Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:21: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

150 ευρώ. 

Τόσο αποφάσισε να κοστολογήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτό που εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου διακηρύσσει ότι είναι ανεκτίμητο, αυτό που υποτίθεται ότι για χάρη του έχει επιβάλει όλες αυτές τις παράλογες και εγκληματικές πολιτικές. Την ανθρώπινη ζωή. Και τώρα, αυτό το “υπερπολίτιμο”, αυτό το “υπέρτατο αγαθό”, αυτή η “ανυπολόγιστη αξία”, βρήκε επιτέλους το τίμημά της από τα επιτελεία των “σοφών” της κυβέρνησης: 150 ευρώ!

Η απόφαση να δίνεται δωροκάρτα 150 ευρώ σε κάθε νέο που εμβολιάζεται κατά της COVID-19 διαφημίζεται ως ένα “ευχαριστώ” στους νέους μας για την υπομονή που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και ως “κίνητρο” για να σπεύσουν να δεχθούν το “τσίμπημα”.

Στην πραγματικότητα, αυτό που λέει η κυβέρνηση μεταφράζεται ως εξής:

  • Νέοι και νέες, σας ευχαριστούμε που ανέχεστε τον εγκλεισμό σας κατ’ οίκον, ενώ εμείς συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή και τις δραστηριότητές μας!
  • Σας ευχαριστούμε που ανέχεστε την υποβάθμιση των σπουδών σας, την καταδίκη σας σε αμορφωσιά και την έξοδό σας στην κοινωνία με ελλιπή προσόντα, με το κλείσιμο των σχολείων σας και την τραγική επιλογή της “τηλεκπαίδευσης”.
  • Σας ευχαριστούμε που δέχεστε να περιορίζετε την κοινωνικότητά σας, την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας μέσα στις “μαγικές οθόνες” της εικονικής πραγματικότητας.
  • Σας ευχαριστούμε που δέχεστε στωικά την καταβαράθρωση της αγοράς εργασίας, την κατάργηση των εργασιακών σας δικαιωμάτων, τις συνθήκες γαλέρας που ετοιμάζουμε για το επαγγελματικό σας μέλλον.

Σας ευχαριστούμε που κάνετε όλες αυτές τις θυσίες για να νικήσουμε τον “αόρατο εχθρό”, αλλά δεν μπορούμε να σας δώσουμε ολόκληρα 150 ευρώ μόνο και μόνο γι’ αυτό! Για να σας δώσουμε τα 150 ευρώ, θα πρέπει να κάνετε μια ακόμα θυσία: να δεχτείτε να παίξετε την ίδια σας τη ζωή στη “ρώσικη ρουλέτα” αυτού του μαζικού γενετικού πειράματος που ονομάσαμε “εμβολιασμό κατά της COVID-19”.

Για να τσιμπήσετε το 150άρι, θα πρέπει:

  • Να αγνοήσετε το γεγονός ότι το περίφημο τείχος ανοσίας που σας λέμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε και γι’ αυτό ζητάμε και τη δική σας συμβολή, είναι ούτως ή άλλως αδύνατον να φτιαχτεί με εμβόλια τα οποία δεν προσφέρουν – ομολογουμένως – ανοσία, και η όποια προστασία παρέχουν είναι περιορισμένης διάρκειας. 
  • Να αγνοήσετε το γεγονός ότι ο κίνδυνος που διατρέχετε από τον κορωνοϊό είναι, ουσιαστικά, μηδενικός.
  • Να αγνοήσετε το γεγονός ότι οι γονιδιακές αυτές παρεμβάσεις (βλ. “εμβόλια”) είναι σε πειραματικό στάδιο και συνεχώς αποκαλύπτονται νέοι κίνδυνοι και σοβαρές παρενέργειες από τη χρήση τους, πολλές από αυτές θανατηφόρες, που αφορούν κατά κύριο λόγο τη δική σας ηλικιακή ομάδα.
  • Να δεχτείτε τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς σας, να ανταλλάξετε τη συναίνεσή σας σε μια ιατρική πράξη, η οποία θα έπρεπε να δίνεται με καθαρά ιατρικούς όρους και κίνητρα, με το ευτελές αυτό φιλοδώρημα.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί το “ευχαριστώ” και το “κίνητρο” που συνιστά κατά την κυβέρνηση το 150άρι και, φυσικά, με το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, μια που και οι ίδιοι είναι μαθημένοι στα κάθε λογής “λαδώματα”, επιχειρούν να μεταλαμπαδεύσουν τη λογική του “λαδώματος” στη νέα γενιά. Σίγουρα πάντως, αποτελεί μια καθαρή ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής εμβολιαστικής προπαγάνδας, η οποία – δικαίως – δεν πείθει, ειδικά τους νέους μας. 

