Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  10:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:11

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για διάφορα επίκαιρα θέματα

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ενίσχυση δικηγορικής ύλης: Ρυθμίσεις για τα κληρονομητήρια, τις αποδοχές και αποποιήσεις κληρονομιών, τις εγγραφές και τις εξαλείψεις συναινετικών προσημειώσεων υποθηκών και τις ένορκες βεβαιώσεις και για το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων και την πληρωμή των υποθέσεων νομικής βοήθειας».

Θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον πανικό της κυβέρνησης, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον πρωθυπουργό να καταρρέει. Ο ίδιος βέβαια είπε ότι δεν μπορεί να κυβερνά με βάση τις δημοσκοπήσεις. Αλλά έως χθες που τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τον βόλευαν όλα ήταν μια χαρά.

Και επειδή ο πανικός του τις προηγούμενες ημέρες έδειξε εμάς, μας στοχοποίησε. Έβαλε τον Άδωνι Γεωργιάδη να εξαπολύσει πυρ ομαδόν. Ακολούθησε ο ίδιο ο πρωθυπουργός. Και τώρα επειδή αδυνατεί να ανατρέψει το κλίμα, έβαλε τα μεγάλα μέσα. Έχω εδώ ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα του πανικόβλητου αμερικανικού παράγοντα, αναφορικά με την άνοδο της Ελληνικής Λύσης. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ φιλοξενεί άρθρο του Αθανασίου Έλλις, ο οποίος «προειδοποιεί για την άνοδο της Ελληνικής Λύσης. Υποστηρίζει λοιπόν ότι με ισχυρή Ελληνική Λύση θα προχωρήσουν τα σχέδια Μητσοτάκη για το Αιγαίο και την Ουκρανία»! Δηλ. η άνοδος της Ελληνικής Λύσης συνεισφέρει στην εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Το καταθέτω στα πρακτικά της βουλής. Εμείς δεν είμαστε κατά της Δύσης. Είμαστε κατά της Δύσης του Μπάϊντεν, του Μακρόν και του Τριντό. Για εμάς Δύση είναι το δόγμα του ντε Γκωλ! Και εφιστώ την προσοχή στους ψηφοφόρους ότι ο πόλεμος από αυτή τη στιγμή θα είναι βρώμικος. Ξέρουν καλά οι Αμερικανοί ότι με την Ελληνική Λύση δεν θα παραδοθεί σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας! Δεν θα πάει ούτε ένας Έλληνας στρατιώτης στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας!

Ενοχλήθηκε ο αμερικανικός παράγοντας και άρχισαν να δημιουργούν ανύπαρκτα θέματα. Αν αφελώς νομίζουν ότι θα ανακόψουν το ποτάμι, να τους πω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.  Ενωμένοι και δυνατοί θα προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για να γιατρέψουμε τις παθογένειες. Την άρρωστη Ελλάδα, που πρεσβείες την αρρωσταίνουν. Ό,τι και να κάνουν εμείς θα την θεραπεύσουμε.

Εμείς δεν είμαστε ο Αχιλλέας, είμαστε ο Οδυσσέας και στο ταξίδι μας προς την Ιθάκη θα συναντήσουμε πολλές πρεσβείες και σειρήνες και πολλά εμπόδια, ώσπου η εθνική πατριωτική αντίληψη να επιβληθεί των πρεσβειών. Εμείς δεν ακούμε τις σειρήνες των ολιγαρχών, των πρεσβειών και των συντεχνιών, αλλά των Ελλήνων πολιτών.

Και θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κο Τζούνη: ό,τι και να γράφουν ο Έλλις και η Ελισάβετ εμείς θα είμαστε με την Δύση της ειρήνης και του πολιτισμού. Θα είμαστε με τον Τραμπ, με τον οποίοι κάποιοι από εδώ μέσα διαφωνούν.

Και βέβαια στην γραφίδα του κου Έλλις ξέφυγε και δεν μας χαρακτήρισε ακροδεξιούς. Κάποιοι θεωρούν ακροδεξιό ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Το είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εμείς βαδίζουμε στα βήματα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος πλήρωσε πολύ ακριβά τον πόλεμο των Αμερικανών. Και σήμερα είναι ντροπή για τη ΝΔ να χρησιμοποιεί την πρεσβεία των ΗΠΑ για να πλήξει τους αντιπάλους της. Ο Καραμανλής είχε πει πως «πλάνες και αυταπάτες στα εθνικά θέματα ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται».

