Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:49: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021

Ο κύβος ερρίφθη: Πιθανότατα αύριο το μεσημέρι ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός. Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό και τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Πιθανότατα αύριο το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τη νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου. Όλα τα τελευταία δεδομένα κάνουν λόγο για αλλαγές ακόμη και σε κορυφαία υπουργεία, αναβάθμιση υφυπουργών αλλά και είσοδο αρκετών στελεχών από την Κοινοβουλευτικη Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,

Τον ανασχηματισμό ουσιαστικά τον είχε προαναγγείλει το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Στέλιος Πέτσας λέγοντας “νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα. Ο πρωθυπουργός θα πάρει τις αποφάσεις του όταν εκείνος το κρίνει σκόπιμο”.

Η “δεξαμενή” της Κ.Ο. της ΝΔ

Αρκετά από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην κυβέρνηση θα προέρχονται από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν υπουργοποιηθεί σε παλαιότερες “γαλάζιες” κυβερνήσεις αλλά και για βουλευτές από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Επίσης πιθανότατα θα αναβαθμιστούν υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων που έχουν αξιολογηθεί με θετικό βαθμό στην προώθηση του κυβερνητικού έργου. Όσον αφορά την ποσόστωση κυβερνητικών στελεχών που δεν προέρχονται από τη ΝΔ αναμένεται να παραμείνει ίδια.

Εθνικά θέματα – Επικοινωνία

Ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει και στο υπουργείο Εξωτερικών καθώς όλα δείχνουν πως και η νέα χρονιά θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και στα εθνικά θέματα. Η αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο, η επανέναρξη των διερευνητικών επαφών με την Άγκυρα και η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής του Μαρτίου είναι μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν βουλευτές της ΝΔ που γνωρίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και έχουν σηκώσει το επικοινωνιακό βάρος όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Νίκου Δένδια.

Δεν αποκλείεται αλλαγές να υπάρξουν και στο επικοινωνιακό επιτελείο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα αποτελεσματικότητα του. Υπάρχει το ενδεχόμενο ορισμένα πρόσωπα να μετακινηθούν σε άλλα υπουργεία με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά που θα πρέπει να καλυφθούν.

Όποτε και αν αποφασίσει ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει τον ανασχηματισμό θα είναι ουσιαστικά ο πρώτος θα πραγματοποιήσει καθώς οι αλλαγές που είχαν γίνει στις αρχές Αυγούστου στο κυβερνητικό σχήμα ήταν διορθωτικές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό στα μέσα Οκτωβρίου αλλά η πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα εναντίον του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα αλλά και το δεύτερο κύμα πανδημίας που έπληξε την χώρα, άλλαξε την τελευταία στιγμή τα σχέδια.

Ως «πρόβα συγκυβέρνησης» εκλαμβάνεται από την πλειοψηφία των πολιτικών παρατηρητών το άρθρο της Προέδρου της Δημοκρατίας, Α.Σακελλαροπούλου στην «Εφημερίδα των Συντακτών», την μοναδική εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ -πλην της κομματικής ΑΥΓΗΣ.

Το περιεχόμενο του άρθρου, αν και απηχεί ακριβώς τις θέσεις των ηγεσιών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά του «εθνοκεντρισμού», υπέρ της «παγκοσμιοποίησης» κλπ. και αναδεικνύει την κοινή ατζέντα των δύο πολιτικών σχηματισμών, έρχεται σε δεύτερη μοίρα από ένα άλλο σημειολογικό γεγονός: Το ότι επιλέχθηκε ακριβώς η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοχρονιάτικο άρθρο της ΠτΔ, δείχνει και αυτό που έρχεται με ή χωρίς εκλογές. Συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχει περίπτωση η ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου να είχε γράψει άρθρο στην ΕτΣ, χωρίς να ενημερωθεί και να δώσει προσωπικά έγκριση ο Κ.Μητσοτάκης.

Και με αυτό τον τρόπο να αρχίσει να κτίζεται η γέφυρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα δούμε το 2021.

