Κυριακή, 7η Αυγούστου 2022  10:10: μμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

HAIR SALON Δήμητρα Γκέκα. Εκεί που η κομμωτική συναντάει την τέχνη !!!

Ιαν 03, 2021
H Δήμητρα Γκέκα εξασκεί την κομμωτική 18 χρόνια και εδώ και 9 χρόνια διατηρεί δικό της Κομμωτήριο…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Ιανουάριος 2022 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022

Ο Χαράλαμπος Ρώσσας και η Ρένα Ντάσκαρη εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Ρώσσας ως εκπρόσωπος των ιατρών και η κ. Ντάσκαρη (επανεξελέγη) ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Αναπληρωτής του κ. Ρώσσα θα είναι ο Γιώργος Ζαφειράκης και της κ. Ντάσκαρη ο Ευάγγελος Ζιώγας.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, μετά το επιτυχημένο Συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκέμβρη στο Αγρίνιο και εκπροσωπήθηκαν εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού μας, μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους τους, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πήρε αγωνιστικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα.

Το ΔΣ της ΟΑΣ αποτελείται από:

Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος

Γιάννης Καρναβιάς, α’ αντιπρόεδρος

Δημήτρης Μπακαμήτσος, β’ αντιπρόεδρος

Βασίλης Θεοδωρόπουλος, γραμματέας

Γιώργος Καραΐσκος, ταμίας

Γιώργος Μασούρας,

Δημήτρης Στριφτάρης, μέλος

Θανάσης Λύσσαρης, μέλος

Θοδωρής Αργύρης, μέλος

Νίκος Μωραΐτης, μέλος

Φώτης Τσιβγέλης, μέλος

Ελεγκτική επιτροπή:

Ευάγγελος Χαραλάμπους

Νίκος Νικολόπουλος,

Παναγιώτης Καλογιάννης»

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Γράφει ο Δημοσθένης Καπώνης*

Οι εκλογές του Δεκέμβρη του 2021 για την ανάδειξη νέου Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σαφώς και αποτέλεσαν μια κορυφαία εσωκομματική διαδικασία προβλεπόμενη από το καταστατικό του.

Δεν παύουν όμως να σηματοδοτούν και την απαρχή μια νέας πορείας, με ανανεωτικό και Σολιαλδημοκρατικό προφίλ, από την στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτελεί πλέον τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Παράταξης.

Οι προκλήσεις πολλές και το διακύβευμα μεγάλο, αν συνυπολογίσει κανείς όχι μόνον την προφανή ανεπάρκεια των δυο μεγαλύτερων πολιτικών σχηματισμών της χώρας, αλλά και την επικρατούσα ρευστότητα στην κοινωνία και στις επάλξεις της.

Από τις πρώτες μέρες της νέας πορείας, άρχισαν να διαφαίνονται οι θετικές προθέσεις των πολιτών απέναντι στις στοχεύσεις της, παράλληλα με τις ανησυχίες των πολιτικών αντιπάλων για το εύρος της.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος του Νίκου Ανδρουλάκη, με ιδεολογικό πρόσημο και κοινωνική διείσδυση, βρίσκει πρόσφορο έδαφος και δημιουργεί εστίες προσδοκιών και πολιτικής αφύπνισης.

Και είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά και ταυτόχρονα στη δίνη μιας περιρρέουσας πραγματικότητας που απειλεί ακόμη και την ανθρώπινη ύπαρξη, αν συνυπολογίσουμε και την έξαρση της πανδημίας covid-19.

Με πλήρη όμως συναίσθηση της πραγματικότητας, οι αρχές της Σοσιαλδημοκρατίας όπως αυτές εκφράζονται από την καινούργια ηγεσία της Δημοκρατικής μας Παράταξης, έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας απαντήσεις και προτείνοντας λύσεις για το σήμερα και το αύριο της χώρας και του Ελληνισμού γενικότερα.

Η αρχή έγινε και μάλιστα με τρόπο όχι απλά συγκινησιακό, αναφορικά με τα χρώματα και τα σύμβολα της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά με μια σοβαρότητα και ένα ρεαλισμό, καθηλωτικό θα έλεγα, για τα δεδομένα του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Παράλληλα όμως, με ενωτικό πνεύμα, όπως αυτό σφυρηλατήθηκε και στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο, η νέα ηγεσία της Παράταξης κάνει αδιαμφισβήτητες επιλογές στις λειτουργίες της κοινοβουλευτικής ομάδας, δίνει χώρο και ρόλο σε όλους, προϊδεάζοντας με αυτό τον τρόπο και την συνέχεια σε ότι αφορά την επερχόμενη αναδιάταξη του κόμματος.

Και οι προσλαμβάνουσες της κοινωνίας και των ανθρωπογεωγραφικών της παρατηρητηρίων βλέπουν και ακούνε, ενώ η παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά για ενότητα και αγώνα, δικαιώνεται με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Καινούργια αρχή λοιπόν για την καινούργια αλλαγή, με ένα ξεκίνημα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του οποίου δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες και παρεκτροπές.

Οι αρχές και οι αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, όπως αυτές εμπνεύστηκαν από την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και σφυρηλατήθηκαν στην συνέχεια, στην αιχμή των πολιτικών πρωτοβουλιών που συνθέτουν και προσθέτουν στην κοινωνία και στην ανάταση της πατρίδας μας.

Μια αλλιώτικη μέρα ξημέρωσε, μια ελπιδοφόρα χρόνια ξεκινάει.

*Πρώην Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής

sinidisi.gr

Κατηγορία ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