Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  7:15: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023

Σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι πραγματοποίησαν επίσκεψη σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.

Αρχικά, οι δύο άνδρες έκοψαν την πίτα της Τοπικής στο Μεσολόγγι και συνομίλησαν στη διάρκεια βόλτας στο κέντρο με πολίτες. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αγρίνιο όπου μίλησαν σε καφέ στην πλατεία Δημοκρίτειας, αφού νωρίτερα  είχαν περπάτησει σε κεντρικούς δρόμους.

Στόχος τους ήταν α συνομιλήσουν με τους Αιτωλοακαρνάνες για τα προβλήματα της περιοχής και να προβάλλουν το πρόγραμμα του κόμματος αλλά και το κυβερνητικό έργο, ζητώντας μάλιστα από τα στελέχη του κόμματος να το επικοινωνήσουν ώστε να γίνει ευρέως γνωστό.

Δείτε τι δήλωσε  κατά την άφιξή του στο Αγρίνιο ο Παύλος Μαρινάκης:

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο Αγρίνιο ο κ. Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε και στην Αιτωλοακαρνανία αυτό που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό, παραπάνω από ένα χρόνοι, γυρίζουμε δηλαδή όλη την Ελλάδα και είμαστε δίπλα στα μέλη μας και δίπλα στους φίλους μας, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Ελληνα που βλέπει την Ελλάδα να αλλάζει. Τα τελευταία χρόνια ήταν τα δυσκολότερα βάση της εισαγόμενες κρίσεις και όλοι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις λόγω της κρίσεων αυτών, όμως μια κυβέρνηση μετά από πολλά χρόνια τηρεί το λόγο της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός που εφαρμόζει τα όσα είπε προεκλογικά. Κάνει πράξη μετεκλογικά τα όσα υποσχέθηκε. Ήρθαμε να μιλήσουμε για τα μεγάλα έργα που προχωράμε στην Αιτωλοακαρνανία και την υπόλοιπη Ελλάδα, για το πώς αντιμετωπίστηκαν οι μεγάλες κρίσεις, η κρίση της πανδημίας, η ενεργειακή, η οικονομική, πόσο οι φόροι μειώθηκαν και πόσο ακόμη πρέπει να μειωθούν, πόσο σταδιακά αυξάνονται οι συντάξεις και πόσο ακόμη θα πρέπει να αυξηθούν, πόσο η ψηφιοποίηση του κράτους διευκολύνουν του πολίτες, πως οι κρίσεις εντός και εκτός αντιμετωπίζονται. Ήρθαμε όμως να μιλήσουμε και για τα προβλήματα όλα και για τα προβλήματα της περιοχής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα, αλλά να τα βλέπουμε, να τα αντιμετωπίζουμε. Θεωρώ πως μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν γίνει πράγματα που δεν έγιναν τόσες δεκαετίες.

Η ανεργία έχει μειωθεί κατά 6,5 μονάδες, 300 χιλ. νέες θέσεις εργασίας έχουν, μετά από πολλά διορίζονται εκπαιδευτικοί, ξεκινάνε τα σχολεία χωρίς κενά, υπάρχει μέριμνα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, δεν ταλαιπωρούνται σε ουρές άτομα με βαριές αναπηρίες, γιατί υπάρχει πρόγραμμα για όλα τα ευαίσθητα και σημαντικά θέματα. Η Ελλάδα αλλάζει και θα συνεχίσουμε την αλλαγή αυτή μετά από μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη ευελπιστούμε από τις προσεχείς εκλογές. Οι κάλπες είναι δύο, αλλά η μάχη είναι μία, ξεκινάει από την πρώτη σημαντική κάλπη. Καλούμε τους πολίτες, παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν να συγκρίνουν προγράμματα, να συγκρίνουν πολιτικές, να δούμε ποιος τήρησε το λόγο του, ποιος έβαλε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, ποιος προσέγγισε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά του. Να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματά του και να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη ΝΔ για να κάνει ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις».

