Σάββατο, 15η Ιουνίου 2024  10:00: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024

Σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της καταγγελίας της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι «εάν τα Σκόπια συνεχίσουν να την παραβιάζουν τότε η κυβέρνηση είναι απολύτως υποχρεωμένη να την καταγγείλει».

Σαν δήλωση είναι απόλυτα σωστή. Πρόκειται όμως για προεκλογικό τρικ ώστε να δοθεί η αφορμή στο δεξιό εκλογικό ακροατήριο να πάει να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές ή όντως υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η τήρηση της συμφωνίας σημαίνει και τήρηση του άρθρου 19.

Η τήρηση της συμφωνίας δεν σημαίνει τη μη καταγγελία της. Η καταγγελία της είναι στη συμφωνία, εάν τα μέρη την παραβιάζουν.

Το ξαναλέω, η τήρηση της συμφωνίας προϋποθέτει την καταγγελία της, εάν ένα μέρος τη παραβιάζει.

Η κυβέρνηση εάν η Βόρεια Μακεδονία συνεχίσει να παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών είναι απολύτως υποχρεωμένη να την καταγγείλει, είναι αδύνατο να μη το κάνει.»

Παράλληλα, ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε ότι «δεν νομίζω ότι υπάρχει παγκόσμια επανάληψη τόσο κακής συμφωνίας.

Δεν έχουν προβλέψει οι άνθρωποι μέσα ένα άρθρο που θα λέει, ότι εάν τα Σκόπια παραβιάσουν τη συμφωνία, θα μπορεί η Ελλάδα να βάλει βέτο στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Δεν έχουν βάλει ένα άρθρο, που να λέει ότι εάν τα Σκόπια παραβιάσουν τη συμφωνία, φεύγουν από το ΝΑΤΟ. Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι αυτή είναι μία καλή συμφωνία».

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι «είναι μία ανόητη συμφωνία. Αυτοί που γράψανε αυτή τη συμφωνία, δηλαδή ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσίπρας, όχι συγγνώμη δεν πρέπει να δεχτούν από εμάς, αλλά πρέπει να πάνε γονυπετώς να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που μας έμπλεξαν.

Είναι μνημείο κακής συμφωνίας, δεν έχω ξαναδεί τόσο κακογραμμένη συμφωνία, όσοι η συμφωνία των Πρεσπών».

Μάλιστα, για τη διαδικασία που ήρθε η συμφωνία των Πρεσπών, ο Γεωργιάδης είπε ότι «τη συμφωνία στον Τσίπρα και τον Κοτζιά την έφεραν έτοιμη οι Αμερικάνοι.

Θέλανε να βάλουν τη Βόρεια Μακεδονία, στο ΝΑΤΟ και έβαλαν την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει αυτή τη συμφωνία, ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν».

Ένα άλλο πρόβλημα πρόσθεσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, «είναι ότι έκαναν τη συμφωνία, κοιτώντας προς τα μέσα, διότι κοιτούσαν πως θα διασπάσουν το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (20/5) στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε πει, για τα περί καταγγελίας της συμφωνίας, «το ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, δεν αμφισβητείται.

Δεν θεωρούμε εκ των υστέρων καλή μία συμφωνία, που πριν πέντε χρόνια θεωρούσαμε κακή. Αλλά ήμασταν ξεκάθαροι, ότι από τη στιγμή που κυρωθεί, πρέπει να εφαρμοστεί. Έτσι συμβαίνει στα σοβαρά κράτη».

Μάλιστα, πρόσθεσε, ότι «το να θέλει κάποιος, ως προσωπική του επιθυμία, κάτι που ήταν αντίθετος, ιδανικά να μην εφαρμοστεί, είναι μία προσωπική του άποψη, που απορρέει από την άποψη του κόμματος, από το 2019.

Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα πάμε κόντρα στα διεθνώς κυρωθέντα. Άλλο πράγμα η επιθυμία, όπως του κ. Πλεύρη, άλλο πράγμα, το τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει εκφραστεί με απόλυτη σαφήνεια και σε επίπεδο πρωθυπουργού και σε επίπεδο υπουργού Εξωτερικών».

