Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  4:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021

Εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο», με τίτλο «Το “νέο ΕΣΥ”, ο νέος υγειονομικός χάρτης & οι θέσεις του ΚΚΕ».

Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ & μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι μία ακόμα κατάκτηση του ψηφιακού κράτους», τονίζει ο πρωθυπουργός

«”Oλοι μετράμε” είναι το σύνθημα της φετινής απογραφής», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι μία ακόμα κατάκτηση του ψηφιακού κράτους. Ένα ακόμα βήμα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στην «εθνική προσπάθεια».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Όλοι μετράμε», είναι το σύνθημα της φετινής απογραφής. Σύμμαχός μας είναι και πάλι το gov.gr. Και η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι μία ακόμα κατάκτηση του ψηφιακού κράτους. Ένα ακόμα βήμα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη. Όλοι μετράμε, λοιπόν, στην εθνική προσπάθεια, πάρτε μέρος στην απογραφή, ας δείξουμε ότι η Ελλάδα μετράει».

kathimerini.gr

Ένας νέος σκύλος που θα προστεθεί στην ομάδα του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας» σε λίγο καιρό θα γίνει «οδηγός» σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Άτομα με Αναπηρίες αυτό έγινε με την υποστήριξη του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

«Είναι σημαντική η Δωρεά αυτή, εν μέσω της Πανδημίας, διότι δίνει Ελπίδα και Δύναμη σε όλες τις Ομάδες του Κέντρου “Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος” να προχωρούν το έργο της Εκπαίδευσης Σκύλων Οδηγών μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε. Χρειάζεται πίστη στο Όραμα για την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών», αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής στη σελίδα «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας».

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μια όμορφη έκπληξη αποτέλεσε η πολύτιμη Δωρεά, από τον κο Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κον Γεώργιο Σταμάτη, ενός γλυκύτατου κουταβιού που προορίζεται να γίνει Σκύλος Οδηγού Τυφλού.

Ένθερμοι υποστηρικτές του θεσμού του Σκύλου Οδηγού, πιστεύουν στην αξία του και την σημασία που έχει για την Αυτονομία, την Ανεξαρτησία και την Ασφάλεια ενός Ατόμου με Οπτική Αναπηρία.

Είναι σημαντική η Δωρεά αυτή, εν μέσω της Πανδημίας, διότι δίνει Ελπίδα και Δύναμη σε όλες τις Ομάδες του Κέντρου “Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος” να προχωρούν το έργο της Εκπαίδευσης Σκύλων Οδηγών μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε. Χρειάζεται πίστη στο Όραμα για την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών.

Όταν υπάρχουν Ανθρωποι που εκτιμούν το έργο, αναγνωρίζουν την Αξία ενός Σκύλου Οδηγού, δημιουργούν συνεργασίες, η Ελπίδα για εδραίωση του θεσμού και στην χώρα μας είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να εκφράσουν την συγκίνηση και τις ευχαριστίες μας.

Το κουτάβι είναι ένα μικρό ξανθό Λαμπραντοράκι που σε λίγο θα φύγει από την αγκαλιά της οικογένειας του για να ξεκινήσει την όμορφη Κοινωνικοποίηση του στη Νέα Αγκαλιά της Ανάδοχης Οικογένειας του.

Θα περάσει μία όμορφη περίοδο ανακαλύψεων, εμπειριών, συνθηκών που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητα του προκειμένου να αξιολογηθεί στην ηλικία των 12-14 μηνών για να συνεχίσει την Εκπαίδευση του στις Τεχνικές Οδήγησης και να γίνει ένας πολύτιμος Συνοδοιπόρος στην ζωή ενός Ατόμου με Οπτική Αναπηρία. Το Ευχαριστώ είναι λίγο, η συγκίνηση Μεγάλη».

newsit.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

«Γιατί να μην είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook;» αναρωτιέται ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας πως εφόσον η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα, θα έπρεπε να έχει κέρδος από την επεξεργασία τους.

O Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ραδιόφωνο του alpha έκανε πρόταση-έκπληξη μιλώντας για “μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων” του Facebook. Επανέφερε, μάλιστα, μια παλιότερη πρότασή του για αποποινικοποίηση της κάνναβης.

