Σάββατο, 12η Ιουνίου 2021  11:30: μμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

ΚΔΑΠ «Ταξιδευτές» στο Αγρίνιο: Άλλη διάσταση στην δημιουργική απασχόληση του παιδιού

Ιαν 03, 2021
Βρεθήκαμε παλιότερα σε μια εκδήλωση της συγγραφέος παιδικής λογοτεχνίας Αριάδνης Δάντε στο ΚΔΑΠ…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Ιούνιος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021

Eνας νεαρός άνδρας χαστούκισε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατά της περιοδείας του στην περιοχή Ντρομ.

Τη στιγμή που ο Γάλλος πρόεδρος πλησίασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο για να το χαιρετίσει, ένας άνδρας αφού του δίνει το χέρι του στη συνέχεια χαστουκίζει τον Γάλλο πρόεδρο.

Άμεσα η φρουρά του Εμανουέλ Μακρόν απομάκρυνε τον Γάλλο πρόεδρο από το σημείο.

Δείτε το βίντεο

macron 8 6 2021

newsbeast.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κυνισμό καταλόγισε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, με αφορμή τη χθεσινή απάντηση του κ. Κοντοζαμάνη στην Επίκαιρη Ερώτηση σχετικά με ” την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Κατούνας», που είχε καταθέσει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Τι αναφέρει το κείμενο που δημοσιοποιήθηκε στον Τύπο:

“Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε όλες τις αναγκαίες ειδικότητες για να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Κατούνας σε 24ωρη βάση προσφέροντας αξιοπρεπείς υπηρεσίες Υγείας στους κατοίκους της περιοχής, ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή.

Σημείωσε ότι τα τραγικά περιστατικά δύο θανάτων κατοίκων της περιοχής, αναδεικνύουν τις εγκληματικές ευθύνες διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το ΚΥ Κατούνας.  Σημείωσε ότι η κατάσταση του Κέντρου Υγείας, δεν οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες λόγω πανδημίας, αλλά είναι αποτέλεσμα της συνειδητής επιλογής υποβάθμισης των δημόσιων δομών υγείας από όλες τις κυβερνήσεις μέσα από την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση και την εμπορευματοποίηση της υγείας και πάντα βάζοντας στη ζυγαριά το κόστος.

Σε ένα μνημείο κυνισμού, επιδόθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας στην Επίκαιρη Ερώτηση, καθώς εμφάνισε την κατάσταση του Κέντρου Υγείας, ως φυσιολογική και ισχυρίστηκε ότι οι κάτοικοι τις Κατούνας μπορούν να προστρέχουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου (42 χλμ μακριά) και στα Κέντρα Υγείας Βόνιτσας (32 χλμ μακριά) και Αμφιλοχίας (19 χλμ μακριά) για να έχουν υπηρεσίες υγείας, όταν το Κέντρο Υγείας Κατούνας δεν λειτουργεί…

Κατά τα άλλα ο υπουργός εξέφρασε την πάγια θέση ότι «δεν υπάρχει ενδιαφέρον» γιατρών για την πλήρωση των κενών, ισχυριζόμενος ότι η έναρξη της εφημεριακής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κατούνας, θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στο σύστημα εφημεριών των άλλων περιοχών.

«Η κυβέρνηση απαντά με κυνισμό και περιγράφει την χιλιομετρική απόσταση της ζωής από τον θάνατο» σημείωσε ο Ν. Παπαναστάσης, τονίζοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης, για τις «θανατηφόρες πρακτικές» που ακολουθεί.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΚΚΕ, κατήγγειλε την ενέργεια βουλευτή της ΝΔ να επιδιώξει τον εκφοβισμό γιατρού – παθολόγου στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 01/02/2021

Του:    Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας

ΠΡΟΣ:    Τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΘΕΜΑ:    «Θέσπιση ανταποδοτικού Τέλους ύδατος, επί της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από μεγάλα υδροηλεκτρικά εργοστάσια»