Από τη μεριά μας, καλούμε τους νέους να μην “τσιμπήσουν” με αυτό το εξευτελιστικό επικοινωνιακό τέχνασμα, αλλά και όλον τον ελληνικό λαό, να μην “τσιμπάει” με τις απειλές, τους εκβιασμούς, τις προσπάθειες κοινωνικού διχασμού και τις υποσχέσεις για μια ψευδεπίγραφη ελευθερία.

Άλλωστε, «Τι ελευθερία θα είναι αυτή όταν η υπακοή θα εξαγοραστεί με ψωμιά;» (Φ. Ντοστογιέφσκι, Αδελφοί Καραμάζοφ)

 

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2021

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε μια ακόμα επίκαιρη και σημαντική διαδικτυακή συζήτηση με θέμα το «Νομοσχέδιο για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζωάκια». H ανακοίνωση:

Τη συζήτηση συντόνισε με επιτυχία η Συντονίστρια Μητρώου Περιφέρειας Πελοπόννησο και Δυτικής Ελλάδας, Μαρία Καλπουζάνη.

Για τους καλεσμένους των δικών τους τομέων πήραν τον λόγο και η Ελένη Πέτρακα, η Κατερίνα Ζιούτα, ο Τζιανλούκα Ματσίρας, η Εύη Παπαθανασίου, ο Γιάννης Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Σακελλαράκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου Πρωθυπουργού, Γραμματέας Οργανωτικού, Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, Επικεφαλής Μητρώου Στελεχών ΝΔ και ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης, Γεν. Γραμματέας ΚΕΔΕ. Ο κ. Πέτσας τόνισε το σημείο του νομοσχεδίου που αναφέρεται στην υποχρεωτική στείρωση και τη συλλογή γενετικού υλικού για την ταυτοποίηση αδέσποτων σε περίπτωση μη στείρωσης, καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των αιτημάτων των κυνηγών.

Επίσης, αναφέρθηκε στον ρόλο των Δήμων και στη χρηματοδότηση τους. Η κα Πιτσίκα αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση στη προστασία των ζώων και έδωσε σαν παράδειγμα την υιοθέτηση του αδέσποτου σκύλου από τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Πατούλης επισήμανε τη σπουδαιότητα της συμπεριφορά μας προς τα ζώα αφού αποτελεί δείγμα πολιτισμού, λέγοντας πως τα ζώα αποτελούν μέλη της οικογένειας. Ο κ. Κονταδάκης μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση, η οποία δείχνει πως τέτοια θέματα απασχολούν την κοινωνία μας. Κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα ζώο κακοποιημένο, τόνισε. Ο κ. Καφαντάρης επισήμανε τη σημασία του νομοσχεδίου, το οποίο μας αφορά όλους άμεσα.

Τη συζήτηση ξεκίνησε ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Γεν. Διευθυντής ΚΕΔΕ, ο οποίος κατέθεσε προβληματισμούς για ορισμένες νομικές πτυχές του νομοσχεδίου, όπως η χρηματοδότηση, και επικρότησε τη δημιουργία της Εθνικής Γραμμής Καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, είχε μια αδυναμία στη σύνδεσή του και μετέφεραν τον χαιρετισμό του.

Ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Ηλιούπολης, είπε πως το νομοσχέδιο βάζει μεγάλη τάξη στις υποχρεώσεις των δήμων, και ανέφερε την άψογη συνεργασία του δήμου με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και την οικονομική στήριξή της.