Όπως αποκάλυψε ήδη το pronews.gr, το Βερολίνο που ελέγχει τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις σε βαθμό που συγκρίνεται μόνο με τον έλεγχο και το «ειδικό βάρος» των ΗΠΑ στην ελληνική πολιτική σκηνή της περιόδου 1947-1955 (η ανάδειξη του Κ.Καραμανλή το 1955 στην πρωθυπουργία, ατόνισε κάπως τον ασφυκτικό έλεγχο), έχουν καταλήξει στο ότι η επίλυση των «ζητημάτων» με την Τουρκία, περνά μέσα από μία ευρεία αποδοχή των μεγαλύτερων πολιτικών σχηματισμών της Ελλάδας.

Και το Βερολίνο θέλει πιο «επιτακτικά» από ότι ήθελαν οι ΗΠΑ αυτή την «επίλυση» (διάβαζε: την εκχώρηση των εθνικών δικαιωμάτων και δικαιοδοσιών της Ελλάδας στη Τουρκία σε Α.Μεσόγειο και Αιγαίο).

Το μήνυμα που έχει στείλει στην Αθήνα είναι σαφές: Η Τουρκία θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις και έχετε να επιλέξετε μεταξύ εθνικής ταπείνωσης, εθνικού συμβιβασμού ή πολέμου.

Η τραγική κατάσταση στην οικονομία και η προϊούσα αποσύνθεση λόγω της λαϊκής πίεσης που έχει αρχίσει και γίνεται αφόρητη, δεν επιτρέπουν στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, τίποτα άλλο παρά αναζήτηση της δεύτερης των επιλογών. Αλλά δεν τολμούν μόνοι.

Η βολιδοσκόπηση από το Βερολίνο στον ΣΥΡΙΖΑ για «πιθανή συμμετοχή» σε ένα «οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα» με την συμμετοχή και του ΚΙΝΑΛ ή ότι έχει μείνει από το ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ ή οτιδήποτε άλλο, έχει ήδη γίνει.

Και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα αρνητική στο να συμβεί αυτό «Χωρίς εκλογές».

Διότι πρέπει να έχει και μία δικαιολογία προς το δικό του εκλογικό σώμα «γιατί συνεργάζεται» με τη ΝΔ (το πολιτικά παράδοξο αναζητούν «δικαιολογίες» ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ουσιαστικά καμία απόκλιση σε οικονομία, εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Βασικά έχουν απόλυτη σύμπλευση!).

Εν πάση περιπτώσει μόνο δραματικές εξελίξεις με τη Τουρκία (γεώτρηση και στρατιωτική αντιπαράθεση, όλα αυτά την ερχόμενη άνοιξη) θα μπορούσαν να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς άμεσες εκλογές, σε σχήμα συγκυβέρνησης.

Κατά τα λοιπά οι εκλογές μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου και η απλή αναλογική θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ σε μία τρικομματική κυβέρνηση για να διαχειριστούν αυτό που οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν μπορεί κανένα κόμμα να το «προχωρήσει» μόνο του: «Συνεννόηση» με τη Τουρκία και διαχείριση της οικονομικής καταστροφής.

Μια συγκυβέρνηση που θα διαχειριστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις τύχες της χώρας, μέχρι να κλείσουν οι «εκκρεμότητες».

Όπως είχε γίνει το 2011-2012 με την κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, η οποία τελείωσε το PSI που κανένα κόμμα δεν μπορούσε να «κλείσει» μόνο του και έστειλε την ελληνική οικονομία στην εποχή του βρετανικού δανείου του 19ου αιώνα. Λεπτομέρεια: Ήδη αναζητείται ο νέος «Λουκάς Παπαδήμος».

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η πρώτη πτήση από Ντουμπάι ήρθε ήδη στην Ελλάδα – Δείτε βίντεο – Σε ισχύ αυστηροί έλεγχοι από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα Εμιράτα

Με αυστηρούς ελέγχους στα αεροδρόμια, υποδέχονται οι Αρχές τους Έλληνες, οι οποίοι έκαναν γιορτές εκτός χώρας.

Σήμερα αναμενόταν η πρώτη πτήση από το Ντουμπάι, οποία γύρισε στα πάτρια εδάφη τους Έλληνες εκείνους, που προτίμησαν να αλλάξουν τον χρόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όταν έφτασαν στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν rapid test, ενώ όπως δήλωσαν μιλώντας στους δημοσιογράφους, μέσα στο αεροπλάνο τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Όποιος βγει θετικός, θα ακολουθηθεί η διαδικασία του ΕΟΔΥ.

