσιάσει την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023  τα  έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή έχουν εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και μπαίνουν άμεσα σε τροχιά υλοποίησης  καθώς και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό/όραμα  για την επόμενη ημέρα, στο πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης «Δημόσιου Απολογισμού και Πεπραγμένων  2019-2023».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου και ώρα 7.30 μ.μ.  στο Μεσολόγγι και θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες.

 

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με κεντρικό σύνθημα «Δίκαιη Ανάπτυξη και Ελπίδα στη Δυτική Ελλάδα», οι ομάδες εργασίας της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο θα επικοινωνηθεί σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των επαφών που ξεκινούν με τους πολίτες, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.

«Η παράταξή μας, διαθέτει τη γνώση και τη θέληση να αλλάξει την αδράνεια, τη στασιμότητα και την ολιγωρία που επικρατεί σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τέσσερα χρόνια χαμένα ήταν αρκετά. Στο πρόγραμμά μας, παρουσιάζουμε το όραμά μας για μια Περιφέρεια ανθρωποκεντρική, δημιουργική, με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, με προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων αυτού του τόπου. Πλέον οι πολίτες έχουν επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καρπέτας.  

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μέσα από μια σειρά υλοποιήσιμων προτάσεων – δεσμεύσεων, δίνει απαντήσεις στα μεγάλα, αλλά και στα μικρά προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο η Δυτική Ελλάδα να γίνει μια Περιφέρεια που παράγει πλούτο και τον διανέμει στους πολίτες της, που δημιουργεί θέσεις εργασίας για να κρατήσει τους νέους και να προσελκύσει αυτούς που έφυγαν λόγω της κρίσης, που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για τους πολίτες της σε όλους τους τομείς.

Στο πρόγραμμα της παράταξης, αναλύεται η στρατηγική της παράταξης για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας, στους τομείς της Υγείας, των Μεταφορών – Υποδομών, της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας – Έρευνας – Καινοτομίας, του Πρωτογενή Τομέα, του Πολιτισμού και του Τουρισμού, του Αθλητισμού, της Αστικής και Ημιαστικής ανάπτυξης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλλά και της αποτελεσματικής Περιφερειακής Διακυβέρνησης.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια μεγάλη ανοιχτή, διπλή, εκδήλωση προγραμματίζει για την ερχόμενη Παρασκευή (08/09) ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», στην Οδό Αναστασιάδη 2 (Πλατεία Δημοκρατίας).

Παράλληλα, με τα εγκαίνια θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», σε μια ημέρα συμβολική, ακριβώς ένα μήνα πριν από την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου και 30 μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα για τον Δήμο Αγρινίου.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σελίδα 1 από 2