Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:20: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 18:11

Γιατί ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα είναι «υποχρεωτικός» - Η σχέση της τεχνολογίας mRNA με καρκίνο και αυτοάνοσα

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός στην Ευρώπη κατά του Covid-19 και λίγους μήνες πριν έρθουν και στην Ελλάδα τα εμβόλια της Pfizer/ΒιοNTech (τουρκικής ιδιοκτησίας, μην το ξεχνάμε) και της Moderna, διαβεβαιώνεται από τις εταιρείες ότι όσοι ισχυρίζονται ότι τα mRNA εμβόλια, τα εμβόλια «γενετικού αναπρογραμματισμού», κατά του Covid-19 δεν επεμβαίνουν στο ανθρώπινο DNΑ.

Επεμβαίνουν στα ριβοσώματα των κυττάρων.

Ποια είναι η εν συνεχεία σχέση τους με την εμφάνιση καρκίνου και αυτοάνοσων νοσημάτων;

Το pronews.gr σε συνεργασία με το ygeianews.gr ερεύνησε το όλο ζήτημα και διαπίστωσε ορισμένα άκρως ανησυχητικά στοιχεία αναφορικά με την τεχνολογία που παραδέχονται οι εταιρείες ότι χρησιμοποίησαν για το εμβόλιο των Pfizer/ΒιοNTech και Moderna που θα είναι τα βασικά εμβόλια στην Ελλάδα.

Η Isabelle Bekeredjian-Ding, επικεφαλής του τμήματος μικροβιολογίας του γερμανικού ινστιτούτου Paul-Ehrlich που ανήκει στο ομοσπονδιακό ινστιτούτο εμβολίων και βιοϊατρικής της γερμανίας, εξηγεί χωρίς περιστροφές (άρθρο στο ηλεκτρονικό περιοδικό Horizon, το «Περιοδικό για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ε.Ε.», στο τεύχος της 1ης Απρίλη 2020)

«...Το mRNA (σ.σ.: "το μονοπάτι" που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια των δύο αμερικανικών εταιρειων) μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο άμυνας, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί κάτι συμπληρωματικό.

Κάνοντας το ανθρώπινο σώμα να παράξει το ίδιο της παθολογικές πρωτεΐνες, τα εμβόλια mRNA περικόπτουν την βιομηχανική διαδικασία παραγωγής (σ.σ.: εννοεί των
πρωτεϊνών που χρειάζονται για τα κλασσικού τύπου εμβόλια) κι έτσι μπορούν να παραχθούν ευκολότερα και γρηγορότερα απ’ τα παραδοσιακά (σ.σ.: εξ ου και η ταχεία ανάπτυξη του εμβολίου, πολύ ταχύτερη επ'ότι προβλεπόταν).

Σ’ αυτήν την περίπτωση το κύριο όφελος είναι η ευκολία παραγωγής και, επίσης, είναι πιθανόν εύκολο να αυξηθεί η παραγωγή, που οπωσδήποτε είναι κάτι πολύ σημαντικό αν σκεφτούμε την ανάπτυξη ενός εμβολίου για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Για να το πούμε με απλά λόγια: H τεχνολογία mRNA αναγκάζει το σώμα να κάνει ένα μέρος της δουλειάς που ως τώρα έκανε η φαρμακοβιομηχανία κι έτσι γλυτώνει χρόνο και αυξάνει τα κέρδη για λογαριασμό των εταιρειών!

Υπάρχει ένα θετικό στοιχείο και ένα αρνητικό σε όλα αυτά: 

Η mRNA τεχνολογία, με την χρήση νανοσωματιδίων, χρησιμοποιείται για αντικαρκινικούς σκοπούς.

Και θεωρείται πετυχημένη στην κινητοποίηση των ανοσοποιητικών Τ κυττάρων του σώματος, εναντίον όγκων.

Όμως απ’ την άλλη μεριά νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά, κι εκεί έχει αποδειχθεί ότι είναι καρκινογόνα.

Πιο γνωστή είναι η περίπτωση της σκόνης ταλκ της χημικής / φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson (σ.σ.: η οποία επίσης αναπτύσσει εμβόλιο αυτή την στιγμή).

Η νανοσωματιδιακή “προώθηση” του πρωτεϊνικού “πατρόν” στα ανθρώπινα κύτταρα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αβεβαιότητας στο πόσο άσχημα μπορεί να καταλήξει η mRNA τεχνολογία.

Πολύ περισσότερο που ενώ κάποια βιο-τεχνολογικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες είναι γνωστά εδώ και καιρό και ενώ έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να κατασκευαστεί μ’ αυτή τη μέθοδο εμβόλιο κατά άλλων κορονοϊών ή ιών, όλες οι προσπάθειες απέτυχαν, ήδη στις δοκιμές τους σε ζώα».

Η Isabelle Bekeredjian-Ding δήλωνε τότε, δηλαδή τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο ότι: «Αυτό που είναι η τωρινή πραγματική πρόκληση είναι, νομίζω, να καταλάβουμε αν πράγματι τέτοια εμβόλια θα μπορέσουν πραγματικά να προκαλέσουν μια αποτελεσματική προστατευτική ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού στους ανθρώπους και να καταλάβουμε επίσης, τι ποσότητες mRNA χρειάζονται για να να γίνει αυτό.

Άλλα ζητήματα που αγνοούνται είναι αν οι “πρωτεΐνες – στόχοι” που έχουν επιλεγεί είναι οι σωστές. Πόσο στοχευμένη στον ιό θα είναι η αντίδραση του οργανισμού.

Αν θα υπάρξουν παρενέργειες όπως η υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού, όπως έγινε τους περασμένους μήνες σε κάποιες περιπτώσεις (χωρίς εμβόλιο) οδηγώντας σε πνευμονική εμβολή και θάνατο ή και κατά πόσον θα υπάρξουν περιπτώσεις που με υπάρχοντα τον ιό στον οργανισμό το mRNA εμβόλιο θα επιδεινώσει την κατάσταση»

Τι σημαίνει, λοιπόν, να εξαναγκάζεις έναν οργανισμό να παράξει ο ίδιος τον νοσογόνο παράγοντα που θα προκαλέσει, ύστερα, την ανοσοκατασταλτική δράση του ίδιου οργανισμού; Τι σημαίνει να μετατρέπονται τεχνητά και βιοτεχνολογικά κάποια σημεία ενός σώματος σε «πράκτορες του εχθρού”;

Όλα αυτά θα έπρεπε κανονικά να αντιμετωπιστούν πολύ προσεκτικά και να ερευνηθούν επί χρόνια. Μια σύντομη έρευνα 30.000-50.000 ή και 100.000 ανθρώπων δεν δείχνει τίποτα ως προς τις επιπλοκές που θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εμβόλιο σε ορίζοντα ετών.

Αυτό, στην σημερινή πραγματικότητα, δυστυχώς «δεν λέει» πολλά πράγματα.

Κανείς δεν θα μπορεί να κινηθεί χωρίς να κάνει το εμβόλιο: Ήδη η διεθνής εταιρεία αεροπορικών εταιρειών η IATA ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή «COVID-19 Travel Pass», με βασικό πυλώνα το παγκόσμιο μητρώο κέντρων δοκιμών/ εμβολιασμού, όπου θα απαιτείται από τους επιβάτες εμβολιασμός, πριν ταξιδέψουν.

Το αν θα εμφανιστεί καρκίνος ή αυτοάνοσο νόσημα στους πελάτες από την χρήση του εμβολίου σε πέντε ή δέκα χρόνια, κανέναν δεν ενδιαφέρει.

Από την άλλη να σημειώσουμε μία πραγματικότητα: Τα εμβόλια κατά της φυματίωσης και το υποχρεωτικό του εμβολιασμού στις χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας αποδεικνύεται ότι διέσωσαν αυτές τις χώρες από τον Αρμαγεδδώνα του Covid-19. Και ήταν υποχρεωτικά από τις μικρές ηλικίες.

Στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά της φυματίωσης σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό το 2016 και σε ορισμένες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες από την δεκαετία του '90.

Δυστυχώς, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι ουτοπία να πιστέψει κάποιος ότι δεν θα επιβληθεί παγκοσμίως εμμέσως ο εμβολιασμός.

Μπορεί να κάνουν λάθος αυτοί που δεν δέχονται τον εμβολιασμό ως υποχρεωτικό, μπορεί, όμως  σε λίγα χρόνια ο καρκίνος και τα αυτοάνοσα να αρχίσουν να «θερίζουν».

Ατυχώς η κατάσταση είναι τέτοια, που όπως ήρθαν  τα πράγματα και έτσι όπως «φορμάρισαν» την πανδημία, να μην μπορεί να υπάρξει επιλογή των ανθρώπων.

Ακόμα και αν ο εμβολιασμός μεταφέρει «πληροφορίες» ακόμα και μετάλλαξης της ανθρώπινης συμπεριφοράς...

pronews.gr

 

Διαβάστηκε 612 φορές