Κύριε Υπουργέ,

Την θέσπιση ανταποδοτικού «πράσινου» Τέλους ύδατος, επί της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό των Κρεμαστών, ζητά με νέο έγγραφό του προς την Πολιτεία ο Δήμος Αγράφων Ευρυτανίας. Ως γνωστόν, η ΔΕΗ καθιερώθηκε και αναπτύχθηκε στον ελλαδικό χώρο, κυρίως, λόγω των μεγάλων υδροηλεκτρικών εργοστασίων της. Το σημαντικότερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και βασικός πυλώνας της ΔΕΗ είναι αυτό των Κρεμαστών, που τροφοδοτείται από τον μεγαλύτερο ταμιευτήρα της ομώνυμης λίμνης. Όλα αυτά τα χρόνια, η ΔΕΗ εκμεταλλεύεται τα νερά των μεγάλων ποταμών του Αχελώου, του Ταυρωπού, του Αγραφιώτη και των παραποτάμων τους, χωρίς να έχει επιστραφεί κάτι ανταποδοτικό στον Δήμο Αγράφων και στην Ευρυτανία, γενικότερα. Οι μικρές υδροηλεκτρικές μονάδες, που θεωρούνται σταθμοί ΑΠΕ, αποδίδουν σχετικό Τέλος της τάξης του 3% και συμβαίνει το παράλογο, να είναι μηδενική η ανταπόδοση από την λειτουργία μεγάλων σταθμών ΑΠΕ, όπως τα αιολικά πάρκα, με κατά πολύ μεγαλύτερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να ανταποκριθείτε θετικά και να προβείτε άμεσα στη θέσπιση ανταποδοτικού Τέλους ύδατος υπέρ του Δήμου Αγράφων, ως ποσοστό επί της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο των Κρεμαστών, λαμβάνοντας υπόψη ότι, παρεμφερές Τέλος αποδίδεται ήδη από μικρότερης κλίμακας υδροηλεκτρικές μονάδες και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, όπως αιολικά πάρκα, σε τοπικές κοινωνίες και σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε Ερωτήσεις»

ΣΧΕΤ:

α) Η με αριθμό πρωτ. 3782/2-2-2021 Ερώτηση των Βουλευτών κ. Κωνσταντόπουλου Δ. και Αρβανιτίδη Γ. β) Η με αριθμό πρωτ. 3836/3-2-2021 Ερώτηση του Βουλευτή κ. Βελόπουλου Κ.

Σε απάντηση των ανωτέρω σχετικών Ερωτήσεων που κατατέθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων, σας γνωστοποιούμε ότι η θέση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας σχετικά με το ζήτημα που τίθεται, είναι ότι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα προσφέρουν πολύ σημαντικά άμεσα και έμμεσα οφέλη στους πληθυσμούς των περιοχών εγκατάστασης και λειτουργίας τους. Θεωρούμε ότι, όπως προκύπτει και από το έγγραφο της ΔΕΗ Α.Ε., το οποίο επισυνάπτουμε, αυτό συνέβη και στην περίπτωση των Υδροηλεκτρικών σταθμών στον ποταμό Αχελώο. Αναφορικά με το ειδικό τέλος του 3%, το οποίο θεσπίστηκε με το ν. 3468/2006, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί ένα εργαλείο για την προώθηση των ΑΠΕ, ώστε να επιτυγχάνονται και με την απαραίτητη κοινωνική συναίνεση οι εθνικοί στόχοι. Επισημαίνουμε ότι η παραγωγή καθαρής ενέργειας αποτελεί πυλώνα της ενεργειακής στρατηγικής της χώρας και για το λόγο αυτό το ΥΠΕΝ παρακολουθεί συστηματικά τη λειτουργία του θεσμικού πλαισίου, ώστε να αναλαμβάνει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο. Σημειώνουμε ότι το Υπουργείο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει προχωρήσει σε μία σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, είτε αυτές αφορούν στη λειτουργία της αγοράς είτε στην προστασία του περιβάλλοντος, προκειμένου να υλοποιηθεί με ορθολογικό τρόπο η ανάπτυξη των ΑΠΕ στη Χώρα.

Ο Υπουργός

Σκρέκας Κωνσταντίνος

Περίληψη : Απάντηση σε Ερωτήσεις Βουλευτών.

Σχετικά : α) Η υπ' αριθμ. 3782/02.02.2021 ερώτηση των Βουλευτών κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και κ. Γιώργου Αρβανιτίδη

β) Η υπ' αριθμ. 3836 (375/03.02.2021) ερώτηση του βουλευτή κ. Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος

Κύριε Υπουργέ,

Σε απάντηση των ως άνω σχετικών ερωτήσεων των Βουλευτών κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, κ. Γιώργου Αρβανιτίδη και κ. Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, με τίτλους «Θέσπιση ανταποδοτικού τέλους ως ποσοστό επί της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια που αξιοποιούν τον ποταμό Αχελώο» και «Θέσπιση ανταποδοτικού τέλους ως ποσοστό επί της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια» και για θέματα που αφορούν στην Επιχείρηση θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:

  1. Η κατασκευή των Υδροηλεκτρικών Σταθμών (ΥΗΣ) στον ποταμό Αχελώο υλοποιήθηκε για την εκμετάλλευση του Υδροδυναμικού του στα πλαίσια του προγράμματος αξιοποίησης των Εγχώριων Ενεργειακών Πόρων από τη ΔΕΗ.

