Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  4:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024

Παραιτείται ο Σπύρος Ταφιάδης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος για δυο θητείες και Συντονιστής της μεγαλύτερης Ομάδας Μελών στο Αγρίνιο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κόμμα και την Κεντρική Επιτροπή του.

Είναι η πρώτη άμεση παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας αλλά όπως δείχνουν τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, είναι σαφές ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

"Με θλίψη και απογοήτευση παρακολουθώ εδώ και μήνες τις δραματικές εξελίξεις που οδηγούν μοιραία στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ήμουν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος για δυο θητείες και υπήρξα Συντονιστής της μεγαλύτερης ΟΜ του Αγρινίου. Πίστεψα πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποτελέσει κεντρικό πυλώνα της κεντροαριστεράς για μια εναλλακτική και φιλολαϊκή διακυβέρνηση κι έδωσα μάχες ώστε αυτό να επιτευχθεί, μάχες που άλλες ήταν νικηφόρες και άλλες όχι.

Δυστυχώς, η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα τελικά δεν οδήγησε στην αναγέννηση, αλλά άνοιξε έναν κύκλο εσωστρέφειας που τώρα κλείνει με τον χειρότερο τρόπο. Προσωπικές ατζέντες, γραφειοκρατία, παλαιοκομματικές αντιλήψεις, καμαρίλα, αλλά και αριβισμοί ξένοι για ένα αριστερό κόμμα, πλήγωσαν βαθιά την παράταξη και την οδηγούν στην πλήρη απαξίωση.

Ταυτόχρονα απογοητεύουν χιλιάδες ψηφοφόρους και μέλη του κόμματος που εδώ και μήνες φωνάζουν «ως εδώ – σταματήστε» και κανείς δεν τους ακούει.
Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει σκιά του εαυτού του και μετά και τις σημερινές εξελίξεις, με τον αποκλεισμό της υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη (που και αυτός έχει τις δικές του ευθύνες γι’ αυτήν την κατάντια), αδυνατώ να συνεχίσω την υποστήριξή μου σε αυτό το κόμμα.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβάλω την παραίτησή μου από τα όργανα του κόμματος, όπως και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Θα συνεχίσω όμως να πιστεύω και να μάχομαι ώστε η χώρα να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα μια εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση απέναντι στο σύστημα Μητσοτάκη, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Θα ξαναβρεθούμε…"

sinidisi.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε χθες Παρασκευή με τον Ιρανό Πρόεδρο Μασούντ Πεζεσκιάν στο Τουρκμενιστάν.

Οι δύο ηγέτες χαιρέτησαν τους αναπτυσσόμενους οικονομικούς δεσμούς των χωρών τους και παρόμοιες απόψεις για τις παγκόσμιες υποθέσεις, μια συμφωνία που αντιμετωπίζεται με ανησυχία από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε σύγκρουση με την Ουάσιγκτον και την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, κάτι που θέτει ως μέρος μιας ευρύτερης υπαρξιακής πάλης ενάντια σε μια αλαζονική και ιδιοτελή Δύση – ο Πούτιν θέλει να εμβαθύνει τους δεσμούς με αυτό που αποκαλεί Παγκόσμια Ανατολή και Παγκόσμιο Νότο.

Ο Πούτιν, η χώρα του οποίου φιλοξενεί μια σύνοδο κορυφής των εθνών BRICS στο Καζάν στις 22-24 Οκτωβρίου, κάλεσε τον Πεζεσκιάν να έρθει στη Ρωσία για επίσημη επίσκεψη, πρόταση που αποδέχθηκε ο Ιρανός ηγέτης σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA της Ρωσίας.

«Οικονομικά και πολιτιστικά, οι επικοινωνίες μας ενισχύονται μέρα με τη μέρα και γίνονται πιο εύρωστες», ανέφερε ο Πεζεσκιάν στον Πούτιν από το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

«Η αυξανόμενη τάση συνεργασίας μεταξύ του Ιράν και της Ρωσίας, λαμβάνοντας υπόψη τη βούληση των ανώτατων ηγετών και των δύο χωρών, πρέπει να επιταχυνθεί για την ενίσχυση αυτών των δεσμών», είπε.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλέστηκε τον Ιρανό πρόεδρο, σε βίντεο που εξέδωσε το γραφείο του, να λέει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία σε διάφορους τομείς.

«Οι συνομιλίες μας με τον Ρώσο πρόεδρο διήρκεσαν περίπου μία ώρα. Και μιλήσαμε ξανά για συμφωνίες που έχουμε συνάψει», ανέφερε το δημοσίευμα.

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, «μπλόκαρε» την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, τελειώνοντας έτσι την «καριέρα» του ιδιόρρυθμου επιχειρηματία ως προέδρου ή απλού μέλους του κόμματος.