Μετά τις απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού στο αεροδρόμιο, στα κλαμπ και τα εμπορικά κέντρα του Αραβικού Εμιράτου για τον εορτασμό του νέου έτους, όπου παρευρέθηκαν εκατοντάδες συμπατριώτες μας οι οποίοι ταξίδεψαν από Αθήνα, από το βράδυ της Παρασκευής με εντολή Χαρδαλιά, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους επιβάτες πτήσεων από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στελέχη του ΕΟΔΥ είχαν προειδοποιήσει μερικές ώρες πριν για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στο Λας Βέγκας της Ανατολής, το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, επισημαίνοντας την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας που βρέθηκαν εκεί με σκοπό να αλλάξουν χρόνο σε μια πόλη που δεν υφίσταντο αυστηροί προορισμοί στην διασκέδαση.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 20:23

Oι ευχές του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Oι ευχές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου για το νέο έτος:

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Μεσολογγίου εύχεται για το νέος έτος Υγεία, Δύναμη και Αντοχή!!!!!

Καλούμαστε με αίσθημα αλληλεγγύης να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την πολύπλευρη κρίση.

Σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο έχουμε καθήκον απ’ την μια να εκφράσουμε τις αγωνίες και τις ανάγκες μιας κοινωνίας που ταλανίζεται από τις συνέπειες της πανδημίας και των κυβερνητικών επιλογών κι απ’ την άλλη να συγκροτήσουμε μια αξιόπιστη προοδευτική πλειοψηφική εναλλακτική πρόταση που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Καλή χρονιά!!!

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Δήμητρα Γκέκα εξασκεί την κομμωτική 18 χρόνια και εδώ και 9 χρόνια διατηρεί δικό της Κομμωτήριο στο Αγρίνιο. Δηλώνει ότι η τέχνη αυτή δεν μένει ποτέ στάσιμη για αυτό πάντα προσπαθεί να ενημερώνεται μέσα από διάφορα σεμινάρια για τις τελευταίες τάσεις της μόδας ώστε να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες της. 

image 004
Όταν ήρθε η Κομμωτική στη ζωή σου, τι αισθήματα σου γέννησε;

Τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Η δημιουργία και η χαρά που νοιώθεις όταν περιποιείσαι κάποιον και σου δείχνει τον θαυμασμό του για το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ικανοποίηση του κάθε κομμωτή.

Όταν μπήκες στον επιχειρηματικό κόσμο και έγινες επαγγελματίας πως αισθάνθηκες;

Χαρά και ικανοποίηση μου πέρασε η ανασφάλεια και έγινα υπεύθυνη. Το να γίνεις επαγγελματίας είναι μια μεγάλη δοκιμασία με τον εαυτό σου, χρειάζεται υπομονή, δύναμη και αντοχές.

Σου δόθηκαν ευκαιρίες για συνεργασίες και εκτός Αγρινίου;

Ναι, μου δόθηκαν ευκαιρίες αλλά λόγω της οικογένειας (παιδιών) δεν ήταν εφικτό οπότε έμεινα στην περιοχή μας.

Πιστεύεις ενόψει κρίσεως οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεργαστούν και να στηριχθούν;

Πάντα οι επιχειρήσεις πρέπει να βοηθιούνται μεταξύ τους και να στηρίζουν η μια την άλλη και όχι να λειτουργούν ανταγωνιστικά. Πχ η Κομμωτική μπορεί να συνεργαστεί με την Αισθητική.

image 003

Η Κομμωτική είναι τέχνη ομορφιάς;

Βεβαίως, καθότι η κομμωτική είναι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες στις μέρες μας. Η τέχνη της κομμωτικής περνάει πλέον μέσα από την καθημερινότητα μας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κτένισμα από τα βραδυνά;

Το αγαπημένο μου κτένισμα είναι τα πιασίματα και ειδικά ο κότσος όπου εκεί φαίνεται η δημιουργική φαντασία του κάθε κομμωτή.

image 005

Από τους διάσημους του Σινεμά ποιόν ή ποιάν θα ήθελες να κτενίσεις;

Θα επιλέξω την Μαράϊα Κάρεϊ γιατί μου αρέσουν απίστευτα τα μαλλιά της και θα επιλέξω και μια Ελληνίδα μιας και καταγόμαστε από το ίδιο χωριό, την Ζέτα Μακρυπούλια.