Η κατασκευή και λειτουργία των έργων ακολουθεί πιστά τους περιβαλλοντικούς όρους που τίθενται από την Πολιτεία.

Η ΔΕΗ, για την κατασκευή των ΥΗΣ Αχελώου, κατέβαλε αποζημιώσεις στους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών των οποίων οι περιουσίες εθίγησαν από την κατασκευή των Έργων και μάλιστα με τιμήματα πολύ υψηλότερα των αξιών για τη συγκεκριμένη περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους αυτούς να υποκαταστήσουν πολλαπλάσια τις περιουσίες που εθίγησαν από τα Έργα.

  1. Με τη λειτουργία των Έργων αυξήθηκε η απασχόληση στην Περιοχή τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής όσο και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στη συνέχεια.

+30 210 523 4604

+30 210 524 9311

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. Το σύστημα των Έργων με τους διαθέσιμους Ταμιευτήρες παρέχει αντιπλημμυρική προστασία στις περιοχές κατάντη των φραγμάτων «τιθασεύοντας» τις πλημμυρικές παροχές του Αχελώου και εξομαλύνοντας τη ροή με πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους.
  2. Η αποθήκευση ικανών ποσοτήτων νερού στους Ταμιευτήρες των ΥΗΣ εξασφαλίζει για όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, νερό για άρδευση και ύδρευση, (περίπου 500 εκατ. Κυβ.) αλλά και οικολογική παροχή στην κοίτη για διασφάλιση της περιβαλλοντικής ισορροπίας.

Είναι αυτονόητο ότι, πέραν των αναφερομένων, οι ΥΗΣ συμβάλλουν σημαντικά στην ενεργειακή επάρκεια της Χώρας και μάλιστα αξιοποιώντας βέλτιστα εγχώριο ανανεώσιμο πόρο.

Από τα παραπάνω είναι εμφανή τα πλεονεκτήματα που η κατασκευή και η λειτουργία των ΥΗΣ εξασφαλίζουν στην Περιοχή.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τους Περιβαλλοντικούς Όρους Λειτουργίας (ΠΟΑ) που έχουν τεθεί από τις σχετικές ΚΥΑ, η ΔΕΗ ΑΕ έχει εκτελέσει δράσεις και έργα που εμπεριέχονται σ' αυτούς, πολλά εκ των οποίων μάλιστα έχουν τον χαρακτήρα αντισταθμιστικών παροχών προς τις τοπικές κοινωνίες.

Στις δράσεις αυτές περιλαμβάνονται μελέτες και έργα, αξίας άνω των 5. εκατ. Ευρώ σε ιστορικές τιμές και αναφέρονται ενδεικτικά:

Αναπλάσεις περιοχών, ηλεκτροφωτισμός και συντήρηση Γεφυρών, κατασκευή αντλιοστασίων, αποκατάσταση κοίτης Αχελώου από αμμοληψίες και αποθέσεις απορριμμάτων, Μελέτη ολοκληρωμένου Σχεδίου Διαχείρισης και Ανάπλασης λιμνών, Έργα οδοποιίας (Κρεμαστά - Αλευράδα) κ.λπ.

Δεν υφίσταται θεσμοθετημένο τέλος για τη Χρήση Υδροδυναμικού για Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από Μεγάλους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς.

Το τέλος που προβλέπεται στο Άρθρο 25 του Ν. 3468/2006 αφορά σε ΑΠΕ και μάλιστα γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για μικρά Υδροηλεκτρικά κάτω των 15 MW. Για τον λόγο αυτόν το συγκεκριμένο τέλος καταβάλλεται στον Δήμο Αγρίνιου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό Στράτος II.

Οι μεγάλοι Υδροηλεκτρικοί Σταθμοί άνω των 15 MW στους οποίους ανήκουν και οι ΥΗΣ Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτος I έχουν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης και υφίστανται τον ανταγωνισμό στην Αγορά ενέργειας, πέραν του γεγονότος ότι η κατασκευή τους απαιτεί υψηλές επενδυτικές δαπάνες με μεγάλη περίοδο απόσβεσης, σε αντίθεση με τους μικρούς οι οποίοι προεντάσσονται στο Σύστημα και η παραγωγής τους τιμολογείται σε σταθερές τιμές.

Με τιμή I

Γεώργιος Στάσυης

Κοινοποιήσεις:

ΥΠΕΝ/Γραφείο Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 21/05/2021

Των:    Αποστόλου Αβδελά, Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνου Χήτα, Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ:    Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

Τον κ. Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Πιερρακάκη

Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

ΘΕΜΑ:    «Ανάγκη ενίσχυσης και συνέχισης της λειτουργίας του τοπικού Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με ανάρτηση σε σελίδα του διαδικτύου, την ενίσχυση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο, του ομώνυμου Δήμου. Το Ταχυδρομικό κατάστημα στο Θέρμο, που ιδρύθηκε με Βασιλικό Διάταγμα στις 3 Ιουλίου 1882, το 2022, συμπληρώνει 140 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Το Ταχυδρομείο είναι αναντίρρητη ανάγκη να παραμείνει στο Θέρμο, γιατί εξυπηρετεί πάνω από 40 χωριά και οικισμούς της ορεινής Τριχωνίδας, ορισμένα και εκτός του Δήμου. Εξυπηρετεί κάθε είδους ανάγκη (εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, είσπραξη τελών, πληρωμή κάθε είδους συντάξεων ΙΚΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ, ΟΓΑ κ.α.) εκατοντάδων ηλικιωμένων, αλλά και ατόμων που είναι μέλη ευπαθών ομάδων και δεν μπορούν να μετακινηθούν. Εκτός των άλλων, το εν λόγω Ταχυδρομείο, με τις καθημερινές του συναλλαγές, συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της κοινωνικής, οικονομικής, αγροτικής και τουριστικής ζωής του τόπου. Είναι ένα μεγάλο ανοιχτό παράθυρο «πνοής» και επικοινωνίας της περιοχής με τον υπόλοιπο κόσμο, εντός και εκτός της Ελλάδας, ικανοποιώντας πολλές μικρές και μεγάλες ανάγκες των πολιτών που το εμπιστεύονται.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

  1. Προτίθεσθε, έστω και την εσχάτη ώρα, να παρουσιάσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αξιοπρεπή λειτουργία και στελέχωση του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Δήμου Θέρμου της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα καθυστέρησης στην διανομή της αλληλογραφίας, των εντύπων και των δεμάτων στην περιοχή δικαιοδοσίας του, καθώς, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αποχώρησης τριών (3) υπαλλήλων του με το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου και οι εναπομείναντες υπάλληλοι δεν επαρκούν για να εξυπηρετούν ολόκληρο τον εν λόγω Δήμο και τα γύρω χωριά;
  2. Προτίθεσθε να προβείτε στην τοποθέτηση εντός του ανωτέρω ταχυδρομείου ενός αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών με μετρητά, ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και με ταχύτητα οι συναλλασσόμενοι κάτοικοι της περιοχής, επισκεπτόμενοι το εν λόγω Ταχυδρομείο;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε απάντηση της με αριθ. 6763/24.5.2021 ερώτησης, που κατέθεσαν στη Βουλή των Ελλήνων οι Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Ελληνική Λύση»,κ.κ. Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χήτας, με θέμα: «Ανάγκη ενίσχυσης και συνέχισης της λειτουργίας του τοπικού Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας», σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

H αρμοδιότητα του Υπουργείου μας εξαντλείται στην έγκριση της κίνησης των διαδικασιών πλήρωσης θέσεων προσωπικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν.4622/2019 περί ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων.

Ειδικά ο ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2020, σύμφωνα με τις μεταβατικές διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 117 του ως άνω νόμου, έγινε κατ' εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1-7 του Ν.4590/2019, ως ίσχυσαν πριν την τροποποίησή τους με το Ν. 4622/2019.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω δεν έχει υποβληθεί αίτημα για έγκριση κίνησης διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού μέσω του εποπτεύοντος Υπουργείου, για τα ΕΛΤΑ για τα έτη 2020-2021.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τις πρόσφατες διατάξεις των άρθρων 41 και 42 του ν. 4758/4-12-2020, οι προσλήψεις προσωπικού αορίστου και ορισμένου στον εν λόγω φορέα διενεργούνται χωρίς την έγκριση από την Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει.

Κατά τα λοιπά αρμόδια να απαντήσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία.

Ο Υπουργός

Μαυρουδής Βορίδης

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