Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  5:38: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023

Γραφεία στο Αγρίνιο διατηρεί πλέον η «Πατριωτική Ένωση», το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, που θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές.

Τα γραφεία μάλιστα, που βρίσκονται στην οδό Δεληγιώργη 29, εγκαινιάστηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, με τον παραδοσιακό αγιασμό.

Ο 85χρονος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου παρέστη στα εγκάινια και έγινε δεκτός από φίλους του κόμματος του και τον συντονιστή του νομού Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Καραθάνο.

«Εύχομαι το γραφείο αυτό να γίνει μία κυψέλη που να μπορέσει να περάσει τα μηνύματά μας στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Εύχομαι και άλλοι άξιοι άνθρωποι να έρθουν κοντά μας, να πολεμήσουμε για την πατρίδα και την πίστη μας. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά να έρθουν κοντά μας. Για αυτά είναι ο αγώνας μας. Κύριος στόχος μας το δημογραφικό πρόβλημα. Στην τελευταία απογραφή ύστερα από 11 χρόνια έχουμε μείωση του πληθυσμού. Έτσι αν συνεχίσουμε θα μείνουμε μία ομάδα γερόντων, με ελάχιστα παιδιά. Δε θα μπορέσουν να καλύψουν τα μεγάλα προβλήματα μίας κοινωνίας γέρων. Θα φύγουν να πάνε στο εξωτερικό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Εμφιετζόγλου.

Έστρεψε εξάλλου τα βέλη του εναντίον Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την μεταναστευτική πολιτική.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό που θα δείτε είναι ένα ευφάνταστο σκετς από ένα νέο άνθρωπο που ήθελε να προβεί σε διάγγελμα προς τον πρωθυπουργό για το έγκλημα των Τεμπών, «τρολάροντας» επί της ουσίας τον Κ.Μητσοτάκη ο οποίος το έχει κάνει σχεδόν συνήθεια.

Αυτά που αναφέρει όμως είναι πραγματική μαχαιριά στην καρδιά. Για όλους όσους επέτρεψαν να διολισθήσουμε έτσι ως κοινωνία, ως πατρίδα. Να γίνουμε έρμαια στις ορέξεις επίορκων και διεφθαρμένων, που βρίσκονται πλέον σε κάθε πυλώνα της Δημοκρατίας.

Φυσικά στην πρώτη θέση ως υπεύθυνους για τα χάλια της χώρας βάζει πολιτικούς και δημοσιογράφους μαζί ενώ όπως τονίζει με την ψήφο δεν αλλάζει τίποτε όπως και με τις απεργίες.

Ρωτάει λοιπόν τον πρωθυπουργό: «Τι σκ@τ@ να κάνουμε;»

pronews.gr

 

 

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

"Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάνω από όλα η δικαίωση των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη".

Τις προηγούμενες μέρες με έναν προκλητικό τρόπο συστημικοί δημοσιογράφοι και ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιούνταν που είναι ο Σπίρτζης.

Το έλεγαν μάλιστα με έναν τρόπο σα να υπονοούν ότι ο Σπιρτζης πρέπει να βγει για να απολογηθεί για το δυστύχημα των Τεμπών.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος στο ΣΚΑΪ μπορώ να σχολιάσω τα παρακάτω.

1. Ο Σπίρτζης δε θα βγει στα κανάλια να κάνει σόου τη στιγμή που οι γονείς και συγγενείς κηδεύουν τους δικούς τους ανθρώπους. Αντίθετα από την πρώτη στιγμή συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη πήραν σβάρνα τα κανάλια για να μην τσαλακωθεί το προφίλ του Μητσοτάκη.

2. Οι δημοσιογράφοι στο ΣΚΑΪ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη. Όπως πάντα προσπάθησαν να καθοδηγήσουν την κουβέντα για να βγουν τα συμπεράσματα που ήθελαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το συναίσθημα του κόσμου και όταν είδαν ότι ο Χρήστος Σπίρτζης παρουσίασε με στοιχεία την πραγματικότητα των ελληνικών μέσων σταθερής τροχιάς επί κυβερνήσεως Τσίπρα, δεν τους άρεσε καθόλου και προσπάθησαν να τελειώσουν άμεσα τη συνέντευξη.

3. Επειδή οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν πέτυχαν το στόχο τους, να παρουσιάσουν δηλαδή το Σπίρτζη ως συνένοχο και να τον κάνουν να απολογηθεί, είπαν στο τέλος - λίγο πολύ - ότι ο κόσμος είναι χαζός και δεν κατάλαβε τις λεπτομέρειες που ανέδειξε ο Σπίρτζης μιας και είναι πολύπλοκες λεπτομέρειες.

 
?
Συμπέρασμα:
Ο Σπίρτζης ήταν υπουργός σε μια μνημονιακή περίοδο και παρόλα αυτά ο ΟΣΕ λειτουργούσε με ασφάλεια, γίνονταν προσλήψεις και επέστρεψαν στον ΟΣΕ εργαζόμενοι σε κρίσιμες ειδικότητες. Προχώρησαν έργα στο σιδηρόδρομο που άλλαξαν το τοπίο στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Στις σημερινές κρίσιμες στιγμές και πάνω από όλα με σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και στους συγγενείς τους πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Το τραγικό αυτό συμβάν δεν είναι αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η προσωπική μας ηθική δε μας επιτρέπει τίποτε άλλο πέρα από την αναζήτηση της αλήθειας με σεβασμό στους ανθρώπους που χάθηκαν και στους συγγενείς τους.
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