Κάθε πότε πρέπει η σύγχρονη γυναίκα να επισκέπτεται την κομμωτριά της;

Η κάθε γυναίκα εχει ανάγκη από περιποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα την κομμωτριά της και όταν υπάρχουν έκτακτες περιπτώσεις.

image 008

Την Αγρινιώτισσα την βρίσκεις καλοχτενισμένη γυναίκα;

Η Αγρινιώτισσα γυναίκα είναι και καλοχτενισμένη και καλοντυμένη. Είναι μια γυναίκα που προσέχει την εμφανισή της και παρακολουθεί από κοντά τις τάσεις τις μόδας.

Οι πελάτες σου εμπιστεύονται προσωπικά τους προβλήματα;

Η αλήθεια είναι ότι μετά από χρόνια συνεργασίας δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ εμένα και των πελατών μου και φυσικά μου εμπιστεύονται προσωπικά τους θέματα, τα οποία συζητάμε και τους λέω την άποψη μου. Υπάρχουν φορές που κάνω τον «ψυχολόγο» τους ας πούμε.

Τι συναισθήματα με το πέρασμα του χρόνου σου άφησε η κομμωτική;

Ακόμη δεν με έχει κουράσει και νοιώθω ότι ακόμη έχω αναζητήσεις στην κομμωτική και έχω να δώσω πράγματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

image 012

image 12

image 018

image 13

image 002

image 001

image 10

 

Η επιχείρηση Χονδρικού Εμπορίου και Διανομών του κου Μανίκα Κωνσταντίνου, έχει έδρα στο Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και λειτουργεί εδω και είκοσι χρόνια. Τα είδη που εμπορεύεται είναι κυρίως Πρώτες ύλες και Είδη Κουλουροποιείας καθώς και Είδη Ζαχαροπλαστικής, Ζαχαρώδη και Λοιπά Συναφή Προϊόντα.

image 001

image 002

image 003

Στους αποθηκευτικούς χώρους που διαθέτει φιλοξενεί περί τα τετρακόσια είδη ζαχαροειδών και εκατό διαφορετικά είδη κουλουριών εκτός φυσικά των υπολοίπων ειδών. Φροντίζει πάντοτε ο ίδιος προσωπικά τα είδη που εμπορεύεται να είναι αρίστης ποιότητας και οι πρώτες ύλες να έχουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

image 018

Με τα δύο φορτηγά που διαθέτει η επιχείρηση εξυπηρετεί τέσσερις γειτονικούς νομούς ήτοι: Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας, Αρτας και Πρέβεζας και περίπου 1200 πελάτες. Η καλή σχέση με τους πελάτες έχει να κάνει με την έγκαιρη παράδοση των προιόντων, τις καλές τιμές, τις συμφέρουσες προσφορές και την καλή ποιότητα.

image 008

Με βασικό συνεργάτη τον γιό του Χρήστο, που αποτελεί το νέο αίμα και τις φρέσκιες ιδέες στην επιχείρηση μαζί με τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει η Ιόνια Οδός η επιχείρηση Χονδρικού Εμπορίου και Διανομών του Κώστα Μανίκα καταφέρνει να συνεχίζει την λειτουργία της απρόσκοπτα στις μέρες μας, προσδοκώντας μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον.

 image 016

Ο Κωνσταντίνος Μανίκας με την δημοσιογράφο Χρύσα Σπαή και τον υιό του Χρήστο,
κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μανίκας Κωνσταντίνος
ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑΣ
Ελευθερίας 2 - Άγιος Κων/νος
301 00 Αγρίνιο
Τηλ: 2641 305040
Fax: 2641 305040
Κιν: 6944 177354 (Κων/νος)  6947 060336 (Χρήστος)
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Οινοποιία Γρίβας ξεκίνησε το 1968 μέσα από την αγάπη και το μεράκι του Νικόλαου Γρίβα για το καλό, αγνό, ποιοτικό κρασί.