Το λόγο πήρε ο κ. Κονταδάκης, ο οποίος επεσήμανε: «Πάμε ενωμένοι και δυνατά όλοι μαζί. Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία, στην άνοιξη η οποία θα είναι παρατεταμένη, μια άνοιξη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας που θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία, όπου και τότε θα συνεχίσει να δίνει «καρπούς», κάνοντας την κυβέρνηση της ΝΔ αυτοδύναμη για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι μαζί και ειδικά όταν πλησιάζουμε στις κάλπες θα εντατικοποιείται. Τα κομματικά στελέχη πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο αγώνας αυτός δεν θα είναι αγώνας για την ΝΔ, αλλά θα είναι αγώνας για την πατρίδα μας και το μέλλον της Ελλάδας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών, να έχουμε αυτοδυναμία και να μην αναγκαστούμε να πάμε σε συμμαχίες και εκβιασμούς μικρών κομμάτων και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα το οποίο εφαρμόσαμε κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις συνομιλίες σας να αναφέρεστε στο πρόγραμμα αυτό, γιατί ο λαός αυτή την φορά και ίσως για πρώτη φορά, θα ψηφίσει πρόγραμμα.

Και αυτό θα το κάνει διότι είδε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη τα προγράμματα υλοποιούνται στο έπακρο. Είναι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε στο 100% σχεδόν ότι είπε και μάλιστα εφάρμοσε και πράγματα πέραν του προγράμματος για το καλό του ελληνικού λαού. Πρέπει επίσης να δώσουμε και ένα όραμα στους συμπολίτες μας, σε λίγο θα έρθει το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, το οποίο πρέπει να το μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους τους φίλους και συνανθρώπους μας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα για να οδηγηθούμε σε νέα τετραετία με αυτοδύναμη τη ΝΔ. Τα κομματικά στελέχη θα ήθελα να προβάλλουν το έργο που έχει κάνει η κυβέρνηση σε όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουν να κάνουν την εκλογή τους. Πρέπει να πάμε στις κάλπες ενωμένοι, δεν μας; χωρίζουν τίποτε, μας ενώνει το καλό της Ελλάδας. Πρέπει να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα για τη χώρα μας».

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του κ. Κονταδάκη:

Δείτε εικόνες:

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Χονδρός

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δημόσιο Συμφέρον είναι να σταθεί Όρθια η Κοινωνία 

Συνέντευξη Τύπου της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ στη Θεσσαλονίκη
Στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσίασε τη στρατηγική της η συμμαχία των επτά κομμάτων Πράσινο & Μωβ, η οποία έρχεται σε μία συγκυρία βαθιάς κρίσης, να προσφέρει στους Έλληνες μία εναλλακτική πρόταση πολιτικής για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Δεδομένου ότι το πρόσωπο της δημοκρατικής Ευρώπης διαμορφώνεται πλέον από πράσινα και σύγχρονα πολιτικά ρεύματα, το Πράσινο & Μωβ έρχεται να δώσει στους Έλληνες την επιλογή για μία βιώσιμη ευημερία, δημοκρατία και πολιτισμό.