Και για να έρθω στο θέμα του Μίχου, θα ήθελα να ρωτήσω: Γιατί έπρεπε να γίνει η δίκη του Μίχου κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί από τα 200 ονόματα δόθηκαν στην δημοσιότητα 7 – 8 άσχετοι; Γιατί χάθηκαν οι συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλέφωνα της μικρής;

Από το πρωί ακούω δημοσιογράφους να λένε ότι φταίει η μάνα. Πάλι για σταθμάρχη ψάχνουν; Ο κος Λιάγκας έξαλλος μιλούσε για τη μάνα. Και ναι, φταίει η μάνα, αλλά φταίει για αμέλεια. Η δικαιοσύνη όμως πόσο φθηνή είναι;

Και δεν είναι μόνο φθηνή, αλλά και αλλήθωρη. Ο Λιγνάδης, που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή, κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Λεύκοβιτς, που καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή για παιδοβιασμό, κυκλοφορεί ελεύθερος. Στην περίπτωση του Μίχου ο εισαγγελέας τον παιδοβιασμό (γιατί μιλάμε για 12χρονο κορίτσι), κάνει λόγο για «κατάχρηση ανηλίκου». Και ο Μίχος θα κυκλοφορεί σε 3 χρόνια ελεύθερος. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι οι σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ. Στη ΝΔ να προσέχετε ποιοι είναι οι φίλοι σας γιατί εκτίθεστε.

Και θα ήθελα να ρωτήσω τον υπουργό δικαιοσύνης, αν είναι ικανοποιημένος, από την δήλωση της εισαγγελέως, η οποία μίλησε για «διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται». Δεν υπάρχει πιο χυδαία έκφραση για ένα παιδί 12 ετών!

Για εμάς υπάρχει συγκάλυψη. Και απόδειξη είναι:

-1) δημοσίευμα στις 5/2/2023 αναφέρει:

«έριξε βόμβα ο Μίχος: αν δεν βγω από τη φυλακή μέχρι να γίνει το δικαστήριό μου, θα τους πάρω στον τάφο μου μαζί. 2 ημέρες πριν της εκλογές θα μιλήσω και θα τα πω όλα»!! Από τότε σταμάτησε να ομιλεί ο Μίχος. Άρα ή κάποιοι τον πίεσαν ή κάποιοι τον χάϊδεψαν.

-2) η δικαστική πραγματογνώμονας της 12χρονης από τον Κολωνό είπε: «η αστυνομία προτίμησε να καταστρέψει την βιασμένη 12χρονη και τη μάνα, παρά να μαθευτούν τα ονόματα των επώνυμων και των πολιτικών». Άρα, μην μας λέτε ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη.

-3) ο δικηγόρος Β.Νούλεζας είπε: «Η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο είναι ο ορισμός της μοιχείας της δικαιοσύνης. Δύο κορυφαίοι πολιτικοί της ΝΔ είναι στην λίστα Μίχου. Υπήρξε εσκεμμένη καθυστέρηση και συγκάλυψη καθώς και υπόγεια συμφωνία, για να κρατήσει κλειστό το στόμα του ο Μίχος. Δύο κινητά και ένα τάμπλετ που βρέθηκαν κρυμμένα στο μαγαζί του Μίχου δεν έχουν αξιοποιηθεί! Έχει στα χέρια του τη λίστα των 213 ατόμων. Τουλάχιστον 50 άτομα θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή».

Τέτοια δικαιοσύνη, την βλέπει η ντροπή και ντρέπεται.

Κρίθηκε αθώος ο Μίχος και ένοχη η μάνα!! Αυτό στην πιάτσα το λένε μπάζωμα, όπως το μπάζωμα των Τεμπών. Αυτές τις εντολές ακούει η ΝΔ από την πρεσβεία των ΗΠΑ; 213 τέρατα ασέλγησαν στο κορμί του 12χρονου, το βίασαν και αντί να ξηλώσουμε το τέρας, κάποιοι επιχειρούν συγκάλυψη.

Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για τους παιδοβιαστές είναι γνωστή, αλλά θα την ξαναπώ: δεν υπάρχει ολίγον παιδοβιαστής. Στους παιδοβιαστές πρέπει να επιβάλλονται ισόβια. Αλλά πραγματικά ισόβια. Να μην ξαναδούν το φως του ήλιου! Και χημικός ευνουχισμός.