Η συνταγή ήταν απλή: Κρασί φτιαγμένο όπως τον παλιό καλό καιρό συνεπής στην τέχνη που περνούσε στα παιδιά της οικογένειας από γενιά σε γενιά. Κρασί δίχως κανένα ίχνος χημικών ουσιών.

Αυτή η παράδοση και η φιλοσοφία κρατούν ως τις μέρες μας και έχουν ως αποτέλεσμα κρασιά παραδοσιακά και ποιοτικά!

Σήμερα, την οικογενειακή αυτή παράδοση συνεχίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια του Νίκου! Με απόλυτη αγάπη ως προς το αντικείμενο, έχουν πλέον ξεπεράσει τα στενά σύνορα του κλειστού φιλικού και οικείου περιβάλοντος.

Τα Κρασιά Γρίβας είναι πλέον διαθέσιμα σε αρκετά μέρη της Ελληνικής επικράτειας.

Το Αλκοόλ σε γενικές γραμμές και το κρασί, ειδικότερα, έχει μια μοναδική κοινωνική λειτουργία.

Πίνοντας το καλό κρασί παρέχει μια ευκαιρία για ευχαρίστηση, αλλά παρέχει επίσης μια ευκαιρία για σκέψη. Η Γεύση καλεί τον προβληματισμό, όπως λέει ο Βολταίρος, και είναι αυτή η τάση να σκεφτούμε τι πίνουμε που ανοίγει κοινό έδαφος μεταξύ φιλοσόφων και των απλών γευσιγνώστων.

Το Κρασί δεν είναι απλά ένα σφηνάκι αλκοόλ. Στο επίκεντρό αυτού είναι η μετατροπή του σταφυλιού με ζύμωση σε κρασί. Η μεταμόρφωση της ψυχής υπό την επιρροή του κρασιού είναι η συνέχιση αυτής: οι Αρχαίοι Έλληνες περιγράφουν τη ζύμωση ως «έργο του Θεού». Αυτό ενισχύεται από την ιδέα ότι η ανθρώπινη δεξιότητα σε αυτή τη διαδικασία είναι η ικανότητα της γεωργίας: στην πραγματικότητα δεν «φτιάχνουμε» το κρασί. Πράγματι, Ο στόχος της καλής οινοποίησης είναι να εξασφαλιστεί ότι η περιεκτικότητα σε αλκοόλη δεν μπορεί να διαφύγει από το κρασί, αλλά παραμένει μέρος της.

Η αλήθεια είναι ένα σημαντικό συστατικό του κρασιού. Η επίδρασή του είναι παρούσα και αποκαλύπτεται στη γεύση, και ως εκ τούτου το κρασί έχει μια πεμπτουσία ειλικρίνεια. Όπως πίνουμε κρασί ο καθένας μας αποκαλύπτει περισσότερο από τον εαυτό μας στους άλλους. Μιλάμε περισσότερο, και πιο ανοιχτά. Το κρασί μας μιλάει για τον αληθινό κόσμο. Αυτό που ζούμε, αποκαλύπτοντας περισσότερα γι’ αυτόν. Το Κρασί, όταν πίνεται με παρέα, οδηγεί σε άνοιγμα του εαυτού μας προς τους άλλους.

Στους αρχαίους πολιτισμούς η παραγωγή του κρασιού προέκυπτε μετά από την εγκαταστάση και κατοχή γης σε ένα μέρος. Με τη φύτευση των αμπέλων σηματοδοτούταν μια αίσθηση της μονιμότητας σε μια τοποθεσία, και αυτή ήταν μια σημαντική δραστηριότητα στη ζωή της κοινότητας. Απολαμβάνοντας το κρασί γνωρίζουμε» κάτι για την ιστορία και τη γεωγραφία μιας περιοχής.

Το κρασί δεν είναι σαν τα άλλα ποτά. Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό στο κρασί.

Η οικογένεια Γρίβα πάντα πίστευε ότι η συνταγή ήταν απλή: Κρασί φτιαγμένο όπως τον παλιό καλό καιρό συνεπής στην τέχνη που περνούσε στα παιδιά της οικογένειας από γενιά σε γενιά. Κρασί δίχως κανένα ίχνος χημικών ουσιών, φτιαγμέμο με απόλυτη αγάπη και μεράκι.

