Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:29: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Στις σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Εναντίον τίνος; Ενάντια στην Τουρκία», είπε την Τρίτη σε ομιλία κατά την έναρξη ενός προγράμματος που θα κορυφωθεί στα γενέθλια του Μωάμεθ, στις 7 Οκτωβρίου.

Στην ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε ακόμη στην υπεροχή της Τουρκίας και στο πώς ξεχωρίζει για την οικονομία της, στις στρατιωτικές της δυνατότητες και στην προσφορά της σε ανθρωπιστικά ζητήματα.

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Όλοι μας έχουμε τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο, το οποίο πλέον αποτελεί βασικό αγαθό για κάθε σπίτι. Όμως χωρίς την τακτική συντηρησή του και την αντιμετώπιση των οποιονδήποτε προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν, κυριολεκτικά δένονται τα χέρια μας. Έτσι  ένα καλό συνεργείο που θα μπορέσει να μας βγάλει από το αδιέξοδο και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους είναι το συνεργείο του κ. Γιώργου Πριόβολου στο Αγρίνιο. Βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Εθνική Οδό, και συγκεκριμένα στην οδό Παύλου Μελά 2 (τηλ: 2641021674 & 6976071309). Μέσω μια συνέντευξης με την Χρύσα Σπαή θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε καλύτερους γνώστες, οδηγούς και υπεύθυνους πάνω στο αυτοκίνητο που όπως προείπαμε χωρίς αυτό δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε στην καθημερινοτητά μας πλέον.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 04

Κε Γιώργο Πριόβολε πότε ξεκινήσατε την επιχείρηση;

Δουλεύω 22 χρόνια στην παρούσα επιχείρηση, με τα 20 πρώτα συνεργαζόμενος με τον πρώην ιδιοκτήτη κο Γιάννη Γκούρλια, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Τα τελευταία δυο χρόνια συνεχίζω με την επιχείρηση στην δική μου ιδιοκτησία.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε στου κατόχους αυτοκινήτων;

Ουσιαστικά όλες τις υπηρεσίες. Από μηχανικά (συντηρήσεις, βλάβες, αλλαγές λαδιών, επισκευές) που τα κάνουμε μόνοι μας, αλλά και τις υπόλοιπες εργασίες όπως ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, φανοποιεία, που αναλαμβάνω εγώ την διαπεραίωση συνεργαζόμενος με συναδέλφους του εκάστοτε αντικειμένου.  Επίσης αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε μάρκας αυτοκίνητο.

Παρακολουθείται σεμινάρια που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε σχετικό;

Παρακολουθώ πάντα όλα τα σεμινάρια που γίνονται και αφορούν το αυτοκίνητο και το αντικείμενό μας και συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι κατά το δυνατό. Έχω αρκετές πιστοποιήσεις όπως για τοποθέτηση υγραερίου, για συντήρηση ιντζέκσιον κλπ.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 02

Με την οικονομική κρίση οι τιμές των ανταλλακτικών αυξήθηκαν; Υπάρχει κάποια έλλειψη στην αγορά;

Ελλείψεις δεν υπάρχουν, μικροαυξήσεις έχουν υπάρξει, αλλά τις απορροφάμε εμείς στην τελική.

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε στο Αυτοκίνητο για να μειώσουμε τις φθορές και τα περιττά έξοδα;

Την σωστή συντήρηση με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Δυστυχώς οι οδηγοί αμελούν την σωστή και τακτική συντήρηση. Πολλές φορές νομίζουν ότι επειδή δεν έκαναν χιλιόμετρα δεν χρειάζεται. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όταν έρθει η ώρα πληρώνουν πολύ περισσότερα σε επισκευές.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 03

Πόσο συχνά πρέπει να επισκεπτόμαστε το μηχανικό του αυτοκινήτου μας;

Όπως προ είπαμε πρέπει πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα χιλιόμετρα που κάνουμε και φυσικά αν ακούσουμε κάποιον ύποπτο θόρυβο ή δούμε κάτι αφύσικο στο αμάξι μας.

