Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:56: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει τις ελληνικές θέσεις απέναντι στη τουρκική προκλητικότητα, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ελληνικής Βουλής, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David McAllister.

Ο κύριος McAllister ανέφερε ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ βρίσκονται σε ιστορικό χαμηλό, τόνισε ότι η ‘Αγκυρα δεν επιδεικνύει “ενήλικη συμπεριφορά” ενώ επεσήμανε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε να αποδειχθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη της ΕΕ προς Ελλάδα και Κύπρο, μέσω ενός αποφασιστικού μηνύματος προς την Τουρκία.

Σε τηλεδιάσκεψη που είχαν οι δύο άνδρες, ο κύριος Γκιουλέκας ενημέρωσε τον ομόλογό του για την τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο τονίζοντάς του, ότι “ενώ η Τουρκία είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα και μέλος του ΝΑΤΟ, αμφισβητεί ανοιχτά τα κυριαρχικά δικαιώματα δύο κρατών μελών της ΕΕ, της Ελλάδας και της Κύπρου, και παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας”.

“Η Τουρκία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως μοχλό πίεσης προς την ΕΕ, προκειμένου να αποκομίσει οικονομικά και πολιτικά οφέλη”, τόνισε ο κ. Γκιουλέκας.

Παράλληλα, επεσήμανε στον κ. McAllister ότι “η Ελλάδα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή”, τον διαβεβαίωσε για “την προσήλωση της χώρας στο διάλογο”, ενώ του τόνισε ότι “δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος υπό την απειλή πολέμου και αβάσιμων μονομερών διεκδικήσεων”.

Ακόμα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ελληνικής Βουλής, εξέφρασε την ελπίδα ότι “οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο προσεχές Συμβούλιο Κορυφής, θα προχωρήσουν στην επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, καθώς το αντίθετο θα εκληφθεί ως σημάδι αδυναμίας από τη γείτονα χώρα”.

Από την πλευρά του, ο κ. McAllister συμφώνησε με τον Έλληνα ομόλογο του σχετικά με την επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας και υπογράμμισε ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Ακόμα, κ. McAllister ανέφερε πως έγιναν προσπάθειες και από τη γερμανική Προεδρία και από τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ κ. Borrell για να υπάρξει αποκλιμάκωση, η οποία όμως, όπως είπε, θα έπρεπε να βασίζεται σε “ενήλικη” συμπεριφορά, την οποία δεν επιδεικνύει η Τουρκία.

Επισήμανε, τέλος, ότι οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας βρίσκονται σε ιστορικό χαμηλό και ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε να αποδειχθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη της ΕΕ προς δύο πολύτιμα μέλη της μέσω ενός αποφασιστικού μηνύματος προς την Τουρκία.

newsit.gr / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

«Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιες οικονομικές δραστηριότητες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε εμβόλια» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, φέρνοντας ως παράδειγμα τη νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ και τη μεταμεσονύχτια διασκέδαση.

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα βγει ισχυρότερη και θα βαδίσει σε έναν ασφαλή δρόμο μετά το πέρας της πανδημίας του κορονοϊού εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του στη διαδικτυακή συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Λι Μπόλινγκερ (Lee C. Bolinger), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders».

Ο πρωθυπουργός όμως τόνισε πως ορισμένες οικονομικές δραστηριότητες όπως τα μπαρ δεν μπορούν να μείνουν ανοιχτές μέχρι να έρθει το εμβόλιο του κορονοϊού. «Ελπίζω όσο βγαίνουμε από το δεύτερο lockdown θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί. Αλλά και πάλι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάποιες οικονομικές δραστηριότητες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε εμβόλια. Για παράδειγμα η νυχτερινή διασκέδαση, τα μπαρ, η μεταμεσονύχτια διασκέδαση. Δεν μπορεί να έχουμε ανθρώπους να συνωστίζονται σε μπαρ μέχρι να έχουμε τα εμβόλια. Ίσως σε κάποιο σημείο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση. Σκεφτόμαστε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί θα ισχύουν μέχρι το εμβόλιο», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε πως το σύστημα υγείας δέχεται μεγαλύτερη πίεση σε αυτό το δεύτερο κύμα, δήλωσε όμως συγκρατημένα αισιόδοξος πως σταδιακά η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός συμμετέχει και σε ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο του 31ου Greek Economic Summit.

