Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:21: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 21:29

Στο Αγρίνιο Μαρινάκης και Κονταδάκης: Στόχος η αυτοδυναμία της ΝΔ με σημείο αιχμής το κυβερνητικό έργο (εικόνες – video)

Σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι πραγματοποίησαν επίσκεψη σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.

Αρχικά, οι δύο άνδρες έκοψαν την πίτα της Τοπικής στο Μεσολόγγι και συνομίλησαν στη διάρκεια βόλτας στο κέντρο με πολίτες. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αγρίνιο όπου μίλησαν σε καφέ στην πλατεία Δημοκρίτειας, αφού νωρίτερα  είχαν περπάτησει σε κεντρικούς δρόμους.

Στόχος τους ήταν α συνομιλήσουν με τους Αιτωλοακαρνάνες για τα προβλήματα της περιοχής και να προβάλλουν το πρόγραμμα του κόμματος αλλά και το κυβερνητικό έργο, ζητώντας μάλιστα από τα στελέχη του κόμματος να το επικοινωνήσουν ώστε να γίνει ευρέως γνωστό.

Δείτε τι δήλωσε  κατά την άφιξή του στο Αγρίνιο ο Παύλος Μαρινάκης:

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο Αγρίνιο ο κ. Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε και στην Αιτωλοακαρνανία αυτό που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό, παραπάνω από ένα χρόνοι, γυρίζουμε δηλαδή όλη την Ελλάδα και είμαστε δίπλα στα μέλη μας και δίπλα στους φίλους μας, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Ελληνα που βλέπει την Ελλάδα να αλλάζει. Τα τελευταία χρόνια ήταν τα δυσκολότερα βάση της εισαγόμενες κρίσεις και όλοι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις λόγω της κρίσεων αυτών, όμως μια κυβέρνηση μετά από πολλά χρόνια τηρεί το λόγο της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Πρωθυπουργός που εφαρμόζει τα όσα είπε προεκλογικά. Κάνει πράξη μετεκλογικά τα όσα υποσχέθηκε. Ήρθαμε να μιλήσουμε για τα μεγάλα έργα που προχωράμε στην Αιτωλοακαρνανία και την υπόλοιπη Ελλάδα, για το πώς αντιμετωπίστηκαν οι μεγάλες κρίσεις, η κρίση της πανδημίας, η ενεργειακή, η οικονομική, πόσο οι φόροι μειώθηκαν και πόσο ακόμη πρέπει να μειωθούν, πόσο σταδιακά αυξάνονται οι συντάξεις και πόσο ακόμη θα πρέπει να αυξηθούν, πόσο η ψηφιοποίηση του κράτους διευκολύνουν του πολίτες, πως οι κρίσεις εντός και εκτός αντιμετωπίζονται. Ήρθαμε όμως να μιλήσουμε και για τα προβλήματα όλα και για τα προβλήματα της περιοχής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα, αλλά να τα βλέπουμε, να τα αντιμετωπίζουμε. Θεωρώ πως μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν γίνει πράγματα που δεν έγιναν τόσες δεκαετίες.

Η ανεργία έχει μειωθεί κατά 6,5 μονάδες, 300 χιλ. νέες θέσεις εργασίας έχουν, μετά από πολλά διορίζονται εκπαιδευτικοί, ξεκινάνε τα σχολεία χωρίς κενά, υπάρχει μέριμνα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, δεν ταλαιπωρούνται σε ουρές άτομα με βαριές αναπηρίες, γιατί υπάρχει πρόγραμμα για όλα τα ευαίσθητα και σημαντικά θέματα. Η Ελλάδα αλλάζει και θα συνεχίσουμε την αλλαγή αυτή μετά από μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη ευελπιστούμε από τις προσεχείς εκλογές. Οι κάλπες είναι δύο, αλλά η μάχη είναι μία, ξεκινάει από την πρώτη σημαντική κάλπη. Καλούμε τους πολίτες, παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν να συγκρίνουν προγράμματα, να συγκρίνουν πολιτικές, να δούμε ποιος τήρησε το λόγο του, ποιος έβαλε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, ποιος προσέγγισε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά του. Να συζητήσουμε όλοι μαζί τα προβλήματά του και να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη ΝΔ για να κάνει ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις».

Το λόγο πήρε ο κ. Κονταδάκης, ο οποίος επεσήμανε: «Πάμε ενωμένοι και δυνατά όλοι μαζί. Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία, στην άνοιξη η οποία θα είναι παρατεταμένη, μια άνοιξη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας που θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία, όπου και τότε θα συνεχίσει να δίνει «καρπούς», κάνοντας την κυβέρνηση της ΝΔ αυτοδύναμη για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι μαζί και ειδικά όταν πλησιάζουμε στις κάλπες θα εντατικοποιείται. Τα κομματικά στελέχη πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο αγώνας αυτός δεν θα είναι αγώνας για την ΝΔ, αλλά θα είναι αγώνας για την πατρίδα μας και το μέλλον της Ελλάδας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών, να έχουμε αυτοδυναμία και να μην αναγκαστούμε να πάμε σε συμμαχίες και εκβιασμούς μικρών κομμάτων και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα το οποίο εφαρμόσαμε κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις συνομιλίες σας να αναφέρεστε στο πρόγραμμα αυτό, γιατί ο λαός αυτή την φορά και ίσως για πρώτη φορά, θα ψηφίσει πρόγραμμα.

Και αυτό θα το κάνει διότι είδε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη τα προγράμματα υλοποιούνται στο έπακρο. Είναι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε στο 100% σχεδόν ότι είπε και μάλιστα εφάρμοσε και πράγματα πέραν του προγράμματος για το καλό του ελληνικού λαού. Πρέπει επίσης να δώσουμε και ένα όραμα στους συμπολίτες μας, σε λίγο θα έρθει το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, το οποίο πρέπει να το μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους τους φίλους και συνανθρώπους μας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα για να οδηγηθούμε σε νέα τετραετία με αυτοδύναμη τη ΝΔ. Τα κομματικά στελέχη θα ήθελα να προβάλλουν το έργο που έχει κάνει η κυβέρνηση σε όλο αυτό το διάστημα για να μπορέσουν να κάνουν την εκλογή τους. Πρέπει να πάμε στις κάλπες ενωμένοι, δεν μας; χωρίζουν τίποτε, μας ενώνει το καλό της Ελλάδας. Πρέπει να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα για τη χώρα μας».

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του κ. Κονταδάκη:

Δείτε εικόνες:

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Χονδρός

sinidisi.gr