«Η κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας.

Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη φαρμακευτική κάνναβη, διότι έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις σε διάφορες ασθένειες.

Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο», είπε.

Να είμαστε μέτοχοι στο Facebook

«Γιατί να μην είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook;» υποστήριξε, συμπληρώνοντας «εφόσον εγώ δίνω τα δεδομένα μου, γιατί να μην έχω ένα κομμάτι κέρδους από την επεξεργασία τους;».

Δεν έμεινε όμως εκεί ο πρώην Πρωθυπουργός, προτείνοντας να κάνει η Ευρώπη «μία πλατφόρμα των πολιτών».

Ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι «Μπαίνουμε σε κρίσεις, π.χ. προσφυγική, κλιματική», προσθέτοντας πως υπάρχουν και οι προκλήσεις της ψηφιακής εποχής για να σημειώσει ως παράδειγμα το γεγονός ότι «οι πλατφόρμες του Facebook έχουν μία τεράστια εξουσία μεγαλύτερη από τα κράτη. Έχουν μία συγκεντρωτική εξουσία» και να καταλήξει λέγοντας ότι «αυτή είναι μία υπονόμευση της δημοκρατίας».

Συνέχισε όμως αναφορικά με τη διαχείριση δεδομένων και αφού μίλησε για τις δύο σχολές που υπάρχουν, αυτή της Κίνας που υποστηρίζει πως τα data ανήκουν στο κράτος και αυτή των ΗΠΑ που υποστηρίζει πως ανήκουν στις πολυεθνικές, κατέληξε πως υπάρχει και η άποψη της αυτοδιαχείρισης των δεδομένων.

Τέλος, έθεσε και το θέμα των εξουσιών υποστηρίζοντας πως πρέπει πέραν των τριών, της εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής «να έχουμε και τη διαβουλευτική εξουσία με αλγόριθμούς που είναι διαφανείς…».

Πηγή: iefimerida.gr

Ερώτηση κατέθεσαν για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή στον νομό Αιτωλοακαρνανίας από την ακαρπία, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Η ερώτηση:

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ελαιοπαραγωγοί στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, που κατέχουν μεγάλο ποσοστό της συνολικής πανελλαδικής παραγωγής, σε λαδοελιά και βρώσιμη ελιά, ιδιαίτερα σε ποικιλία καλαμών, περίπου στο 40% της παραγωγής στη χώρα. Τα προβλήματα προέρχονται από το φαινόμενο της “ακαρπίας” λόγω υψηλών θερμοκρασιών που υπήρχαν στην περιοχή την περίοδο της καρποδεσίας κατά την άνοιξη και αρχές καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να υπάρχει χαμηλή παραγωγή ή και καθόλου σε αρκετές περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει μείωση της ελαιοπαραγωγής που φτάνει το 80-90% σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, με αγρότες ιδιαίτερα από τις περιοχές Καινούριου Αγρινίου, Αγγελοκάστρου, Αιτωλικού, Νεοχωρίου να απειλούνται με αφανισμό.

Και ενώ το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και μήνες στην κυβέρνηση, δεν πέρασε ούτε ένας υπεύθυνος να ελέγξει, να καταγράψει τι ζημιές υπάρχουν. Ούτε φυσικά έχει δει κανένας ευρώ αποζημίωσης.

Και όλα αυτά, ενώ οι παραγωγοί όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπισαν και το μεγάλο κόστος παραγωγής, πανάκριβα μέσα και εφόδια, υψηλό αγροτικό ρεύμα και πετρέλαιο, υψηλές ασφαλιστικές εισφορές σε ΕΦΚΑ, ΕΛΓΑ, τα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ.

Οι μικρομεσαίοι ελαιοπαραγωγοί βρίσκονται αντιμέτωποι για πολλοστή φορά με την καταστροφή στη σοδειά τους, χωρίς την πλήρη κάλυψή τους από τον Κανονισμό του ΕΛΓΑ στο 100% της ζημιάς και χωρίς να διασφαλίζεται η έγκαιρη αποζημίωσή τους. Η πρόσφατη καταστροφή με τη μειωμένη καρπόδεση είναι ένα ακόμη χτύπημα στην επιβίωση των βιοπαλαιστών αγροτών, επιπλέον της καταστροφής που υπέστησαν λόγω κορονοϊού.

Για όλον αυτόν τον κόσμο που ζει σε αυτές τις περιοχές, οι καλλιέργειες του σε ελιές αποτελεί την κύρια, αν όχι και την μοναδική καλλιέργεια, ήταν και παραμένει ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης. Το μοναδικό εισόδημα της οικογένειας για όλη την χρονιά.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση:

  • Για την άμεση καταγραφή των ζημιών στην ελαιοπαραγωγή, από το πρόβλημα της ακαρπίας
  • Για την αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ των μικρομεσαίων ελαιοπαραγωγών στο 100% των ζημιών που υπέστησαν
  • Για να αλλάξει ο αναχρονιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτεται το σύνολο των ζημιών στο 100%, από όλους τους φυσικούς κινδύνους και τις αρρώστιες με την απαραίτητη κρατική χρηματοδότηση και την ταυτόχρονη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους βιοπαλαιστές αγρότες.
  • Για να εξασφαλιστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για το ελαιόλαδο, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα επιβίωσης στους παραγωγούς και ταυτόχρονα εξασφάλιση φθηνών προϊόντων για την λαϊκή κατανάλωση.

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Καραθανασόπουλος Νίκος

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για τη στάση εργασίας του εμπορικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή τα μέτρα της κυβέρνησης για λιανεμπόριο κι εστίαση.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στις εξυπηρετήσεις ημετέρων και στην υλοποίηση των ντιλς της με λίγους, εκλεκτούς και κολλητούς», ανέφερε, συνεχίζοντας: «Αντί να ενισχύσει και να στηρίξει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, επιλέγει συνειδητά τους κολοσσούς και τους δυνατούς, πυροδοτώντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό και διαλύοντας την κοινωνική συνοχή».

Παράλληλα, τόνισε πως, «σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οφείλουμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά. Να στηρίξουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να σταθούν στα πόδια τους».

Όπως είπε, «στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εμείς απαντάμε με αλληλεγγύη κι ενσυναίσθηση».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Είμστε δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου και της εστίασης, που δοκιμάζονται δύο χρόνια τώρα, όχι μόνο από την πανδημία, αλλά κυρίως από τις κυβερνητικές επιλογές.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στις εξυπηρετήσεις ημετέρων και στην υλοποίηση των ντιλς της με λίγους, εκλεκτούς και κολλητούς.

Αντί να ενισχύσει και να στηρίξει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, επιλέγει συνειδητά τους κολοσσούς και τους δυνατούς, πυροδοτώντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό και διαλύοντας την κοινωνική συνοχή.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οφείλουμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά.

Να στηρίξουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να σταθούν στα πόδια τους.

Στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εμείς απαντάμε με αλληλεγγύη κι ενσυναίσθηση.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εμπόρων που πλήττονται και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.»

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 04/11/2021

Του:    Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισα

ΠΡΟΣ:    Τoν κ. Υπουργό Εσωτερικών

Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

ΘΕΜΑ:    «Βελτίωση των συνθηκών ζεύξης της νήσου Λευκάδας με την Στερεά Ελλάδα»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Λευκάδας και σύμφωνα με αναρτήσεις σε τοπικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, η ζεύξη της Λευκάδας με την Στερεά Ελλάδα επιτυγχάνεται, σήμερα, μέσω της πλωτής γέφυρας της «Αγίας Μαύρας», στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού και στη θέση Κάστρο. Ωστόσο, κατά τους θερινούς μήνες, ο αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος οχημάτων και σκαφών και η εναλλαγή των δύο φάσεων λειτουργίας της πλωτής γέφυρας προκαλεί προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων, λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού τους σε κάθε πλευρά του διαύλου, ιδίως στο χρονικό διάστημα της δεύτερης φάσης, κατά την οποία διακόπτεται η οδική σύνδεση. Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια αυτών των μηνών, παρατηρείται λόγω του μεγάλου αριθμού οχημάτων που μεταβαίνουν στο νησί, δια μέσου της πλωτής γέφυρας, κυκλοφοριακός φόρτος στο παραλιακό μέτωπο της πόλης (ιδίως στην οδό Γκολέμη), μέσω του οποίου, υποχρεωτικά, διέρχονται μετά την είσοδο τα οχήματα στο νησί, προκαλώντας έντονο ζήτημα κυκλοφοριακής συμφόρησης. Συνεπώς, διαφαίνεται ότι είναι αναγκαία η κατασκευή μιας επιπρόσθετης πλωτής γέφυρας, με την ίδια αρχή λειτουργίας, η οποία θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε νέα θέση, στο ύψος της κατάληξης της οδού Φιλοσόφων, όπου θα λειτουργεί παράλληλα με την υπάρχουσα πλωτή γέφυρα. Δεδομένης, λοιπόν, της μελλοντικής αυτής νέας σύνδεσης, το μεγαλύτερο μέρος του κυκλοφοριακού φόρτου των οχημάτων θα μπορούσε να κατευθύνεται απευθείας προς την έξοδο της πόλεως και προς το υπόλοιπο νησί, ενώ παράλληλα, μέσω της Γύρας, τα βαρέα οχήματα θα μπορούσαν να κινούνται περιμετρικά της πόλεως, αποφεύγοντας να την επιβαρύνουν και να προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο παραλιακό μέτωπό της. Κατά αυτόν τον τρόπο, αφενός, θα επιτευχθεί η πλήρης αποφυγή μιας συμπληρωματικής υποβάθμισης του παραλιακού μετώπου της πόλεως της Λευκάδας, και αφετέρου, θα προκύψουν επιπλέον δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισης της περιοχής, μέσω κατάλληλων έργων υποδομών.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να διερευνήσετε το ενδεχόμενο κατασκευής μιας επιπλέον πλωτής γέφυρας στο άνω αναφερόμενο σημείο της πόλεως της Λευκάδας και, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, να προχωρήσετε προς την υλοποίηση της ανωτέρω προτεινόμενης διεξόδου, προς αποφυγή μιας περαιτέρω υποβάθμισης του παραλιακού μετώπου της πόλεως της Λευκάδας;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέμα: «Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 8ης Νοεμβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε Σώμα (Πράξη 1/10-11-2021) ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ανδρέας Μπρέσιακας του Κωνσταντίνου

Α΄ Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος Πολιτιστικών Τμημάτων): Χρήστος Θετάκης του Δρόσου

Β΄ Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνη Αθλητικών Τμημάτων): Αγγελική Κουτσούκη του Γεωργίου

Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Ροΐδης του Αποστόλου

Ταμίας: Μαρία (Μαρίκα) Κοντούλη του Βασιλείου

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Ανδρέας Σκαρτσάρης του Ιωάννη

Έφορος Τύπου: Ηλίας (Λίνος) Υφαντής του Γεωργίου

Έφορος Μεγάρου: Αθανάσιος Πετρόπουλος του Ηλία

Έφορος Στίβου: Διονύσιος Μπαμπαρούτσης του Θεοδώρου

Έφορος Μπάσκετ: Αγγελική Κουτσούκη του Γεωργίου

Έφορος Βόλεϊ: Ευσταθία (Σία) Μπώκου του Ιωάννη

Έφορος Λαογραφικού Ομίλου: Δημοσθένης Καπώνης του Κωνσταντίνου

Έφορος Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου του Γεωργίου

Έφορος Σχολής Κλασικού Μπαλέτου, Σχολής Μοντέρνου Xορού, Aerobic, Pilates και Yoga: Ευανθία Βασιλείου του Φίλιππου

Έφορος Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής, Ζumba και Latin: Βασιλική Κούτσικου του Γεωργίου

Έφοροι Εκδρομών και Περιηγήσεων: Μαρία (Μαρίκα) Κοντούλη του Βασιλείου και Αθανάσιος Πετρόπουλος του Ηλία.

Έφορος Σκάκι: Ευσταθία (Σία) Μπώκου του Ιωάννη

Έφορος Μουσείου και Εκθέσεων: Ευγενία Καπράλου του Σπυρίδωνος

 

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