Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  11:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 19:30

Νεκτάριος Φαρμάκης: Στην τελική ευθεία για τη Δυτική Ελλάδα που θα πάει μπροστά για όλους - Κεντρικές προεκλογικές ομιλίες (Δευ 2/10 20:00 Πύργος - Τετ 4/10 20:00 Αγρίνιο - Παρ 6/10 19:30 Πάτρα)

Με τη δέσμευση για συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, ώστε να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για τη Δυτική Ελλάδα και η Περιφέρεια  να μπει οριστικά και αμετάκλητα στην κατηγορία των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών Περιφερειών, ολοκλήρωσε τις περιοδείες του σε πάνω από 50 σημεία, κυρίως κωμοπόλεις και χωριά, της Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, ο κ. Φαρμάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους από κάθε γωνιά της Περιφέρειας, ακούγοντας με προσοχή τους προβληματισμούς τους, αλλά και παρουσιάζοντας το σύνολο των παρεμβάσεων που έγιναν, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και τις υποδομές.

«Το έργο μας είναι παντού… Γιατί ένα μεγάλο κομμάτι του βρίσκεται στην περιφέρεια της Περιφέρειας και αποδεικνύει πως επί 4 χρόνια, πραγματικά νοιαστήκαμε για όλους και για όλα. Προφανώς, δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε τα πάντα. Κάναμε όμως πολλά. Συντηρήσαμε δρόμους και καθαρίσαμε ρέματα μετά από δεκαετίες, διεκδικήσαμε και διαθέσαμε πόρους για να δημιουργήσουμε 186 σημεία αναψυχής σε ισάριθμες Κοινότητες της Δυτικής Ελλάδας, ενισχύσαμε και εκσυγχρονίσαμε πολλές αρδευτικές υποδομές και πολλά άλλα. Ίσως όλα αυτά τα έργα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως «εμβληματικά» με την ευρεία έννοια, αλλά είναι εμβληματικά για τους ανθρώπους που ζουν στις μικρές κοινότητες της Δυτικής Ελλάδας και για πρώτη φορά είδαν την Περιφέρεια να είναι κοντά τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης, δεσμευόμενος πως όλη αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί και στην επόμενη θητεία, με τη στήριξη των ίδιων των πολιτών.

Σημειώνεται ότι φτάνοντας στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, ο Νεκτάριος Φαρμάκης προγραμματίζει έναν νέο κύκλο περιοδειών στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης και τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες του, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 (ώρα 20:00) στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου στον Πύργο.
  • Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (ώρα 20:00) στον πεδόδρομο της Βότση στο Αγρίνιο
  • Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 (ώρα 19:30) στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου στην Πάτρα.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 19:32