Τις θέσεις της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης οι:
  • Βασιλική Γραμματικογιάννη, συν-επικεφαλής της συμμαχίας,
  • Δομήνικος Χρυσίδης, συν-επικεφαλής της συμμαχίας,
  • Μάνος Αυγερινός, συν-εκπρόσωπος της συμμαχίας,
  • Λευτέρης Ιωαννίδης, πρώην δήμαρχος Κοζάνης,
  • Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής Πράσινων/EFA και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης,
  • Όλγα Στεφανή, οργανωτική γραμματέας Οικολόγων Πράσινων,
  • Ηλέκτρα Ρώμη Δόχτση, γενική γραμματέας του Βολτ Ελλάδας
  • Βασιλική Χατζηκαμάρη, εκπρόσωπος Κόμματος για τα Ζώα.
Η Βασιλική Γραμματικογιάννη, συν-επικεφαλής της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ, ανέλυσε στην ομιλία της τη μάστιγα των κατασχέσεων και πρότεινε λύσεις στέγασης. «Ένα εκατομμύριο δανειολήπτες βρίσκονται μπροστά στις κατασχέσεις των σπιτιών τους από τα funds. Η Κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη πρέπει πάνω απ’ όλα να υπερασπίζονται το Δημόσιο Συμφέρον: Δημόσιο συμφέρον είναι να σταθεί η κοινωνία όρθια. Δημόσιο συμφέρον είναι να εξασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή. Δημόσιο συμφέρον είναι το κράτος Πρόνοιας και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Κανένας πολίτης να μην μείνει πίσω.
Στο Πράσινο και Μωβ υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο το δημόσιο συμφέρον και ζητούμε να σταματήσει ΤΩΡΑ κάθε κατάσχεση κατοικίας. Τα funds αγοράζουν τα δάνεια στο 10%-20% της αξίας τους και επειδή είναι εισπρακτικοί μηχανισμοί δεν διαπραγματεύονται καθόλου τις ρυθμίσεις αυτών των δανείων. Βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη μεταβίβαση περιουσίας που έγινε ποτέ στη χώρα μας».

Ο Δομήνικος Χρυσίδης, συν-επικεφαλής της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ, υπογράμμισε: «Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα στην Κεντρική Μακεδονία τη συγκρότηση μιας δίχρωμης δυναμικής συμμαχίας. Με νέα και παλιά πρόσωπα, με άτομα γενναία που έχουν το θάρρος της γνώμης τους, το θάρρος να δουλέψουν από αύριο με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα. Για να εκσυγχρονίσουμε θεσμικά και κοινωνικά την Ελλάδα. Να θέσουμε τις βάσεις για μια βιώσιμη και παραγωγική οικονομία, μια οικονομία δίκαιη-μοχλό προόδου για όλους τους πολίτες. Να περάσουμε στην κλιματική ουδετερότητα, όσο γίνεται πιο γρήγορα, προστατεύοντας την ποιότητα ζωής μας, τον πλανήτη και τη βιοποικιλότητα. Αυτά μόνο μέσα από δύο χρώματα μπορούν να εκφραστούν, το Πράσινο & Μωβ».

Για την Ευημερία των πολλών

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης, πρώην δήμαρχος Κοζάνης, εστίασε στην ευημερία των πολιτών: «Από τη Δυτική Μακεδονία και την Κοζάνη, την καρδιά του πάλαι ποτέ λιγνιτικού κέντρου της χώρας, που σήμερα καλείται να προσαρμοστεί στην μετά λιγνίτη εποχή και να κάνει πράξη τη δίκαιη μετάβαση, από την Κοζάνη, των σημαντικών αγώνων για την οικολογία και το περιβάλλον, θέλω με πολύ μεγάλη χαρά, να δηλώσω, πως συμπορεύομαι κι εγώ με παλιούς και νέους φίλους προκειμένου να εργαστούμε από κοινού για την επανεκκίνηση του πράσινου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα.

Θα ήθελα επίσης να δηλώσω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που σε αυτήν την συμμαχία συστρατευόμαστε με πολιτικές δυνάμεις όπως το Βολτ Ελλάδας, το κόμμα Πειρατών, το κόμμα για τα Ζώα και το οικοφεμινιστικό quiνημα Κύκλος. Πιστεύω ειλικρινά πως αυτοί οι πολιτικοί χώροι, μπορούν να διαμορφώσουν ένα κράμα, μια συμμαχία, που θα παράξει πολύ σημαντικά πολιτικά αποτελέσματα. Αυτή η συμμαχία που έχει ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή, φιλελεύθερη και πράσινη κατεύθυνση, μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην αλλαγή των πολιτικών σήμερα, αλλά και στην διαμόρφωση μιας πολιτικής πρότασης για τον ουσιαστικό κοινωνικό, οικονομικό και παραγωγικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθε η ώρα να αναδειχθεί ένας νέος πολιτικός χώρος, ο οποίος θα εκφράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοινωνικό αίτημα για ισότητα και ευημερία».

