Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:50: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

«Αβάσιμα όσα είπες για τη Γενοκτονία - Οι Αρμένιοι συμμάχησαν με τους εχθρούς Ρώσους»

Απάντηση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων έδωσε  ένας προκλητικός  απέναντι  στην ιστορική μνήμη, Τούρκος πρόεδρος,  μετά τη λήξη του υπουργικού Συμβουλίου, αναγγέλλοντας ότι ξεκίνησε η τουρκική επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ, λέγοντας πρακτικά ότι   η Τουρκία θα συνεχίσει τις πολεμικές της περιπέτειες άσχετα τι γνώμη έχουν οι ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρ.Τ.Ερντογάν ανέφερε ότι «η έρευνα των γεγονότων και η αποκάλυψη της αλήθειας είναι δουλειά των ιστορικών, όχι των πολιτικών», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως η Τουρκία θα συνεχίσει τις πολεμικές της επιχειρήσεις στο βόρειο Ιράκ:

«Η έρευνα των γεγονότων και η αποκάλυψη της αλήθειας είναι δουλειά των ιστορικών, όχι των πολιτικών», είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας «αβάσιμη» τη δήλωση του Μπάιντεν. Και πρόσθεσε:

«Οι Αρμένιοι επιτέθηκαν και σκότωσαν περισσότερους από 150.000 Τούρκους και Κούρδους, πριν από τα γεγονότα του 1915 και συμμάχησαν με τους εχθρούς Ρώσους.

Συμμορίες Αρμενίων σκότωσαν επίσης Έλληνες και Εβραίους. Επιτέθηκαν μόνο στους πολίτες για να τους ωθήσουν στη μετανάστευση… Αυτοί που υποστηρίζουν τα ψέματα των Αρμενίων, προσπαθούν να καλύψουν τη ντροπή της δικής τους ιστορίας».

Στη συνέχεια ο Ερντογάν έγινε πιο προκλητικός:

«Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει γενοκτονία να κοιταχτείς στον καθρέπτη. Κοίτα τι κάνατε στους ιθαγενείς Ινδιάνους», ένα επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν συνεχώς και οι ναζί εγκληματίες πολέμου κατά των ΗΠΑ στη δίκη της Νυρεμβέργης.

Ακόμη ο Ερντογάν είπε απευθυνόμενος στις ΗΠΑ: "Δεν σώσατε τους Αζέρους από την Αρμενική κατοχή στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Εμείς το κάναμε"!

Για το Ιράκ ο Ερντογάν είπε:

«Όπως κάναμε ξεκάθαρο στη Συρία και το Ιράκ είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τον σχηματισμό τρομοκρατικών οργανώσεων στα σύνορά μας. Με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε νέες επιχειρήσεις στο βόρειο Ιράκ», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος

Παράλληλα ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αφήσει μόνους τους" αδερφούς" Τ/Κ και η μόνη λύση για Κυπριακό είναι αυτή των δύο κρατών.

Μετά την  κοινή επιτροπή για τους S-400 τώρα ζητά και κοινή ιστορική επιτροπή για τα «γεγονότα» του 1915

Ο Ερντογάν σημείωσε πως ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση στην πρόσκληση που απηύθυνε για σύσταση κοινής ιστορικής επιτροπής για τα «γεγονότα» δηλαδή τη Γενοκτονία  του 1915, μία πρόταση που γνωστοποίησε χθες ο εκπρόσωπος του, Ιμπραχίμ Καλίν, με ανάρτηση του στο Twitter.
 
pronews.gr
Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Η κυβέρνηση με έκτακτο νόμο απάλλαξε από ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας τους «ειδικούς» και μη!

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο lockdown (υπήρξε ένα «διάλειμμα» το καλοκαίρι) και πλέον ξεπέρασε το «φράγμα» των 10.000 νεκρών με κορωνοϊό! 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ψήφισε έκτακτη τροπολογία αυτή την εβδομάδα με την οποία απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας τους «ειδικούς» της επιτροπής που παίρνει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αλλά και κυβερνητικά στελέχη, αρνήθηκε να ακούσει τις απόψεις επιστημόνων -όπως του καθηγητή Ιωαννίδη- οι οποίοι τόνιζαν από την αρχή πως η επιβολή ενός «τυφλού» lockdown θα οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους. 

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, πλέον οι νεκροί με Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται σε 10.007, καθώς το τελευταίο 24ωρο 57 ακόμη συμπολίτες μας κατέληξαν από τον ιό. 

Όπως αναφέρει επίσης ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.400 νέα κρούσματα, ενώ πλέον οι διασωληνωμένοι είναι 816. 