newsit.gr

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός στην Ευρώπη κατά του Covid-19 και λίγους μήνες πριν έρθουν και στην Ελλάδα τα εμβόλια της Pfizer/ΒιοNTech (τουρκικής ιδιοκτησίας, μην το ξεχνάμε) και της Moderna, διαβεβαιώνεται από τις εταιρείες ότι όσοι ισχυρίζονται ότι τα mRNA εμβόλια, τα εμβόλια «γενετικού αναπρογραμματισμού», κατά του Covid-19 δεν επεμβαίνουν στο ανθρώπινο DNΑ.

Επεμβαίνουν στα ριβοσώματα των κυττάρων.

Ποια είναι η εν συνεχεία σχέση τους με την εμφάνιση καρκίνου και αυτοάνοσων νοσημάτων;

Το pronews.gr σε συνεργασία με το ygeianews.gr ερεύνησε το όλο ζήτημα και διαπίστωσε ορισμένα άκρως ανησυχητικά στοιχεία αναφορικά με την τεχνολογία που παραδέχονται οι εταιρείες ότι χρησιμοποίησαν για το εμβόλιο των Pfizer/ΒιοNTech και Moderna που θα είναι τα βασικά εμβόλια στην Ελλάδα.

Η Isabelle Bekeredjian-Ding, επικεφαλής του τμήματος μικροβιολογίας του γερμανικού ινστιτούτου Paul-Ehrlich που ανήκει στο ομοσπονδιακό ινστιτούτο εμβολίων και βιοϊατρικής της γερμανίας, εξηγεί χωρίς περιστροφές (άρθρο στο ηλεκτρονικό περιοδικό Horizon, το «Περιοδικό για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ε.Ε.», στο τεύχος της 1ης Απρίλη 2020)

«...Το mRNA (σ.σ.: "το μονοπάτι" που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια των δύο αμερικανικών εταιρειων) μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο άμυνας, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί κάτι συμπληρωματικό.

Κάνοντας το ανθρώπινο σώμα να παράξει το ίδιο της παθολογικές πρωτεΐνες, τα εμβόλια mRNA περικόπτουν την βιομηχανική διαδικασία παραγωγής (σ.σ.: εννοεί των
πρωτεϊνών που χρειάζονται για τα κλασσικού τύπου εμβόλια) κι έτσι μπορούν να παραχθούν ευκολότερα και γρηγορότερα απ’ τα παραδοσιακά (σ.σ.: εξ ου και η ταχεία ανάπτυξη του εμβολίου, πολύ ταχύτερη επ'ότι προβλεπόταν).

Σ’ αυτήν την περίπτωση το κύριο όφελος είναι η ευκολία παραγωγής και, επίσης, είναι πιθανόν εύκολο να αυξηθεί η παραγωγή, που οπωσδήποτε είναι κάτι πολύ σημαντικό αν σκεφτούμε την ανάπτυξη ενός εμβολίου για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Για να το πούμε με απλά λόγια: H τεχνολογία mRNA αναγκάζει το σώμα να κάνει ένα μέρος της δουλειάς που ως τώρα έκανε η φαρμακοβιομηχανία κι έτσι γλυτώνει χρόνο και αυξάνει τα κέρδη για λογαριασμό των εταιρειών!

Υπάρχει ένα θετικό στοιχείο και ένα αρνητικό σε όλα αυτά: 

Η mRNA τεχνολογία, με την χρήση νανοσωματιδίων, χρησιμοποιείται για αντικαρκινικούς σκοπούς.