Απολαύστε το!

GRIVAS LOGO WOOD TRANS1 1024x484

Που θα μας βρειτε

Διαθέτουμε πρατήριο (κάβα) κρασιών επί της οδού Γ. Δροσίνη 12 στο Αγρίνιο. Εδώ μπορείτε να προμηθευτήτε όλα μας τα κρασιά. Σας δείνουμε έτσι τη δυνατότητα να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία κρασιών: κόκκινο, λευκό, ροζέ, Chardonnay (σαρντονέ), Cabernet Savignon – Merlot (καμπερνέ σαβινιόν μερλό), Ημίγλυκο, Μοσχάτο μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συσκευασίας και ποσοτήτων.

Επικοινωνήστε μαζι μας.

Οινοποιία Γρίβας

Γρίβας Ν. & Ν. Ο.Ε.

Γ. Δροσίνη 12
Αγρίνιο 30100

Τηλ. 26410-23959

Fax 26410.23959

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας GRIVASWINES.COM

Δείτε εδώ και ένα ακόμη άρθρο σχετικό με την Οινοποιία Γρίβας

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 14:48

RESET: κάνετε Reset... σας κάνουμε Upload...

Η Reset Media ιδρύθηκε το 2005 με στόχο την πρωτοπορία και την σύγχρονη αντίληψη. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η Reset Media ακολούθησε τον παλμό της κάθε εποχής και εξελίχτηκε σε μια εταιρεία η οποία πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο του Διαδικτύου, του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, της Γραφιστικής, των Διαφήμιστικών ειδών, του Μάρκετινγκ, της Διαφημιστικής προώθησης.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τον αριθμό των απόλυτα ευχαριστημένων πελατών της, μέσα σε λίγο καιρό οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή και στην δημιουργία τριών καταστημάτων στην Ελλάδα σε Αγρίνιο, Λαμία και Αθήνα.
Αυτό που κάνει την Reset Media, να διαφέρει από τις άλλες εταιρείες του είδους, είναι ότι κάθε έργο που αναλαμβάνει περνάει από στάδια μελέτης, σχεδιασμού και υλοποίησης με στόχους την μοναδικότητα του έργου και την άμεση μετάδοση των μηνυμάτων στο κοινό στο οποίο αναφέρεται.

Το διαδίκτυο προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Έτσι, στην Reset Media, δημιουργούμε όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα που τραβούν την προσοχή. Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες εταιρικές ταυτότητες, αναλαμβάνουμε και σχεδιάζουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών σας ή των προϊόντων σας. Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους γνώστες του τομέα παθιασμένους με τις νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις τους, με την ικανότητα να συνδυάζουν την τεχνογνωσία με την αισθητική.

Στους χώρους της γραφιστικής, της εκτύπωσης, των διαφημιστικών ειδών, του Marketing, της διαφημιστικής προώθησης, η Reset Media προηγείται των άλλων εταιρειών του χώρου, με διαφορά. Η άνω των 10 ετών εμπειρία μας και οι αμέτρητοι πελάτες μας είναι η απόδειξη. Οι γραφίστες μας, ταλαντούχοι, έμπειροι, δημιουργικοί, με φρέσκες ιδέες, σχεδιάζουν και δημιουργούν έργα τα οποία στοχεύουν στην άμεση μετάδοση της ιδέας ή του μηνύματος που θέλετε να περάσει το έργο με βασικό γνώμονα την μοναδικότητα και την καλαισθησία.

Αγρίνιο

Διεύθυνση:  1ο χλμ. E.O Αγρινίου – Αντιρρίου, 30132
Χαρίτων 10 & Αραχώβης (γωνία), 30131

Τηλέφωνο:  2641 301 103,
6940 650 401

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λαμία

Διεύθυνση:  Αβέρωφ 7, 35100

Τηλέφωνο: 2231 303 745,
6977 160 349

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα

Διεύθυνση:  Δαμαγήτου 43 & Ιλιάδος Παγκράτι, 11631

Τηλέφωνο: 2117 257 984 ,
6940 650 401 (Κατόπιν Ραντεβού)

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περρισότερες πληροφορίες για την εταιρεία θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της resetmedia.gr