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι το σημείο που πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ από όλα τα μέρη του;

Εννοείται πως ναι. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι όπως η καρδιά στον άνθρωπο. Άμα σταματήσει να δουλεύει είναι το αυτοκίνητο σαν να μην υπάρχει. Συντήρηση, σέρβις και λάδια στην ώρα του και για να δουλεύει σωστά αλλά και να βγάλει περισσότερα χρόνια.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 07

Θα συστήνατε στο καταναλωτή ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή ένα καινούργιο και γιατί;

Το καινούργιο συστήνεται ανεπιφύλαχτα φυσικά. Το μεταχειρισμένο αν ήταν σε έναν κάτοχο που το πρόσεχε και είναι έμπιστος συστήνεται. Φυσικά και ο πωλητής να είναι αξιόπιστος. Όμως και ένας έλεγχος από κάποιον μηχανικό πριν την αγορά  είναι καλό να γίνεται.

Ξέρουμε ότι υπάρχει ανεργία. Εσείς βρίσκετε εύκολα άτομα να δουλέψουν στο συνεργείο σαν βοηθοί;

Παρόλα τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν και στην περιοχή μας, δεν βρίσκουμε εύκολα άτομα να δουλέψουν στην επιχείρησή μας με ένα καλό μισθό και με την ασφάλεια τους εξασφαλισμένη.  Προφανώς έχουν άλλους πόρους ή προτιμάνε δουλειές γραφείου πιστεύοντας λανθασμένα ότι είναι πιο προσιτές και άνετες.

συνεργειο πριοβολος γιωργος 01

Το οδικό δίκτυο του Νομού μας και γενικότερα οι δρόμοι έχουν ευθύνες για τις σοβαρές βλάβες των οχημάτων και τα πολλά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν με ολέθριες συνέπειες μερικές φορές για τους οδηγούς;

Εννοείται πως ΝΑΙ. Το οδικό δίκτυο παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο για το ίδιο το αυτοκίνητο όσο και για τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στους δρόμους στον Νομό μας, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά χιλιόμετρα οδικού δικτύου που είναι προβληματικά.

Ένα μήνυμα για το κοινό μας, για το αυτοκίνητο, την οδική ασφάλεια και την πολιτεία;

Οι κάτοχοι του αυτοκινήτου πρέπει να είναι συνεπείς με την συντήρηση αλλά και να επισκέπτονται τον μηχανικό όταν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί κάτι που φαίνεται ασήμαντο να τους κοστίσει πολύ στην συνέχεια. Ο κανόνας είναι σαφής: Προσέχουμε για να έχουμε. Επίσης να δίνουμε έμφαση στην οδική ασφάλεια. Δεν οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ ή οτιδήποτε σχετικού ή όταν δεν αισθανόμαστε καλά. Πάντα δένουμε την ζώνη ασφαλείας και προμηθευόμαστε ειδικό κάθισμα όταν πρόκειται για παιδιά. Όσον αφορά την πολιτεία έχω να πω ότι πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι αφ’ ενός αλλά και να βελτιώνονται οι δρόμοι αφ’ ετέρου.

================================================
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Πριόβολος Γιώργος
Παύλου Μελά 2 - Άγιος Κωνσταντίνος Αγρίνιο
τηλ: 26410 21674 & 6976 071 309
================================================

priovolos map 2

priovolos map 1

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

Ανησυχία προκαλεί η έξαρση του «doxing», ενός σοβαρού είδους διαδικτυακού εκφοβισμού του οποίου έχουν πέσει θύματα 1 στους πέντε δείκτες του διαδικτύου.

Ο όρος προέρχεται από τη συντομογραφία «docs» για τα «έγγραφα» και αναφέρεται στα αρχεία που διαρρέουν στο διαδίκτυο και περιέχουν τις προσωπικές πληροφορίες του θύματος.