Και θεωρείται πετυχημένη στην κινητοποίηση των ανοσοποιητικών Τ κυττάρων του σώματος, εναντίον όγκων.

Όμως απ’ την άλλη μεριά νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά, κι εκεί έχει αποδειχθεί ότι είναι καρκινογόνα.

Πιο γνωστή είναι η περίπτωση της σκόνης ταλκ της χημικής / φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson (σ.σ.: η οποία επίσης αναπτύσσει εμβόλιο αυτή την στιγμή).

Η νανοσωματιδιακή “προώθηση” του πρωτεϊνικού “πατρόν” στα ανθρώπινα κύτταρα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αβεβαιότητας στο πόσο άσχημα μπορεί να καταλήξει η mRNA τεχνολογία.

Πολύ περισσότερο που ενώ κάποια βιο-τεχνολογικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες είναι γνωστά εδώ και καιρό και ενώ έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να κατασκευαστεί μ’ αυτή τη μέθοδο εμβόλιο κατά άλλων κορονοϊών ή ιών, όλες οι προσπάθειες απέτυχαν, ήδη στις δοκιμές τους σε ζώα».

Η Isabelle Bekeredjian-Ding δήλωνε τότε, δηλαδή τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο ότι: «Αυτό που είναι η τωρινή πραγματική πρόκληση είναι, νομίζω, να καταλάβουμε αν πράγματι τέτοια εμβόλια θα μπορέσουν πραγματικά να προκαλέσουν μια αποτελεσματική προστατευτική ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού στους ανθρώπους και να καταλάβουμε επίσης, τι ποσότητες mRNA χρειάζονται για να να γίνει αυτό.

Άλλα ζητήματα που αγνοούνται είναι αν οι “πρωτεΐνες – στόχοι” που έχουν επιλεγεί είναι οι σωστές. Πόσο στοχευμένη στον ιό θα είναι η αντίδραση του οργανισμού.

Αν θα υπάρξουν παρενέργειες όπως η υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού, όπως έγινε τους περασμένους μήνες σε κάποιες περιπτώσεις (χωρίς εμβόλιο) οδηγώντας σε πνευμονική εμβολή και θάνατο ή και κατά πόσον θα υπάρξουν περιπτώσεις που με υπάρχοντα τον ιό στον οργανισμό το mRNA εμβόλιο θα επιδεινώσει την κατάσταση»

Τι σημαίνει, λοιπόν, να εξαναγκάζεις έναν οργανισμό να παράξει ο ίδιος τον νοσογόνο παράγοντα που θα προκαλέσει, ύστερα, την ανοσοκατασταλτική δράση του ίδιου οργανισμού; Τι σημαίνει να μετατρέπονται τεχνητά και βιοτεχνολογικά κάποια σημεία ενός σώματος σε «πράκτορες του εχθρού”;

Όλα αυτά θα έπρεπε κανονικά να αντιμετωπιστούν πολύ προσεκτικά και να ερευνηθούν επί χρόνια. Μια σύντομη έρευνα 30.000-50.000 ή και 100.000 ανθρώπων δεν δείχνει τίποτα ως προς τις επιπλοκές που θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εμβόλιο σε ορίζοντα ετών.

Αυτό, στην σημερινή πραγματικότητα, δυστυχώς «δεν λέει» πολλά πράγματα.

Κανείς δεν θα μπορεί να κινηθεί χωρίς να κάνει το εμβόλιο: Ήδη η διεθνής εταιρεία αεροπορικών εταιρειών η IATA ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή «COVID-19 Travel Pass», με βασικό πυλώνα το παγκόσμιο μητρώο κέντρων δοκιμών/ εμβολιασμού, όπου θα απαιτείται από τους επιβάτες εμβολιασμός, πριν ταξιδέψουν.

Το αν θα εμφανιστεί καρκίνος ή αυτοάνοσο νόσημα στους πελάτες από την χρήση του εμβολίου σε πέντε ή δέκα χρόνια, κανέναν δεν ενδιαφέρει.

Από την άλλη να σημειώσουμε μία πραγματικότητα: Τα εμβόλια κατά της φυματίωσης και το υποχρεωτικό του εμβολιασμού στις χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας αποδεικνύεται ότι διέσωσαν αυτές τις χώρες από τον Αρμαγεδδώνα του Covid-19. Και ήταν υποχρεωτικά από τις μικρές ηλικίες.

Στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά της φυματίωσης σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό το 2016 και σε ορισμένες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες από την δεκαετία του '90.

Δυστυχώς, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι ουτοπία να πιστέψει κάποιος ότι δεν θα επιβληθεί παγκοσμίως εμμέσως ο εμβολιασμός.

Μπορεί να κάνουν λάθος αυτοί που δεν δέχονται τον εμβολιασμό ως υποχρεωτικό, μπορεί, όμως  σε λίγα χρόνια ο καρκίνος και τα αυτοάνοσα να αρχίσουν να «θερίζουν».

Ατυχώς η κατάσταση είναι τέτοια, που όπως ήρθαν  τα πράγματα και έτσι όπως «φορμάρισαν» την πανδημία, να μην μπορεί να υπάρξει επιλογή των ανθρώπων.

Ακόμα και αν ο εμβολιασμός μεταφέρει «πληροφορίες» ακόμα και μετάλλαξης της ανθρώπινης συμπεριφοράς...

pronews.gr

 

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Αθήνα, 29/11/2020

Του:    Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας

ΠΡΟΣ:    Την κ. Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών Τον κ. Υπουργό Τουρισμού

ΘΕΜΑ:    «Επισκευή των παλιών νερόμυλων στο Πεντάκορφο (“Αράχωβα”) Αιτωλοακαρνανίας»

Κυρία και κύριε Υπουργοί,

Το Πεντάκορφο (“Αράχωβα”), που βρίσκεται στην ορεινή Τριχωνίδα και αποτελεί τοπική κοινότητα της Δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων, του Δήμου Αγρινίου, περικλείεται από το υδάτινο στοιχείο. Χαρακτηριστικό του στοιχείο, όπως είναι φυσικό, είναι οι νερόμυλοι, «η βαριά βιομηχανία της παλιάς εποχής», όπως λένε και οι κάτοικοι. Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι εξής νερόμυλοι: Ο Μύλος του Γαβρίλη Κωτούλα, στη θέση «Σεπετός», ενώ στη θέση «Καρδαρέϊκα», λειτουργούσε και υπάρχει ακόμα σε καλή κατάσταση, ο μύλος των αδερφών Καρδαρά, πάνω στο μονοπάτι που οδηγούσε στο χωριό Καστανούλα. Σήμερα, υπάρχει δρόμος προς το χωριό, ωστόσο, ένα τμήμα του είναι χωματόδρομος, με αποτέλεσμα, το χειμώνα, να γίνεται αδιάβατος. Κάτοικοι και επισκέπτες αναγκάζονται να διασχίζουν και ένα κρεμαστό γεφυράκι, τριτοκοσμικής κατασκευής, σε κακή κατάσταση, παρά την δέσμευση της Περιφέρειας για κατασκευή σύγχρονης γέφυρας. Πιο κάτω και στο συνοικισμό «Αγία Δευτέρα» υπήρχαν και λειτουργούσαν άλλοι δύο νερόμυλοι. ο ένας στη θέση Κρανιά και ο άλλος στη θέση «Λογγά». Η συντήρηση των νερόμυλων και τα σχετικά έργα, παλαιότερα εντάσσονταν σε προγράμματα αγροτουρισμού, αλλά, σήμερα, η οικονομική κρίση δυσχεραίνει τις οποιεσδήποτε προσπάθειες επισκευής.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

  1. Προτίθεσθε να προβείτε στην επισκευή και συντήρηση των νερόμυλων της ως άνω περιοχής, ώστε να καταστούν λειτουργικοί και επισκέψιμοι, καθώς αποτελούν μνημεία λαογραφικής και πολιτισμικής κληρονομιάς;
  2. Θα λάβετε μέριμνα για την επιδιόρθωση και ασφαλτόστρωση του χωμάτινου τμήματος του δρόμου προς το άνω αναφερόμενο χωριό «Καστανούλα», καθώς και για την κατασκευή σύγχρονης γέφυρας στη θέση του παλιού γεφυριού στον επίμαχο δρόμο, έτσι ώστε να καταστεί ευκολότερη η πρόσβαση και διέλευση των κατοίκων και των επισκεπτών;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου. 

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεθοδολογία καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού :
«Είναι μέγιστη ανευθυνότητα η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί διπλών λιστών, για ανακρίβειες στον αριθμό κρουσμάτων. Όσοι πράττουν με αυτό τον τρόπο, δείχνουν ασέβεια στον αγώνα των υγειονομικών απέναντι στον ιό. Και το κάνουν συνειδητά. Μεταστρέφουν κάθε κυβερνητική απόφαση και την αποδομούν όχι με λογικά επιχειρήματα αλλά μεταφέροντας την σ’ ένα φαντασιακό σύμπαν, ανάξιο να διακρίνει και να αξιολογήσει τις κυβερνητικές αποφάσεις, διεκδικώντας για τον εαυτό τους το ρόλο του φωτεινού παντογνώστη και καθοδηγητή.
Ανάγονται σε εκπροσώπους των αρνητών του ιού. Αγνοούν, όμως, ότι όπως έγραψε και ο Γιουβάλ Χαράρι, η ανθρώπινη ιστορία δεν είναι απλή και ότι η κοινωνία έχει κρίση και λογική. Ρωτώ λοιπόν όσους αμφισβητούν την πολιτική της Κυβέρνησης στην πανδημία θεωρείτε λογικό η Κυβέρνηση να δίνει εσφαλμένα στοιχεία στους επιστήμονες που την συμβουλεύουν στο τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας; Γιατί ποιο λόγο; Με τι κίνητρο

Επί του νομοσχεδίου για την πάταξη του λαθρεμπορίου :
«Το νομοσχέδιο φέρνει μια ολιστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του λαθρεμπορίου καυσίμων, καπνικών προϊόντων και αλκοόλ.
Το άρθρο 40 του νομοσχεδίου, συνιστά ένα άρθρο-ορόσημο στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πετύχουν το brain gain, να επιστρέψουν δηλαδή στην πατρίδα μας οι δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έφυγαν την περίοδο της κρίσης και ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.»
Για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στο σχέδιο για τη διάσωση των ΕΛΤΑ :
“Πρόκειται για ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης που διασφαλίζει τον κοινωνικό ρόλο των ΕΛΤΑ ως φορέα καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζει να μην κλείσουν καταστήματα.
Αλλά είναι υποκριτικό να μας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ για κλείσιμο καταστημάτων όταν επί δικής τους διακυβέρνησης έκλεισαν 50 εξ αυτών, όταν το 2014 παρέλαβαν μια εταιρεία που τα ίδια κεφάλαια της ξεπερνούσαν τα 38 εκατομμύρια ευρώ συσσωρευμένα κέρδη, σε αντίθεση με το 2019, όπου υπήρχαν εκτιμήσεις για ζημία 115 εκατομμύρια ευρώ.
Για την κριτική της αντιπολίτευσης για την εφαρμογή μοντέλου ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ:
«Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα έχει ετήσια λειτουργική κερδοφορία φέτος 900 εκατ. Ευρώ. Αν σε έναν χρόνο και ο ΕΛΤΑ έχει αντίστοιχα κέρδη, σε ποιόν θα απολογηθεί η αντιπολίτευση;»
 
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