Τετάρτη, 28η Ιουλίου 2021  12:42: πμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

RESET: κάνετε Reset... σας κάνουμε Upload...

Ιαν 03, 2021
Η Reset Media ιδρύθηκε το 2005 με στόχο την πρωτοπορία και την σύγχρονη αντίληψη. Μέσα στα χρόνια…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Μάιος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 23 Μαϊος 2021

O βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση που φέρει τον τίτλο «Η εκτροπή του Αχελώου, η ΠτΔ και οι κυβερνητικές σκοπιμότητες». Αναλυτικά αναφέρει:

Από επιτελική παγίδα σε παγίδα φαίνεται να θέλουν να οδηγήσουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η παρουσία της οποίας επιχειρείται να χρησιμοποιηθεί για να προωθηθούν ορισμένα σχέδια που είχαν ξεσηκώσει τεράστιες αντιδράσεις στο παρελθόν και είχαν αποτραπεί θεσμικά σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε κάποιο από αυτά, η ίδια είχε διαφορετική γνώμη κάτω από άλλο θεσμικό ρόλο στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν θα επαναλάβω μία αλυσίδα γεγονότων, αλλά τον τελευταίο κρίκο της. Πληροφορηθήκαμε με ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός οργάνωσε σύσκεψη με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία μετέτρεψε σε σώου υπέρ της εκτροπής του Αχελώου. Εκτρέποντας την λογική ως τα όρια αντιστροφής της πραγματικότητας, ανακήρυξε την εκτροπή σε “κορυφαίο greendealproject”, εντάσσοντας σ’ αυτήν κάθε έργο, ανολοκλήρωτο ή μη, και δοξολογώντας την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Ιανού, ισχυρίσθηκε ότι δεν θα χρειαζόταν η μεγαθυμία της εάν είχε πραγματοποιηθεί το φαραωνικό έργο. Μόνο το προπατορικό αμάρτημα άφησε απ’ έξω, διότι όταν ο Αχελώος λατρευόταν σαν θεός δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμη η εκτροπή του Αδάμ προς την ακατάσχετη επιθυμία για tο μήλο. Ούτε είχε γίνει γνωστό ότι ο Αχελώος δεν θα μπορούσε να είναι θεός, διότι έρεε προς λάθος κατεύθυνση.

Ο αρειμάνιος τοπικός άρχων, που μόνο τον κορωνοϊό δεν απέδωσε στην μη εκτροπή του Αχελώου, έφθασε στο σημείο να ισχυρισθεί ότι το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο και οι σχετικές αποφάσεις συνιστούν την εκτροπή, όπως ακριβώς οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Έχονταςμάλισταδίπλα του την δικαστή που συνέβαλε,ως φορέας της λογικής και της νομιμότητας, σε αποφάσεις του ΣτΕ αντίθετες προς την εκτροπή, ο κ. περιφερειάρχης τόλμησε ουσιαστικά να “παραδώσει μαθήματα” στη σημερινή ΠτΔ για το τί ακριβώς λένε οι νόμοι και κατά πού πρέπει να πάει ο Αχελώος, ώστε να εκπληρωθεί η ρήση προς τους θεσσαλούς: και ποτάμια σας φέραμε! Ιδού λοιπόν που αποκαλύφθηκε ο λόγος της πρόσκλησης στην κ. Σακελλαροπούλου, για μία ασυνήθιστη σε τέτοιες περιπτώσεις συμμετοχή. Κανείς δεν είχε την απαίτηση να εμφανισθεί η κ. Πρόεδρος σε μία τέτοια σύσκεψη ως η δικαστής που πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Παραμένει όμως το ερώτημα για την συμμετοχή σε μία εκδήλωση κατά την οποία η σιωπή της εκλήφθηκε ή εκμαιεύθηκε ως συναίνεση σε κάτι με το οποίο η ίδια ήταν στο πρόσφατο παρελθόν αντίθετη. Σε άλλη χώρα, το να υπερασπίζεσαι ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κάτι στο οποίο ήταν αντίθετη, θα εκλαμβανόταν ως αγένεια ή πρόκληση. Εδώ όμως είναι επιτελικό κράτος, δεν είναι παίξε-γέλασε.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν πρόσφατα στο Μεσολόγγι για την επέτειο της Εξόδου και κανείς δεν διανοήθηκε να διοργανώσει με την ευκαιρία σύσκεψη για να πει η κ. Σακελλαροπούλου όχι αυτά που δεν πίστευε για την εκτροπή του Αχελώου, αλλά αυτά που πίστευε. Το θέμα της εκτροπής δεν είναι θέμα αντίθεσης περιφερειών, αλλά κοινής λογικής και περιβαλλοντικών αρχών, που με δραματικό τρόπο έρχονται στην επικαιρότητα. Οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 πρέπει να μας υπενθυμίζουν την απελευθέρωση και ότι δεν έχουμε κάποιον ζυγό που μας επιβάλλει να δεχθούμε ότι ο γάιδαρος πετάει.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία "Cyber ​​Polygon 2020", η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις εργασιακές και οικονομικές σχέσεις,

Όπως και το «Event 201» του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε τον κορωνοϊό της Wuhan (Covid-19) πριν να συμβεί, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε το “The Great Reset”, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πριν ως απαραίτητο ερέθισμα για τη μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη. 

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το βιβλίο προβεβλημένο στο γραφείο του, είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να... λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.

«Νέα οικονομικά συστήματα αποτελούν to βασικό μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF και τέτοια συστήματα θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον έλεγχο των μαζών των πρόσφατα ανέργων με την παροχή επιδομάτων, υπό τον όρο της υπακοής στους κανόνες της κεντρικής εξουσίας», εξηγεί το άρθρο για την μετάβαση.

«Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος»!

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες. 

Με βάση την περιγραφή αυτού του επερχόμενου γεγονότος, φαίνεται ότι το WEF και άλλες οντότητες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σχεδιάζουν να καταρρίψουν ολόκληρο το σύστημα προκειμένου να το ξαναχτίσουν σε μια εντελώς νέα εικόνα. 

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI - Βασικό Ανευ όρων Εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

Tα γνωστά επιδόματα της πανδημίας ή πιο απλά τα «500άρικα του κορωνοϊού».

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία Cοvid-19, προπαγανδίζει τις συνεχείς "πληρωμές τόνωσης" ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια». 

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα.

Το WEF αποκαλεί αυτό το νέο μοντέλο «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων». Πρόκειται για ένα σύστημα «πολύ περισσότερο σαν το κορπορατικό στυλ φασισμού του Μουσολίνι από οτιδήποτε άλλο», σημείωσαν οι παρατηρητές, το οποίο βέβαια είναι πολύ κοντά στο ολοκληρωτικό κομμουνιστικό σύστημα, προϊόντα άλλωστε την ίδια εποχής.

Και που στην σημερινή εποχή εκφράζονται από το κινεζικό κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα.

Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

Το "The Great Reset" στην πράξη πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο κινεζοποίησης», που έρχεται να συμπληρώσει τις θεωρίες περί «4ης βιομηχανικής επανάστασης» που θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε «γρανάζι».

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι γραμμένο από τους Τιερί Μαλερέτ και Κλάους Σβαμπ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και διευθυντής για χρόνια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Ο πρώτος ήταν για αρκετά χρόνια μέρος της διοικούσας επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς του, το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό για οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει πώς η πανδημία διέλυσε τα κοινωνικά και οικονομικά μας συστήματα, αλλά και τι αλλαγές θα χρειαστούν προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος κόσμος δίχως τα προβλήματα του παλιού.

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