Στην συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου με αφορμή την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, προσπάθησε «να λάβει μέρος» ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με τον Αμερικανό πρόεδρο να του «ρίχνει άκυρο» λέγοντάς τους «δεν πρέπει να είσαι εδω»!
Ειδικός στην ανάγνωση των χειλιών που επιστράτευσε η Daily Mail, «διάβασε» τα χείλη του Ντόναλντ Τραμπ όταν τον πλησίασε ο Ε.Μακρόν.
Σύμφωνα με την Νίκολα Χίσλινγκ, ο Ν.Τραμπ είπε στον Ε.Μακρόν «ηρέμησε, κάτσε να φέρω» για να συμπληρώσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα «δεν είσαι σωστά εδώ, θέλω να μου κάνεις μια χάρη, δεν πρέπει να είσαι εδώ».
Η ίδια ειδικός διαπίστωσε ότι στο άκουσμα των λέξεων αυτών ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι συγκατάνευσε στα λόγια του Ν.Τραμπ.
Η ίδια ειδικός κατάφερε να «αποκρυπτογραφήσει» και όσα έπιασαν οι κάμερες από τη συνάντηση Ν.Τραμπ-Β.Ζελένσκι.
Σύμφωνα με την ανάλυσή της, ο Β.Ζελένσκι είπε στον Ν.Τραμπ «θα ήθελα να το κάνεις αυτό αλλά όχι με τον τρόπο αυτό» με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να απαντά «είναι μια ενδιαφέρουσα στρατηγική, έχεις διαβεβαίωση».
Υπενθυμίζεται ότι ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «πολύ παραγωγική» τη συνάντηση των ηγετών ΗΠΑ-Ουκρανίας με τον Β.Ζελένσκι να κάνει λόγο για μια συνομιλία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «ιστορική».