Τα στοιχεία αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν την πανδημία στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα κατέστρεψαν πλήρως την οικονομία με την πολιτική του «λουκέτου» με το ιδιωτικό και κρατικό χρέος να ξεπερνάει πλέον τα 500 δισ. ευρώ! 

Χαρακτηριστική της αποτυχίας, όχι μόνο της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η σύγκριση με μία χώρα που θεωρείται ως η πλέον αποτυχημένη στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, της Βραζιλίας. 

Η Βραζιλία των 210 εκατομμυρίων κατοίκων, δεν πήρε ούτε ένα μέτρο από την αρχή της πανδημίας και αναφερόμαστε σε μία φτωχή χώρα με γενικώς ένα αδύναμο σύστημα υγείας, ενώ και τα σπίτια των κατοίκων εκεί είναι το ένα πάνω στο άλλο. Στη Βραζιλία οι νεκροί ανέρχονται σε 386χιλ. 

Την ίδια ώρα αν δούμε τους νεκρούς σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Βέλγιο (συνολικά 200 εκατομμύρια κάτοικοι) που πήραν από τα πιο αυστηρά μέτρα και έχουν πολύ πιο δυνατά συστήματα υγείας οι νεκροί ανέρχονται σε 304 χιλιάδες συνολικά! Δηλαδή μία πολύ μικρή διαφορά. 

Αποδεικνύεται λοιπόν πως η «κινεζοποίηση» στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με τα αυστηρά lockdown, η οποία επιβλήθηκε από το Βερολίνο, δεν είχε τα αποτελέσματα τα οποία θα ήθελαν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. 

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό

«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.400, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 333.129 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.106 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 57, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.007 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 816 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.032 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 481 (ημερήσια μεταβολή +1.91%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 472 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη».

Θυμηθείτε τις προβλέψεις του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη:

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Το τέλος του κορωνοϊού «βλέπει» ο Μ.Γκέιτς, όμως παράλληλα προειδοποιεί και για την επόμενη πανδημία

Ο συνιδρυτής της Microsoft και μέτοχος σε πολλές εταιρείες που πουλάνε εμβόλια, Μπιλ Γκέιτς, υποστήριξε πως μέχρι τα τέλη του 2022 θα έχουν εμβολιαστεί οι περισσότεροι άνθρωποι και έτσι θα «τελειώσουμε» με τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά υποστήριξε πως θα πρέπει αν προετοιμαζόμαστε για την επόμενη πανδημία. 

Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο SkyNews ο συνιδρυτής της Microsoft επεσήμανε ότι με την επιτάχυνση της εμβολιαστικής εκστρατείας σε πλουσιότερες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, απελευθερώνονται δόσεις των εμβολίων για να μοιραστούν άλλες χώρες.

Ο Γκέιτς δήλωσε πως πιθανότατα δεν τελειώσει πλήρως ο κορωνοϊός μέχρι τον επόμενο χρόνο, παρόλα αυτά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα περιοριστεί σε «πολύ μικρά νούμερα» μέχρι το τέλος του 2022.

Ερωτηθείς αν εξακολουθεί να επιμένει στην άποψη ότι ο κόσμος θα επιστρέψει «πλήρως στην κανονικότητα» μέχρι τα τέλη της ερχόμενης χρονιάς ο Γκέιτς δεν δίστασε να απαντήσει καταφατικά:

«Υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτήματα αναφορικά με το πόσο ευρεία θα είναι η χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα επωφεληθούν κάποιες από τις πλουσιότερες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία και ακόμη και φέτος το καλοκαίρι θα ανεβάσουν σε πολύ υψηλά νούμερα τα ποσοστά των εμβολιασμένων κι έτσι θα απελευθερωθούν δόσεις εμβολίων για να φθάσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο στα τέλη του 2021 και το 2022. Και ναι μεν δεν έχουμε εκριζώσει τη νόσο αυτή, αλλά θα έχουμε καταφέρει να την περιορίσουμε σε πολύ μικρά νούμερα μέχρι τα τέλη του 2022», είπε.

skynews 26 4 2021

Όμως ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε πως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη πανδημία. 

«Οι άνθρωποι δεν είχαν επενδύσει αρκετά σε αυτόν τον κίνδυνο... οπότε ελπίζω να έχουμε κατά νου ότι πρέπει να επενδύσουμε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία», είπε ο Γκέιτς.