Βρετανική μελέτη, όπως αναφέρει το ΣΕΠΕ, αποκάλυψε ότι το 19% των ερωτηθέντων ήταν θύματα doxing, μιας πρακτικής κατά την οποία άτομα με κακές προθέσεις δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των θυμάτων τους, με σκοπό να τα φέρουν σε δύσκολη θέση ή να τα εκφοβίσουν.

Ήδη, διεξάγονται σημαντικές συζητήσεις για την ποινικοποίηση του doxing, αποτρέποντας την περαιτέρω ανάπτυξή του και δημιουργώντας ένα πλαίσιο για την προστασία των θυμάτων.

«Ο λόγος για τον οποίο το doxing είναι τόσο επικίνδυνο είναι επειδή όλοι είμαστε πιθανά θύματα. Τα τελευταία χρόνια το doxing έχει αποκτήσει έναν νέο σκοπό. Έχει γίνει εργαλείο κοινωνικής πίεσης, εκθέτοντας αυτό που ο δράστης πιστεύει ότι είναι τα λάθη του θύματος του και η κοινωνική ζημιά που έχει προκαλέσει. Η συνειδητοποίηση ότι αυτές οι επιθέσεις μπορούν να συμβούν στον καθένα και η προσεκτική παρουσία στο Διαδίκτυο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν», αναφέρει σχετικά με το φαινόμενο η Kaspersky.

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή πληροφοριών για εσάς από οποιονδήποτε:

– «Καθαρίστε» την ψηφιακή σας παρουσία.

– Μη μοιράζεστε (περισσότερες) προσωπικές πληροφορίες στο διαδίκτυο.

– Χρησιμοποιήστε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (ή πολλαπλών παραγόντων) (2FA, MFA) σε όλους τους λογαριασμούς σας.

– Χρησιμοποιήστε ένα δυνατό και μοναδικό κωδικό.

– Βεβαιωθείτε ότι οι τηλεδιασκέψεις και οι κλήσεις σας είναι ιδιωτικές και κρυπτογραφημένες.

– Μην ανοίγετε διαδικτυακούς συνδέσμους (links) πριν βεβαιωθείτε ότι έχουν σταλεί από κάποιον που γνωρίζετε.

Τι συστήνουν οι ειδικοί

Σε περίπτωση που κάποιος πέσει θύμα doxing, οι ειδικοί συστήνουν:

– Πρώτα απ’ όλα, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τις κακόβουλες προθέσεις άλλων. Έχετε κατά νου ότι όλοι κινδυνεύουμε.

– Αναφέρετε και μπλοκάρετε το θύτη μέσω των διαθέσιμων εργαλείων της πλατφόρμας στην οποία λαμβάνει χώρα η παρενόχληση.

– Κρατήστε στοιχεία με όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να είναι σχετικές για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας.

– Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιωτικοί – εξετάστε το ενδεχόμενο να τους διακόψετε για λίγο.

– Ενημερώστε τους φίλους ή την οικογένειά σας για το τι συμβαίνει, κυρίως αν έχει εκτεθεί η διεύθυνση του σπιτιού ή της εργασίας σας.

– Ενημερώστε την τράπεζά σας για το τι συμβαίνει – βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύονται.

– Εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με τις αστυνομικές Αρχές. Ενώ το doxing από μόνο του μπορεί να μην αποτελεί έγκλημα, η οικονομική απάτη και η σωματική βλάβη που προκύπτει από αυτό είναι.

pronews.gr

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ακραία και κλιμακούμενη επιθετική ρητορική της τουρκικής πλευράς, αλλά και στην απαράδεκτη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη  διακομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής Στρατιωτικών Υποθέσεων Άνταμ Σμιθ.