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκαν και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό θα εκπροσωπήσει στο Δ.Σ. ο Μάκης Αραβανής, ενώ το επιστημονικό και λοιπό προσωπικό η βιοχημικός Ρένα Ντάσκαρη. 

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του Επιστημονικού Προσωπικού για εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου και οι ψήφοι που έλαβαν:

Αραβανής Γεράσιμος του Ανδρέα 53

Μπακόπουλος Κωνσταντίνος του Αλέξανδρου 50

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του λοιπού προσωπικού για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου και οι ψήφοι που έλαβαν: 

Ακριβοπούλου Αγγελική του Γεωργίου 76

Λιόπετα Κασσιανή του Παναγιώτη 79

Ντάσκαρη - Γερασιμίδη Ειρήνη του Δημητρίου 218

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο Γιώργος Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Αριστεράς και βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση, σαν σήμερα το 1963, από το παρακράτος της Δεξιάς, με αποτέλεσμα να καταλήξει πέντε μέρες αργότερα, στις 27 Μαΐου.

Ο Γιώργος Λαμπράκης ήταν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Η ΕΕΔΥΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην γυναίκα του Δέσποινα, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και σε όλους τους οικείους του και ανακοινώνει πως η πολιτική κηδεία του Γιώργου Λαμπράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μάη στις 11:30 π.μ. στο Γ' Νεκροταφείο και θα ακολουθήσει η τελετή καύσης στη Ριτσώνα, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη:

«Ο Γιώργος Λαμπράκης γεννήθηκε το 1959 και ήταν γιος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, βαλκανιονίκη, γιατρού, βουλευτή της ΕΔΑ και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ, Γρηγόρη Λαμπράκη, που σαν σήμερα, στις 22 Μαΐου του 1963 δέχθηκε δολοφονική επίθεση στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Λαμπράκης από μικρή ηλικία έδειξε ότι είχε μια καρδιά που δεν σήκωνε την αδικία και την εκμετάλλευση. Σε όλη του τη ζωή στάθηκε στο πλευρό των αδύναμων, των καταπιεσμένων. Πήρε θέση και αγωνίστηκε ως το τέλος μέσα από τις γραμμές του εργατικού – λαϊκού κινήματος για να ξημερώσουν για τον λαό μας καλύτερες μέρες χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.

Μέσα από την πρωτοπόρα δράση που ανέπτυξε καταξιώθηκε στη συνείδηση των συναδέλφων του στον Δήμο Πειραιά, όπου εργαζόταν. Πρωτοστάτησε στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων, ως πρόεδρος του σωματείου του.

Η επαφή του με το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, με την ΕΕΔΥΕ, ξεκίνησε το 1983, όταν ο συναθλητής του Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρης Νάνος, τον έφερε σε επαφή με τους συνοδοιπόρους του Γρηγόρη Λαμπράκη, Παντελή Γούτη, Μπάμπη Παπαδόπουλο και Ανδρέα Μαμμωνά. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, από το 11ο έως και το 19ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ, ο Γιώργος Λαμπράκης διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της δράσης του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του για τη διατήρηση του αντιιμπεριαλιστικού χαρακτήρα και την ανασυγκρότηση της ΕΕΔΥΕ τη δεκαετία του 1990, όταν μαζί με τον τότε οργανωτικό γραμματέα της, Γρηγόρη Πετρόπουλο, γυρνούσαν ολόκληρη την Ελλάδα για τις πορείες Ειρήνης.

Ο Γιώργος Λαμπράκης μαζί με μια ομάδα συναγωνιστών εκείνη την εποχή συνέβαλλαν όχι μόνο στο να κρατηθεί όρθια η ΕΕΔΥΕ, αλλά σιγά – σιγά να αναπτύξει τη δράση της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λαμπράκης περπάτησε σε όλες τις Μαραθώνιες Πορείες Ειρήνης από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Ξεχωρίζει η συνεισφορά του στις μεγάλες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις για τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία το 1999.

Με τη σεμνότητα που τον χαρακτήριζε ο Γιώργος τίμησε στην πράξη με τη δράση του τη μνήμη του πατέρα του και των άλλων αγωνιστών του λαϊκού κινήματος. Ύψωσε το ανάστημά του στην προσπάθεια αλλοίωσης και καπηλείας της ιστορικής μνήμης και παρακαταθήκης τους.