Ο 65χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες είναι «ύψιστη προτεραιότητα» κι εξέφρασε την ανησυχία του μήπως ξεχαστεί ο εφιάλτης που βιώνουμε σήμερα, όπως είχε συμβεί και στον απόηχο του ξεσπάσματος του Έμπολα, προϊδεάζοντας έτσι πως μερικά από τα μέτρα τα οποία υπάρχουν σήμερα (μάσκες, αποστάσεις κτλ) ίσως παραμείνουν για πάντα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πριν από λίγες ημέρες διακήρυξε την μονιμοποίηση των μασκών από όλους τους πολίτες, είτε έχουν κάνει το εμβόλιο, είτε όχι, οι οποίοι πρόκειται να εισέλθουν και να κινηθούν σε νοσοκομείο, κλινικές, κέντρα υγείας και πάσης φύσεως υγειονομικές μονάδες. 

Όπως είπε, λόγω του ανθρώπινου κόστους της πανδημίας και των καταστροφικών συνεπειών της για την παγκόσμια οικονομία, «η γενιά αυτή θα τη θυμάται». «Είναι σαφές ότι με την κατανόηση των παραλλαγών των ιών και του πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές Αρχές, όταν επανεμφανιστεί ένα τέτοιο θέμα, θα είμαστε πολύ πιο έξυπνοι την επόμενη φορά. Δεν επενδύθηκαν αρκετά για την αντιμετώπιση τέτοιων κινδύνων. Ελπίζω, λοιπόν, να έχουμε κατά νου ότι πρέπει να επενδύσουμε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία», δήλωσε.

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ρυθμό ανάπτυξης 6,2% προβλέπεται στην ελληνική οικονομία το επόμενο έτος, από 3,6% εφέτος, ενώ το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 4,1% το 2023 και κατά 4,4% το 2024 σύμφωνα με όσα είπε στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η μεγάλη αυτή άνοδος του ΑΕΠ το 2022 θα οφείλεται κυρίως στις ιδιωτικές επενδύσεις (με βάση τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης), οι οποίες εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 30,3% το επόμενο έτος, από 7% εφέτος, και κατά 12,3% και 10,8% τα δύο επόμενα έτη, αντίστοιχα. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών, που θα αυξηθούν 10,4% εφέτος, 13,8% το 2022, κατά 7,5% το 2023 και κατά 6,2% το 2024. Ενώ, οι εισαγωγές θα αυξάνονται κατά 6,9% εφέτος και κατά 8,5%, 4% και 3,4% τα τρία επόμενα έτη, αντίστοιχα.

Η ιδιωτική κατανάλωση θα υποκαταστήσει τη δημόσια κατανάλωση (μέτρα στήριξης), καθώς θα αυξηθεί 2,6% το 2021, κατά 2,9% το 2022, κατά 2,1% το 2023 και κατά 2,8% το 2024. Αντίστοιχα, η δημόσια κατανάλωση θα κινείται με ρυθμούς +1,5%, -3%, -1% και -0,5%.

Όσον αφορά στην ανεργία, προβλέπεται ότι αυτή θα διαμορφωθεί εφέτος στο 16,3%, για να αποκλιμακώνεται στο 14,4% το 2022, στο 13,2% το 2023 και στο 11,9% το 2024.

Οι συγκεκριμένες εκτιμήσεις περιλαμβάνονται στην παρουσίαση των στοιχείων για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που πραγματοποίησε στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι πρόδρομοι δείκτες επανεκκίνησης της οικονομίας το 2021, έχουν ως εξής:

– Σημαντική αύξηση των καταθέσεων- δυνητική ενίσχυση της ζήτησης μέσω της κατανάλωσης.

– Περίπου 20 και πλέον δισ. ευρώ τους τελευταίους 12 μήνες (57% της αύξησης από τα νοικοκυριά).

– Ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής.

– Ενίσχυση του οικονομικού κλίματος.

– Σταθερά χαμηλό κόστος δανεισμού της ελληνικής οικονομίας.

– Ενίσχυση του τουρισμού σε σχέση με το 2020. Εκτιμάται, στο χειρότερο σενάριο, να εισρεύσουν ως έσοδα το 40% αυτών του 2019, από 25% το 2020 (+3 δισ. ευρώ).

– Προκαταβολή και εκταμίευση από το Ταμείο Ανάκαμψης- ενίσχυση της προσφοράς, με 4 δισ. ευρώ εκταμίευση το β’ εξάμηνο του 2021.

Στους στόχους που τίθενται, περιλαμβάνονται οι εξής:

– Η έξοδος της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας εντός του 2022.

– Η επίτευξη μονοψήφιου ποσοστού μη εξυπηρετούμενων δανείων («κόκκινα» δάνεια) έως το τέλος του 2022.

– Η επίτευξη δημοσιονομικής ισορροπίας και ικανοποιητικών πρωτογενών πλεονασμάτων. Ειδικότερα, θα υπάρξει δημοσιονομική βελτίωση από το 2022 και ικανοποιητικά, ρεαλιστικά πρωτογενή πλεονάσματα από το 2023.

– Η επίτευξη επενδυτικής βαθμίδας έως το α’ εξάμηνο του 2023.

Ο κ. Σταϊκούρας έκανε εκτενή αναφορά και στα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έχουν ως εξής:

– Η συνέχιση ενίσχυσης πληττόμενων νοικοκυριών και επιχειρήσεων και η σταδιακή μετάβαση σε μέτρα επανεκκίνησης της οικονομίας.

– Το Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» για την επιδότηση δόσεων δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

– Η επιδότηση μέρους των παγίων δαπανών επιχειρήσεων.

– Η μη επιστρεπτέα επιχορήγηση σε μικρές επιχειρήσεις μέσω των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

– Η υλοποίηση στοχευμένων προγραμμάτων στήριξης κλάδων της οικονομίας μέσω του ΕΣΠΑ (π.χ. εστίαση, τουρισμός, γυμναστήρια, παιδότοποι κ.ά.).

– Το νέο εγγυοδοτικό πρόγραμμα μέσω των τραπεζών για πολύ μικρές επιχειρήσεις.

– Η επέκταση του μέτρου της μείωσης του ενοικίου και των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για εργαζομένους (Μάιος), καθώς και η επέκταση του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (έως τον Σεπτέμβριο).

– Η κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών (και πρόσθετη επιδότηση για μακροχρόνια άνεργους και εποχικά απασχολούμενους) μέσω του προγράμματος δημιουργίας 100.000 νέων θέσεων εργασίας (για 6 μήνες).

– Τα προγράμματα κατάρτισης του υπουργείου Εργασίας (με τον ΟΑΕΔ).

– Η ενίσχυση του κοινωνικού τουρισμού.

– Οι ρυθμίσεις φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.

newsit.gr

Με σύνθημα “Με το ΚΚΕ μπροστά, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας!”, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, την Κυριακή 25 Απρίλη, στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, το πρωί της Κυριακής, μίλησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ενώ αντίστοιχα στην Αμφιλοχία μίλησε η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία, για τις ευθύνες της κυβέρνησης. Παρά τον εφησυχασμό που εκπέμπει η κυβέρνηση μπροστά και στο άνοιγμα του τουρισμού, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Η λογική της κυβέρνησης ότι “με εμβόλια και self-tests τελειώνει η πανδημία” είναι παραπλανητική και επικίνδυνη.

Στάθηκαν και στον απεργιακό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την Πέμπτη στις 6 Μάη που θα γιορταστεί, μεταξύ πολλών άλλων και στις δύο πόλεις, από σωματεία και φορείς τους εργατικού, λαϊκού κινήματος.

Τόνισαν ότι είναι ευκαιρία να δοθεί απάντηση στην κυβέρνηση για το νέο νομοσχέδιο, που  φέρνει τις “ανατροπές του αιώνα” στα εργασιακά δικαιώματα και τη συνδικαλιστική δράση. Η κυβέρνηση καταργεί το 8ωρο, που κατακτήθηκε το 1920, παρουσιάζοντάς το ως “πρόοδο”! Το νομοσχέδιο, προαπαιτούμενο για τις νέες μεγάλες επενδύσεις στην “πράσινη” και “ψηφιακή” οικονομία, του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ, ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να αποσυρθεί!

«Κλείνοντας αναφέρθηκαν και στο 21ο Συνέδριο του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 έως 27 Ιούνη, με σύνθημα «Δυνατό ΚΚΕ. Νους-Καρδιά-Οργανωτής της εργατικής πάλης για το Σοσιαλισμό». Οι Θέσεις της ΚΕ, έχουν ήδη μπει σε χιλιάδες εργατικά, λαϊκά σπίτια.

Το κύριο βάρος του Συνεδρίου επικεντρώνεται στο Κόμμα, στην ευθύνη για την ανάπτυξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, της Κοινωνικής Συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική – αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση για την εργατική εξουσία. Σε συνθήκες που, στη χώρα μας και διεθνώς, δείχνουν ότι τα προβλήματα και ανταγωνισμοί των αστικών κρατών και των επιχειρηματικών ομίλων, θα δυσκολεύουν τη ζωή όλο και περισσότερο, των λαών», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