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής των Πράσινων/EFA, κατά την ομιλία του, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Σε μια εποχή έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι σημαντικό ότι στο Πράσινο και Μωβ καταφέραμε να οικοδομήσουμε μια πολύχρωμη συμμαχία, με προγραμματικές θέσεις και όραμα αλλά και θέληση να επηρεάσουμε τις πολιτικές. Είμαστε παρόντες χρόνια τώρα στο οικολογικό κίνημα, στην υπεράσπιση των συλλογικών αγαθών, στην έμπρακτη αλληλεγγύη, στην υπεράσπιση της ποιότητα ζωής, της φύσης, των δικαιωμάτων των πολιτών και των ζώων. Δρούμε ενάντια στην κλιματική κρίση, τον πόλεμο και επιδιώκουμε πράσινες συνεργασίες. Ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία θέτει επί τάπητος τη συνεργασία ενάντια στην κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακούγιου, που βρίσκεται μόλις 25 χιλιόμετρα από το ρήγμα του Ετσέμις, όπου συναντώνται η αφρικανική και η ευρασιατική τεκτονική πλάκα και μπορεί να δώσει σεισμό έως και 8 ρίχτερ. Θα πρέπει, επίσης, να προχωρήσουμε σε έργα αντισεισμικής και ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων».

Ενωμένες οι Πράσινες Δυνάμεις στην Ελλάδα

Η Όλγα Στεφανή υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης, έδωσε έμφαση στον ενιαίο Πράσινο & Μωβ με πρωταγωνιστές τους πολίτες: «Έφτασε η στιγμή στην ιστορία του διασπασμένου έως τώρα Πράσινου χώρου στην Ελλάδα οι δυνάμεις της πολιτικής Οικολογίας μέσω της Συμμαχίας Πράσινο & Μωβ, να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στην Ελληνική Βουλή. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τις σύγχρονες Πράσινες πολιτικές και αξίες, για να υπάρξει μια ποσοτική οικονομική ανάπτυξη και μία γενικότερη προσέγγιση που θα αναδείξει τους πολίτες σε ενεργούς πρωταγωνιστές, που δεν θα περιορίζονται μόνο σε επίπεδα πελάτη, καταναλωτή και ψηφοφόρου».

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

Η Ηλέκτρα Ρώμη Δόχτση, Γενική Γραμματέας του Βολτ Ελλάδας μίλησε για την Ευρωπαϊκή σκοπιά της Συμμαχίας: «Ο βασικός πυλώνας του Βολτ είναι η ομοσπονδοποίηση ή απλά οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει χωρίς ουσιαστικές συμμαχίες μεταξύ των κρατών μελών. Σε αυτό το πλαίσιο, και γιατί δρούμε δια του παραδείγματος, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε μια συμμαχία επτά σχημάτων για να αλλάξουμε την Ελλάδα με αέρα Ευρωπαϊκό».

Η Βασιλική Χατζηκαμάρη, εκπρόσωπος Κόμματος για τα Ζώα δήλωσε: «Το Κόμμα για τα Ζώα ανήκει σε ένα πολιτικό κίνημα 20 κομμάτων διεθνώς, εκ των οποίων τα 11 κόμματα δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Κόμμα για τα Ζώα, θέτει ως προτεραιότητα τη ριζική αλλαγή των σχέσεων του ανθρώπου με τα ζώα. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό, και έχουμε στοιχεία, για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την προστασία της βιοποικιλότητας, την ανάδειξη ενός βιώσιμου τρόπου ζωής. Προτάγματά μας είναι η απελευθέρωση των ζώων, η φυτοφαγία, ο οικολογικός μετασχηματισμός, για λόγους ηθικούς (αποτρόπαια όσα γίνονται στα ζώα χωρίς να χρειάζεται πια), οικολογικούς και υγείας (2/3 νέων ασθενειών είναι ζωονόσοι). Στις εκλογές κατεβαίνουμε με τη συμμαχία Πράσινο-Μωβ για να φέρουμε το θέμα των ζώων στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Θέτουμε το δίλλημα αν θα ψηφίσουμε και πάλι κόμματα που υποστηρίζουν τη γούνα, το κυνήγι, τη διαιώνιση του φαινομένου των αδέσποτων και όσα συμβαίνουν στα σφαγεία ή αν θα ψηφίσουμε το ΚΓΤΖ που είναι ενάντια στο κυνήγι και τη γούνα. Θέλουμε έλεγχο στα σφαγεία και πολιτικές που θα εξαλείψουν το πρόβλημα των αδέσποτων. Πρόκειται για απλές πολιτικές που τα κόμματα δεν τολμούν να αναλάβουν το μικρό τους κόστος για να τα εξαλείψουν. Θα είμαστε εδώ με τους συμμάχους μας στο Πράσινο & Μωβ για να εκπροσωπήσουμε τα δικαιώματα των ζώων».

Τα ίδια πρόσωπα θα είναι ομιλητές και ομιλήτριες στην ανοιχτή εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης 21.2.2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου τα στελέχη της συμμαχίας Πράσινο & Μωβ θα παρουσιάσουν τη συμμαχία και θα υποδεχθούν τους πολίτες που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους.
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε χτες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστα Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Στην ανωτέρω συνάντηση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,  συμμετείχαν οι: ο κ. Μεταξούλης Αριστοτέλης –Πρόεδρος ΤΟΕΒ Κατοχής, ο κ. Κογκόλης Γεώργιος – Πρόεδρος Α.Σ. Κατοχής, ο κ. Βήττας Κωνσταντίνος- Πρόεδρος ΓΟΕΒ Αχελώου, ο κ. Μπαλωμένος Ιωάννης- εκπρόσωπος αγροτών –μελισσοκόμος καθώς και ο κ. Καραβιάς Νικόλαος – εκπρόσωπος αγροτών.

Στην ανωτέρω συνάντηση τέθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που εκκρεμούν και απασχολούν όλον τον αγροτικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικότερα συζητήθηκε το θέμα της αποζημίωσης- επιδότησης για την ποικιλία των εσπεριδοειδών κλημεντίνων όπου η καλλιέργεια τους λόγω των καιρικών συνθηκών ήταν εξαιρετικά δύσκολη και επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των αγρότες της περιοχής. Στη συνέχεια συζητήθηκε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στα αρδευτικά αντλιοστάσια και τρόποι ώστε να ρυθμιστούν οι όποιες οφειλές υπάρχουν ώστε να γίνει άμεσα επανασύνδεση και να εξυπηρετείται ο αγροτικός κόσμος.

Τέλος συζητήθηκε και το θέμα της ενίσχυσης των μελισσοκόμων της περιοχής που συμβάλουν και αυτοί στα μέγιστα για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα του νομού μας ώστε να λάβουν την έκτακτη ενίσχυση που ζητούν.

Ο Υπουργός κ. Γεωργαντάς άκουσε με προσοχή όλα τα ανωτέρω προβλήματα των αγροτών και δεσμεύτηκε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες
πρωτοβουλίες και οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν.

Τέλος ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά που άκουσε τα προβλήματα των αγροτών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και είναι δίπλα τους αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο Κώστας Καραμανλής όπως διευκρίνισε ο ίδιος με δήλωσή του.

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