Παρουσία των Αμερικανών βουλευτών αλλά και του πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης  ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση της κυριαρχίας ή των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι οι θέσεις της Ελλάδας εδράζονται στο Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας και στις αρχές της καλής γειτονίας και επαναβεβαίωσε την πάγια θέση της χώρας μας υπέρ της συνεννόησης και του διαλόγου με βάση το πλαίσιο αυτό.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε και τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν στον στρατηγικό τομέα ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Τόνισε, επίσης την πρόοδο που έχει σημειωθεί όσον αφορά τη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, με βάση και το δεύτερο Πρωτόκολλο Τροποποίησης της Συμφωνίας της Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA).

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κόμβο διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων

Ο πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στη στρατηγική σημασία της Αλεξανδρούπολης και σε ό,τι αφορά τον ενεργειακό εφοδιασμό και την ενεργειακή ασφάλεια. Τόνισε ακόμα ότι η Ελλάδα, εκτός από πύλη για την εισροή ενέργειας στην Ευρώπη, μετατρέπεται και σε κόμβο διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων (data) με επενδύσεις εταιρειών όπως η Amazon, η Microsoft και η Google.

Από τη μεριά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έλειψαν και τα καρφιά κατά της Ρωσίας και πως η ίδια ενεργεί κατά της Ευρώπης.

pronews.gr

Η έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ναύπακτο και στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου μοιάζει πλέον απίθανη, εξ΄αιτίας της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής στην Πράγα την Πέμπτη και Παρασκευή (6-7/10).

Ο Αμερικανός Πρεβευτής στην Αθήνα Τζόρτζ Τσούνης, που το πρωί του Σαββάτου 8/10 θα ανακηρυχθεί από το Δήμο Ναυπακτίας επίτιμος Δημότης, είχε προσκαλέσει τον πρωθυπουργό να παρευρεθεί στους εορτασμούς για τη Ναυμαχία και να επισκεφτεί μαζί του τον Πλάτανο Ναυπακτίας, τόπο καταγωγής του.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία του Δήμου εμφανίστηκαν στην διαδρομή για τον Πλάτανο Ναυπακτίας, να προβαίνουν σε… αιφνιδιαστικούς καθαρισμούς σε διάφορα σημεία του δρόμου, προκειμένου να δοθεί μια καλή εντύπωση στο κομβόι των επίσημων προσκεκλημένων. Αλλά η ενεργειακή κρίση που έφερε την Έκτακτη Σύνοδο της Πράγας άλλαξε τα σχέδια του Πρωθυπουργού και έτσι οι προετοιμασίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες πήγαν σχεδόν… τζάμπα…

agrinioculture.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα στις 4.10, οι Πράσινοι, το Κόμμα για τα Ζώα και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας τονίζουν ότι όλα τα έμβια όντα έχουν δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση. Και εστιάζουν στα αδέσποτα, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την καθυστέρηση εφαρμογής του περσινού νόμου, με τη συνέργεια των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
 
Τα τρία κόμματα αμφισβητούν το βιομηχανικό κτηνοτροφικό μοντέλο και τη μεταχείριση που επιφυλάσσουν στην άγρια ζωή πρακτικές όπως το κυνήγι, η χρήση γούνας, οι παραστάσεις και το εμπόριο ζώων, άγριων ή μη. Υποστηρίζουν τα κινήματα των vegan, της χορτοφαγίας, της ωμοφαγίας και γενικώς μια υγιεινή διατροφή, που να εξασφαλίζει την υγεία ανθρώπων και περιβάλλοντος αλλά και μια οικολογικά, ανθρωπιστικά και ηθικά υπεύθυνη μεταχείριση των ζώων.