Η απόφαση πέρασε με 138 ψήφους, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη.

Όσον αφορά στην πρόταση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, δεν φαίνεται να προκρίνεται.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με 2,5 ώρες καθυστέρηση, μέχρι να εξασφαλιστεί η απαραίτητη απαρτία και λίγο πριν από τις 19:30 ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες.

Ο Σ.Κασσελάκης θα μείνει στην ιστορία ως η πιο περίεργη και αντιφατική πολιτική φυσιογνωμία, η πιο κεραυνοβόλα άνοδος πολιτικού και η πιο ακαριαία πτώση, όχι μόνο στην Αριστερά, αλλά και γενικότερα.

Ήρθε, κυριολεκτικά «από το πουθενά», έγινε πρόεδρος, παρά τις προσωπικές του «ιδιαιτερότητες», τις οποίες παρ΄όλα αυτά τις ανέχθηκαν στο κόμμα του, αλλά η ασχετοσύνη του με την πολιτική η άγνοια και των πιο βασικών και εθνικών θεμάτων (ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι αποκάλεσε το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος που προέκυψε από το αίμα χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων ως «κρατίδιο»), το έστειλε από εκεί που ήρθε: Στο πουθενά!

pronews.gr

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους κατά την πτήση της επιστροφής του στην Τουρκία από την επίσκεψή του στο Βελιγράδι μίλησε για τα ελληνοτουρκικά και τόνισε πώς «είμαστε πλήρως αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους».

Παράλληλα, ανέφερε πώς «ζητάμε ανέκαθεν τον καθορισμό των περιοχών δικαιοδοσίας του θαλάσσιου και του εναέριου χώρου σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο».

Τα όσα δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα ελληνοτουρκικά μετά από σχετική ερώτηση:

«Μετά τις εκλογές του 2023, υπήρξε μια κατανόηση για να δούμε αν θα μπορούσαμε να λύσουμε το υφιστάμενο χρόνιο πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μέσω μιας περιεκτικής διαπραγμάτευσης.

Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δώσαμε πολιτική στήριξη σε αυτή τη διαδικασία και το υπουργείο Εξωτερικών μας προχώρησε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το θέμα αυτό.

Είναι σημαντικό να υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να ορίσουν τα προβλήματα, να περιγράψουν το περιεχόμενό τους και να βρουν συγκεκριμένες λύσεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών μας Χακάν Φιντάν θα μεταβεί στην Ελλάδα και θα έχει συνομιλίες για τα θέματα αυτά. Θα συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα στη βάση της ολιστικής μας προσέγγισης για το Αιγαίο.

Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι δύο γειτονικές χώρες με ιστορικούς δεσμούς. Η αρχή της καλής γειτονίας είναι το κλειδί για μια συνταγή με την οποία θα βγουν κερδισμένες και οι δύο χώρες.

Πιστεύω ότι οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας κινούνται προς ένα καλύτερο μέλλον σε αυτή τη βάση. Εμείς από την αρχή, προσεγγίζουμε τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα των δύο χωρών προσανατολισμένοι στη λύση.

Λέμε: “Οι δύο χώρες μπορούν να επιδείξουν βούληση για λύση και να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα”.

Ζητάμε ανέκαθεν τον καθορισμό των περιοχών δικαιοδοσίας του θαλάσσιου και του εναέριου χώρου σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Ως χώρες της περιοχής, μπορούμε να αυξήσουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα και να μειώσουμε τους κινδύνους συγκρούσεων μόνο μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας. Επιδιώκουμε τη δικαιοσύνη.

Δεν επιβουλευόμαστε τα εδάφη κανενός και είμαστε πλήρως αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους».

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κατά την πτήση της επιστροφής του στην Τουρκία από την επίσκεψή του στο Βελιγράδι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους  αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά.

Το σχετικό απόσπασμα της απάντησης του Τούρκου προέδρου σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε τα εξής:

«Μετά τις εκλογές του 2023, υπήρξε μια κατανόηση για να δούμε αν θα μπορούσαμε να λύσουμε το υφιστάμενο χρόνιο πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μέσω μιας περιεκτικής διαπραγμάτευσης».

«Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δώσαμε πολιτική στήριξη σε αυτή τη διαδικασία και το υπουργείο Εξωτερικών μας προχώρησε σε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το θέμα αυτό. Είναι σημαντικό να υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να ορίσουν τα προβλήματα, να περιγράψουν το περιεχόμενό τους και να βρουν συγκεκριμένες λύσεις», τόνισε στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος.

«Ο υπουργός Εξωτερικών μας Χακάν Φιντάν θα μεταβεί στην Ελλάδα και θα έχει συνομιλίες για τα θέματα αυτά. Θα συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα στη βάση της ολιστικής μας προσέγγισης για το Αιγαίο», πρόσθεσε.

«Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι δύο γειτονικές χώρες με ιστορικούς δεσμούς. Η αρχή της καλής γειτονίας είναι το κλειδί για μια συνταγή με την οποία θα βγουν κερδισμένες και οι δύο χώρες. Πιστεύω ότι οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας κινούνται προς ένα καλύτερο μέλλον σε αυτή τη βάση. Εμείς από την αρχή, προσεγγίζουμε τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα των δύο χωρών προσανατολισμένοι στη λύση».

«Λέμε: “Οι δύο χώρες μπορούν να επιδείξουν βούληση για λύση και να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα”. Ζητάμε ανέκαθεν τον καθορισμό των περιοχών δικαιοδοσίας του θαλάσσιου και του εναέριου χώρου σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Ως χώρες της περιοχής, μπορούμε να αυξήσουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα και να μειώσουμε τους κινδύνους συγκρούσεων μόνο μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας. Επιδιώκουμε τη δικαιοσύνη. Δεν επιβουλευόμαστε τα εδάφη κανενός και είμαστε πλήρως αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους».

pronews.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πολύ ανησυχητικά είναι τα όσα είπε ο CEO της JP Morgan, Τζέιμι Ντίμον, για σύννεφα στη γεωπολιτική που τελικά έγιναν τυφώνας που απειλεί να συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, σε ομιλία του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου.

Ειδικότερα, ο ελληνικής καταγωγής τραπεζίτης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος, καθώς, όπως είπε, βλέπει τους κινδύνους να αυξάνονται σε όλο τον κόσμο εν μέσω διευρυνόμενων συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, με την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία να μην δείχνει σημάδια υποχώρησης.

Υψηλής ποιότητας υπόστεγα κήπου 2024 σε προσιτές τιμές2024 Garden Sheds

Τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Stoiximan.STOIXIMAN

«Παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό στενά τη γεωπολιτική κατάσταση.

Τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ότι οι συνθήκες είναι ύπουλες και χειροτερεύουν».

«Υφίσταται σημαντικός ανθρώπινος πόνος, και η έκβαση αυτών των καταστάσεων θα μπορούσε να έχει εκτεταμένες επιπτώσεις τόσο στα βραχυπρόθεσμα οικονομικά αποτελέσματα όσο και πιο σημαντικά στην πορεία της ιστορίας», συμπλήρωσε, προσθέτοντας:

Η διεθνής τάξη που ίσχυε από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου διαλύεται, με συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, την κλιμακούμενη ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας και τον κίνδυνο «πυρηνικού εκβιασμού» από το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία.

«Ο κίνδυνος εντείνεται, παιδιά, και χρειάζεται πραγματικά ισχυρή αμερικανική ηγεσία και οι ηγέτες του δυτικού κόσμου για να κάνουν κάτι γι’ αυτό», είπε ο Τζέιμι Ντίμον.

«Αυτό είναι το νούμερο ένα μέλημά μου».

O πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς πρόσφατα συμπλήρωσε το ένα έτος, και τα σημάδια επιβράδυνσης των εχθροπραξιών είναι ελάχιστα.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ενώ η σύγκρουση επεκτείνεται σε μάχες σε πολλαπλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της Χεζμπολάχ και του Ιράν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τζέιμι Ντίμον δήλωσε ότι παραμένει επιφυλακτικός για το μέλλον της οικονομίας.

«Ενώ ο πληθωρισμός επιβραδύνεται και η οικονομία των ΗΠΑ παραμένει ανθεκτική, παραμένουν προς διευθέτηση αρκετά κρίσιμα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων δημοσιονομικών ελλειμμάτων, των αναγκών σε υποδομές, της αναδιάρθρωσης του εμπορίου και της εκ νέου στρατιωτικοποίησης του κόσμου», δήλωσε ο Τζέιμι Ντίμον.

«Ενώ ελπίζουμε για το καλύτερο, αυτά τα γεγονότα και η επικρατούσα αβεβαιότητα καταδεικνύουν γιατί πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε περιβάλλον».

pronews.gr

Κατηγορία ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Μπορεί να μοιάζει περίεργο αλλά το Καλπάκι τώρα εντάσσεται στον εθνικό εορτασμό του "ΟΧΙ", με προεδρικό διάταγμα! Το μέρος δηλαδή όπου έγιναν οι πρώτες μάχες του '40 κι έμεινε στην Ιστορία για την συμμετοχή των ντόπιων στα γεγονότα, ακόμη και των γυναικών.