Ο κ. Γιώργος Παναγόπουλος, Δήμαρχος Σαλαμίνας, ανέφερε πως στη Σαλαμίνα υπάρχουν πάνω από 2000 καταγεγραμμένα αδέσποτα σκυλιά και πως ο Δήμος έχει αφιερώσει χρόνο και χρήμα για τη φροντίδα τους. Για τον κ. Παναγόπουλο, το νομοσχέδιο θα πρέπει πρακτικά να διασφαλίσει τη δυνατότητα των δήμων να κάνουν αυτό που προβλέπει το νομοσχέδιο, το οποίο βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η κ. Σεραφίνα Αβραμίδου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Δήμαρχου Αθηναίων, τόνισε πως αυτό που θεωρεί σημαντικό είναι πως το νομοσχέδιο μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας και κάνει σημαντικές τομές, ειδικά στο θέμα της στείρωσης. Επισήμανε, επίσης, τον πρωτοπόρο χαρακτήρα του προγράμματος συλλογής DNΑ.

Ο κ. Γιώργος Τσαμασλής, Δήμαρχος Θερμαϊκού, και ο κ. Παναγιώτης Κροκάνας, Αντιδήμαρχος Θερμαϊκού έλειψαν καθώς είχαν ένα έκτακτο περιστατικό πυρκαγιάς.

Ο κ. Αντώνης Ζαβέρκος, Πρόεδρος ΣΥΠΠΑΖΑΘ, επισήμανε πως οι δήμοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την εφαρμογή του νομοσχεδίου και απαρίθμησε τα έργα που κάνει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος, Δήμαρχος Πρέβεζας, τόνισε τη σημασία του νομοσχεδίου και εξέφρασε την στήριξή του.

Ο κ. Δημήτρης Λουκάς, Δήμαρχος Λαυρεωτικής, μίλησε για τα καταφύγια ζώων και τις συνεργασίες του δήμου με φιλοζωικές οργανώσεις, καθώς και για τα αδέσποτα του Λαυρίου. Ο κ. Αθανάσιος Μακροδημήτρης, Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, είπε πως στο δήμο του έχουν ρίξει το βάρος στις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων.

Ο κ. Ανδρέας Γλαβάς, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής και ο κ. Σωκράτης Δαμκαλής, Μέλος ΜΠΣ μίλησαν και αυτοί για το νομοσχέδιο.

Ο κ. Σωκράτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Θεσσαλονίκης, μίλησε για τα έξοδα του να έχει ο κάθε Δήμος τον κτηνίατρο και τον περισυλλογέα του. Εξέφρασε την ανάγκη των στειρώσεων σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, και μίλησε για την ανάγκη παροχής κινήτρων.

Ο κ. Νικόλαος Γιάκοβλεφ, Αντιδήμαρχος Παλ. Φαλήρου, μίλησε για μια πρωτοβουλία του δήμου του, έναν ειδικό χώρο στο Πάρκο Φλοίσβου όπου μπορούν οι κάτοικοι να φέρνουν τα ζωάκια τους και να τα αφήνουν ελεύθερα. Επίσης, ανέφερε το θέμα των στειρώσεων των αδέσποτων γατών.

Ο κ. Μιχάλης Κουμεντάκος, Πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ, Δημ. Σύμβουλος Παλ. Φαλήρου, μετέφερε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση, καθώς βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Τέλος, η κ. Τόνια Φύκιρη, Αναπλ. Προϊσταμένη Τμ. Περιβάλλοντος Δήμου Παλ. Φαλήρου, μίλησε πιο αναλυτικά για το μέρος του Πάρκου Φλοίσβου που είναι αφιερωμένο στην εκτόνωση των ζώων και για τις ευθύνες που έχουν οι ιδιοκτήτες να προσέχουν και να προστατεύουν τα ζώα τους.

Στο τέλος η κα Καλπουζάνη αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές και τους συνδιοργανωτές Συντονιστές του Μητρώου Στελεχών, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του νομοσχεδίου λέγοντας ότι αποτελεί ασπίδα προστασίας για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα, και θα περιμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 26 Ιουνίου 2021 και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο διεξήχθησαν οι εκλογές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Σε μια δύσκολη για όλους περίοδο και μετά από αρκετές αναβολές λόγω πανδημίας και της απαγόρευσης συναθροίσεων, πραγματοποιήθηκε η καταστατική και εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του ομίλου.

Η Γ.Σ του ομίλου ενέκρινε με αυξημένη πλειοψηφία το νέο καταστατικό το οποίο εκσυγχρονίστηκε και εναρμονίστηκε με την ελληνική και την κοινοτική νομοθεσία.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τα όσα ορίζει o νόμος πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία κατά την οποία εκλέχθηκε το νέο επταμελές (7) συμβούλιο.

Α. Πρόεδρος
Γεράσιμος Κοτσίρης

Β. Για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν (κατά σειρά εκλογής):
1. Νικόλαος Χαντζής.
2. Πέτρος Πετρόπουλος.
3. Ιωάννης Παπαδογεώργος.
4. Παναγιώτης Ρουπάκης.
5. Σπυρίδων Κατσαβός.
6. Μαρία Παπασπύρου.

Αναπληρωματικά Μέλη
1. Ελένη Κοντόνάσιου
2. Σπυρίδων Κέκελος
3. Ευτυχία Μεταξιώτη

Γ. Για την Ελεγκτική Επιτροπή
1. Αντώνιος Τσουμπέλης
2. Αθανάσιος Αγγελόπουλος
3. Ανθούλα Κασκαρίκα
4. Σπυρίδων Καλτσούλας (Αναπληρωματικός)

Την επομένη, 27η Ιουνίου και μετά από πρόσκληση του νεοεκλεγέντα προέδρου και σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση και το νέο διοικητικό συμβούλιο συνήλθε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γεράσιμος Κοτσίρης
Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Παπαδογεώργος.
Γραμματέας: Νικόλαος Χαντζής.
Ταμίας: Πέτρος Πετρόπουλος
Μέλη: Παναγιώτης Ρουπάκης , Σπυρίδων Κατσαβός και Μαρία Παπασπύρου.

agrinionews.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 24/06/2021

Του: Κωνσταντίνου Χήτα, Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης

Τον κ. Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

ΘΕΜΑ:    «Εισαγγελική παραγγελία του Αρείου Πάγου σε δεκαπέντε (15) Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Εντονότατο προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της προκάλεσε εισαγγελική παραγγελία του Αρείου Πάγου, της 12ης Μαΐου 2021, για διερεύνηση των καταγγελιών Μ.Κ.Ο. που αφορούν σε απελάσεις ή επαναπροωθήσεις παρανόμως εισερχόμενων προσώπων (Π.Ε.Π.), από τον Μάρτιο του 2020 και εντεύθεν. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε την από 4ης Μαΐου 2021 μηνυτήρια αναφορά σε δεκαπέντε Εισαγγελείς Πρωτοδικών (Θεσσαλονίκης, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Σύρου, Χίου, Νάξου, Αλεξανδρουπόλεως, Ορεστιάδος, Κω, Χανίων, Λασιθίου, Δράμας, Θεσπρωτίας, Λέσβου και Ρόδου) για «...διερεύνηση εκατόν σαράντα επτά περιστατικών παράνομης βίας, ρατσιστικής επαναπροώθησης ή απέλασης εφτά χιλιάδων και πλέον αλλοδαπών, κατά την περίοδο Μαρτίου - Δεκεμβρίου 2020». Σκεπτικισμό προκαλεί η εξαίρεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της Εισαγγελίας του Ναυτοδικείου Αθηνών από την ανωτέρω προανακριτική διαδικασία «...λόγω της αρνησιδικίας και μεροληψίας με την οποία χειρίστηκε την προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά για χίλιες τετρακόσιες ογδόντα εννιά παράνομες επαναπροωθήσεις αλλοδαπών (Μάρτιος - Ιούλιος 2020)». Η εν λόγω μηνυτήρια αναφορά είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την 27η Αυγούστου, του περασμένου έτους και διαβιβάστηκε, μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Αθηνών, η οποία, την έθεσε στο αρχείο. Το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» («Ε.Π.Σ.Ε.») εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτήν την απόφαση, όπως και ότι έγινε δεκτό το αίτημά του για την εξαίρεση του Ναυτοδικείου Αθηνών από την προκαταρκτική διαδικασία. Σημειωτέον ότι, το «ΕΠΣΕ» είναι ΜΚΟ, εμφανιζόμενη ως τμήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η οποία χρεοκόπησε, λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε την 27η Νοεμβρίου του 2007. Ο δε αυστριακός οικονομικός διευθυντής της τελευταίας καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση για υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η «ΕΠΣΕ» και ο εκπρόσωπός της, κ. Δημητράς, είναι οι μόνοι παγκόσμιοι παρατηρητές για την τήρηση των διεθνών συμφωνιών του Ελσίνκι (Αύγουστος 1975). Η μητρική οργάνωση έκλεισε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαφαίνεται ότι το μόνο εν λειτουργία παράρτημά της στον κόσμο είναι αυτό της Ελλάδας. Σημειωτέον ότι, ο κ. Δημητράς, ως «επαγγελματίας» των μηνύσεων μηνύει συνεχώς συγγραφείς, αρθρογράφους, πολιτικούς, όπως την κ. Σώτη Τριανταφύλλου, τον κ. Γιάννη Ζουγανέλη, τον κ. Τάκη Θεοδωρόπουλο, την κ. Λώρα Κέζα, τον κ. Ανδρέα Ζαμπούκο και δεκάδες άλλους για ρατσιστικά σχόλια, σέρνοντάς τους στα δικαστήρια, όπου αθωώνονται σχεδόν όλοι.


Γεννάται, έτσι, το ερώτημα, κατά πόσο ένας εμφανιζόμενος εκπρόσωπος διαφόρων Μ.Κ.Ο. νομιμοποιείται να καταγγείλει και να μηνύει όποιον δεν του αρέσει η γραφή και τα λεγόμενα και να ζητά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μαζική έρευνα για επαναπροωθήσεις (κάτι που ισχυρίζεται, επί καθημερινής σχεδόν βάσεως, ο Ερντογάν και οι Υπουργοί του και μάλιστα, σε παγκόσμια κλίμακα) και να γίνεται δεκτό το αίτημά του για εξαίρεση του Ναυτοδικείου Αθηνών από τους αρμόδιους θεσμούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

  1. Η ανωτέρω ενέργεια της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου διετάχθη κατόπιν εντολής του Υπουργείου Δικαιοσύνης;
  2. Κατά πόσο νομιμοποιείται η αποδοχή του αιτήματος εκπροσώπων των Μ.Κ.Ο. για εξαίρεση από την σχετική με τα αναφερόμενα στην παρούσα έρευνα, του Ναυτοδικείου Αθηνών;
  3. Προτίθεσθε να διερευνήσετε τα οικονομικά στοιχεία της Μ.Κ.Ο.: «Ε.Π.Σ.Ε.» και του εμφανιζόμενου ως εκπροσώπου της «επαγγελματία» μηνυτή κάθε άλλης άποψης, κ. Δημητρά;
  4. Κρίνετε σκόπιμο, βάσιμο και εθνικά ωφέλιμο, την στιγμή κατά την οποία σύσσωμο το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο, επί καθημερινής βάσεως, καταγγέλλει την Ελλάδα για δήθεν βίαιες επαναπροωθήσεις, δήθεν πνιγμούς στο Αιγαίο κλπ., να διεξαχθεί η ως άνω έρευνα, ελλείψει αξιόπιστων στοιχείων; Αν όχι, για ποιους λόγους διεξάγεται η εν λόγω και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί η διεξαγωγή της;
  5. Αν ο κάθε παράνομα εισερχόμενος απαγορεύεται να επαναπροωθείται ή να απελαύνεται, ποιος είναι ο σκοπός φύλαξης των συνόρων και η συγκέντρωση μεγάλων δυνάμεων της κάθε κρατικής έννομης τάξης σε αυτά;
  6. Τελικά, ποιος κυβερνά πραγματικά την χώρα μας; Οι Μ.Κ.Ο. και ο κ. Δημητράς ή εσείς;
  7. Τι μήνυμα στέλνετε, ευοδώνοντας την παραπάνω έρευνα, στους φρουρούς των συνόρων μας; Τους προτρέπετε, έμμεσα, να αφήνουν τους λαθραία εισερχόμενους να μπαίνουν στην χώρα μας ελεύθερα, ρίχνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ηθικό, όσων φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