Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:47: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:20

Σκάνδαλο Επστάιν: Νέα στοιχεία για ερωτικές κασέτες στις οποίες εμπλέκονται ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου

Συγκλονιστικά νέα στοιχεία σχετικά με ερωτικές κασέτες στις οποίες εμπλέκονται ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου προκύπτουν από πρόσφατα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν και αφορούν τον Τζέφρι Επστάιν.

Υπενθυμίζεται ότι, προ ημερών, στην φως της δημοσιότητας βρέθηκαν πλέον εκατοντάδες σελίδες εγγράφων που αποκαλύφθηκαν από αγωγή που συνδέεται με τον κατηγορούμενο για σωματεμπορία Τζέφρι Επστάιν, με τη λίστα να περιλαμβάνει από διεθνείς ηγέτες μέχρι και διάσημους μάγους.

Μεταξύ αυτών των περίπου 150 ως 180 ονομάτων -τα οποία έχουν προκύψει από γύρω στις χίλιες σελίδες δικαστικών εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη του Μανχάταν- περιλαμβάνονται αυτά των πρώην προέδρων Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε παράνομη ή επιλήψιμη συμπεριφορά εκ μέρους τους.

Όπως έγινε γνωστό σημερα, σε μια κατάθεση που έδωσε η Σάρα Ράνσομ, θύμα του Επστάιν -τμήματα της οποίας συμπεριλήφθηκαν ως τεκμήρια σε ένα από τα αρχεία που αποσφραγίστηκαν τη Δευτέρα- κατέθεσε ότι ένας φίλος της «είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον». Κατέθεσε ενόρκως ότι οι συναντήσεις αυτές είχαν βιντεοσκοπηθεί από τον Επστάιν – και ότι η ίδια είχε δει αργότερα τις ερωτικές κασέτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Independent, τόσο ο κ. Κλίντον όσο και ο πρίγκιπας Άντριου έχουν αρνηθεί σθεναρά οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Η Μάξγουελ -που σήμερα βρίσκεται σε ομοσπονδιακή φυλακή για σεξουαλική διακίνηση- μηνύθηκε το 2015 αφού χαρακτήρισε την κ. Τζιούφρε «ψεύτρα» για τους ισχυρισμούς της ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως ανήλικη. Η αγωγή διευθετήθηκε μεν το 2017, ωστόσο τα έγγραφα παραμένουν, έως τώρα, σφραγισμένα.

Πηγή: Independent

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 10:09