Την επεξεργασία του Προεδρικού Διατάγματος για να πάρει επίσημα χαρακτηριστικά ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» στο Καλπάκι, ολοκλήρωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένεται πλέον η υπογραφή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το αίτημα είχε κατατεθεί από τον Δήμο Πωγωνίου και στηρίχθηκε από την ΠΕΔ Ηπείρου και άλλους Δήμους της περιοχής.

Κατατέθηκε στο αρμόδιο υπουργείο και με την συμβολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος Πωγωνίου βαίνει πλέον προς υπογραφή.

Το περιεχόμενο του Προεδρικού Διατάγματος δεν είναι προς το παρόν γνωστό ώστε να αποσαφηνιστεί αν το σύνολο του επίσημου εορτασμού της Εθνικής Επετείου θα μεταφερθεί στην περιοχή ή αν οι εκδηλώσεις που γίνονται πάρουν άλλο χαρακτήρα με την επίσημη συμμετοχή του Στρατού.

Το Έπος του 40 γράφτηκε στην πρώτη του φάση στην περιοχή που σήμερα περιλαμβάνεται στα όρια του Δήμου Πωγωνίου.

Η εξέλιξη της μάχης Ελαίας – Καλαμά παρουσιάζεται με λεπτομέρειες στην «Επίτομη Ιστορία του Ελληνοϊταλικού και Ελληνογερμανικού πολέμου 1940-1941» (Γ.Ε.Σ./ Δνση Ιστορίας Στρατού).EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • KALPAKI A197

Από την ανάγνωση των ιστορικών αυτών αναφορών για τις σφοδρές μάχες που διεξήχθησαν, την ηρωική αντίσταση του στρατού και κυρίως από την αναφορά των τοποθεσιών όπου εξελίχθηκαν (Γκραμπάλα, Ελαία, Νεγράδες, Μονή Βελλάς, Βροντισμένη, Παρακάλαμος, λόφος Σιάστη, Παρακάλαμος) καθίσταται φανερό ότι η περιοχή, που σήμερα λέγεται Δήμος Πωγωνίου, δέχτηκε όλο το βάρος της επίθεσης και εδώ υπήρξε η ισχυρή αντίσταση, η απομάκρυνση και η αντεπίθεση.

«Αν σε αυτά προσθέσουμε την ολόψυχη στήριξη του συνόλου των κατοίκων και κυρίως την ηρωική βοήθεια στον γυναικών που κουβαλούσαν τα πολεμοφόρια στην πλάτη τους, αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα της μεγάλης ιστορικότητας της περιοχής μας και του δικαιώματος να γιορτάζουμε την Επέτειο του Έπους του ‘40 ως κατάκτηση του Έθνους, αλλά με βασικό επίκεντρο του εθνικού εορτασμού το Καλπάκι» υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων στην απόφαση του Δ.Σ.

Δικαιωματικά, λοιπόν, όπως επισημαίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου, ο εθνικός εορτασμός της Επετείου του ‘40 πρέπει να γίνεται στο Καλπάκι και στα Ιωάννινα και οι εκδηλώσεις να ενταχθούν στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού.

epiruspost.gr

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ αύριο! ΟΡΟΣΗΜΟ για το ΜΕΛΛΟΝ της δημοκρατικής παράταξης.

Το δίλλημα σαφές και καθαρό.

Στασιμότητα και ως έχει, φοβικοί, καθηλωμένοι και άτολμοι σε ποσοστά καταγραφών.

Ή

Αλλαγή  και ανατροπή για μια νέα πολιτική σελίδα στην πατρίδα μας και την κοινωνία.

Η ΑΛΛΑΓΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ταιριάζει με την ιστορία μας το DNA μας και είναι η απαίτηση των καιρών.

Πάμε την Κυριακή μαζικά στην κάλπη για να δυναμώσουμε την προοδευτική παράταξη.

Ψηφίζουμε ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ γιατί ο Ελληνικός Λαός που σήμερα στενάζει και είναι στο περιθώριο αξίζει καλύτερες μέρες.

Ας περπατήσουμε λοιπόν  ελεύθερα και γενναία τον δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής.

Θα έχει ενδιαφέρον να συναντηθούμε με το αύριο. 

Στα “Παραπολιτικά” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κατσίγιαννη, έδωσε συνέντευξη σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Διαβάστε εδώ σημερινό άρθρο του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Δούκα, στην “Βραδυνή”.

Διαβάστε εδώ σημερινό άρθρο του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Δούκα, στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Διαβάστε εδώ σημερινό άρθρο του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Δούκα, στα “Νέα”.

Χάρης Δούκας: «Γιώργο πάμε για την Αλλαγή»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Χάρη Δούκα για τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου.

Σελίδα 1 από 2