Τετάρτη, 8η Απριλίου 2026  8:22: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2026 17:42

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαΐων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαΐων για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr ο πρωθυπουργός, τελικώς, θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης το πρωί της Κυριακής των Βαΐων.

Αναμένεται να φθάσει γύρω στις 10 το πρωί, δεδομένου ότι λίγη ώρα αργότερα θα ψαλεί Δοξολογία  στον  Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι στο Μεσολόγγι θα βρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.

Οι εκδηλώσεις και δράσεις που θα υλοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου που συμπίπτει με τα 200 χρόνια από τη μεγαλύτερη πράξη αυτοθυσίας των Εξοδιτών, δεν αναδεικνύουν μόνο τη σημασία της πράξης των ηρωικών προγόνων μας αλλά και τον ιστορικό ρόλο της πόλης που δημιουργεί μια μοναδική παρακαταθήκη για το μέλλον.

sinidisi.gr