Ειδικά για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα, υποστηρίζουν πως παραμένει πολύ πιο εκτεταμένο και βαθύ, από ό,τι θα αντιστοιχούσε στο πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο της χώρας μας. Ανυπολόγιστος αριθμός ζώων ζει μαρτυρικές και σύντομες ζωές στις πόλεις και την ύπαιθρο. Χιλιάδες φιλόζωοι παρέχουν «παρηγορητική» φροντίδα αφιερώνοντάς τους τον προσωπικό τους χρόνο και το οικονομικό τους υστέρημα. Πολλές φορές το κάνουν αντιμετωπίζοντας τους εχθρικούς γείτονες και σχεδόν πάντα την απουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κράτους, τους κατά νόμο αρμόδιους υποτίθεται για να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζώα είναι εύκολος στόχος για τους κάθε λογής κακοποιητές, που ξεσπούν πάνω τους τα συμπλέγματα και τον σαδισμό τους, γεμίζοντας την ειδησεογραφία και την καθημερινότητά μας με φρίκη και απελπισία.

Για εμάς, τους Πράσινους, το Κόμμα για τα Ζώα και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, η εξάλειψη του προβλήματος των αδέσποτων είναι απόλυτα ρεαλιστική. Χρειάζεται μία πολιτική που να θεμελιώνεται στην σήμανση (τσιπάρισμα) και στην υποχρεωτική στείρωση όλων των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους κηδεμόνες τους. Μόνον έτσι ο αριθμός των αδέσποτων θα μειωθεί καταλυτικά, ώστε να επανεξετασθούν οι μέθοδοι ελέγχου του πληθυσμού τους.

Παράλληλα είναι φυσικά απαραίτητο να ενθαρρυνθούν αποτελεσματικές πολιτικές για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και όλες τις πλευρές της προστασίας τους. Στις πολιτικές αυτές, η κεντρική διοίκηση, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι φιλοζωικές οργανώσεις και οι ανεξάρτητοι φιλόζωοι έχουν ο καθένας τον ρόλο του. Σκοπός είναι η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην κοινή υπόθεση.

Ο Νόμος 4830/2021, που ψήφισε πριν έναν ακριβώς χρόνο η κυβέρνηση, στην αρχική του μορφή που κατατέθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, ήταν ένα φιλόδοξο κείμενο σε θετική κατεύθυνση: αποδείχθηκε έτσι πως το πολιτικό σύστημα γνωρίζει τι πρέπει να γίνει. Τους έξι μήνες και πλέον που μεσολάβησαν έως την ψήφισή του, ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ και τα «εχθροζωικά» λόμπι (κυνηγών, κτηνοτρόφων, κρατικοδίαιτων κτηνίατρων, αυτοδιοίκησης) ανέλαβαν με επιτυχία να απονευρώσουν τον νόμο. Οφείλουμε εδώ να διαπιστώσουμε πως η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25, ΚΚΕ και Ελλ. Λύση) όχι μόνο δεν έπαιξαν θετικό ελεγκτικό ρόλο, αλλά πίεζαν για τη… χειροτέρευση του νόμου!

Σήμερα, έναν χρόνο μετά την ψήφισή του, περιμένουμε ακόμα την… εφαρμογή του. Εάν ο Νόμος 4830/2021 παραμένει ανεφάρμοστος τους επόμενους μήνες, εύλογα θα τον θεωρήσουμε πλήρως ανεφάρμοστο, και θα χρειαστεί να αναζητήσουμε εξαρχής ένα νέο θετικό νομικό πλαίσιο για την επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της Ημέρας των Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου, οι Πράσινοι, το Κόμμα για τα Ζώα και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας εκφράζουμε ευγνωμοσύνη και υποστήριξη στους ανώνυμους πολίτες που φροντίζουν με δική τους πρωτοβουλία τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Σήμερα, με την ευκαιρία της Ημέρας των Ζώων, απευθυνόμαστε στους πολίτες για να τους διαβεβαιώσουμε πως η εξάλειψη του άγους των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων είναι θέμα πολιτικής βούλησης, και ενότητας των φιλόζωων πολιτών.
Ως υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις γνωρίζουμε πως μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά σε αυτή την κατεύθυνση, και ζητάμε από τους πολίτες υποστήριξη, εμπιστοσύνη και συμπόρευση για τα ζώα.
Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