Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:39: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 20:25

Μονόπετρα, βέρες και βαπτιστικοί σταυροί για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας

Τα κοσμήματα αποτελούν το ιδανικό δώρο για ειδικές περιστάσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συνοδεύουν κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας από την πρώτη της στιγμή. Μονόπετρα για αξέχαστη πρόταση γάμου, βέρες που θα σας ενώνουν για μία ζωή και βαπτιστικοί σταυροί για να καλωσορίσετε το νέο μέλος στην οικογένειά σας, είναι συνήθως τα κοσμήματα που επιλέγονται για τις πιο σπουδαίες περιστάσεις.

Το ότι συνηθίζεται η επιλογή τους όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και τα ίδια τα κοσμήματα συνηθισμένα και βαρετά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων Goldy θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε μονόπετρα, βέρες και βαπτιστικούς σταυρούς, που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και σας χαρίζουν στυλ που ξεχωρίζει!

Για την πιο σημαντική πρόταση της ζωής σας

Η πρόταση γάμου είναι η πιο αγχωτική και ταυτόχρονα μαγική στιγμή, αφού ζητάτε από το άλλο σας μισό να ενώσει την ζωή του με τη δική σας και να ξεκινήσετε μία οικογένεια μαζί. Φυσικά μία τέτοια σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα κόσμημα αντάξιο της σοβαρότητάς της. Τα μονόπετρα είναι οι πιο αγαπημένες επιλογές για πρόταση γάμου και στο ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο Goldy θα βρείτε επώνυμες μάρκες με κομψή και μοντέρνα αισθητική που θα την κάνουν να πει το πολυπόθητο «ναι».

Το εντυπωσιακό μονόπετρο από λευκόχρυσο 9 καρατίων που αγκαλιάζει ένα λαμπερό ζιργκόν με μοντέρνο σχεδιασμό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για κερδίσετε την καρδιά της.

monopetro.jpg

Για μία αξέχαστη γαμήλια τελετή

Οι βέρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γαμήλιας τελετής, ωστόσο έχουν παρέλθει κατά πολύ οι μέρες που η μοναδική επιλογή ήταν ένα απλό χρυσό κόσμημα. Πλέον οι επιλογές είναι αμέτρητες και με ευρεία γκάμα τιμών για να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας βαλάντιο.

Top επιλογή, οι δίχρωμες βέρες από επιχρυσωμένο ατσάλι, εξαιρετικά ανθεκτικές, με μοντέρνο σχεδιασμό που ξεχωρίζει και σε πολύ οικονομική τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

 vera.jpg

Καλωσόρισες μωράκι

Η βάπτιση είναι μία πολύ σημαντική στιγμή και μία ευκαιρία για όλη την οικογένεια να έρθει κοντά και να γιορτάσει την έλευση ενός νέου μέλους της. Το ίδιο το μωράκι, θα θυμάται το γεγονός μόνο από φωτογραφίες, όμως το συμβολικό κόσμημα που συνοδεύει το μυστήριο, θα το έχει για όλη του τη ζωή.

Οι βαπτιστικοί σταυροί είναι απαραίτητοι σε κάθε βάπτιση για αγοράκι και για κοριτσάκι, καθώς συμβολίζουν το καλωσόρισμα του νέου μέλους στην κοινωνία και αποτελούν ένα πολύτιμο δώρο και μία συγκινητική ανάμνηση.

Βαπτιστικοί σταυροί σε χρυσό, αλλά και σε πλατίνα, ροζ χρυσό ή και λευκόχρυσο, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία στο ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο goldy για να επιλέξετε αυτούς που θα χαρίζουν χαμόγελο στο παιδί μεγαλώνοντας όποτε τους κοιτάζει.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, το κόσμημα είναι η απάντηση. Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο Goldy και βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε βέρες, μονόπετρα και βαπτιστικούς σταυρούς κορυφαίου design σε ασυναγώνιστες τιμές.