Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:57: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πρώην Υπουργός ΑΑ&Τ, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Αρμενίας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος Δ.Σ του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Πελοποννήσου και βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης την Παρασκευή 10/12 θα επισκεφτεί την Αιτωλοακαρνανία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα τη επίσκεψή τους έχει ως εξής:

10:00    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

10:30    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ“ΑΧΕΛΩΟΣ  TV”

11:00    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

12:00    ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

13:00    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ(ΚΑΦΕΠΑΛΛΑΣ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

14:00    ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΕ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ  ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

16:00    ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ

18:00    ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ  ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

19:00    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ.  ΠΛΑΓΙΑ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέο Δ.Σ. θα προκύψει στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου από τις αρχαιρεσίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Σπυρόπουλος δεν κατέρχεται ως υποψήφιος.

Το κάλεσμα συμμετοχής

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καλεί τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του να προσέλθουν για να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και μελών της ελεγκτικής επιτροπής.

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Στουρνάρα 5, έναντι Δικαστικού Μεγάρου) την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και ώρες από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Την Κυριακή 12 του Δεκέμβρη με ώρα έναρξης 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το πρόγραμμα δράσης της νέας Διοίκησης μαζί με την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

“Με το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου θα βγούμε πιο δυνατοί απαντώντας στην κυβερνητική πολιτική που μας ξεκληρίζει με μαχητικές κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα επιβίωσης μας. Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδικά Επιτροπή των Μπλόκων. Ότι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποτέλεσμα του αγώνα μας και έτσι θα συνεχίσουμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

*Φωτογραφίες αρχείου

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΙΚΑ