Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας ΜέΡΑ25 Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του νομού.

Αναλυτικά:

Η Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας στην προσπάθειά της να έρθει πιο κοντά στους πολίτες, στους φίλους του κόμματος και στην διαδικτυακή κοινότητα δημιούργησε την ιστοσελίδα mera25aitoloakarnanias.wordpress.com.

Από εδώ πλέον οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για την δράση του ΜέΡΑ25 στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκούν οι Βουλευτές τους κόμματος όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός καθώς επίσης και να επικοινωνούν με την Συντονιστική Επιτροπή για οποιοδήποτε πρόβλημα θέλουν να αναδείξουν.

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής δύο:

Τηλεφωνικά καλώντας στο 6949311556 και
Μέσω μηνύματος Ηλ. Ταχυδρομείου (E-mail) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Ένωσης Συνεταιρισμών Μεσολογγίου είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Κατά την συζήτηση τέθηκε το οξύ πρόβλημα με την ελιά Καλαμών, που από συγκυριακό τείνει να μετατραπεί σε δομικό, με ανυπολόγιστες ζημιές για τον τόπο. Στην δραματική πτώση των τιμών ήρθε να προστεθεί και ο κορωνοΪός, που διόγκωσε το αδιάθετο προϊόν.

“Η στροφή στον νομό προς την δενδροκαλλιέργεια, θέτει το ζήτημα της τυποποίησης και της ένταξης σε επενδυτικά προγράμματα”, αναφέρει ο βουλευτής.

Ο κ. Βαρεμένος σημείωσε ότι το ποσοστό έγκρισης υποβεβλημένων σχεδίων για τα προγράμματα Leaderστο νομό μας είναι το χαμηλότερο στην Ελλάδα και είναι ανάγκη η κυβέρνηση να αντιληφθεί το επείγον της συγκυρίας και να περιλάβει και τους “επιλαχόντες”.

Οι αγρότες, με αφορμή και την ξηρασία, διατυπώνουν παράπονα για τον ΕΛΓΑ και θεωρούν ότι στην Αιτωλοακαρνανία διαπιστώνεται έλλειψη ανταποδοτικότητας από την πλευρά του Οργανισμού. Όσο για τη χρηματοδότηση, τα κριτήρια που τίθενται είναι αμείλικτα, με αποτέλεσμα να την καθιστούν απαγορευτική στις περισσότερες των περιπτώσεων, υποστηρίζουν.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