Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:55: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 22:06

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Δημοσθένη Γρηγοριάδη

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Δημοσθένη Γρηγοριάδη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης.
Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο, το οποίο έχει επιδείξει στην θητεία του ως τώρα ο κ. Γρηγοριάδης και του ευχήθηκε καλό έργο από τη θέση του Αρχηγού, πλέον, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Τόνισε τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής κυριαρχίας.

Κατά τη διάρκειά της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια του εθνικού εναερίου χώρου καθώς και τη συνεργασία μεταξύ της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας, για την προώθηση της τεχνολογίας, της παραγωγής  έξυπνων όπλων τύπου Drone και την ενίσχυση με εξοπλισμό και μέσα της Αεροπορίας μας. 

Επίσης συζήτησαν για θέματα υποστήριξης , αναβάθμισης και ανάδειξης του KEΔA/AKTIOY και αξιοποίησης του από την Πολεμική Αεροπορία στα πλαίσια ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος αναφέρθηκαν στις δυνατότητες αξιοποίησης του αεροδρομίου στο Αγρίνιο, καθώς και για την ενίσχυση του Αεροδρομίου στο Άκτιο με προσωπικό και μέσα και επιβεβαίωσαν τη διάθεσή τους για στενή συνεργασία.