Και στον κο. Υπουργό θα κάνουμε άλλη μία πρόταση. Εσείς θέλετε τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας και επιτίθεστε στον Αρχιεπίσκοπο και την ορθοδοξία. Εμείς προτείνουμε: τώρα διαχωρισμός δικαιοσύνης – κράτους – κυβέρνησης. Η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο αποκούμπι του κάθε Έλληνα που ταλαιπωρείται καθημερινά και δεν βρίσκει το δίκιο του.

Ο Άγιος Αυγουστίνος έλεγε: «αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;». Αυτό να το κρατήσετε για εσάς.

Πάμε και στο κο Κασσελάκη. Επειδή η ΝΔ ψάχνει συνεχώς τον κο Κασσελάκη, να πω ότι ο νόμος που κάνατε ήταν λάθος. Και τον κάνατε για να βολέψετε τον πρωθυπουργό. Όμως η συνήθης δικαιολογία: «φταίει ο λογιστής», είναι επικίνδυνη. Ο κος Κασσελάκης έχει όση ευθύνη είχε και ο κος Μητσοτάκης με τις off shore. Την ίδια δικαιολογία είχε χρησιμοποιήσει και ο πρωθυπουργός, αλλά η άγνοια νόμου δεν είναι δικαιολογία.

Και την ώρα που ο υπουργός υγείας, αντί να κάνει τη δουλειά του, διαφήμιζε το εστιατόριο του Ρέμου, ένας 72χρονος καρκινοπαθής αυτοκτονούσε στο Ηράκλειο γιατί δεν μπορούσε να βρει το φάρμακό του και δεν άντεχε τους φριχτούς πόνους.

Μαθαίνω, λοιπόν, τώρα ότι με απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη, υποχρεώνονται οι καρκινοπαθείς να πληρώνουν τις εξετάσεις τους!!! έχω εδώ απόδειξη, που πληρώνει ένας καρκινοπαθής τις εξετάσεις του. Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό.

Πριν κλείσω θα πω το εξής: Ποια Ελλάδα έχουμε σήμερα; 2 Μαρτίου Ιρακινός μαχαίρωσε μία 22χρονη μέρα μεσημέρι στην Ερμού! 12 Μαρτίου δύο Σομαλοί -σεσημασμένοι, που τους είχαν συλλάβει και στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους- προσπάθησαν να βιάσουν μία 36χρονη μέσα στο σπίτι τη στα Εξάρχεια. 13 Μαρτίου ένας Πακιστανός παρενόχλησε σεξουαλικά μία 17χρονη μέσα σε λεωφορείο. Αυτή την Ελλάδα θέλετε; Εμείς δεν θέλουμε τέτοια Ελλάδα. Εμείς θέλουμε μια Ελλάδα ελληνική και χριστιανική. Εσείς θέλετε μια Ελλάδα πολύ-πολιτισμική και παραβατική. Εμείς θέλουμε νόμο και τάξη. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κύριο Λιάγκα, επειδή δεν πηγαίνω στις εκπομπές που πηγαίνει ο κος Κασσελάκης. Να πω ότι ουδέποτε χρησιμοποίησα την Εκκλησία ως εργαλείο.

Είναι άλλο πράγμα η εγκεφαλική διαστροφή, άλλο η προβοκάτσια και άλλο η δημοσιογραφία. Εμείς πιστεύουμε στον Θεό, γιατί έχουμε Θεό μέσα μας.  

Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: για εμάς αντίπαλοι είναι η ΝΔ, η σημιτική ΝΔ, οι πολιτικές της και τα προβλήματα του λαού. Και όχι οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Κλείνοντας, θα πω ότι στην Θεσ/νίκη είχαμε την σύλληψη 32χρονου για εξύβριση ατόμου ΛΟΑΤΚΙ με το νόμο περί ρατσισμού. Γιατί να μην υπάρχει νόμος για την χριστιανοφοβία και την ελληνοφοβία. Γιατί  μπορεί κάποιος να βρίσει ελεύθερα την πατρίδα, να βρίσει τη σημαία, να βρίσει το Χριστό, να βρίσει την Παναγία, να βρίσει τους ήρωες, να βρίσει την Εκκλησία και τους ιερείς και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα! Μόνο ΛΟΑΤΚΙ να μην βρίσει γιατί θα πάει στη φυλακή!

Μου θυμίζει το μη μου τους ΛΟΑΤΚΙ τάραττε του πρωθυπουργού. Με αυτά που κάνετε δεν λύνετε, αλλά δημιουργείτε προβλήματα.

Ό,τι και να κάνουν οι Αμερικανοί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και μπορεί να ψάχνουν για χρήσιμους ηλίθιους, αλλά δεν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά.