Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  7:20: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Στο «τιμόνι» του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου παραμένει ο Δημήτρης Νικάκης μετά τη σημερινή εκλογική διαδικασία, μέσω της οποίας οι δικηγόροι του Αγρινίου εξέλεξαν και πάλι τον κ. Νικάκη με 92 ψήφους, έναντι 43 ψήφων που συγκέντρωσε η Βασιλική Τσιτσέλη και 40 ψήφων που συγκέντρωσε ο Γιάννης Μιμμής, που επίσης διεκδικούσαν την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου.

Οι κάλπες άνοιξαν νωρίς το πρωί και έκλεισαν στις 19.00. Για να εκλεγεί κάποιος από τους υποψήφιους έπρεπε να συγκεντρώσει το ποσοστό του 50% συν 1ψήφο. Στην εκλογική διαδικασία στο Αγρίνιο ψήφισαν 177 άτομα και βρέθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Για την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έβαλαν υποψηφιότητα 11 υποψήφιοι σύμβουλοι, εκ των οποίων εκλέγονται οι 8.

Στις κάλπες οι δικηγόροι του Αγρινίου: Νικάκης, Τσιτσέλη και Μιμμής διεκδικούν την προεδρία

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Με την επίβλεψη της πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα, μετά από πρωτοβουλία της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά

Αμέσως μετά το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσιάστηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου.

Η πρόσοψη σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά. Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Αιτωλοακαρνανία και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα. Οσο για την «έκπληξη» στην παρουσίαση, αυτή είναι πλέον εμφανής και σίγουρα «μιλά» στις καρδιές των ψηφοφόρων του κόμματος…

Η αρχιτέκτων Νίκη Φούντα με καταγωγή από την περιοχή της Βόνιτσας, ήταν υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία και το 2019.



agriniopress.gr

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αύριο Δευτέρα 29/11 στις 6.00 μ.μ. θα παρευρεθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για να μιλήσει για την ακρίβεια και την κρίση, τις κυβερνητικές ευθύνες και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις κάλπες οι δικηγόροι του Αγρινίου: Νικάκης, Τσιτσέλη και Μιμμής διεκδικούν την προεδρία

Άνοιξαν νωρίτερα το πρωί οι κάλπες στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για το οποίο υπάρχουν 11 υποψήφιοι εκ των οποίων θα εκλεχθούν 8.

Την προεδρία διεκδικούν ο νυν πρόεδρος Δημήτρης Νικάκης, η Βασιλική Τσιτσέλη που είχε θέσει και πάλι υποψηφιότητα κατά την προηγούμενη τετραετία και ο Γιάννης Μιμμής.

Για να εκλεγεί κάποιος από τους υποψήφιους πρέπει να συγκεντρώσει το ποσοστό του 50% συν 1ψήφο.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως τα μέλη του συλλόγου ανέρχονται στα σχεδόν 200, ενώ πρόκειται για εφετειακό σύλλογο.

Η σημερινή εκλογική διαδικασία αφορά όλους τους δικηγορικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, οι οποίοι ανέρχονται στους 63.

Οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν 5 και 6 Δεκεμβρίου, εφόσον στον πρώτο γύρο (που διεξάγεται σήμερα όπως προαναφέραμε) δεν συγκεντρώσει κανένας υποψήφιος πρόεδρος το 50 συν 1 των ψήφων.

Οι έντεκα υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο:

  • Γκάτσης Θεόδωρος του Ιωάννη

  • Καρακώστα Πασιούλα του Δημητρίου

  • Κοτρότσος Νικόλαος του Σπυρίδωνος

  • Λαχανάς Χρήστος του Αλεξάνδρου

  • Νταή Ελένη του Κωνσταντίνου

  • Παπαχρήστου Βασιλική του Δημητρίου

  • Ραφαηλίδου Κυριακή του Γεωργίου

  • Στουραΐτης Νικόλαος του Δημητρίου

  • Τσάμης Ιωάννης του Θεοδώρου

  • Τσινιάς Γεώργιος του Αποστόλου

  • Τσιντζιράς Παρασκευάς του Ευαγγέλου

Ο Δημήτρης Νικάκης
Η Βασιλική Τσιτσέλη
Ο Γιάννης Μιμμής

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