Όπως σημείωνε ο ίδιος στην ανοιχτή επιστολή του το 2013 με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη: «Η τιμή στον Γρηγόρη Λαμπράκη συμβάλλει κι ατσαλώνει τη διαπαιδαγώγηση των νέων αν συνδέεται στην πράξη με την ανυπακοή στην κυρίαρχη πολιτική, με τον αγώνα κατά της κοινωνικής αδικίας και των αιτιών που την προκαλούν, με τον αγώνα για την ανατροπή του καθεστώτος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Η τιμή στον Γρηγόρη Λαμπράκη είχε και έχει περιεχόμενο πάλης, συνειδητής και συγκεκριμένης και επειδή η μήτρα των αιτιών της δολοφονίας του υπάρχει και εξακολουθεί το ίδιο «έργο», η καλύτερη τιμή σε εκείνον είναι η πάλη για την εξάλειψή της. Όλα τα άλλα -και δεν θα το θέλαμε- θα είναι ένα «μνημόσυνο» και μια «επάλειψη» με άλλοθι «τα χρόνια εκείνα» «όρκων» που δεν κρατήθηκαν και «χρεών» που παραμένουν ανεξόφλητα.

Είναι για «μνημόσυνα» -έστω και «λαμπρά»- ο άνθρωπος που κατέβηκε από τον Τύμβο του Μαραθώνα με αυτήν την περπατησιά;

Όσοι ανατρίχιασαν και ανατριχιάζουν μπροστά στο βλέμμα που είναι αποτυπωμένο σε εκείνη τη φωτογραφία και μπορούν να «δουν» το δρόμο που άνοιξε και περπάτησε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, ας σκεφθούν…»

Ιδιαίτερη ήταν η ανησυχία του και το ενδιαφέρον του για τη νέα γενιά και για το πως αυτή θα ενταχθεί ακόμη περισσότερο στον αγώνα και στο κίνημα. Με τη στάση του βοηθούσε τους νέους συναγωνιστές να παίρνουν πρωτοβουλίες, να μελετάνε την ιστορία του κινήματος, να αναδεικνύονται στην πρώτη γραμμή της πάλης.

Ακούραστος, με το πλατύ του χαμόγελο, πραγματικός εργάτης στην υπηρεσία της πάλης του λαού μας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πάλη της ΕΕΔΥΕ, στην πάλη του λαϊκού κινήματος.

Οι αγωνίστριες και οι αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος σκύβουμε το κεφάλι και αποχαιρετάμε με μεγάλο σεβασμό τον σύντροφο και συναγωνιστή Γιώργο, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε και θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Για μια κοινωνία με πραγματική ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, με σχέσεις αμοιβαίου οφέλους ανάμεσα στους λαούς. Γιατί με τον τρόπο αυτόν ξέρουμε ότι τιμάμε στην πράξη τους αγώνες τους δικούς του και όλων των υπόλοιπων αγωνιστών του κινήματος.

Η ΕΕΔΥΕ εκφράζει τα πιο βαθιά της συλλυπητήρια στη γυναίκα του Δέσποινα, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η πολιτική κηδεία του Γιώργου Λαμπράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 11:30 στο Γ' Νεκροταφείο και θα ακολουθήσει η τελετή καύσης στη Ριτσώνα, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ».

sport-fm.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεκαεννιά μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται να απέχουν από τη διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του ευρωκοινοβουλίου.
Ευρωεκλογές: Βίντεο κατά της παραπληροφόρησης – «Οι επιλογές σας έχουν σημασία, μην επιτρέπετε να σας χειραγωγούν»

Τα επιτελεία των κομμάτων και ειδικοί προβληματίζονται από το φαινόμενο της αποχής, το οποίο και στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Στην Ελλάδα, με βάση το άρθρο 51, παρ. 5 του Συντάγματος της Ελλάδας, καθώς και το άρθρο 6 του Π.Δ. 26/2012 η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για όλους όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, γεγονός ωστόσο που δεν ισχύει για όλες τις χώρες.

«Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική μόνο σε τέσσερα κράτη μέλη – το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, το Λουξεμβούργο και την Ελλάδα – όπου η νομική υποχρέωση συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία αφορά τόσο τους πολίτες των χωρών αυτών, όσο και τους πολίτες άλλων χωρών της ΕΕ που έχουν τη μόνιμη διαμονή τους εκεί» αναφέρει η Υπηρεσία Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις. «Στην Ελλάδα, η ψηφοφορία δεν είναι υποχρεωτική για τους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 70 ετών, για τους κατοίκους εξωτερικού και για τους ψηφοφόρους που βρίσκονται πάνω από 200 χιλιόμετρα μακριά από το εκλογικό τους τμήμα την ημέρα των εκλογών», αναφέρεται στις διατάξεις του υπουργείου Εσωτερικών.
Ποια είναι η ποινή για κάποιον που δεν θα ψηφίσει;

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία στον εκλογέα που θα επιλέξει να απέχει ο νόμος επιφέρει τιμωρία φυλάκισης από έναν μήνα έως έναν χρόνο.
«Ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο άρθρο.
Οι εξαιρέσεις από την υποχρεωτικότητα της ψήφου

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 117 της εκλογικής νομοθεσίας (Π.Δ. 26/2012), εξαιρούνται από την υποχρεωτικότητα της ψήφου:
-Όσοι έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό (70ο) έτος της ηλικίας τους.
-Όσοι πρόκειται να βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό.
-Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών, λόγω μη συμπλήρωσης, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια, του αριθμού των σαράντα (40), τουλάχιστον, ετεροδημοτών εκλογέων της ίδιας βασικής εκλογικής περιφέρειας (άρθρο 96, παρ. 1 του Π.Δ. 26/2012).

-Όσοι εκλογείς για διάφορους εξαιρετικούς λόγους δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
-Υπάλληλοι του δημοσίου, για τους οποίους, σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες δεν θα τους επιτρέψουν να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους, για να μεταβούν να ψηφίσουν στον τόπο, στους εκλογικούς καταλόγους, του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.
-Υπάλληλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, οργανισμών και επιχειρήσεων κοινής ωφελείας κ.λπ., στους οποίους, επίσης, λόγω σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών, δεν είναι δυνατή η χορήγηση άδειας μετάβασης.
-Εκλογείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος για λόγους υγείας.

citynews.com.gr

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στην Αχαΐα και Ηλεία ο ΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης

Διαδοχικές συναντήσεις με αγρότες, επαγγελματίες και στελέχη της ΝΔ

Την Αχαΐα και την Ηλεία θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου και μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου, ο ΥπΑΑΤ, στις 10.30 πμ. θα μιλήσει για την αγροτική ανάπτυξη, στο συνέδριο της ΕΝΠΕ, το οποίο πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Royal, στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 53).

Σημειώνεται ότι η Ένωση Περιφερειών αναγνωρίζοντας το μείζονα ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας για πρώτη φορά έχει ειδικό τομέα αναφοράς στην αγροτική οικονομία και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω κλιματικής κρίσης.

Στις 18.30 μμ. ο ΥπΑΑΤ θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αχαΐας (Ερμού & Αγίου Ανδρέου – Πάτρα).

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ηλεία, όπου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, στις 11.00 πμ., στο ξενοδοχείο ALDEMAR, (αίθουσα Ήρα).

Ακολούθως, στις 12:30 μμ., θα συναντηθεί στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Ηλείας και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 20.00 μμ.  ο ΥΠΑΑΤ θα παρευρεθεί, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στα εγκαίνια του 6ου Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στηρίξτε - Ψηφίστε
M-Λ KKE
Mας αρπάνε το φαΐ απ’ το πιάτο!
Μας αδειάζουν τις τσέπες και τα ράφια!
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ στα ΥΨΗ! Το φαγοπότι καλά κρατεί!
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Γι’ αυτά τα κάνουν όλα!
Με Ψευτιές και Απάτες στήνουν το
νέο-σικέ-πολιτικό σκηνικό των Ευρωεκλογών.
 
Mαυρίζουν, Κλέβουν
και Σκοτώνουν τη Ζωή μας.
Θα τους σταματήσουμε;
Δυναμώνουμε . Ψηφίζουμε
M-Λ KKE
τις δυνάμεις της Αντίστασης και
της πραγματικής Αριστεράς

Κατηγορία ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024